!!! DEVELOPMENT MODE !!!

προφυλακτικά με βενζοκαίνη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Hope
Μέλη που αποχώρησαν

Re: προφυλακτικά με βενζοκαίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hope »

Eσύ έχεις αγχωθεί τόσο, που παίζει όντως να μην τελειώνεις (ή και να μην αρχίσεις) μόνο από το άγχος βρε πουλάκι μου
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Hope έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:48 Eσύ έχεις αγχωθεί τόσο, που παίζει όντως να μην τελειώνεις (ή και να μην αρχίσεις) μόνο από το άγχος βρε πουλάκι μου
I see what u did there.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Δεν αγχώθηκα ρε,απλως ειναι κατι που δεν εχω δοκιμάσει ξανα και τυχαινει να μην το εχει δοκιμασει και καποιος αλλος φιλος για συμβουλες. Γι αυτο και είπα να απευθυνθω στο έμπυρο πχορουμ. :oops:
Άβαταρ μέλους
Hope
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hope »

Εδώ ο μέσος πχορουμίτης θα είναι ευτύχημα αν πηδάει, όχι να ξέρει και τα συγκεκριμένα προφυλακτικά :lol:
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
Άβαταρ μέλους
vantono

Hope έγραψε: 26 Απρ 2018, 00:09 Εδώ ο μέσος πχορουμίτης θα είναι ευτύχημα αν πηδάει, όχι να ξέρει και τα συγκεκριμένα προφυλακτικά :lol:
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
vantono

ταινιάρα!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Τώρα μου δημιουργήθηκαν απορίες και μένα. Δηλαδή τι κάνει αυτό; σας το μουδιάζει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

αστο μωρε θα ξεραθει θα πεσει
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
vantono

Naida έγραψε: 26 Απρ 2018, 09:57 Τώρα μου δημιουργήθηκαν απορίες και μένα. Δηλαδή τι κάνει αυτό; σας το μουδιάζει;
ναι,ειναι ήπιο αναισθητικό τζελ στην εσωτερική πλευρά του προφυλακτικού, με σκοπο να καθυστερεί την εκσπερμάτιση. Τη λέξη "αναισθητικό" ομως εγώ τη βλέπω καχύποπτα,γιατί υποθετω οτι μειώνει την αίσθηση. Και άμα μειωθεί η αίσθηση,θα παραμείνει ποιοτική η στύση? Αυτό ηταν το ερωτημα που εθεσα (όχι αν οντως κρατάει 5-10 λεπτα παραπανω) και τα κωλόπαιδα με κοροιδεύουν. :a035:
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 21:34 συγκεκριμένα αυτά εδώ...
Spoiler
71Wk4VR5-jL._SY550_.jpg
τα έχει δοκιμάσει κανένας έμπΥρος πχορουμιτης? Αν ναι, πως ήταν, και τι παρενέργειες παίζει να έχει αυτη η μικροποσότητα βενζοκαίνης? Μπορεί αυτό το ήπιο αναισθητικό να δημιουργήσει θεματάκι στη στύση (εστω και προσωρινο), να τη μειώσει πχ? Να διευκρινίσω ότι δεν εχω προβληματα επιτάχυνσης κτλ,απλα εκανα τη μαλ..απερισκεψία να πάρω να δοκιμάσω έτσι για την εμπειρία. Αλλα αυτο το βεζοκαίνι με τρομάζει λίγο,και το κατάλαβα κάπως αργά. :e040:
Βοήθεια πχορουμίτες!

εντιτ: μη μου πείτε να το δοκιμάσω μόνος μου. :xena:
Να μη σε τρομάζει. Ένα ήπιο αναισθητικό είναι, για να νιώθεις κάπως λιγότερη τριβή. Μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί, αν σε ανησυχεί τσέκαρε πριν δοκιμάσεις. Γενικά πάντως, αν δεν έχεις πρόβλημα επιτάχυνσης δεν σου χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Αλλαγή στις στάσεις , και επιστροφή στα προκαταρτικά είναι πολύ καλύτερο για διάρκεια από βενζοκαίνη Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Ακόμα καλύτερα: τελειώνετε γρήγορα να ξεμπερδεύετε - ποιος έχει όρεξη να πηδιέται με τις ώρες την σήμερον ημέραν, για όνομα δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
vantono

Nameless Ghoul έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:20
vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 21:34 συγκεκριμένα αυτά εδώ...
Spoiler
71Wk4VR5-jL._SY550_.jpg
τα έχει δοκιμάσει κανένας έμπΥρος πχορουμιτης? Αν ναι, πως ήταν, και τι παρενέργειες παίζει να έχει αυτη η μικροποσότητα βενζοκαίνης? Μπορεί αυτό το ήπιο αναισθητικό να δημιουργήσει θεματάκι στη στύση (εστω και προσωρινο), να τη μειώσει πχ? Να διευκρινίσω ότι δεν εχω προβληματα επιτάχυνσης κτλ,απλα εκανα τη μαλ..απερισκεψία να πάρω να δοκιμάσω έτσι για την εμπειρία. Αλλα αυτο το βεζοκαίνι με τρομάζει λίγο,και το κατάλαβα κάπως αργά. :e040:
Βοήθεια πχορουμίτες!

εντιτ: μη μου πείτε να το δοκιμάσω μόνος μου. :xena:
Να μη σε τρομάζει. Ένα ήπιο αναισθητικό είναι, για να νιώθεις κάπως λιγότερη τριβή. Μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί, αν σε ανησυχεί τσέκαρε πριν δοκιμάσεις. Γενικά πάντως, αν δεν έχεις πρόβλημα επιτάχυνσης δεν σου χρειάζεται.
το ξερω, απλα για δοκιμή το πήρα αλλα στην πορεία με ψιλοτρόμαξε. :oops: Οκ θενκς,οταν το δοκιμασω θα bumpαρω το νήμα να εκμυστηρευτώ την εμπυρία!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:18
Naida έγραψε: 26 Απρ 2018, 09:57 Τώρα μου δημιουργήθηκαν απορίες και μένα. Δηλαδή τι κάνει αυτό; σας το μουδιάζει;
ναι,ειναι ήπιο αναισθητικό τζελ στην εσωτερική πλευρά του προφυλακτικού, με σκοπο να καθυστερεί την εκσπερμάτιση. Τη λέξη "αναισθητικό" ομως εγώ τη βλέπω καχύποπτα,γιατί υποθετω οτι μειώνει την αίσθηση. Και άμα μειωθεί η αίσθηση,θα παραμείνει ποιοτική η στύση? Αυτό ηταν το ερωτημα που εθεσα (όχι αν οντως κρατάει 5-10 λεπτα παραπανω) και τα κωλόπαιδα με κοροιδεύουν. :a035:
Αυτή είναι μια λογική απορία. Δε μειώνει την αίσθηση και άρα την απόλαυση; Κακώς σε κοροϊδευουν :011:
vantono έγραψε: 26 Απρ 2018, 10:50
το ξερω, απλα για δοκιμή το πήρα αλλα στην πορεία με ψιλοτρόμαξε. :oops: Οκ θενκς,οταν το δοκιμασω θα bumpαρω το νήμα να εκμυστηρευτώ την εμπυρία!
Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα του live streaming για να βγάλουμε συμπέρασμα με ασφάλεια. Just saying...

Υγ. Αλλά χρειάζεται ένα χωρίς αυτό και ένα με αυτό για να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”