!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης;

1. Ναι
11
52%
2. Οχι
10
48%

Σύνολο ψήφων: 21

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

κυκλοφορει μια φημη για ενα τετοια συμφωνια. Η ΝΙΚΗ ζοριζεται αλλα αν κατεβουν μαζι με τη Λυση μπορει να χτυπησουν τη θεση
της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης :smt047
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα'

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Να κατέβει η Νίκη με αυτόν που πούλαγε επιστολές του Ιησού. Εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Ο Βελόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει την αρχηγία.
Όσο περνάει η μπογιά του θα είναι στην βουλή με το κόμμα του και να μαζεύει χρήμα.
Όταν θα αρχίσει να πέφτει δημοσκοπικα, ίσως να συνεργαστεί.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

προς το παρον υπαρχουν δημοσιευματα για εντονη δημοσκοπικη πτωση της Λατινοπουλου
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Όπου πάει ο Μπογδάνος θα ψήφιζα με κλειστά μάτια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Πιστεύω πως δεν παίζει κάτι τέτοιο: αφενός ο Βελόπουλος θέλει να έχει τον πρώτο και μοναδικό λόγο (δείτε απλά πως εκπαραθύρωσε τα πιο αναγνωρίσιμα στελέχη του κόμματός του, Μυλωνάκη και Σαράκη ή πως εξελέγη από το πουθενά στην Ευρωβουλή μια παντελώς άγνωστη υποψήφια), αφετέρου κατά κανόνα δεν δέχεται ούτε να αναφέρει τα ονόματα ''Νίκη'' ή ''Νατσιός'', χώρια που κατά καιρούς έχουν πει ο ίδιος και οι δημοσιογράφοι του Φονγκους διάφορες χοντράδες.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Δεν είμαι δεξιός αλλά (α) ψήφισα ναι για να βλέπω τα αποτελέσματα και (β) θα ψήφιζα όντως στ'αλήθεια ένα τέτοιο μόρφωμα για να απολαύσω το χάος που θα προκληθεί.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Poll για πολυ δεξιους. Θα ψηφιζατε την κοινη καθοδο Ελληνικης Λυσης-Νικης και με Μπογδανο μεσα'

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

micmic έγραψε: 18 Μαρ 2025, 08:49 Να κατέβει η Νίκη με αυτόν που πούλαγε επιστολές του Ιησού. Εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

southern έγραψε: 18 Μαρ 2025, 09:06 προς το παρον υπαρχουν δημοσιευματα για εντονη δημοσκοπικη πτωση της Λατινοπουλου
Η Αφρούλα και ο Στήβεν δεν συμμετείχαν στην πανήγυρη των Τεμπών γιαυτό έχασαν πόντους απο το κοινό των ανέμελων πολιτών
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Allah έγραψε: 18 Μαρ 2025, 15:47 Δεν είμαι δεξιός αλλά (α) ψήφισα ναι για να βλέπω τα αποτελέσματα και (β) θα ψήφιζα όντως στ'αλήθεια ένα τέτοιο μόρφωμα για να απολαύσω το χάος που θα προκληθεί.
λόγω άβαταρ νομιζα ότι ήσουν ΝΔ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Green Dragon έγραψε: 18 Μαρ 2025, 16:08
micmic έγραψε: 18 Μαρ 2025, 08:49 Να κατέβει η Νίκη με αυτόν που πούλαγε επιστολές του Ιησού. Εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ.
Με τόσα που έχουμε δει σε αυτόν τον πλανήτη πια, θα ήταν μάλλον το τελευταίο να μας ξαφνιάσει λολ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Σέλευκας έγραψε: 18 Μαρ 2025, 16:09
Allah έγραψε: 18 Μαρ 2025, 15:47 Δεν είμαι δεξιός αλλά (α) ψήφισα ναι για να βλέπω τα αποτελέσματα και (β) θα ψήφιζα όντως στ'αλήθεια ένα τέτοιο μόρφωμα για να απολαύσω το χάος που θα προκληθεί.
λόγω άβαταρ νομιζα ότι ήσουν ΝΔ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 18 Μαρ 2025, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Green Dragon έγραψε: 18 Μαρ 2025, 16:08
Αυτό σκέφτηκα και εγώ.

Εδω ο Μπουμπουκος πηγε με τη ΝΔ.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”