την πρώτη μου φορά με τη συγκεκριμένη παντως(και χωρίς προετοιμασία) δεν τελείωνα ούτε με αίτηση στη νομαρχία, ούτε με προσφυγή στο ΕΔΑΔ. Παίζει όντως λόγω άγχους να μου δημιουργηθηκε το αντίστροφο. Απλά ετσι απο περιέργεια είπα να δοκιμάσω και τα συγκεκριμένα,καθως εχω παρει εργολαβία τη συγκεκριμενη μάρκα,ό,τι εχει κυκλοφορήσει σχεδον το εχω δοκιμασει,και μονο αυτο εχει μεινει απ' εξω.Cecily Anne έγραψε: 26 Απρ 2018, 11:57Προσωπικά, θεώρησα ότι θα πας πρώτη φορά με κάποια και λόγω άγχους μπορεί να φοβάσαι την πρόωρη. Εμένα δε θα με ενοχλούσε σαν γυναίκα, διότι δεν τελειώνει το σεξ απαραίτητα στον ένα γύρο και τεσπα η πρώτη φορά είναι πρώτη φορά και ακόμα μαθαίνεις τα κουμπιά του άλλου. Γι'αυτό σου είπα και παραπάνω, για μένα πιο ασφαλές σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να προετοιμαστείς από το σπίτι (τουλ. μία επανάληψη).
![]()
Τώρα από τη στιγμή που απλά σε καίει να δοκιμάσεις, όχι δε σκέφτηκα κάτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
προφυλακτικά με βενζοκαίνη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: προφυλακτικά με βενζοκαίνη
- hellegennes
Τι επικίνδυνα, βρε παπάρα; Επικίνδυνα προφυλακτικά μεγάλης εταιρείας ελεγμένα από την ΕΕ;vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:59![]()
Ρε κωλοπαιδα, δεν εχω θεμα προωρης φασης,για την εμπειρια τα πηρα. Δε με νοιαζει αν δεν λειτουργει το επιβραδυντικο τους ή ειναι μουφα, αλλα μην ειναι τιποτα επικινδυνα και μου προκαλεσουν καμια μαλακια. Ειτε σε μενα ειτε σε αυτην.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Fake orgasm, my friend. Δεν το έχεις κάνει ποτέ;Πάνας έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:05 Η μόνη μαλακία που μπορεί να δημιουργήσουν είναι να μην τελειώνεις. Καλή εμπειρία γίνεσαι ρεζίλι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Αυτό δεν το 'πιασα. Γιατί "ρεζίλι"; Τη συνουσιαζόμενη τη ρώτησε κανείς;hellegennes έγραψε: 26 Απρ 2018, 12:13Fake orgasm, my friend. Δεν το έχεις κάνει ποτέ;Πάνας έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:05 Η μόνη μαλακία που μπορεί να δημιουργήσουν είναι να μην τελειώνεις. Καλή εμπειρία γίνεσαι ρεζίλι.
Hope έγραψε: 26 Απρ 2018, 00:09 Εδώ ο μέσος πχορουμίτης θα είναι ευτύχημα αν πηδάει, όχι να ξέρει και τα συγκεκριμένα προφυλακτικά![]()
Εδώ παρθένος
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Μπορεί να έχει ευαισθησία το αγόρι μας. Μη τον αποπαίρνεις έτσι. Κρίμας είναι.hellegennes έγραψε: 26 Απρ 2018, 12:12
Τι επικίνδυνα, βρε παπάρα; Επικίνδυνα προφυλακτικά μεγάλης εταιρείας ελεγμένα από την ΕΕ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
όχι ρε, απλως ακούω "αναισθητικό", ακούω "δημουργία μειωμένης αίσθησης", και φοβάμαι μη με ψιλοχαλασει.hellegennes έγραψε: 26 Απρ 2018, 12:12Τι επικίνδυνα, βρε παπάρα; Επικίνδυνα προφυλακτικά μεγάλης εταιρείας ελεγμένα από την ΕΕ;vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:59![]()
Ρε κωλοπαιδα, δεν εχω θεμα προωρης φασης,για την εμπειρια τα πηρα. Δε με νοιαζει αν δεν λειτουργει το επιβραδυντικο τους ή ειναι μουφα, αλλα μην ειναι τιποτα επικινδυνα και μου προκαλεσουν καμια μαλακια. Ειτε σε μενα ειτε σε αυτην.![]()
Nα αντέξεις σαν άντρας Βανδόνιε , χωρίς χημικά βοηθήματα και χωρίς δικαιολογίες.
Μην ακούς τις τσαχάλες δωμέσα θα καταστραφείς.
Μην ακούς τις τσαχάλες δωμέσα θα καταστραφείς.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μη παίρνετε προφυλακτικά ρε παιδιά!
Είναι όλα για τον πούτσο!
Είναι όλα για τον πούτσο!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτήν την λατρεία της διάρκειας την έφτιαξε το Κλικ;
Σεξ ως γυμναστική άσκηση:
Σας δίνω 10 για την σκηνική παρουσία και 10 για τη διάρκεια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
θύμα του Μάρκετινκ κι εσύ σε επηρέασε η συσκευασία;;vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 21:34 συγκεκριμένα αυτά εδώ...τα έχει δοκιμάσει κανένας έμπΥρος πχορουμιτης? Αν ναι, πως ήταν, και τι παρενέργειες παίζει να έχει αυτη η μικροποσότητα βενζοκαίνης? Μπορεί αυτό το ήπιο αναισθητικό να δημιουργήσει θεματάκι στη στύση (εστω και προσωρινο), να τη μειώσει πχ? Να διευκρινίσω ότι δεν εχω προβληματα επιτάχυνσης κτλ,απλα εκανα τη μαλ..απερισκεψία να πάρω να δοκιμάσω έτσι για την εμπειρία. Αλλα αυτο το βεζοκαίνι με τρομάζει λίγο,και το κατάλαβα κάπως αργά.Spoiler
71Wk4VR5-jL._SY550_.jpg![]()
Βοήθεια πχορουμίτες!
εντιτ: μη μου πείτε να το δοκιμάσω μόνος μου.![]()
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Πηγαδίσιος
vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:23 ρε τους πούστηδες, θα παω να το δοκιμάσω μονος μου σε λίγο αναγκαστικά,μου φαίνεται.![]()

χαος γλωσσα και νεφελες
Beria έγραψε: 26 Απρ 2018, 13:29 Αυτήν την λατρεία της διάρκειας την έφτιαξε το Κλικ;
Σεξ στα χρόνια του ξεβλαχέματος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"