!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Αχ βρε Λοξία
Άμα το πάμε θεολογικώς, πρώτα από όλα να σου θυμήσω πόσα χρόνια περίμενε η Σάρα να κάνει τον γιο τον πολλά υποοχόμενο και σε ποιά ηλικία τελικά τον έκανε...
οχι, τίποτα δεν είναι παράξενο, δεν θα ρωτήσει εμένα και εσένα ο Θεός άμα και πότε θα στρίψει την βίδα του οποιουδήποτε Ερντογάν.

Συμπληρωματικώς να σου πω οτι στην τελική δεν το αξίζουμε κι όλας (και σου μεταφέρω και την ατάκα συγκεκριμένα από αγιασμένο πνευματικό, όπως την άκουσα), να μας κάνει τίποτα καλό ο Θεός [σε παραπέμπω στην τελευταία είδηση για το βίντεο στην Πινακοθηκη πχ]
Μόνο για τα αίματα των προγόνων μας και των Αγίων και για δικούς Του λόγους παίζει κάποτε να ζήσουμε τίποτα όμορφο.

Για το παρόν, μας περιμένει μόνο ξύλο. :c040:

Από εκεί και πέρα, όλοι ανεξαιρέτως (φαντάζομαι) ευχόμασταν, ευχόμαστε και θα ευχόμαστε για πάντα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Και,, επειδή αναφέρθηκες για την Αγιά Σοφιά, δεν λυπάται ο Θεός ΟΥΤΕ την Αγιά Σοφιά όταν θεωρεί game over την κατάσταση
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Βρήκε ευκαιρία με τον Τραμπα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Εμένα πάντως η διαίσθησή μου ποντάρει περισσότερο στο οτι του στήνουν παγίδα του Ερντογάν, από διάφορες μεριές
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Αχ βρε Σουβλίτσα...
Να μπορούσες να καταλάβαινες πόσο εύθραυστα είναι τα στηρίγματά σου...

Ναι, φυσικά και δεν θα ρωτήσει εμένα και εσένα ο Θεός για το πότε θα στρίψει την βίδα του καθενός...
Πρώτα θα αφήσει έναν Χίτλερ να αιματοκυλίσει τον κόσμο, να σκοτωθούν καμιά 50ριά εκατ. άνθρωποι, ανάμεσά τους μερικά εκατομμύρια βρέφη και παδάκια. Διότι, όπως είπε ο αγιασμένος πνευματικός, "στην τελική δεν το αξίζουμε να μας κάνει τίποτε καλό ο Θεός", οπότε άξιζαν τον θάνατο το δίχως άλλο! Και μετά το μακελειό, αποφάσισε να να στρίψει τη βίδα του Χίτλερ!

Εντάξει, δεν θα το συνεχίσω...εξ άλλου, τα έχουμε πει αρκετές φορές.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Λοξίας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:51 Αχ βρε Σουβλίτσα...

Ναι, φυσικά και δεν θα ρωτήσει εμένα και εσένα ο Θεός για το πότε θα στρίψει την βίδα του καθενός...
Πρώτα θα αφήσει έναν Χίτλερ να αιματοκυλίσει τον κόσμο, να σκοτωθούν καμιά 50ριά εκατ. άνθρωποι, ανάμεσά τους μερικά εκατομμύρια βρέφη και παδάκια. Διότι, όπως είπε ο αγιασμένος πνευματικός, "στην τελική δεν το αξίζουμε να μας κάνει τίποτε καλό ο Θεός", οπότε άξιζαν τον θάνατο το δίχως άλλο! Και μετά το μακελειό, αποφάσισε να να στρίψει τη βίδα του Χίτλερ!

Δεν το αξίζουμε να πάρουμε καμιά Πόλη, είπε συγκεκριμένα :lol:
Για τα υπόλοιπα, επέτρεψε πριν δυο χιλιάδες χρόνια την σφαγή πόσων νηπίων...μην θες να χωρέσεις την λογική Του στην δική σου...τα έχουμε ξαναπεί και ας το αφήσουμε εδώ γιατί είμαστε τελείως οφ τοπικ και θα φωνάζουν τα παιδιά και θα έχουν δίκιο
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:22 Αχ βρε Λοξία
Άμα το πάμε θεολογικώς, πρώτα από όλα να σου θυμήσω πόσα χρόνια περίμενε η Σάρα να κάνει τον γιο τον πολλά υποοχόμενο και σε ποιά ηλικία τελικά τον έκανε...
οχι, τίποτα δεν είναι παράξενο, δεν θα ρωτήσει εμένα και εσένα ο Θεός άμα και πότε θα στρίψει την βίδα του οποιουδήποτε Ερντογάν.

Συμπληρωματικώς να σου πω οτι στην τελική δεν το αξίζουμε κι όλας (και σου μεταφέρω και την ατάκα συγκεκριμένα από αγιασμένο πνευματικό, όπως την άκουσα), να μας κάνει τίποτα καλό ο Θεός [σε παραπέμπω στην τελευταία είδηση για το βίντεο στην Πινακοθηκη πχ]
Μόνο για τα αίματα των προγόνων μας και των Αγίων και για δικούς Του λόγους παίζει κάποτε να ζήσουμε τίποτα όμορφο.

Από εκεί και πέρα, όλοι ανεξαιρέτως (φαντάζομαι) ευχόμασταν, ευχόμαστε και θα ευχόμαστε για πάντα
εγω αξιζω καθε καλο.

:102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:22 Αχ βρε Λοξία

Βρε λαβ, προσπάθησε να καταλάβεις, πως η μυθιστορία κάθε θρησκείας, μπορεί να σου περιγράφει πράγματα, τα οποία δεν συνάδουν με την λογική.
Στο μπολνταρισμένο. Λες η βιολογική ηλικία της Σάρας, να ήταν σε μια ας πούμε ικανοποιητικη φάση, να ''συλλάβει'' παιδί; Στα 80 επί παραδείγματι; Κι αν απαντήσεις θετικά σ'αυτο, γιατι να μην δεχτούμε, ετσι για την κουβέντα, πως και ο Διας, πήδαγε ασύστολα και έσπερνε ημίθεους, με την μορφή βροχής, ή δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλους τρόπους. Αντιλαμβάνεσαι το οξύμωρο; Διότι αν δεχόμαστε κάτι a priori για τους μεν, δεν το αμφισβητουμε για τους δε.
Όποιος δέχεται τα ''θαύματα'', οφείλει να το κάνει παντού. Όχι μονόπλευρα. Είχαν κι άλλοι ιερατεία, που προωθούσαν την άποψή τους. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα πρέπει στην τελική να δεχτώ το ένα ως μέγιστη αλήθεια και να απορρίψω το άλλο, ως ψέμα.
Καταλαβαίνεις την εκατέρωθεν πλάνη;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:55
Λοξίας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:51 Αχ βρε Σουβλίτσα...

Δεν το αξίζουμε να πάρουμε καμιά Πόλη, είπε συγκεκριμένα :lol:
Για τα υπόλοιπα, επέτρεψε πριν δυο χιλιάδες χρόνια την σφαγή πόσων νηπίων...μην θες να χωρέσεις την λογική Του στην δική σου...τα έχουμε ξαναπεί και ας το αφήσουμε εδώ γιατί είμαστε τελείως οφ τοπικ και θα φωνάζουν τα παιδιά και θα έχουν δίκιο
πως μπορειτε να δηλωνετε οτι ο θεος ειναι καλος, και ταυτοχρονα να δηλωνεται οτι ειναι τοσο καθαρμα που κανει, η επιτρεπει να γινονται ολα αυτα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Παιδιά, ανοίχτε νήμα στην θρησκειολογία

Θα γίνει τίποτα με τον Έρντο στην Τουρκία και θα ψαχνόμαστε πού να γράψουμε
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:36 Παιδιά, ανοίχτε νήμα στην θρησκειολογία

Θα γίνει τίποτα με τον Έρντο στην Τουρκία και θα ψαχνόμαστε πού να γράψουμε
Γιατί να ανοίξουμε άλλο νήμα;
Εγώ εχω κάποιες απορίες και τις εξέφρασα. Θα ήθελα όποτε μπορείς, ένα σχόλιο. Να το συζητήσουμε.

Το θέμα είναι εμφανες, για όποιον θέλει να σχολιάσει για τον Σουλτάνο και τις πρακτικές του.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Τί πάει να πει γιατί? Γιατί εδώ δεν σηκώνει τέτοια συζήτηση, θα έπρεπε να σου είναι προφανές ρε
Επίσης, δεν σημαίνει οτι έχω κι εγώ την διάθεση όποτε θέλει ο καθένας να μπαίνω σε μακροσκελείς συζητήσεις

Μου κάνει λίγο εντύπωση η αντίδρασή σου αλήθεια
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 11:40
hades έγραψε: 20 Μαρ 2025, 09:15
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 01:06

Και οι ΕΕ και ο τραμπ τον γλειφουν. Μη γραφπυμε 100 φορες τα ιδια πραγματα.

Το χουμε ξαναπει. Τα παραπονα σου στον πουτιν και τον τραμπ.
φίλε ο αντιρωσισμός σου σε τυφλώνει Ελληνες είμαστε αυτό μας νοιάζει όπως τον καθένα για την χώρα του
Κανενας αντιρωσισμος. Με τον Πουτιν εχω θεμα. Οπως και με τον Ερντογαν και με τον Λουκασενκο, κοκ...

Ειναι λιγο ανωριμο να σκεφτεσαι οτι "μονο η χωρα μου με νοιαζει" αλλα ας το δεχτουμε. Τοτε για ποιον λογο οι Βορειες χωρες να μη γραψουν στα παπαρια τους την Ελλαδα που δεν της αρεσει η ιδεα να συμμετασχει η Τουρκια?
Τεράστια η ευθύνη του μαφιόζου Πούτιν που στην αρχή είχε εντελώς χεσμένους τους Ρώσους της Ουκρανίας μέχρι που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και αναγκάστηκε να αντιδράσει λόγω εσωτερικής πίεσης. Αλλά εσύ γιατί τον κατηγορείς; Για εμένα είναι αναμφισβήτητο ότι είναι δικαιωματικά Ρωσικά όλα τα εδάφη που μαίνονται οι μάχες μέχρι και την παλιά τους πρωτεύουσα το Κίεβο, οι παρείσακτοι σίγουρα δεν είναι οι Ρώσοι οι οποίοι ότι και να γίνει είναι οι σίγουροι χαμένοι της υπόθεσης. Γιατί δεν κατηγορείς τους μη Ρώσους κατσαπλιάδες που προσπαθούν να οικιοποιηθούν Ρωσικά πατρογονικά εδάφη; :102:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:59 Τί πάει να πει γιατί? Γιατί εδώ δεν σηκώνει τέτοια συζήτηση, θα έπρεπε να σου είναι προφανές ρε
Επίσης, δεν σημαίνει οτι έχω κι εγώ την διάθεση όποτε θέλει ο καθένας να μπαίνω σε μακροσκελείς συζητήσεις

Γιατί ρε κορίτσι, σου κάνει εντύπωση η αντίδρασή μου, σε κάτι που έγραψες; Ξέρεις οτι οι απόψεις μας απεχουν έτη φωτός. Κι εγώ απλά ζήτησα μιαν απάντηση, για να κάνουμε κουβέντα.
Η συζήτηση ειναι πλέον, ''όπου μας κάτσει'' ρε φίλη.

Όταν έχουμε μιαν άποψη, την υποστηρίζουμε. Δεν τίθεται θέμα διάθεσης, απ'την στιγμή που γράφεις κάτι και παίρνεις μιαν απάντηση. Απλά εκεί, δίδεις την γνώμη σου. Τί στην ευχή;
Άβαταρ μέλους
Saturn

Πασιφάη έγραψε: 20 Μαρ 2025, 15:07
Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:59 Τί πάει να πει γιατί? Γιατί εδώ δεν σηκώνει τέτοια συζήτηση, θα έπρεπε να σου είναι προφανές ρε

Γιατί ρε κορίτσι, σου κάνει εντύπωση η αντίδρασή μου, σε κάτι που έγραψες; Ξέρεις οτι οι απόψεις μας απεχουν έτη φωτός. Κι εγώ απλά ζήτησα μιαν απάντηση, για να κάνουμε κουβέντα.
Η συζήτηση ειναι πλέον, ''όπου μας κάτσει'' ρε φίλη.

Όταν έχουμε μιαν άποψη, την υποστηρίζουμε. Δεν τίθεται θέμα διάθεσης, απ'την στιγμή που γράφεις κάτι και παίρνεις μιαν απάντηση. Απλά εκεί, δίδεις την γνώμη σου. Τί στην ευχή;
Δεν είχα καμιά πρόθεση, Πασιφάη μου, να εμπλακώ σε θεολογικές αναλύσεις, μια αναφορά μισοαστεία μισοσοβαρή έκανα για το θέμα του νήματος, ήρθε ο Λοξίας να μιλήσει θεολογικά, του ειπα δυο πράγματα και οι δυο συμφωνήσαμε να το κλείσουμε γιατί ΚΑΙ τα έχουμε ξαναπεί ΚΑΙ δεν αφορούν το νήμα.

Έρχεσαι με τον Ασέβαστο και βάζετε παραπάνω από ένα θεολογικά ερωτήματα στην κουβέντα, που ακόμα και μονολεκτικά να μπορούσε να τα απαντήσει κάποιος, η μία απάντηση θα έφερνε το άλλο ερώτημα, και γιατί και έτσι και γιουβέτσι και αλλιώς και παραλλιώς..όπως και έγινε δηλαδή, με την μορφή που είχαν οι ερωτήσεις σας.

Η αλήθεια είναι οτι όλα αυτά τα έχουμε συζητήσει ξανά κα ξανά στο παρελθόν, δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρει πραγματικά άλλο ένα νήμα τέτοιο, άμα ενδιαφέρει οκ, ανοίχτε το αλλά εγώ (και ο καθένας δηλαδή) πραγματικά δεν είμαι αναγκασμένη να απαντώ όποτε, όπως και ό,τι γουστάρει ο καθένας. Ειδικά άμα πρόκειται για σεντόνια και για πράγματα που έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τα αποδεχτεί αυτός που τα ζητάει, τσάμπα σάλιο.

Άμα Πασίφω θες προσωπικές διευκρινήσεις, οκ εμεις τα λέμε και εκτός από δω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”