NoMoreLice έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:40
Στο παλιό δεν ήταν και τόσο δύσκολο να σε βρουν. Οι περισσότεροι είχαν το email τους φάτσα φόρα. Επίσης σύμφωνα με το rule of 5, αν έχεις αποκάλυψει τόσα πράγματα για σένα, τα οποία συνδυαστικά δεν ανταποκρίνονται σε πάνω από 5 ανθρώπους, ουσιαστικά έχεις αποκαλύψει την ταυτότητα σου.
και από ip μπορούν να βρεθούν άνθρωποι πιθανολογώ
εγώ για την δική μου την περίπτωση συμπεραίνω και αυτό
Δράσαμε (ξέρουμε τα πάντα, τόσα που δεν τα φαντάζεται καν) αλλά του την χαρίσαμε. Για τώρα.
Διότι είναι κλινικη περίπτωση. Μόνο να ακούγατε τα ηχητικά που μου αφηνε στο κινητό.
Να με συγχωρείς, αλλά αφού αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση απο κάποιον ψυχοπαθή,τόσον καιρό,( θυμάμαι που το είχαμε σχολιάσει με την Σέσι κάποια στιγμή..),ίσως θα έπρεπε να μην το δεις χαριστικά ή νομότυπα.
Εγώ προσωπικά, θα πήγαινα κατά πάσα πιθανότητα, αλανιάρικα, από ''παράδρομο''. Αν με εννοείς. Αυτά τα πράγματα, εκτός από ψυχοφθόρα, παίζει να είναι κι επικίνδυνα, αν ο άλλος είναι τελειωμένη περίπτωση.
Αν βγει από την πόλη του έστω και για διακοπές θα το μάθουμε.
Και αν ποτέ χρειαστεί, θα γίνει ο,τι...χρειαστεί.
Όσο μένει στα τηλέφωνα, οκ.
Τεσπα, εύχομαι να ξεμπερδέψετε με τον αλήτη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:55
Πωω, η κυρά μας η Γαλή, ανέβασε πίεση. Ταυτόχρονα με την καθημερινή λούπα που αρέσκεται να υποκύπτει. Για να την ''πει'' στο είδος μας.
Μα είστε είδος. Τέρμα συνηθισμένο για μένα.
Για να ανεβάσω πίεση χρειάζομαι κάτι περισσότερο.
Βολέψου για τώρα με το πιεσόμετρο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
kongrosian έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:49
κανονικά στο πχορουμ, κανείς δεν θα έπρεπε να γράφει ανώνυμα. θα ήταν εκκλησία.
Τι επωνυμα θα εβαζες σε καθε λογαριασμο;Αντε πες στον main το δικο σου,στα υπολοιπα;
Το δικό του σε άλλες καταγωγές. -ακης, -ακος, -εας, -πουλος, -ας, -ης και θα θηλυκά τους. Σιγά !
Αν υποθεσουμε οτι θα υπηρχε διαδικασια ισχυρης ταυτοποιησης δεν θα δουλευε αυτο,θα επρεπε να χωσει συγγενεις.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
NoMoreLice έγραψε: 18 Μαρ 2025, 22:40
Στο παλιό δεν ήταν και τόσο δύσκολο να σε βρουν. Οι περισσότεροι είχαν το email τους φάτσα φόρα. Επίσης σύμφωνα με το rule of 5, αν έχεις αποκάλυψει τόσα πράγματα για σένα, τα οποία συνδυαστικά δεν ανταποκρίνονται σε πάνω από 5 ανθρώπους, ουσιαστικά έχεις αποκαλύψει την ταυτότητα σου.
και από ip μπορούν να βρεθούν άνθρωποι πιθανολογώ
εγώ για την δική μου την περίπτωση συμπεραίνω και αυτό
Να με συγχωρείς, αλλά αφού αντιμετωπίζετε μια τέτοια κατάσταση απο κάποιον ψυχοπαθή,τόσον καιρό,( θυμάμαι που το είχαμε σχολιάσει με την Σέσι κάποια στιγμή..),ίσως θα έπρεπε να μην το δεις χαριστικά ή νομότυπα.
Εγώ προσωπικά, θα πήγαινα κατά πάσα πιθανότητα, αλανιάρικα, από ''παράδρομο''. Αν με εννοείς. Αυτά τα πράγματα, εκτός από ψυχοφθόρα, παίζει να είναι κι επικίνδυνα, αν ο άλλος είναι τελειωμένη περίπτωση.
Αν βγει από την πόλη του έστω και για διακοπές θα το μάθουμε.
Και αν ποτέ χρειαστεί, θα γίνει ο,τι...χρειαστεί.
Όσο μένει στα τηλέφωνα, οκ.
Τεσπα, εύχομαι να ξεμπερδέψετε με τον αλήτη.
Είχε καιρό να εμφανιστεί.
Πριν κάνα 10ημερο ξαναπήρε στο φαρμακείο και είπε στην μια από τις κοπέλες ότι "δεν είμαι καθόλου κύριος"
Το λες και πρόοδο σε σχέση με όσα έχει πει. Αλλά στα ηχητικά που μου αφηνε στο κινητό ήταν εντελώς μανιακός.
Let them make the first mistake. We make the last move.