Εγώ δεν το κατάλαβα το σχόλιο με τον αλήτη! Πείτε και σε μένα!Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:26Ερμή, ξέρω οτι δεν θα απαντήσεις, για τους δικούς σου λόγους. Επειδή όμως σου ρίχνω μια δεκαετία, διάβασε αυτό που θα σου γράψω και ''πέτα'' το.Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:01
Ο αλήτης ξέρει την αλητεία πολύ καλύτερα απο τον μη αλήτη. Μάντεψε με ποιον λοιπόν είναι οι πιθανότητες στο τέλος.
Το πρόβλημα είναι ο γιαλαντζί αλήτης, που νομίζει οτι κάνει κουμάντο. Μάντεψε εσύ λοιπόν τις πιθανότητες. Με συγχωρείς για την σφήνα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Δεύτερη φορά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γενικά αυτός που προκαλεί και έχει μια ιδιόμορφη συμπεριφορά στο να προκαλεί έριδες, είναι και αυτός που βγαίνει και καλά ρηγμένος στο τέλος.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:33
Εγώ δεν το κατάλαβα το σχόλιο με τον αλήτη! Πείτε και σε μένα!
Εννοείται δε μιλάω για κανέναν συγκεκριμένα, είναι απολυτά γενική η τοποθέτηση.
Γιαυτο και εγώ όταν κάποιος δε με καταλαβαίνει, δε μου πάει, αρχίζει να με προκαλεί, απλά δεν ασχολούμαι ακόμη και αν πει οτι βγαίνω με 12ποντα στη Σόλωνος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 21 Μαρ 2025, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:33Εγώ δεν το κατάλαβα το σχόλιο με τον αλήτη! Πείτε και σε μένα!Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:26Ερμή, ξέρω οτι δεν θα απαντήσεις, για τους δικούς σου λόγους. Επειδή όμως σου ρίχνω μια δεκαετία, διάβασε αυτό που θα σου γράψω και ''πέτα'' το.Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:01
Ο αλήτης ξέρει την αλητεία πολύ καλύτερα απο τον μη αλήτη. Μάντεψε με ποιον λοιπόν είναι οι πιθανότητες στο τέλος.
Το πρόβλημα είναι ο γιαλαντζί αλήτης, που νομίζει οτι κάνει κουμάντο. Μάντεψε εσύ λοιπόν τις πιθανότητες. Με συγχωρείς για την σφήνα.
Ο χαμερπής αλήτης είμαι εγώ και οι υπόλοιποι θιγμένοι είναι οι πχορουμικοί σταυροφόροι που δεν αντέχουν τ´ άδικο.
Κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτο κατάλαβες;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:38Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:33Εγώ δεν το κατάλαβα το σχόλιο με τον αλήτη! Πείτε και σε μένα!Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:26
Ερμή, ξέρω οτι δεν θα απαντήσεις, για τους δικούς σου λόγους. Επειδή όμως σου ρίχνω μια δεκαετία, διάβασε αυτό που θα σου γράψω και ''πέτα'' το.
Ο χαμερπής αλήτης είμαι εγώ και οι υπόλοιποι θιγμένοι είναι οι πχορουμικοί σταυροφόροι που δεν αντέχουν τ´ άδικο.
Κάτι τέτοιο.
Δεν αφορά με την καμία, την περίπτωση που βιώνετε.Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:33Εγώ δεν το κατάλαβα το σχόλιο με τον αλήτη! Πείτε και σε μένα!Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:26Ερμή, ξέρω οτι δεν θα απαντήσεις, για τους δικούς σου λόγους. Επειδή όμως σου ρίχνω μια δεκαετία, διάβασε αυτό που θα σου γράψω και ''πέτα'' το.Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:01
Μίλησα για το μέγεθος της γιαλαντζί αλητείας κάποιων που ασχολούνται με προσωπικά δεδομένα χρηστών και το διατρανώνουν εδώ μέσα. Και δη, με επαίσχυντο τρόπο, περιπαικτικό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι, εσύ τί κατάλαβες;Ερμής έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:39Αυτο κατάλαβες;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:38Cecily Anne έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:33
Εγώ δεν το κατάλαβα το σχόλιο με τον αλήτη! Πείτε και σε μένα!
Κάτι τέτοιο.
Να διευκρινήσω ότι δεν αναφέρομαι στα δικά σου σχόλια, που ήταν όντως γενικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Μαρ 2025, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εντάξει, όπως νομίζεις.
- Cecily Anne
Κατάλαβα ότι δεν κατάλαβες ότι κατάλαβα ότι δεν κατάλαβες. Εκεί είναι το ζουμί !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εννοώ οτι τσακώνεται, όποιος θέλει να τσακώνεται. Ο τσακωμός περιλαμβάνει πάντα δύο μέρη που στο τέλος και οι δύο έχουν άδικο, άσχετα αν ξεκίνησε με το άδικο απο τη μία πλευρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2025, 11:18 Πάμε πάλι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2025, 10:17 Οκ, από εδώ το πήγαμε, από κει το φέραμε και τελικώς κατέληξε αλλού, το πολύ πιο σοβαρό θέμα του Όττο.
Για όσους θέλουν να εκφράσουν τα παραπονάκια τους για μένα, υπάρχουν πιο κατάλληλα νήματα.
viewtopic.php?f=10&t=48372
Κι από πλευράς μου, υπόσχομαι να μην τους ξαναενοχλήσω με τις εμμονικές μου παρεμβάσεις στην τσεκουράτη καλλιέπεια του πχορουμικού τους λόγου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σωστη αντιμετωπιση, χαιρομαι.Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 08:41Υποθέτεις λάθος. Δεν μου είσαι αντιπαθής.Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 20:37Μου εισαι φουλ αντιπαθητικη, αυτο το στυλακι "μεριασε κοσμε να διαβω", "μαγκια, κλανια και εξατμιση", νομιζω το ξεπερασα καπου στα 16 μου χρονια και σκεψου οτι ειμαι και αντρας, αρα πολυ πιο κοκκορακι απο κοκκορακια wannabe. H αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι καθημερινος χρηστης και γενικα παρακολουθω ελαχιστα θεματα, αλλα πραγματικα προσπαθω να σκεφτω ενα θεμα που σε πετυχα και δεν ησουν μεσα στην μανουρα και τον τσαμπουκα και δεν θυμαμαι. Με λιγα λογια η αποψη μου ειναι οτι εισαι φυρα για το φορουμ.Πασιφάη έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:59
Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, ας σου ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, προκειμένου να γίνω σαφής.
Όταν έχω να κάμω με έναν άνθρωπο που διαρκώς υποτιμάει χυδαία συνομιλητές με έναν τρόπο πολύ χειρότερο απο μπινελίκι, δεν θα κάτσω να τον φάω στη μάπα και να του μιλήσω με ευγένεια. Πολλώ δε μάλλον όταν μπαίνει στα δικά μου χωράφια.
Οι μηνύσεις θα πέσουν κανονικά, μιας και η φιλη σου, συνεχίζει το ίδιο τροπάρι. Κι αυτό είναι δεδομένο. Υπόσχεση ρε παιδί μου.
Ακριβώς επειδή μεροληπτείς, δεν είναι εφικτό να γίνει διάλογος.
Απάνηση στα μπολνταρισμένα.
Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Δεν έχει δα και κανένα νόημα.
Υποθετω ουτε εσυ εχεις την καλυτερη αποψη για μενα, οποτε ας πουμε οτι ειμαστε πατσι.
Σ'ευχαριστώ όμως για τα καλά σου λόγια. Το σίγουρο είναι πως δεν θα βάλω μαύρη πλερέζα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αν απαγκιστρωθεις θα καταλαβεις.Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2025, 09:59 @Nostalgia
Όχι, δεν είμαι σε θέση να καταλάβω κάτι από αυτά που λες (και στα δυο ποστ που με αναφέρεις, είτε ως παράθεση είτε ως αναφορά στο νικ μου) εκτός αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που μου διαφεύγει. Δεν είμαι σε θέση να καταλάβω αυτά που λες εσύ οτι συμβαίνουν γιατί βλέπω η ίδια με τα μάτια μου τί συμβαίνει.
Τα είπα πολύ αναλυτικά παραπάνω, δεν νομίζω οτι χρειάζεται κάτι περαιτέρω
Καλημέρα κι όλας
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Βλέπεις λοιπόν, πόσο όμορφα συνεννοούμαστε;Nostalgia έγραψε: 21 Μαρ 2025, 12:46Σωστη αντιμετωπιση, χαιρομαι.Πασιφάη έγραψε: 21 Μαρ 2025, 08:41Υποθέτεις λάθος. Δεν μου είσαι αντιπαθής.Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 20:37
Μου εισαι φουλ αντιπαθητικη, αυτο το στυλακι "μεριασε κοσμε να διαβω", "μαγκια, κλανια και εξατμιση", νομιζω το ξεπερασα καπου στα 16 μου χρονια και σκεψου οτι ειμαι και αντρας, αρα πολυ πιο κοκκορακι απο κοκκορακια wannabe. H αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι καθημερινος χρηστης και γενικα παρακολουθω ελαχιστα θεματα, αλλα πραγματικα προσπαθω να σκεφτω ενα θεμα που σε πετυχα και δεν ησουν μεσα στην μανουρα και τον τσαμπουκα και δεν θυμαμαι. Με λιγα λογια η αποψη μου ειναι οτι εισαι φυρα για το φορουμ.
Υποθετω ουτε εσυ εχεις την καλυτερη αποψη για μενα, οποτε ας πουμε οτι ειμαστε πατσι.
Σ'ευχαριστώ όμως για τα καλά σου λόγια. Το σίγουρο είναι πως δεν θα βάλω μαύρη πλερέζα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-