!!! DEVELOPMENT MODE !!!
προφυλακτικά με βενζοκαίνη
Re: προφυλακτικά με βενζοκαίνη
Eσύ έχεις αγχωθεί τόσο, που παίζει όντως να μην τελειώνεις (ή και να μην αρχίσεις) μόνο από το άγχος βρε πουλάκι μου
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
- Cecily Anne
I see what u did there.Hope έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:48 Eσύ έχεις αγχωθεί τόσο, που παίζει όντως να μην τελειώνεις (ή και να μην αρχίσεις) μόνο από το άγχος βρε πουλάκι μου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν αγχώθηκα ρε,απλως ειναι κατι που δεν εχω δοκιμάσει ξανα και τυχαινει να μην το εχει δοκιμασει και καποιος αλλος φιλος για συμβουλες. Γι αυτο και είπα να απευθυνθω στο έμπυρο πχορουμ. 
Εδώ ο μέσος πχορουμίτης θα είναι ευτύχημα αν πηδάει, όχι να ξέρει και τα συγκεκριμένα προφυλακτικά 
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
- vantono
Hope έγραψε: 26 Απρ 2018, 00:09 Εδώ ο μέσος πχορουμίτης θα είναι ευτύχημα αν πηδάει, όχι να ξέρει και τα συγκεκριμένα προφυλακτικά![]()
- vantono
ταινιάρα!
Τώρα μου δημιουργήθηκαν απορίες και μένα. Δηλαδή τι κάνει αυτό; σας το μουδιάζει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αστο μωρε θα ξεραθει θα πεσει
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- vantono
ναι,ειναι ήπιο αναισθητικό τζελ στην εσωτερική πλευρά του προφυλακτικού, με σκοπο να καθυστερεί την εκσπερμάτιση. Τη λέξη "αναισθητικό" ομως εγώ τη βλέπω καχύποπτα,γιατί υποθετω οτι μειώνει την αίσθηση. Και άμα μειωθεί η αίσθηση,θα παραμείνει ποιοτική η στύση? Αυτό ηταν το ερωτημα που εθεσα (όχι αν οντως κρατάει 5-10 λεπτα παραπανω) και τα κωλόπαιδα με κοροιδεύουν.Naida έγραψε: 26 Απρ 2018, 09:57 Τώρα μου δημιουργήθηκαν απορίες και μένα. Δηλαδή τι κάνει αυτό; σας το μουδιάζει;
-
Nameless Ghoul
Να μη σε τρομάζει. Ένα ήπιο αναισθητικό είναι, για να νιώθεις κάπως λιγότερη τριβή. Μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί, αν σε ανησυχεί τσέκαρε πριν δοκιμάσεις. Γενικά πάντως, αν δεν έχεις πρόβλημα επιτάχυνσης δεν σου χρειάζεται.vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 21:34 συγκεκριμένα αυτά εδώ...τα έχει δοκιμάσει κανένας έμπΥρος πχορουμιτης? Αν ναι, πως ήταν, και τι παρενέργειες παίζει να έχει αυτη η μικροποσότητα βενζοκαίνης? Μπορεί αυτό το ήπιο αναισθητικό να δημιουργήσει θεματάκι στη στύση (εστω και προσωρινο), να τη μειώσει πχ? Να διευκρινίσω ότι δεν εχω προβληματα επιτάχυνσης κτλ,απλα εκανα τη μαλ..απερισκεψία να πάρω να δοκιμάσω έτσι για την εμπειρία. Αλλα αυτο το βεζοκαίνι με τρομάζει λίγο,και το κατάλαβα κάπως αργά.Spoiler
71Wk4VR5-jL._SY550_.jpg![]()
Βοήθεια πχορουμίτες!
εντιτ: μη μου πείτε να το δοκιμάσω μόνος μου.![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αλλαγή στις στάσεις , και επιστροφή στα προκαταρτικά είναι πολύ καλύτερο για διάρκεια από βενζοκαίνη 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Nameless Ghoul
Ακόμα καλύτερα: τελειώνετε γρήγορα να ξεμπερδεύετε - ποιος έχει όρεξη να πηδιέται με τις ώρες την σήμερον ημέραν, για όνομα δηλαδή...
- vantono
το ξερω, απλα για δοκιμή το πήρα αλλα στην πορεία με ψιλοτρόμαξε.Nameless Ghoul έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:20Να μη σε τρομάζει. Ένα ήπιο αναισθητικό είναι, για να νιώθεις κάπως λιγότερη τριβή. Μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί, αν σε ανησυχεί τσέκαρε πριν δοκιμάσεις. Γενικά πάντως, αν δεν έχεις πρόβλημα επιτάχυνσης δεν σου χρειάζεται.vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 21:34 συγκεκριμένα αυτά εδώ...τα έχει δοκιμάσει κανένας έμπΥρος πχορουμιτης? Αν ναι, πως ήταν, και τι παρενέργειες παίζει να έχει αυτη η μικροποσότητα βενζοκαίνης? Μπορεί αυτό το ήπιο αναισθητικό να δημιουργήσει θεματάκι στη στύση (εστω και προσωρινο), να τη μειώσει πχ? Να διευκρινίσω ότι δεν εχω προβληματα επιτάχυνσης κτλ,απλα εκανα τη μαλ..απερισκεψία να πάρω να δοκιμάσω έτσι για την εμπειρία. Αλλα αυτο το βεζοκαίνι με τρομάζει λίγο,και το κατάλαβα κάπως αργά.Spoiler
71Wk4VR5-jL._SY550_.jpg![]()
Βοήθεια πχορουμίτες!
εντιτ: μη μου πείτε να το δοκιμάσω μόνος μου.![]()
Αυτή είναι μια λογική απορία. Δε μειώνει την αίσθηση και άρα την απόλαυση; Κακώς σε κοροϊδευουνvantono έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:18ναι,ειναι ήπιο αναισθητικό τζελ στην εσωτερική πλευρά του προφυλακτικού, με σκοπο να καθυστερεί την εκσπερμάτιση. Τη λέξη "αναισθητικό" ομως εγώ τη βλέπω καχύποπτα,γιατί υποθετω οτι μειώνει την αίσθηση. Και άμα μειωθεί η αίσθηση,θα παραμείνει ποιοτική η στύση? Αυτό ηταν το ερωτημα που εθεσα (όχι αν οντως κρατάει 5-10 λεπτα παραπανω) και τα κωλόπαιδα με κοροιδεύουν.Naida έγραψε: 26 Απρ 2018, 09:57 Τώρα μου δημιουργήθηκαν απορίες και μένα. Δηλαδή τι κάνει αυτό; σας το μουδιάζει;![]()
Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα του live streaming για να βγάλουμε συμπέρασμα με ασφάλεια. Just saying...vantono έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:50
το ξερω, απλα για δοκιμή το πήρα αλλα στην πορεία με ψιλοτρόμαξε.Οκ θενκς,οταν το δοκιμασω θα bumpαρω το νήμα να εκμυστηρευτώ την εμπυρία!
Υγ. Αλλά χρειάζεται ένα χωρίς αυτό και ένα με αυτό για να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...