Xsharp έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:41Κι εσύ μιλλένιαλ δεν είσαι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:39 F
κατά τα άλλα αυτό το νήμα είναι πες μου ότι είσαι μιλένιαλ χωρίς να μου πεις ότι είσαι μιλένιαλ. τι βρίσκατε σ΄αυτές τις σαπίλες ήθελα να 'ξερα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε η Καίτη Κωνσταντίνου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πέθανε η Καίτη Κωνσταντίνου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μάλλον κανέναν απο τους δύο αλλά ούτε και Μπιγκ Μακ.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:02είχε πει ο Κοκκινό ότι του ήρθε η ιδέα για τη σειρά όταν σε μια εκπομπή άκουγε έναν ελληνάρα επιχειρηματία της νύχτας να τα χώνει σε όλους. Όνομα δεν είπε, αλλά υποψιάζομαι Αργύρη Παπαργυρόπουλο ή Μπέο.Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:55τα ΜΜ είναι οτι καλύτερο έχει παίξει σε ελ τηλεόραση σε αυτό το στυλ.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:43 τα ΜΜ γάμησαν κι έσπειραν, μιλάμε για σίριαλ που έκανε 35άρια τηλεθέαση στις 11 το βράδυ, και δικαίως. Βέβαια ήταν κοκκινοπουλιά, οπότε άλλο στυλ τελείως από Εγκλήματα, αλλά λογίζονται ως οι μοναδικές 3-4 ελληνικές μαύρες κωμωδίες (μαζί με το "Αχ και να 'ξερες" επίσης του Κοκκινό, το Τι Ψυχή και τα Εγκλήματα).
το ΚΠ καλούτσικο (Παπαπέτρου επίσης) αλλά μέχρι εκεί.Spoiler
μας έδωσε και το μοναδικό gunslinger girl που είχαμε ποτέ ως ελληνική τιβί, τη Συλβάρα
Πιθανό να εννοεί τον πεθερό του Τράκη.
edit. Σε εκπομπή είπες, τότε μάλλον τον κύριο Αργύρη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Jolly Roger_
Α τον Μαροσούλη. Ίσως.Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:05Μάλλον κανέναν απο τους δύο αλλά ούτε και Μπιγκ Μακ.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:02είχε πει ο Κοκκινό ότι του ήρθε η ιδέα για τη σειρά όταν σε μια εκπομπή άκουγε έναν ελληνάρα επιχειρηματία της νύχτας να τα χώνει σε όλους. Όνομα δεν είπε, αλλά υποψιάζομαι Αργύρη Παπαργυρόπουλο ή Μπέο.Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:55
τα ΜΜ είναι οτι καλύτερο έχει παίξει σε ελ τηλεόραση σε αυτό το στυλ.
btw, Εγκλήματα και ΜΜ είναι και τα δυο αγαπημένα σίριαλ της κυρίας Σιακαβάρα, που πριν γίνει κυρία Πλεύρη, πού την έχανες πού την έβρισκες στο τικτόκ να κάνει lip sync μιμήσεις τη Σωσώ και τη Συλβί.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πριν 4-5 μερες, να αναφέρουμε οτι εφυγε απο τη ζωή και η συμπαθέστατη Κωλοκοτρωνιτσιώτισσα παπαδιά απο το Καφε της Χαρας
Μεγαλώνουμε, τα τοτεμ της ανεμελης ηλικίας μας, μας εγκαταλείπουν σιγα-σιγα
Μεγαλώνουμε, τα τοτεμ της ανεμελης ηλικίας μας, μας εγκαταλείπουν σιγα-σιγα
-
Jolly Roger_
όσο ζουν Διαβάτη, Καβογιάννη και η Mia Townsend από το Need for Speed Most Wanted, δεν θα νιώσω γέρος.
Άλλο στυλ το ένα άλλο το άλλο.
Τα Εγκλήματα οι χαρακτήρες ήταν καρικατούρες με την καλή έννοια. Δεν είναι εύκολο να κάνεις στο πανί να κάνεις έναν χαρακτήρα πετυχημένη καρικατούρα. Στα Εγκλήματα το πέτυχαν.
Στα ΜΜ οι χαρακτήρες είναι σοβαροφανεις που η κωμωδία τους εάν και ποιο συγκεκαλημενη δουλεύει αρκετά.
Να πω ότι στα Εγκλήματα ήταν που έλαμψε το δίδυμο Κωνσταντινου-Καβογιαννη και η χημεία αυτού έδωσε μια κάποια επιτυχία στο Κάπου σε ξέρω.
Υ.Γ. Η Σώσω δεν είναι άνθρωπος είναι ιδέα.
Τα Εγκλήματα οι χαρακτήρες ήταν καρικατούρες με την καλή έννοια. Δεν είναι εύκολο να κάνεις στο πανί να κάνεις έναν χαρακτήρα πετυχημένη καρικατούρα. Στα Εγκλήματα το πέτυχαν.
Στα ΜΜ οι χαρακτήρες είναι σοβαροφανεις που η κωμωδία τους εάν και ποιο συγκεκαλημενη δουλεύει αρκετά.
Να πω ότι στα Εγκλήματα ήταν που έλαμψε το δίδυμο Κωνσταντινου-Καβογιαννη και η χημεία αυτού έδωσε μια κάποια επιτυχία στο Κάπου σε ξέρω.
Υ.Γ. Η Σώσω δεν είναι άνθρωπος είναι ιδέα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ισχυει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:32γενικά οι άνθρωποι παλιότερα μοιάζαν μεγαλύτεροι σε σχέση με τις αντίστοιχες ηλικίες σήμεραJolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 08:26 61 ήταν. Δηλαδή 34 το 1998 που έκανε τη Σωσώ. Φαινόταν πιο μεγάλη για κάποιο λόγο.
Και ο Κόκλας, απ'οτι εμαθα πριν λιγο, ηταν μικροτερος της (μολις 32) και εμοιαζε κοντα 45άρης
Οι μεγαλυτεροι ηταν ο Χατζηπαναγιώτης και η Καβογιάννη, 40 πατημενα και οι δύο. Και η πλακα ειναι ότι αυτοι μικρόδειχναν πιο πολυ απ'ολους τότε.
-
stergiosbik
Ο Θεός ας την αναπαύσει.
Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο ποτέ μου δεν την συμπάθησα.
Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο ποτέ μου δεν την συμπάθησα.
-
stergiosbik
Ο οποίος είναι από τον Αμπελώνα Λάρισας.Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:05
Η γυναίκα του Τάκη όταν ήταν Αμπέλωνα έκανε παρέα με πολύ γνωστό μου.
Δεν την έχω δει ποτέ,αλλά ο γνωστός μου λέει ότι τότε περπατούσε και στέναζε η περιοχή!
Αληθεύει ότι είναι τόσο ωραία;
-
Jolly Roger_
Ομορφόσογο έκανε ο κυρ-Ηλίας.stergiosbik έγραψε: 11 Μαρ 2025, 17:45Ο οποίος είναι από τον Αμπελώνα Λάρισας.Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:05
Δεν την έχω δει ποτέ,αλλά ο γνωστός μου λέει ότι τότε περπατούσε και στέναζε η περιοχή!
Ο άντρας της Μελέτη και η γυναίκα του Τράκη είναι αδέρφια.

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Τα Μαύρα Μεσάνυχτα ήταν διασκευή ενός γερμανικού σίριαλ που έγραψε ένας Τούρκος.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:02είχε πει ο Κοκκινό ότι του ήρθε η ιδέα για τη σειρά όταν σε μια εκπομπή άκουγε έναν ελληνάρα επιχειρηματία της νύχτας να τα χώνει σε όλους. Όνομα δεν είπε, αλλά υποψιάζομαι Αργύρη Παπαργυρόπουλο ή Μπέο.Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:55τα ΜΜ είναι οτι καλύτερο έχει παίξει σε ελ τηλεόραση σε αυτό το στυλ.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:43 τα ΜΜ γάμησαν κι έσπειραν, μιλάμε για σίριαλ που έκανε 35άρια τηλεθέαση στις 11 το βράδυ, και δικαίως. Βέβαια ήταν κοκκινοπουλιά, οπότε άλλο στυλ τελείως από Εγκλήματα, αλλά λογίζονται ως οι μοναδικές 3-4 ελληνικές μαύρες κωμωδίες (μαζί με το "Αχ και να 'ξερες" επίσης του Κοκκινό, το Τι Ψυχή και τα Εγκλήματα).
το ΚΠ καλούτσικο (Παπαπέτρου επίσης) αλλά μέχρι εκεί.Spoiler
μας έδωσε και το μοναδικό gunslinger girl που είχαμε ποτέ ως ελληνική τιβί, τη Συλβάρα
Πολύ-πολύ υποτιμημένο, το είχα αγαπήσει όταν έπαιζε.Γαμάτη σειρά επίσης αλλά σε άλλο στυλ, το μίλα μου βρώμικα![]()
-
Jolly Roger_
πρώτη φορά το ακούω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 18:06Τα Μαύρα Μεσάνυχτα ήταν διασκευή ενός γερμανικού σίριαλ που έγραψε ένας Τούρκος.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:02είχε πει ο Κοκκινό ότι του ήρθε η ιδέα για τη σειρά όταν σε μια εκπομπή άκουγε έναν ελληνάρα επιχειρηματία της νύχτας να τα χώνει σε όλους. Όνομα δεν είπε, αλλά υποψιάζομαι Αργύρη Παπαργυρόπουλο ή Μπέο.Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:55
τα ΜΜ είναι οτι καλύτερο έχει παίξει σε ελ τηλεόραση σε αυτό το στυλ.
Πολύ-πολύ υποτιμημένο, το είχα αγαπήσει όταν έπαιζε.Γαμάτη σειρά επίσης αλλά σε άλλο στυλ, το μίλα μου βρώμικα![]()
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το είχα διαβάσει στη wikipedia παλαιότερα αλλά τώρα βλέπω πως έχουν αλλάξει το άρθρο.Σε κάθε περίπτωση εμένα μου άρεσε σα σειρά.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 18:11πρώτη φορά το ακούω.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 18:06Τα Μαύρα Μεσάνυχτα ήταν διασκευή ενός γερμανικού σίριαλ που έγραψε ένας Τούρκος.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:02 είχε πει ο Κοκκινό ότι του ήρθε η ιδέα για τη σειρά όταν σε μια εκπομπή άκουγε έναν ελληνάρα επιχειρηματία της νύχτας να τα χώνει σε όλους. Όνομα δεν είπε, αλλά υποψιάζομαι Αργύρη Παπαργυρόπουλο ή Μπέο.
Πολύ-πολύ υποτιμημένο, το είχα αγαπήσει όταν έπαιζε.![]()
-
stergiosbik
Μάλιστα.Jolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 18:01Ομορφόσογο έκανε ο κυρ-Ηλίας.stergiosbik έγραψε: 11 Μαρ 2025, 17:45Ο οποίος είναι από τον Αμπελώνα Λάρισας.Ερμής έγραψε: 11 Μαρ 2025, 11:05
Ο άντρας της Μελέτη και η γυναίκα του Τράκη είναι αδέρφια.
![]()
Επίσης έμαθα ότι στον Αμπελώνα είχε φεσωσει πολύ,πάρα πολύ κόσμο.
Μπουμπούκι!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 791 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-