!!! DEVELOPMENT MODE !!!

U.S. Embassy in Bulgaria(Sofia) 1/9/89-3/9/89.The painting hoax.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: U.S. Embassy in Bulgaria(Sofia) 1/9/89-3/9/89.The painting hoax.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:34
Bazoomba έγραψε: 23 Μαρ 2025, 00:16 Σε ρουμπωσεο τζορτζ πριν καν φτάσουμε στην 2η σελίδα.

Απίστευτη η
ατυχία σου. Έπεσες πάνω στον μοναδικό τύπο που μπορούσε να το κάνει σε αυτό το νήμα πριν καν κάνει τον κύκλο του.
Έλα ρε, είναι εμφανής η επεξεργασία. Η σφραγίδα έχει ακριβώς ίδιο αποτύπωμα μελάνης, που είναι αδύνατον να συμβεί, και η ημερομηνία είναι 3-9, που δεν υπάρχει πουθενά. Παντού είναι 03-09 γιατί έτσι δουλεύουν οι σφραγίδες· είναι διψήφια νούμερα.
Nαι, αλλα εσυ ασχοληθηκες μια βδομαδα μετα, που εχει κανει τον κυκλο του το νημα. Επρεπε να βρεθει καποιος αρκετα σχολαστικος να τον ρουμπωσει απο την πρωτη σελιδα. Ειναι ελαχιστοι. :102:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bazoomba έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:37
Bazoomba έγραψε: 23 Μαρ 2025, 00:16 Σε ρουμπωσεο τζορτζ πριν καν φτάσουμε στην 2η σελίδα.

Απίστευτη η
ατυχία σου. Έπεσες πάνω στον μοναδικό τύπο που μπορούσε να το κάνει σε αυτό το νήμα πριν καν κάνει τον κύκλο του.
Έλα ρε, είναι εμφανής η επεξεργασία. Η σφραγίδα έχει ακριβώς ίδιο αποτύπωμα μελάνης, που είναι αδύνατον να συμβεί, και η ημερομηνία είναι 3-9, που δεν υπάρχει πουθενά. Παντού είναι 03-09 γιατί έτσι δουλεύουν οι σφραγίδες· είναι διψήφια νούμερα.
Nαι, αλλα εσυ ασχοληθηκες μια βδομαδα μετα, που εχει κανει τον κυκλο του το νημα. Επρεπε να βρεθει καποιος αρκετα σχολαστικος να τον ρουμπωσει απο την πρωτη σελιδα. Ειναι ελαχιστοι. :102:
Α, πέρασε μια εβδομάδα; Δεν είδα πότε άνοιξε το νήμα. Ε, κάντε με ένα tag, θα σας το είχα λύσει στο δευτερόλεπτο. Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν.

Ας πούμε ο Γιώργος σωστά στάθηκε στην μελάνη αλλά δεν παρατήρησε τα οφθαλμοφανή. Όπως το ότι το αποτύπωμα της σφραγίδας είναι τελείως ίδιο, πράγμα εντελώς αδύνατον (σύγκρινε τις δυο γνήσιες σφραγίδες στην πάνω εικόνα και την κάλπικη με το πρωτότυπό της, όπου έχω σημειώσει κυκλάκια). Όμως συγχαρητήρια στον Γιώργο που ξετρύπωσε την αρχική φωτογραφία.

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Ηoax
Fake News

Εικόνα
Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν
Δεν μου κανει καμια εντυπωση ακομη και να σε πληρωσε καποιος επειδη του το παιξες ειδικος
Εχω δει χιλιαδες περιπτωσεις ψευτοειδικων που πουλανε ψευτουπηρεσιες
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Bazoomba έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:37
Nαι, αλλα εσυ ασχοληθηκες μια βδομαδα μετα, που εχει κανει τον κυκλο του το νημα.
Μην βιαζεσαι ρε εχει ψωμι ακομη το νημα
Με εχεις δει ποτε να καταθετω ευκολα τα οπλα;
Ηδη αρχισαν τα fake news απο ειδικους που ξερουν οτι οι σφραγιδες γραφουν 03 και οχι 3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 29 Μαρ 2025, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Vardos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vardos »

Δεν είναι παράνομη η πλαστογραφία;Κοινός εγκληματίας ο τύπος.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Vardos
Πλαστογραφια ποιου πραγματος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 29 Μαρ 2025, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

SeaHawk έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:23 Μην βιαζεσαι ρε εχει ψωμι ακομη το νημα
Με εχεις δει ποτε να καταθετω ευκολα τα οπλα;
η μόνη διέξοδος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enaon

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:45 Α, πέρασε μια εβδομάδα; Δεν είδα πότε άνοιξε το νήμα. Ε, κάντε με ένα tag, θα σας το είχα λύσει στο δευτερόλεπτο. Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν.
για βρες απο που εχει παρει το κομματάκι που έχει κρύψει το 2, αλλα μην κλεψεις, μην διαβάσεις ολο το νήμα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

SeaHawk έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:24 Πλαστογραφια ποιου πραγματος;
Της φωτογραφίας που έκλεψες. Απαγορεύεται η επεξεργασία χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, πόσο μάλλον η δημοσίευση και δη αλλοιωμένης της φωτογραφίας.

Αν θέλει να κινηθεί νομικά απέναντί σου την έχεις γαμήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Πλαστογραφια φωτογραφιας.Μαλιστα
Εισαι ειδικος και σε αυτο;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

enaon έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:32
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:45 Α, πέρασε μια εβδομάδα; Δεν είδα πότε άνοιξε το νήμα. Ε, κάντε με ένα tag, θα σας το είχα λύσει στο δευτερόλεπτο. Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν.
για βρες απο που εχει παρει το κομματάκι που έχει κρύψει το 2, αλλα μην κλεψεις, μην διαβάσεις ολο το νήμα.
Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 10 σελίδες ψέματα του ΓΓ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
enaon

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:37
ωραια, στις εικόνες, μπορείς να βρεις με το ματι στα επόμενα 2 λεπτα, απο που εχει παρει το κομματάκι που εκρυψε το 2; Αντε 5 λεπτα, και πολλά ειναι. Εχει πλάκα που κυκλωνουμε λεπτομεριες που ειναι ιδιες και καλα, ενώ ειναι ολο ιδιο, αναποδα επρεπε να κυκλωνουμε, διαφορές.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:33
Της φωτογραφίας που έκλεψες. Απαγορεύεται η επεξεργασία χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, πόσο μάλλον η δημοσίευση και δη αλλοιωμένης της φωτογραφίας.

Αν θέλει να κινηθεί νομικά απέναντί σου την έχεις γαμήσει.

Ρε Χελι ;Την παλευεις καθολου;
Εχω διαβασει μαλακιες και μαλακιες αλλα καπου ωπα εσυ το τερματισες
Δηλαδη τωρα μας λες οτι εσυ εχεις την αδεια των ιδιοκτητητων και εκανες αυτο;
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:45 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

enaon έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:39
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:37

ωραια, στις εικόνες, μπορείς να βρεις με το ματι στα επόμενα 2 λεπτα, απο που εχει παρει το κομματάκι που εκρυψε το 2; Αντε 5 λεπτα, και πολλά ειναι. Εχει πλάκα που κυκλωνουμε λεπτομεριες που ειναι ιδιες και καλα, ενώ ειναι ολο ιδιο, αναποδα επρεπε να κυκλωνουμε, διαφορές.
Με το μάτι σε τόσο μικρό πάτερν δεν μπορώ να το δω αν δεν το μεγαλώσω και αυτήν την στιγμή φεύγω για δουλειά. Συνήθως αυτό το κάνω αλλάζοντας το error level.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 29 Μαρ 2025, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
enaon

SeaHawk έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:19

Ηoax
Fake News

[img]https://i.postimg.cc/7L35TyZD/Scre ... .jpg[/img]
Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν
Δεν μου κανει καμια εντυπωση ακομη και να σε πληρωσε καποιος επειδη του το παιξες ειδικος
Εχω δει χιλιαδες περιπτωσεις ψευτοειδικων που πουλανε ψευτουπηρεσιες
βρε σιχαμένο σίχαμα, δεν ειπαμε οτι πλεον βρίσκουμε εικόνες στο νετ ευκολα, γιατι εκοψες το 2, ηλίθιος εισαι;

Εχει δίκιο ο χέλης, ποτε κενό ενα νουμερο, 0 ή παύλα, για την επόμενη φωτοσοπιά σου το λεω.

χέλη ακόμα δεν το βρήκες;

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Μαρ 2025, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”