να, ας πουμε αυτο μοιαζει κατανοητο. τι προβλημα θα μπορουσε να υπαρξει; καθενας διαβαζει μεχρι εκει που φτανει το μυαλο του, παραπερα δεν.
Και που 'σαι; Προσωπικώς δεν παρεξηγήθηκα, χαρτί μοίρασα.
Για πόκα και όχι τριανταμία.
εδω παλι, δεν. με τιποτα ομως. κατσε, θα παρω και βοηθεια, να δουμε μηπως και.
τι εννοει η παρακατω προταση;
ChatGPT said:
Φυσικά! Ποια πρόταση θέλεις να εξηγήσω;
You said:
Και που 'σαι; Προσωπικώς δεν παρεξηγήθηκα, χαρτί μοίρασα.
Για πόκα και όχι τριανταμία.
ChatGPT said:
Η πρόταση αυτή φαίνεται να έχει μια ανεπίσημη και λίγο παιχνιδιάρικη διάθεση. Ας την αναλύσουμε:
"Και που 'σαι;": Είναι μια φράση που μπορεί να σημαίνει "τι κάνεις;" ή "που είσαι;" και χρησιμοποιείται για να αναφερθεί κάποιος στην κατάσταση του άλλου.
"Προσωπικώς δεν παρεξηγήθηκα, χαρτί μοίρασα.": Εδώ, το άτομο λέει ότι δεν παρεξήγησε κάτι που συνέβη και αναφέρει ότι μοίρασε χαρτί. Η φράση "χαρτί μοίρασα" μπορεί να αναφέρεται σε κάποιο παιχνίδι ή κάποια κοινωνική δραστηριότητα όπου μοιράζει χαρτιά (π.χ. σε τράπουλα).
"Για πόκα και όχι τριανταμία.": "Πόκα" και "τριανταμία" είναι παιχνίδια με χαρτιά. Η φράση αυτή εννοεί ότι το άτομο αναφέρεται σε παιχνίδι πόκας και όχι σε τριανταμία, που είναι άλλο παιχνίδι με τράπουλα.
Άρα, η πρόταση φαίνεται να εκφράζει μια κατάσταση όπου το άτομο δεν είχε κάποιο πρόβλημα ή παρεξήγηση και απλά μοιράζει χαρτιά για να παίξει πόκα, αντί για τριανταμία.
Είναι μια χαλαρή, ίσως και ελαφρώς ειρωνική, δήλωση που σχετίζεται με το να μην παίρνει κάποιος τα πράγματα πολύ σοβαρά.
μπα, οιτε η ai φαινεται να παιρνει χαμπαρι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 19:36
Ζακό, έχω και φωτο πειστήρια. Αλλά ως συνήθως, δεν γούσταρα να τον κρατάω μαντρωμένο και κάποια στιγμή άνοιξε τα φτερά του να εξερευνήσει το άγνωστο. Το ίδιο έγινε και με ένα κοκατίλ που την είχε δει πτερόσαυρος.
Εγώ τη σέβομαι τη φύση των ζωντανών και δεν προσπαθώ ποτέ να τη φέρω στα μέτρα μου. Ακόμη και όταν με πονέσει, ξεπερνιέται πολύ πιο εύκολα γιατί είναι συνειδητή επιλογή.
Ναι ζακο ειναι καποιο απο τα ονοματα του αφρικαν .
Κριμα και γω εχασα 2 κοτατιλ με τον ιδιο τροπο και μετα λεω δεν ξαναπαιρνω .
Ζακό, έχω και φωτο πειστήρια. Αλλά ως συνήθως, δεν γούσταρα να τον κρατάω μαντρωμένο και κάποια στιγμή άνοιξε τα φτερά του να εξερευνήσει το άγνωστο. Το ίδιο έγινε και με ένα κοκατίλ που την είχε δει πτερόσαυρος.
Εγώ τη σέβομαι τη φύση των ζωντανών και δεν προσπαθώ ποτέ να τη φέρω στα μέτρα μου. Ακόμη και όταν με πονέσει, ξεπερνιέται πολύ πιο εύκολα γιατί είναι συνειδητή επιλογή.
Σε πιστευω καλε . για το θεο .
Με πιστεύεις ή όχι, σ' εμένα τα άλλα τετράποδα, δίποδα κλπ είδη ήταν οι μέντορες μου για τον θεό.
Στους ανθρώπους μ' ενδιαφέρουν οι προσομοιώσεις τους.
Με πιστεύεις ή όχι, σ' εμένα τα άλλα τετράποδα, δίποδα κλπ είδη ήταν οι μέντορες μου για τον θεό.
Το Ζακο ειναι ΥΠΕΡ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ζωο . καταρχην εχει νοημοσυνη 4-6 χρονων παιδιου . αναγνωριζει λεξεις κλπ δεν τις παπαγαλιζει απλα .
Στο φυσικο περιβαλλον παει 20κατι χρονια επειδη ζει στην αφρικη ( και καποιο αρπακτικο θα το τσακωσει ) . σε οικοσιτη φτανουν και ξεπερνουν τα 50 δλδ σα να υιοθετεις παιδι .
Το Ζακο ειναι ΥΠΕΡ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ζωο . καταρχην εχει νοημοσυνη 4-6 χρονων παιδιου . αναγνωριζει λεξεις κλπ δεν τις παπαγαλιζει απλα .
Στο φυσικο περιβαλλον παει 20κατι χρονια επειδη ζει στην αφρικη ( και καποιο αρπακτικο θα το τσακωσει ) . σε οικοσιτη φτανουν και ξεπερνουν τα 50 δλδ σα να υιοθετεις παιδι .
Άσ' το, λέμε.
Η νοημοσύνη τους είναι πολύ ψηλότερη. Και όλως τυχαίως το λειτουργικό του ανθρώπινου εγκεφάλου, αυτορρυθμίζεται ακριβώς στην παιδική ηλικία που ανέφερες, ψυχολογικώς τεκμηριωμένο.
Μετά τα 6 έως τα 96 παπαγαλίζουν τις ...ενήλικες δικαιολογίες που βολεύουν ως χανζαπλαστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Μαρ 2025, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επ' ευκαιρία, θυμήθηκα ότι κάποια στιγμή είχα ανεβάσει κι εγώ φωτο με το γιο μου αλλά κάποιο μαγικό χεράκι θεώρησε καλό να την κατεβάσει και μέχρι σήμερα αναρωτιέμαι το γιατί...
Στο πλαίσιο διαφύλαξης των προσωπικών μου δεδομένων, υποθέτω.
Ναι ναι, και οι δύο από εδώ. Άσε, φρίκη. Όπως λέει και η ΓΑΛΗ, δεν είναι τυχαίο που πολλοί "παλιοί" κόψαμε απότομα - τα " χρόνια της αθωότητας" έχουν κι ένα τίμημα
για τι δεν μας λετε ποιοι ειναι αυτοι οι λογαριασμοι;
και συ και ο οττο.
να ξερουν ολοι, να προσεχουν.
Καλησπέρα. Εμένα ήταν στην προϊστορία πριν το 2007-2008, ο "stalker" είχε κάποιες εκατοντάδες δημοσιεύσεις και το άλλο περιστατικό ούτε καν είχε δημοσιεύσει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 19:14
Και κάτι άλλο, ειλικρινά δεν θα 'χα κανένα πρόβλημα για περμαμπάν από το συντονισμό, ακόμη και στη λογική διατήρησης ομόνοιας της εν λόγω κοινότητας.
Ούτως ή άλλως, δημοκρατικώς τουλάχιστον, το αποτέλεσμα είναι σαφές και προσωπικώς τουλάχιστον ποτέ δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να διαταράξω τις δημοκρατικές επιλογές. Οργή λαού φωνή συντονισμού, δεκτόν.
Γιατί ετσι; Δε διαβασα ολο το νημα, δε βλεπω και καλα με τα κολιρια που μου χωσε ο γιατρος για εξεταση αλλα υποθετω για τις ιδιες παπαριες θα ναι.
Μπαν δημοκρατικο επειδή το θελει ο λαος ; Ποιος λαος, οι 5-10 της αγελης ; ΟΚ. Και μετα θα τρεχουμε όλοι μαζι ευτυχισμενοι στα λιβαδια με τις παπαρουνες χωρις μπινελικια επιπεδου τρουμπας χωρις προσβολες ειρωνιες κτλ αφου θα λειπει η γατα ,ετσι; . Θα θελα να ξερα ποιος δουλευει ποιον εδω .
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 19:14
Και κάτι άλλο, ειλικρινά δεν θα 'χα κανένα πρόβλημα για περμαμπάν από το συντονισμό, ακόμη και στη λογική διατήρησης ομόνοιας της εν λόγω κοινότητας.
Ούτως ή άλλως, δημοκρατικώς τουλάχιστον, το αποτέλεσμα είναι σαφές και προσωπικώς τουλάχιστον ποτέ δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να διαταράξω τις δημοκρατικές επιλογές. Οργή λαού φωνή συντονισμού, δεκτόν.
Γιατί ετσι; Δε διαβασα ολο το νημα, δε βλεπω και καλα με τα κολιρια που μου χωσε ο γιατρος για εξεταση αλλα υποθετω για τις ιδιες παπαριες θα ναι.
Μπαν δημοκρατικο επειδή το θελει ο λαος ; Ποιος λαος, οι 5-10 της αγελης ; ΟΚ. Και μετα θα τρεχουμε όλοι μαζι ευτυχισμενοι στα λιβαδια με τις παπαρουνες χωρις μπινελικια επιπεδου τρουμπας χωρις προσβολες ειρωνιες κτλ αφου θα λειπει η γατα ,ετσι; . Θα θελα να ξερα ποιος δουλευει ποιον εδω .
Ποιοι 5-10 ρε συ;
Το 90% του πχορουμικού λαού, είναι.
Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
Όσο για μένα, μην ανησυχείς, τα έχω ξαναζήσει με κάποιους παπάρες σε πιο χαρντκορ φάσεις από κάτι πιαρίστες και φοβικούς ξενέρες που παίζουν εδώ. Πάντα με τις ευλογίες μου...
Και ακριβώς γι' αυτό γουστάρω να κάνω την πλάκα μου σε κάτι αου αου χλαπατσοειδή.
Δεν σου λέει τίποτα αυτό?
Και επειδή υπάρχει μια Πασιφάη στο φόρουμ που ενίοτε τα παίρνει και βρίζει άσχημα (όχι όμως χωρίς να έχουν βάση πολλές φορές οι λόγοι που το κάνει, ασχέτως αν εγώ διαφωνώ με τον τρόπο της) σημαίνει οτι δεν υπάρχει και το πρόβλημα που σου περιέγραψα?
Δεν τα λες καλά.
Ή επειδή εγώ τα λέω με την Πασιφάη, με παίρνει η μπάλα και είναι δικαιολογημένο αυτό για εσένα?
Λυπάμαι αλλά θα στο ξαναπώ:
θες να καλύψεις την φίλη σου για χ, ψ λόγους και καπου οκ, κατανοητό.
Δεν μπορείς να το κάνεις όταν υπάρχει θέμα σε τέτοια έκταση.
Και όταν μάλιστα, πετάει συνέχεια και εξακολουθητικώς διάφορες απειλές δεξιά αριστερά, με κεκαλυμμένο συγκεκριμένο νόημα πολλές φορές.
ΑΥτό ξέρεις τί σημαίνει? ή τί θα μπορούσε να σημάνει θεωρητικά σε πρακτικό επίπεδο και για πρόσωπα συγκεκριμένα και για το φόρουμ το ίδιο?
Προσπάθησε να καταλάβεις τί σου λεω λίγο.
Μαλλον αυτο που εγραψα εγω δεν σου λεει τιποτα. Απο την μια εχουμε την Γαλη που στην λεει ας πουμε ευγλωττα και απο την αλλη εχεις την Πασιφαη που τουλαχιστον οσες φορες εχει τυχει να την διαβασω κατεβαζει οχετους. Το προχωκαγκουρας ειναι προβλημα, το θειτσα, μπαμπο κωλογρια και οτι αλλο εχει κατεβει προς την Γαλη (δεν τα θυμαμαι ολα) δεν ειναι προβλημα.
Λες για απειλες και διαβαζω την Πασιφαη να απειλει οτι θα κανει μηνυσεις.
Εγω ειμαι μεροληπτικος και θελω να καλυψω την φιλη μου επειδη ασκησα κριτικη προς τα σενα και την Πασιφαη, εσυ απο την αλλη μου ζητας να μην σε παιρνει η μπαλα που κανεις παρεα με την Πασιφαη οταν βριζει.
Ξερω πως λειτουργουν τα φορα, ξερω οτι παντα παιζει τρελο παρασκηνιο. Δεν μου αρεσει....
Η Γαλη εχει ανοιχτες πορτες, το εννοω, μακαρι να μπορεσετε να τα βρειτε, αν δεν τα βρειτε ο καθενας θα κοιμηθει οπως εστρωσε.
Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, ας σου ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, προκειμένου να γίνω σαφής.
Όταν έχω να κάμω με έναν άνθρωπο που διαρκώς υποτιμάει χυδαία συνομιλητές με έναν τρόπο πολύ χειρότερο απο μπινελίκι, δεν θα κάτσω να τον φάω στη μάπα και να του μιλήσω με ευγένεια. Πολλώ δε μάλλον όταν μπαίνει στα δικά μου χωράφια.
Οι μηνύσεις θα πέσουν κανονικά, μιας και η φιλη σου, συνεχίζει το ίδιο τροπάρι. Κι αυτό είναι δεδομένο. Υπόσχεση ρε παιδί μου.
Ακριβώς επειδή μεροληπτείς, δεν είναι εφικτό να γίνει διάλογος.
Απάνηση στα μπολνταρισμένα.
Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Δεν έχει δα και κανένα νόημα.
Μου εισαι φουλ αντιπαθητικη, αυτο το στυλακι "μεριασε κοσμε να διαβω", "μαγκια, κλανια και εξατμιση", νομιζω το ξεπερασα καπου στα 16 μου χρονια και σκεψου οτι ειμαι και αντρας, αρα πολυ πιο κοκκορακι απο κοκκορακια wannabe. H αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι καθημερινος χρηστης και γενικα παρακολουθω ελαχιστα θεματα, αλλα πραγματικα προσπαθω να σκεφτω ενα θεμα που σε πετυχα και δεν ησουν μεσα στην μανουρα και τον τσαμπουκα και δεν θυμαμαι. Με λιγα λογια η αποψη μου ειναι οτι εισαι φυρα για το φορουμ.
Υποθετω ουτε εσυ εχεις την καλυτερη αποψη για μενα, οποτε ας πουμε οτι ειμαστε πατσι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."