Έχω λάβει μέτρα, δεν θα το άφηνα έτσι γιατί δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:27Δεν ξέρω, ρε φίλε, εγώ δεν θα έμενα έτσι. Εκτός αν έχεις λάβει τίποτα μέτρα που δεν τα λες και καλώς δεν τα λες. Θα είχα ήδη κινήσει νομική γη και ουρανό.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:24Δεν νομίζω ότι αφορά τα πολιτικά. Έχει φτιάξει ένα αρρωστο σενάριο στο μυαλό του, έχει αποδοσει ρόλους σε εμάς που έβαλε στόχο και το κυριότερο, τα πιστεύει.mitsokollias έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:18
Για να καταλάβω.
Δηλαδή έχεις κανονικά τον αριθμό που σε καλούσε ,δεν ήταν με απόκρυψη;
Κι όλα αυτά γιατί δε σε γουστάρει για τα πολιτικά;
Γιαυτό λέω κανονικός τρελός.
Έχω τον αριθμό, το όνομα, την τοποθεσία. Τα πάντα γενικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Otto Weininger
Re: Δεύτερη φορά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
mitsokollias
- Phorum.gr user: Mitsokollias
Οκ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εχω ακούσει διάφορα ,αλλά αυτό είναι μακράν το πιο τραβηγμένο.Δοκιμάσατε κάτι με οικείους του ; Νομίζω ότι είναι το μόνο πράγμα που θα είχε κάποιες πιθανότητες.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:24Δεν νομίζω ότι αφορά τα πολιτικά. Έχει φτιάξει ένα αρρωστο σενάριο στο μυαλό του, έχει αποδοσει ρόλους σε εμάς που έβαλε στόχο και το κυριότερο, τα πιστεύει.mitsokollias έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:18Για να καταλάβω.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 10:34
Στα μηνύματα που μου αφηνε δεν υπέφερε ακριβώς. Ήταν σε παροξυσμό.
Γιατί όταν έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε μαλακίες, με το που πήγαινα να απαντήσω το έκλεινε. Και πότε δεν σήκωνε το τηλ μετά.
Ή ενω είχε σταματήσει κάνα δίμηνο ας πούμε, ξαφνικά μου έστελνε μηνύματα του στυλ "γιατί με ενοχλείς; "
Τρέλα ρε. Ατόφια τρέλα.
Δηλαδή έχεις κανονικά τον αριθμό που σε καλούσε ,δεν ήταν με απόκρυψη;
Κι όλα αυτά γιατί δε σε γουστάρει για τα πολιτικά;
Γιαυτό λέω κανονικός τρελός.
Έχω τον αριθμό, το όνομα, την τοποθεσία. Τα πάντα γενικά.
- hellegennes
Μπράβο, πολύ καλά έκανες. Δεν μου μοιάζει καθόλου αστείο και ακίνδυνο. Αυτά που διαβάζω εδώ είναι ιστορίες θρίλερ, πάντως. Τι να πούνε και τα διηγήματα τρόμου του αντίστοιχου νήματος...Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:29 Έχω λάβει μέτρα, δεν θα το άφηνα έτσι γιατί δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πριν χρονια μου ετυχε στην δουλεια μια περιπτωση κοπελας οπου πιστευε οτι επικοινωνουσαμε τηλεπαθητικα και οτι τα ειχαμε γενικα, οτι ημουν σε μερη που ποτε δεν ειχα παει και της αφηνα σημαδια στην αμμο και αλλα τετοια ωραια. Στην πρωτη κρουση μεσα στο χωρο εργασιας οπου μου εξιστορουσε ολες αυτες τις βλακειες και οτι ειμαι ο σωληνας επικοινωνιας της, προσπαθησε να με φιλησει, τραβηχτηκα, της μιλησα αυστηρα χωρις να την βρισω ενεκα εργασιακου χωρου και εφυγα. Μετα ξεκινησαν τα μειλς μιας και δεν της αφηνα περιθωριο να με ξεμοναχιασει. Τεσπα μετα απο πολλα ερωτικα μειλς με μεγαλη δοση μουρλιας και τηλεπαθειας και ριχνοντας το ενα ακυρο μετα το αλλο με ομορφο τροπο, ενα πρωινο πηγαινοντας στο γραφειο με παιρνει τηλεφωνο ο προισταμενος της να με ρωτησει εαν εκεινη την ημερα θα παω γραφειο (ειχα καθυστερησει).ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 10:23Αν δεν υπήρχαν μανιακοί, όντως δεν θα νοιαζόταν κανείς. Μάλλον δεν σου έχει τύχει να πέσεις σε ιδεοψυχαναγκαστική περίπτωση ή διπολικούς που χάνουν τελείως τον έλεγχο. Μη σου τύχει. Αν σου τύχει, απευθύνεσαι στην οικογένεια τους για να τους μαζέψει, όχι σ´ αυτούς.Ασέβαστος έγραψε: 19 Μαρ 2025, 09:09get a room.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:22
* Το "κουκλα" δεν το λέω υποτιμητικά, ειρωνικά ή πιαρίστικα.
Είσαι γυναικάρα και το εννοώ.![]()
![]()
αντε, καλα, αλλο θελω να ρωτησω.
μας νοιαζει;
ειμαστε ασωματα πλασματα, αβαταρ στο πχορουμ. ειμαστε οτι γραφουμε. η εικονα μας στην πραγματικη ζωη ειναι εντελως αδιαφορη.
βλεπω αρκετους, και περισσοτερο αρκετες, να σχολιαζουν συχνα η μια την αλλη ως χοντρη, κοντη, γρια, στραβοχυμενη, κακομουτσουνη και τετοια.
στ αληθεια, νοιαζεται κανεις;
Ωχ, λεω μεσα μου, ποιος ξερει τι πηγε και ειπε, κοιτα να δεις πως βγαινεις μπλεγμενος χωρις να φταις, τα νευρα μου ειχαν χτυπησει κοκκινο. Πηγαινοντας στο γραφειο του προισταμενου της βλεπω στον διαδρομο ενα ανδρογυνο που μονο που δεν εκλαιγε, ωχ ωχ ωχ, οι γονεις της σιγουρα ειναι αυτοι, τους προσπερνω γρηγορα και μπαινω στο γραφειο, ηταν ο προισταμενος της μαζι με μια αλλη προισταμενη. Με το που ξεκιναει να μου μιλαει γι αυτη, τον κοβω και του εξηγω εν ταχει τι εχει παιχτει φουλ νευριασμενος, μου λεει, ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι εχει φυγει απο το σπιτι της εδω και 2 μερες και δεν λεει στους δικους της που ειναι και θελει να μιλησει μονο σε σενα, οποτε σε παρακαλω μιλησε της και μαθε που ειναι γιατι οι γονεις της εχουν πεθανει απο την αγωνια.
Μου ηρθε η εικονα του ζευγαριου στο διαδρομο στο μυαλο μου και παρολο που ειμαι αρκετα αναισθητος συμφωνησα να το κανω αυτη την φορα και εξηγησα οτι εαν μελλοντικα συμβει το οτιδηποτε να με ξεχασουν γιατι δεν θα ασχοληθω, εαν δεν το εκανα μπορει να εβγαινα και ο μαλακας της υποθεσης. Την πηραν τηλεφωνο της ειπαν οτι ημουν εκει και θελω να της μιλησω, την ρωτησα που ειναι για να παω να την βρω, μου ειπε ειμαι στο ταδε ξενοδοχειο αγαπη μου σε περιμενω, κλεισαμε το τηλεφωνο και εξαφανιστηκα μεσα στα νευρα, μετα εξαφανιστηκε αυτη για κανα 6μηνο. Οταν επεστρεψε και την πετυχαινα στην εργασια σκεφτομουν εαν πρεπει να της μιλαω εστω τυπικα ή οχι, αλλα επειδη οπως ειπα ειμαι αναισθητος την εγραψα κανονικα και το θεμα τελειωσε καπου εκει.
Το νου σας κυκλοφορει μεγαλη τρελα, η κοπελα φαινοταν εντελως νορμαλ, μετριας ομορφιας, σε περιπτωση δηλαδη που δεν μου εσκαγε τα τρελα της απο την αρχη, καλλιστα εαν ειχα κεφια θα μπορουσα να ειχα παιξει λιγο μαζι της για το χαβαλε και μετα αντε βγαλε ακρη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Otto Weininger
Η πραγματικότητα είναι πάντα χειρότερη απο την φαντασία.hellegennes έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:31Μπράβο, πολύ καλά έκανες. Δεν μου μοιάζει καθόλου αστείο και ακίνδυνο. Αυτά που διαβάζω εδώ είναι ιστορίες θρίλερ, πάντως. Τι να πούνε και τα διηγήματα τρόμου του αντίστοιχου νήματος...Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:29 Έχω λάβει μέτρα, δεν θα το άφηνα έτσι γιατί δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.
Άλλωστε δεν μπορείς να φανταστείς κάτι που δεν έχεις δει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Υπέφερε απ' το μυαλό της κι έκανε μαζί και τους γύρω της να υποφέρουν.Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:41Πριν χρονια μου ετυχε στην δουλεια μια περιπτωση κοπελας οπου πιστευε οτι επικοινωνουσαμε τηλεπαθητικα και οτι τα ειχαμε γενικα, οτι ημουν σε μερη που ποτε δεν ειχα παει και της αφηνα σημαδια στην αμμο και αλλα τετοια ωραια. Στην πρωτη κρουση μεσα στο χωρο εργασιας οπου μου εξιστορουσε ολες αυτες τις βλακειες και οτι ειμαι ο σωληνας επικοινωνιας της, προσπαθησε να με φιλησει, τραβηχτηκα, της μιλησα αυστηρα χωρις να την βρισω ενεκα εργασιακου χωρου και εφυγα. Μετα ξεκινησαν τα μειλς μιας και δεν της αφηνα περιθωριο να με ξεμοναχιασει. Τεσπα μετα απο πολλα ερωτικα μειλς με μεγαλη δοση μουρλιας και τηλεπαθειας και ριχνοντας το ενα ακυρο μετα το αλλο με ομορφο τροπο, ενα πρωινο πηγαινοντας στο γραφειο με παιρνει τηλεφωνο ο προισταμενος της να με ρωτησει εαν εκεινη την ημερα θα παω γραφειο (ειχα καθυστερησει).ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 10:23Αν δεν υπήρχαν μανιακοί, όντως δεν θα νοιαζόταν κανείς. Μάλλον δεν σου έχει τύχει να πέσεις σε ιδεοψυχαναγκαστική περίπτωση ή διπολικούς που χάνουν τελείως τον έλεγχο. Μη σου τύχει. Αν σου τύχει, απευθύνεσαι στην οικογένεια τους για να τους μαζέψει, όχι σ´ αυτούς.Ασέβαστος έγραψε: 19 Μαρ 2025, 09:09
get a room.![]()
μας νοιαζει;
ειμαστε ασωματα πλασματα, αβαταρ στο πχορουμ. ειμαστε οτι γραφουμε. η εικονα μας στην πραγματικη ζωη ειναι εντελως αδιαφορη.
βλεπω αρκετους, και περισσοτερο αρκετες, να σχολιαζουν συχνα η μια την αλλη ως χοντρη, κοντη, γρια, στραβοχυμενη, κακομουτσουνη και τετοια.
Ωχ, λεω μεσα μου, ποιος ξερει τι πηγε και ειπε, κοιτα να δεις πως βγαινεις μπλεγμενος χωρις να φταις, τα νευρα μου ειχαν χτυπησει κοκκινο. Πηγαινοντας στο γραφειο του προισταμενου της βλεπω στον διαδρομο ενα ανδρογυνο που μονο που δεν εκλαιγε, ωχ ωχ ωχ, οι γονεις της σιγουρα ειναι αυτοι, τους προσπερνω γρηγορα και μπαινω στο γραφειο, ηταν ο προισταμενος της μαζι με μια αλλη προισταμενη. Με το που ξεκιναει να μου μιλαει γι αυτη, τον κοβω και του εξηγω εν ταχει τι εχει παιχτει φουλ νευριασμενος, μου λεει, ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι εχει φυγει απο το σπιτι της εδω και 2 μερες και δεν λεει στους δικους της που ειναι και θελει να μιλησει μονο σε σενα, οποτε σε παρακαλω μιλησε της και μαθε που ειναι γιατι οι γονεις της εχουν πεθανει απο την αγωνια.
Μου ηρθε η εικονα του ζευγαριου στο διαδρομο στο μυαλο μου και παρολο που ειμαι αρκετα αναισθητος συμφωνησα να το κανω αυτη την φορα και εξηγησα οτι εαν μελλοντικα συμβει το οτιδηποτε να με ξεχασουν γιατι δεν θα ασχοληθω, εαν δεν το εκανα μπορει να εβγαινα και ο μαλακας της υποθεσης. Την πηραν τηλεφωνο της ειπαν οτι ημουν εκει και θελω να της μιλησω, την ρωτησα που ειναι για να παω να την βρω, μου ειπε ειμαι στο ταδε ξενοδοχειο αγαπη μου σε περιμενω, κλεισαμε το τηλεφωνο και εξαφανιστηκα μεσα στα νευρα, μετα εξαφανιστηκε αυτη για κανα 6μηνο. Οταν επεστρεψε και την πετυχαινα στην εργασια σκεφτομουν εαν πρεπει να της μιλαω εστω τυπικα ή οχι, αλλα επειδη οπως ειπα ειμαι αναισθητος την εγραψα κανονικα και το θεμα τελειωσε καπου εκει.
Το νου σας κυκλοφορει μεγαλη τρελα, η κοπελα φαινοταν εντελως νορμαλ, μετριας ομορφιας, σε περιπτωση δηλαδη που δεν μου εσκαγε τα τρελα της απο την αρχη, καλλιστα εαν ειχα κεφια θα μπορουσα να ειχα παιξει λιγο μαζι της για το χαβαλε και μετα αντε βγαλε ακρη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ενας παιδικος μου φιλος, γειτονας κλπ κλπ, ειχε την ατυχια να εχει απεναντι απο το σπιτι του μια κλινικη περιπτωσηκαι το τελος ηταν μετα απο αρκετες φορες ξυλικι μιας και του επιτεθοταν στα καλα καθουμενα, να κανει ντου με λοσταρι στο αυτοκινητο του ενω ειχε μεσα την γυναικα και τον γιο του. Ενταξει εγιναν δικαστηρια και ολα τα πρεποντα αλλα αυτος παρεμενε εκτος κλινικης, οποτε μετακομησε ο φιλος τουλαχιστον για να εχει προστατευμενη την οικογενεια του.Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:29Εγώ πάλι θα έτρεμα να βγω από το σπίτι με το βρέφος, αν έπαιρνα χαμπάρι ότι είναι κάπου κοντά.Πασιφάη έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:24Πάντως εγώ θα τολμούσα. Γενικη κουβέντα. Αν μου την έπεφταν φυχασθενείς, θα έτρωγαν το αναλογο τουμπεκί. Το ωραίο, το τίμιο.AlienWay έγραψε: 19 Μαρ 2025, 13:20 Μερικοί λένε καμια φορά "θα τολμούσες να τα πεις αυτά δημόσια;". Το ρωτάνε σε διάφορους που διαφωνούν μαζί τους, οκ.
Ομως εκτός από την ανωνυμία, υπάρχει και η ψευτο-επωνυμία. Όπως αυτή του τουίτερ. Στο τουίτερ, οι επώνυμοι χρησιμοποιούν τα ονόματά τους, οι ανώνυμοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμο, ενώ υπάρχουν και ανώνυμοι που χρησιμοποιούν ψεύτικο ονοματεπώνυμο.
Κανείς όμως δε λέει για την ανωνυμία στο τουίτερ, όλοι λένε... για φόρουμ... κλπ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- hellegennes
What the actual fuck?Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:41Πριν χρονια μου ετυχε στην δουλεια μια περιπτωση κοπελας οπου πιστευε οτι επικοινωνουσαμε τηλεπαθητικα και οτι τα ειχαμε γενικα, οτι ημουν σε μερη που ποτε δεν ειχα παει και της αφηνα σημαδια στην αμμο και αλλα τετοια ωραια. Στην πρωτη κρουση μεσα στο χωρο εργασιας οπου μου εξιστορουσε ολες αυτες τις βλακειες και οτι ειμαι ο σωληνας επικοινωνιας της, προσπαθησε να με φιλησει, τραβηχτηκα, της μιλησα αυστηρα χωρις να την βρισω ενεκα εργασιακου χωρου και εφυγα. Μετα ξεκινησαν τα μειλς μιας και δεν της αφηνα περιθωριο να με ξεμοναχιασει. Τεσπα μετα απο πολλα ερωτικα μειλς με μεγαλη δοση μουρλιας και τηλεπαθειας και ριχνοντας το ενα ακυρο μετα το αλλο με ομορφο τροπο, ενα πρωινο πηγαινοντας στο γραφειο με παιρνει τηλεφωνο ο προισταμενος της να με ρωτησει εαν εκεινη την ημερα θα παω γραφειο (ειχα καθυστερησει).ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 10:23Αν δεν υπήρχαν μανιακοί, όντως δεν θα νοιαζόταν κανείς. Μάλλον δεν σου έχει τύχει να πέσεις σε ιδεοψυχαναγκαστική περίπτωση ή διπολικούς που χάνουν τελείως τον έλεγχο. Μη σου τύχει. Αν σου τύχει, απευθύνεσαι στην οικογένεια τους για να τους μαζέψει, όχι σ´ αυτούς.Ασέβαστος έγραψε: 19 Μαρ 2025, 09:09
get a room.![]()
μας νοιαζει;
Τι τρελοί κυκλοφορούν εκεί έξω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξερω την αδυναμια του, με ενα δισκο μπροστα του θα μου τα πει, εξαλλου δεν θα ειναι για κακο σκοπο, απο αγαπη θα το κανω.Nandros έγραψε: 20 Μαρ 2025, 12:27Ο έμπιστος φίλος μας, που είναι και αυτός άθεος, όταν μάθει τις προθέσεις σου θα σου πει "πριτς"!Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 11:45Οπως σου εχω υποσχεθει εδω και χρονια, αν τα κακαρωσεις πριν απο μενα, θα ρωτησω τον εμπιστο φιλο σου, οπου ειναι και δικος μου εμπιστος φιλος και θα ερθω να σου κανω ενα τρισαγιο που θα ειναι ολο δικο σου.Nandros έγραψε: 18 Μαρ 2025, 21:51
Πέραν αυτού ουδείς γνωρίζει τηλ, διαμονή, ονοματεπώνυμο (πλην εμπίστων φίλων εδώ μέσα).
Μόνο συγγενείς κολλητοί θα με αναγνώριζαν από τα γραπτά μου.
.![]()
:
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ρε τι ειν' αυτά ρε;
Δεν ειχα μπει στο νήμα να δω περί τίνος πρόκειται, δεν πάμε καθόλου καλά
Δεν ειχα μπει στο νήμα να δω περί τίνος πρόκειται, δεν πάμε καθόλου καλά
Μια χαρά ωραία εμπειρία και δεν βαριέσαι και στη δουλειάNostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:41Πριν χρονια μου ετυχε στην δουλεια μια περιπτωση κοπελας οπου πιστευε οτι επικοινωνουσαμε τηλεπαθητικα και οτι τα ειχαμε γενικα, οτι ημουν σε μερη που ποτε δεν ειχα παει και της αφηνα σημαδια στην αμμο και αλλα τετοια ωραια. Στην πρωτη κρουση μεσα στο χωρο εργασιας οπου μου εξιστορουσε ολες αυτες τις βλακειες και οτι ειμαι ο σωληνας επικοινωνιας της, προσπαθησε να με φιλησει, τραβηχτηκα, της μιλησα αυστηρα χωρις να την βρισω ενεκα εργασιακου χωρου και εφυγα. Μετα ξεκινησαν τα μειλς μιας και δεν της αφηνα περιθωριο να με ξεμοναχιασει. Τεσπα μετα απο πολλα ερωτικα μειλς με μεγαλη δοση μουρλιας και τηλεπαθειας και ριχνοντας το ενα ακυρο μετα το αλλο με ομορφο τροπο, ενα πρωινο πηγαινοντας στο γραφειο με παιρνει τηλεφωνο ο προισταμενος της να με ρωτησει εαν εκεινη την ημερα θα παω γραφειο (ειχα καθυστερησει).ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 10:23Αν δεν υπήρχαν μανιακοί, όντως δεν θα νοιαζόταν κανείς. Μάλλον δεν σου έχει τύχει να πέσεις σε ιδεοψυχαναγκαστική περίπτωση ή διπολικούς που χάνουν τελείως τον έλεγχο. Μη σου τύχει. Αν σου τύχει, απευθύνεσαι στην οικογένεια τους για να τους μαζέψει, όχι σ´ αυτούς.Ασέβαστος έγραψε: 19 Μαρ 2025, 09:09
get a room.![]()
μας νοιαζει;
Λόγο δουλειάς έχω τεσταρει δύο ελληνικούς ISP. Άστο, ξέρω τι γραφω.mitsokollias έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:10Πριν 15 χρόνια ίσως. Πλέον με τις δυναμικές ,τα VPN ,το 5G ,starlink κλπ μόνο με εισαγγελική εντολή και αρκετή δυσκολία μπορεί να βρει κάτι και ο πάροχος. Αν ήταν εύκολο θα τσακίζαμε την πειρατεία στα συνδρομητικά σε λίγες μέρες.
Ισως με βαση το δικο σου σκεπτικο, για μενα δεν ηταν ωραια εμπειρια, η κοπελα οπως εγραψα φαινοταν νορμαλ, σχετικα ησυχη και γενικα ειχε ολο το πακετο του καλου κοριτσιου. Αν γινοταν το οτιδηποτε και επρεπε να σταθουμε απεναντι σε καποιον, το αναθεμα θα επεφτε ολο σε μενα και δεν γουσταρω να εχω συννεφακια πανω απο το κεφαλι μου. Ευτυχως ειχα τα μειλς της με ολες τις παλαβομαρες της σαν ασφαλεια.nyxtovios έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:17Μια χαρά ωραία εμπειρία και δεν βαριέσαι και στη δουλειάNostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:41Πριν χρονια μου ετυχε στην δουλεια μια περιπτωση κοπελας οπου πιστευε οτι επικοινωνουσαμε τηλεπαθητικα και οτι τα ειχαμε γενικα, οτι ημουν σε μερη που ποτε δεν ειχα παει και της αφηνα σημαδια στην αμμο και αλλα τετοια ωραια. Στην πρωτη κρουση μεσα στο χωρο εργασιας οπου μου εξιστορουσε ολες αυτες τις βλακειες και οτι ειμαι ο σωληνας επικοινωνιας της, προσπαθησε να με φιλησει, τραβηχτηκα, της μιλησα αυστηρα χωρις να την βρισω ενεκα εργασιακου χωρου και εφυγα. Μετα ξεκινησαν τα μειλς μιας και δεν της αφηνα περιθωριο να με ξεμοναχιασει. Τεσπα μετα απο πολλα ερωτικα μειλς με μεγαλη δοση μουρλιας και τηλεπαθειας και ριχνοντας το ενα ακυρο μετα το αλλο με ομορφο τροπο, ενα πρωινο πηγαινοντας στο γραφειο με παιρνει τηλεφωνο ο προισταμενος της να με ρωτησει εαν εκεινη την ημερα θα παω γραφειο (ειχα καθυστερησει).ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2025, 10:23
Αν δεν υπήρχαν μανιακοί, όντως δεν θα νοιαζόταν κανείς. Μάλλον δεν σου έχει τύχει να πέσεις σε ιδεοψυχαναγκαστική περίπτωση ή διπολικούς που χάνουν τελείως τον έλεγχο. Μη σου τύχει. Αν σου τύχει, απευθύνεσαι στην οικογένεια τους για να τους μαζέψει, όχι σ´ αυτούς.
Ενδιαφερον!Τα νουμερα που αναγραφονται ανα μηνα στη στηλη<<για εγκλεισμοι σε θεραπευτηριο>> ειναι οι ακουσιοι εγκλεισμοι λογω εισαγγελικων παραγγελιων σωστα?Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μαρ 2025, 15:22Θα σου δώσω ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο. Μία στις 10 συλλήψεις της αστυνομίας αφορά τύπους/τύπισσες που θα πρέπει να εγκλειστούν σε θεραπευτήριο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Μαρ 2025, 14:23 Μια γενική παρατήρηση: στο κάθε φόρουμ βρίσκουν καταφύγιο και άτομα που στην κοινωνία είναι κλεισμένα μέσα σε ντουλάπες, που δε θα τόλμαγαν να σε κοιτάξουν στα μάτια στον δρόμο (όχι γιατί είσαι κανας γαμιας αλλά γιατί μιλάμε για παθολογικές περιπτώσεις που δεν μπορούν να σταθούν ούτε καν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μυρίζονται ότι μπορεί να υπάρχουν συνέπειες λόγω υποτυπώδους moderation). Θα πρότεινα στη διαχείριση να λάβει σοβαρά αυτές τις καταγγελίες - άλλο ο φορουμικος χαβαλές, ακόμη κ το μπινελίκι, κ άλλο οι επικίνδυνοι ψυχασθενείς που δεν λαμβάνουν την κατάλληλη αγωγή σ’ αυτή τη μπουρδελο κοινωνία
Πίνακας 42
https://www.astynomia.gr/file/2024/04/epetirida2023.pdf
Από αυτά που βλέπω στο δρόμο και λίγο είναι.
Άμα λέτε όλοι τις εμπειρίες σας, να πω κι εγώ μια άλλη δική μου πριν πολλά χρόνια με μία τύπισσα από το ΦΒ αλλά βαριέμαι
(νομίζω όμως οτι κάτι έχω ξαναπεί σχετικά, στο παλιό φόρουμ μάλλον)
Δεν είμαι σίγουρη όμως οτι ήτο τρελή, δεν έμαθα ποτέ τα γιατί της υπόθεσης και τις πραγματικές της προθέσεις.
(νομίζω όμως οτι κάτι έχω ξαναπεί σχετικά, στο παλιό φόρουμ μάλλον)
Δεν είμαι σίγουρη όμως οτι ήτο τρελή, δεν έμαθα ποτέ τα γιατί της υπόθεσης και τις πραγματικές της προθέσεις.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 77 Απαντήσεις