Γυφτάκι έγραψε: 16 Μαρ 2025, 19:44
Μάλιστα . Οπότε πιάστηκες απο την τελευταία φράση που ήταν συμπληρωματική στο κυρίως σχόλιο όπου αναφέρομαι στην πραγματική ζωή , και γι αυτό μίλησες κι εσύ για το φόρουμ; Αν είναι έτσι ,έχεις δίκιο . Εγώ έβαλα το φόρουμ στη συζήτηση ενώ εσύ μιλούσες γενικά για επιθετικές συμπεριφορές . Αλλά αφου κατάλαβες που το πάω γιατί δεν το λες στα ίσια; Έτσι απο περιέργεια ρωτάω γιατί έγραψες ότι δεν με παρακολουθείς αλλά παρ΄όλα αυτά γνωρίζεις τις προθέσεις μου ..
Ναι, εσύ έβαλες το φόρουμ και μάλιστα επέμεινες να το συνεχίσεις για το φόρουμ, μιλώντας για συγκεκριμένο χρήστη και προφανώς τον χρησιμοποίησες ως παράδειγμα για να μιλήσεις γενικότερα για καταστάσεις παρόμοιες στο φόρουμ. Δεν ξέρω γιατί , εμμέσως πάλι προσπαθείς να τα ρίξεις σε εμένα. Αυτή ακριβώς η επιμονή σου, ως προς το άτομό μου, είναι που μου δείχνει οτι κάτι θες να πεις συγκεκριμένο για εμένα και φυσικά δεν έχει να κάνει με το πόσο πολύ σε έχω παρακολουθήσει σαν χρήστη.
Οπότε, πάει λίγο πολύ να μου ζητάς και τα ρέστα και να με βάζεις να απολογηθώ για τρίτη φορά στις τελευταίες σου δυο προτάσεις, για πράγματα που εσύ λες και εσύ προκαλείς.
Γι αυτό κι εγώ επαναλαμβάνοντας τρόπον τινά προηγούμενα λεχθέντα μου, δεν έχω ούτε λόγο ούτε όρεξη να παίξω κάποιο παιχνιδάκι το οποίο εσύ ζητάς να παίξω μαζι σου.
Αυτό δε λέγεται, κεκαλυμμένη επιθετικότητα.
Το σημειώνω επειδή γράφουμε σε νήμα περι Ψυχολογίας