και μετά την λέμε στον γγ.perseus έγραψε: 19 Δεκ 2018, 12:36 Τα παμπερς του μωρου το 2001 τα πληρωναμε 15 ευρω οταν στην αγγλια ειχαν μιση τιμη.
γιατί περσέα, οι μπειμπιλίνο που είναι δικές μας τί είχαν, ε, ε;
και μετά την λέμε στον γγ.perseus έγραψε: 19 Δεκ 2018, 12:36 Τα παμπερς του μωρου το 2001 τα πληρωναμε 15 ευρω οταν στην αγγλια ειχαν μιση τιμη.
Θυμησου μονο να ξυπνησεις καποια στιγμη.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 13:23 Διαβασες εμενα και ειδες να διεκδικω τον ρολο μεσαζοντα;
Καποιον αλλο θα διαβασες
Διαβασες οτι αυτοι που προσπαθουν να αγορασουν απευθειας ειναι κυριως αντιπροσωποι αλλων εταιρειων;
Το διαβασες αλλα δεν το δωσες σημασια
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα
Αν ο Γ τζιραρει 100 και η εταιρεια δωσει και σε καποιον αλλον που τζιραρει 10 στην ιδια μικρη αγορα τοτε ο Γ θα παρει το καπελακι και του θα παει σε αλλες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια εχοντας το 100 καβαντζα
Οι αλλοι θα μεινουν με τον νεο τους φιλο με το 10
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 13:23 Διαβασες εμενα και ειδες να διεκδικω τον ρολο μεσαζοντα;
Καποιον αλλο θα διαβασες
Διαβασες οτι αυτοι που προσπαθουν να αγορασουν απευθειας ειναι κυριως αντιπροσωποι αλλων εταιρειων;
Το διαβασες αλλα δεν το δωσες σημασια
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα
Αν ο Γ τζιραρει 100 και η εταιρεια δωσει και σε καποιον αλλον που τζιραρει 10 στην ιδια μικρη αγορα τοτε ο Γ θα παρει το καπελακι και του θα παει σε αλλες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια εχοντας το 100 καβαντζα
Οι αλλοι θα μεινουν με τον νεο τους φιλο με το 10

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2018, 13:44 αυτά που λέει ο γγ τα κάνουν μόνο οι τσέχοι, το λιντ και οι φαρμακέμποροι κλπ δεν τα κάνουν αυτά ευτυχώς και η ελεύθερη αγορά δουλεύει τέλεια, μένει να κλείσει ο χέλης και θα το νιώσουμε όλοι.
Γι αυτο το εριξες στο κυνηγιΑγις έγραψε: 19 Δεκ 2018, 13:49 Το είδος του ΓΓ είχα την ευτυχία να το γνωρίσω - ζήσω απο την πλευρά των '' Τσέχων '' - εντάξει πλάκα είχαν και λιώναμε στο γέλιο με τις παραστάσεις τους.
δεν κάνω πλάκα το ξέρω οτι είναι έτσι, κατά το ελεύθερα πιασίματα, αφού πρίν που έκανες τον αθώο και ρώταγες γιατί μπαίνουν σε συνεταιρισμούς με παραξένεψες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 14:03enaon έγραψε: 19 Δεκ 2018, 13:44 αυτά που λέει ο γγ τα κάνουν μόνο οι τσέχοι, το λιντ και οι φαρμακέμποροι κλπ δεν τα κάνουν αυτά ευτυχώς και η ελεύθερη αγορά δουλεύει τέλεια, μένει να κλείσει ο χέλης και θα το νιώσουμε όλοι.
Αυτο που περιγραφω εγω ειναι η ελευθερη αγορα
Ισως εχεις καποια πλασματικη εικονα για την ελευθερη αγορα
Δείξε λίγο ελεος θα παω από γέλιαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2018, 14:05Γι αυτο το εριξες στο κυνηγιΑγις έγραψε: 19 Δεκ 2018, 13:49 Το είδος του ΓΓ είχα την ευτυχία να το γνωρίσω - ζήσω απο την πλευρά των '' Τσέχων '' - εντάξει πλάκα είχαν και λιώναμε στο γέλιο με τις παραστάσεις τους.
Που να αντεξεις στον στιβο της αγορας
Συνεχιζεις βλεπω πεισματικα να μην διαβαζεις τι γραφω αλλα να καταλαβαινεις τι νομιζεις οτι γραφω
Εγω δεν ειμαι αντιπροσωπος καμιας εταιρειας.Εγω παρακαμπτω αντιπροσωπους
Μα δενε χεις γραψει και κατι οποτε μην ζητας ελεος
εγώ δεν την λέω στον γγ, προσέχω όσο μπορώ. Οπότε σε μιά ανελαστική αγορά όπως αυτή του παμπερ με το καλό λάστιχο, καλά κάνανε και μας έβαλαν να τα πληρώνουμε διπλά νομίζω.