της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα;
Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα;
κυκλοφορει μια φημη για ενα τετοια συμφωνια. Η ΝΙΚΗ ζοριζεται αλλα αν κατεβουν μαζι με τη Λυση μπορει να χτυπησουν τη θεση
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Re: Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα'
Να κατέβει η Νίκη με αυτόν που πούλαγε επιστολές του Ιησού. Εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα;
Ο Βελόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει την αρχηγία.
Όσο περνάει η μπογιά του θα είναι στην βουλή με το κόμμα του και να μαζεύει χρήμα.
Όταν θα αρχίσει να πέφτει δημοσκοπικα, ίσως να συνεργαστεί.
Όσο περνάει η μπογιά του θα είναι στην βουλή με το κόμμα του και να μαζεύει χρήμα.
Όταν θα αρχίσει να πέφτει δημοσκοπικα, ίσως να συνεργαστεί.
Re: Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα;
προς το παρον υπαρχουν δημοσιευματα για εντονη δημοσκοπικη πτωση της Λατινοπουλου
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Εννοειται πως θα ψηφιζα κοινη καθοδο.
.
.
Όπου πάει ο Μπογδάνος θα ψήφιζα με κλειστά μάτια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Παλαιοελλαδίτης
Πιστεύω πως δεν παίζει κάτι τέτοιο: αφενός ο Βελόπουλος θέλει να έχει τον πρώτο και μοναδικό λόγο (δείτε απλά πως εκπαραθύρωσε τα πιο αναγνωρίσιμα στελέχη του κόμματός του, Μυλωνάκη και Σαράκη ή πως εξελέγη από το πουθενά στην Ευρωβουλή μια παντελώς άγνωστη υποψήφια), αφετέρου κατά κανόνα δεν δέχεται ούτε να αναφέρει τα ονόματα ''Νίκη'' ή ''Νατσιός'', χώρια που κατά καιρούς έχουν πει ο ίδιος και οι δημοσιογράφοι του Φονγκους διάφορες χοντράδες.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Δεν είμαι δεξιός αλλά (α) ψήφισα ναι για να βλέπω τα αποτελέσματα και (β) θα ψήφιζα όντως στ'αλήθεια ένα τέτοιο μόρφωμα για να απολαύσω το χάος που θα προκληθεί.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα'
Αυτό σκέφτηκα και εγώ.micmic έγραψε: 18 Μαρ 2025, 08:49 Να κατέβει η Νίκη με αυτόν που πούλαγε επιστολές του Ιησού. Εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα.
Η Αφρούλα και ο Στήβεν δεν συμμετείχαν στην πανήγυρη των Τεμπών γιαυτό έχασαν πόντους απο το κοινό των ανέμελων πολιτώνsouthern έγραψε: 18 Μαρ 2025, 09:06 προς το παρον υπαρχουν δημοσιευματα για εντονη δημοσκοπικη πτωση της Λατινοπουλου
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
λόγω άβαταρ νομιζα ότι ήσουν ΝΔAllah έγραψε: 18 Μαρ 2025, 15:47 Δεν είμαι δεξιός αλλά (α) ψήφισα ναι για να βλέπω τα αποτελέσματα και (β) θα ψήφιζα όντως στ'αλήθεια ένα τέτοιο μόρφωμα για να απολαύσω το χάος που θα προκληθεί.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Με τόσα που έχουμε δει σε αυτόν τον πλανήτη πια, θα ήταν μάλλον το τελευταίο να μας ξαφνιάσει λολGreen Dragon έγραψε: 18 Μαρ 2025, 16:08Αυτό σκέφτηκα και εγώ.micmic έγραψε: 18 Μαρ 2025, 08:49 Να κατέβει η Νίκη με αυτόν που πούλαγε επιστολές του Ιησού. Εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 18 Μαρ 2025, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Green Dragon έγραψε: 18 Μαρ 2025, 16:08Αυτό σκέφτηκα και εγώ.micmic έγραψε: 18 Μαρ 2025, 08:49 Να κατέβει η Νίκη με αυτόν που πούλαγε επιστολές του Ιησού. Εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα.
Εδω ο Μπουμπουκος πηγε με τη ΝΔ.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern