Διψήφια είναι τα νούμερα στην "υπερασπιστική" φωτογραφία σου.SeaHawk έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:19Ηoaxhellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:34
Έλα ρε, είναι εμφανής η επεξεργασία. Η σφραγίδα έχει ακριβώς ίδιο αποτύπωμα μελάνης, που είναι αδύνατον να συμβεί, και η ημερομηνία είναι 3-9, που δεν υπάρχει πουθενά. Παντού είναι 03-09 γιατί έτσι δουλεύουν οι σφραγίδες· είναι διψήφια νούμερα.
Fake News
[img]https://i.postimg.cc/7L35TyZD/Scre ... .jpg[/img]
Δεν μου κανει καμια εντυπωση ακομη και να σε πληρωσε καποιος επειδη του το παιξες ειδικοςΈχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν
Εχω δει χιλιαδες περιπτωσεις ψευτοειδικων που πουλανε ψευτουπηρεσιες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
U.S. Embassy in Bulgaria(Sofia) 1/9/89-3/9/89.The painting hoax.
Re: U.S. Embassy in Bulgaria(Sofia) 1/9/89-3/9/89.The painting hoax.
οκ εμένα μου πήρε λιγότερο απο 2 λεπτα χωρίς ζουμ με το ματι, σε μεγάλη οθόνη ομως και βοήθησε οτι ειναι εντελώς ηλίθιος, εχω περιέργεια αν θα το βρεις, αν το δοκιμάσεις μετά πες.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:57 Με το μάτι σε τόσο μικρό πάτερν δεν μπορώ να το δω αν δεν το μεγαλώσω και αυτήν την στιγμή φεύγω για δουλειά. Συνήθως αυτό το κάνω αλλάζοντας το error level.
Κακαβιά Βουλγαρίας?SeaHawk έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:19Ηoaxhellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:34
Έλα ρε, είναι εμφανής η επεξεργασία. Η σφραγίδα έχει ακριβώς ίδιο αποτύπωμα μελάνης, που είναι αδύνατον να συμβεί, και η ημερομηνία είναι 3-9, που δεν υπάρχει πουθενά. Παντού είναι 03-09 γιατί έτσι δουλεύουν οι σφραγίδες· είναι διψήφια νούμερα.
Fake News
[img]https://i.postimg.cc/7L35TyZD/Scre ... .jpg[/img]
Δεν μου κανει καμια εντυπωση ακομη και να σε πληρωσε καποιος επειδη του το παιξες ειδικοςΈχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν
Εχω δει χιλιαδες περιπτωσεις ψευτοειδικων που πουλανε ψευτουπηρεσιες
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Μοιάζει να είναι το ακριβώς από κάτω τμήμα αλλά πιστεύω ότι έχει χρησιμοποιήσει heal, όχι clone.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2025, 17:00οκ εμένα μου πήρε λιγότερο απο 2 λεπτα χωρίς ζουμ με το ματι, σε μεγάλη οθόνη ομως και βοήθησε οτι ειναι εντελώς ηλίθιος, εχω περιέργεια αν θα το βρεις, αν το δοκιμάσεις μετά πες.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:57 Με το μάτι σε τόσο μικρό πάτερν δεν μπορώ να το δω αν δεν το μεγαλώσω και αυτήν την στιγμή φεύγω για δουλειά. Συνήθως αυτό το κάνω αλλάζοντας το error level.
Εδώ έχω τονίσει το σημείο που έχει κοπεί το 2άρι, Το παραλληλόγραμμο του μοτίβου, που έχω σημειώσει, κόβεται σε εκείνο το σημείο επάνω:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NoMoreLice
Πώς είσαι σίγουρος ότι θυμασαι λάθος τις ημερομηνίες; Αποκλείεται δηλαδή απλά να μπερδεύτηκε ο Βούλγαρος τελωνειακός και να έβαλε τη λάθος σφραγίδα; Εγώ πιστεύω ότι 1/9 πηγες, και γυρίζοντας 3/9 σου πάτησε λάθος σφραγίδα.SeaHawk έγραψε: 23 Μαρ 2025, 02:20 Δεν υπαρχει θεμα τελικα με τα βελη
Αρα προφανως φωτογραφισα την σφραγιδα εισοδου αρα θυμαμαι λαθος τις ημερομηνιες
Αυτο σημαινει οτι μπηκαμε 3/9 και φυγαμε 5/9Stamp in a passport confirming a fact of legal crossing the border, must look the following way:
Icon meaning the way of crossing the border (on the photo it is a plane, aslo there are icons of a train and car).
Country where passport were stamped and an authority which stamped it (in our case it is Russia and checkpoint).
Number of stamping tool, which was used to stamp by an officer of border service.
Date of crossing a border of Russia (on the photo it is 20 March 2016).
Arrow of entry/exit. If the arrow is pointed to the right of the date (like on the photo) it means that you left the country. If arrow points to the date, it means that you entered the country.
Shift number of an employee which put a stamp.
Name of a border checkpoint where you crossed the border (in this case it is Sheremetyevo).
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
ναι απο κατω ειναι, κοπυ παστε εκανε.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 22:27 Μοιάζει να είναι το ακριβώς από κάτω τμήμα αλλά πιστεύω ότι έχει χρησιμοποιήσει heal, όχι clone.
εχει πλακα παντως που υπερασπιζεται την φωτοσοπια με τον ιδιο τροπο οπως και στα νηματα της πολιτικης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aν καποιος εδω μεσα μπορει να κανει την ανατροπη σε κατι τετοιο αυτος ειμαι εγωBazoomba έγραψε: 29 Μαρ 2025, 22:55 εχει πλακα παντως που υπερασπιζεται την φωτοσοπια με τον ιδιο τροπο οπως και στα νηματα της πολιτικης.
- hellegennes
Ανατροπή δεν έχεις κάνει ποτέ σε κανένα νήμα. Καλή είναι η φαντασία αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσεις συναίσθηση της πραγματικότητας, έστω και ελάχιστη.
Ξεβρακώθηκες από το πρώτο ποστ και συνεχίζεις να ξεφτιλίζεις τον εαυτό σου, μάλλον γιατί θεωρείς -πολύ σωστά- ότι δεν γίνεται να ξεφτιλιστείς παραπάνω. Έχεις φτάσει στον πάτο και απλά στριφογυρίζεις εκεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, έχεις δίκιο.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2025, 22:44ναι απο κατω ειναι, κοπυ παστε εκανε.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 22:27 Μοιάζει να είναι το ακριβώς από κάτω τμήμα αλλά πιστεύω ότι έχει χρησιμοποιήσει heal, όχι clone.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ηρεμησε θα αποκτησεις αιμορροΐδεςhellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 23:13
Ανατροπή δεν έχεις κάνει ποτέ σε κανένα νήμα. Καλή είναι η φαντασία αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσεις συναίσθηση της πραγματικότητας, έστω και ελάχιστη.
Ξεβρακώθηκες από το πρώτο ποστ και συνεχίζεις να ξεφτιλίζεις τον εαυτό σου, μάλλον γιατί θεωρείς -πολύ σωστά- ότι δεν γίνεται να ξεφτιλιστείς παραπάνω. Έχεις φτάσει στον πάτο και απλά στριφογυρίζεις εκεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση