Στα πρώτα η Σωσώ είναι σαν άλλος χαρακτήρας μετά αγριεψεvantono έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:09Σειρά χρόνια μπροστά από την εποχή της, με χιούμορ που ο Ελ δεν μπορούσε να κατανοήσει τότε. Δεν του άξιζε του μέσου ελληνιόλου τέτοιο αριστούργημα.hades έγραψε: 11 Μαρ 2025, 08:38 Για μένα ο δεύτερος κύκλος των εγκλημάτων ήταν έπος Από τις καλύτερες σειρές ever Και η Σωσώ η καλύτερη κακός της Ελληνικής ΤV
61 χρόνων νέα έφυγε
Τα πρώτα επεισόδια είχαν θαφτεί από τηλεθέαση απ' ότι ξέρω, και οι συντελεστές σκέφτονταν μέχρι και να τη σταματήσουν τη σειρά.
Πήρε τα πάνω της με γεωμετρική πρόοδο από τα μέσα του πρώτου κύκλου και μετά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε η Καίτη Κωνσταντίνου
- Rocco Siffredi
Re: Πέθανε η Καίτη Κωνσταντίνου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γενικά οι άνθρωποι παλιότερα μοιάζαν μεγαλύτεροι σε σχέση με τις αντίστοιχες ηλικίες σήμεραJolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 08:26 61 ήταν. Δηλαδή 34 το 1998 που έκανε τη Σωσώ. Φαινόταν πιο μεγάλη για κάποιο λόγο.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά, με τον άνθρωπο που έφαγε ο μπαρμπΑριστειδης μιλάμε για τοπ σκηνή, πρέπει να διδάσκεται στους νεότερους.
-
Jolly Roger_
Στα πρώτα είναι η κλασική ελ νοικοκυρά. Από μέσα α' κύκλου γίνεται Moriarty. 
- vantono
Σωστά, την είχαν ξεκινήσει ως την αγαθή απατημενη σύζυγο (ένα λεβελ λιγότερο αγαθή από τότε με την αμνησία που έπαθε στο β' κύκλοRocco Siffredi έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:30Στα πρώτα η Σωσώ είναι σαν άλλος χαρακτήρας μετά αγριεψεvantono έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:09Σειρά χρόνια μπροστά από την εποχή της, με χιούμορ που ο Ελ δεν μπορούσε να κατανοήσει τότε. Δεν του άξιζε του μέσου ελληνιόλου τέτοιο αριστούργημα.hades έγραψε: 11 Μαρ 2025, 08:38 Για μένα ο δεύτερος κύκλος των εγκλημάτων ήταν έπος Από τις καλύτερες σειρές ever Και η Σωσώ η καλύτερη κακός της Ελληνικής ΤV
61 χρόνων νέα έφυγε
Τα πρώτα επεισόδια είχαν θαφτεί από τηλεθέαση απ' ότι ξέρω, και οι συντελεστές σκέφτονταν μέχρι και να τη σταματήσουν τη σειρά.
Πήρε τα πάνω της με γεωμετρική πρόοδο από τα μέσα του πρώτου κύκλου και μετά.![]()
Μόλις έφαγαν φλασια και την έκαναν κακιά, πήρε αμέσως τα πάνω της η σειρά.
Λέμε για το β κύκλο όλοι, αλλά ποιος ξεχνάει στον α' κύκλο, το σημείο με το φόνο του Βαλάντη του νταβατζη?
Ιστορικές σκηνές και στιγμές.
Μετά απ' αυτό το σημείο παίζει και να εκτινάχθηκε τόσο απότομα η σειρά.
-
Jolly Roger_
Πωπω και με τον υπνωτιστή τι απίστευτη δεκάλεπτη σκηνή μαλάκα μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
F
κατά τα άλλα αυτό το νήμα είναι πες μου ότι είσαι μιλένιαλ χωρίς να μου πεις ότι είσαι μιλένιαλ. τι βρίσκατε σ΄αυτές τις σαπίλες ήθελα να 'ξερα
κατά τα άλλα αυτό το νήμα είναι πες μου ότι είσαι μιλένιαλ χωρίς να μου πεις ότι είσαι μιλένιαλ. τι βρίσκατε σ΄αυτές τις σαπίλες ήθελα να 'ξερα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
Καποιος να ΜΠΑΝΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΝΩΘΕΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ !!111ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:39 F
κατά τα άλλα αυτό το νήμα είναι πες μου ότι είσαι μιλένιαλ χωρίς να μου πεις ότι είσαι μιλένιαλ. τι βρίσκατε σ΄αυτές τις σαπίλες ήθελα να 'ξερα![]()
Εγω Δημοτικό ήμανε πάντως πύτε μου την εποχη των Εγκλημάτων, και μαλιστα οχι απο τις τελευταιες ταξεις του Δημοτικου, καπου στη μεση
Μιλενιάλας ειμαι κι εγω βεβαια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και έχεις το θράσος να παριστάνεις τον ειδικό τέχνης σε άλλα νήματαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 09:39 F
κατά τα άλλα αυτό το νήμα είναι πες μου ότι είσαι μιλένιαλ χωρίς να μου πεις ότι είσαι μιλένιαλ. τι βρίσκατε σ΄αυτές τις σαπίλες ήθελα να 'ξερα![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κρίμα για την γυναίκα, πέρα από το ταλέντο της μου ήταν και συμπαθής.
- vantono
Κι αυτη πολύ ωραία σκηνή, ίσως και η τελευταια καλύτερη της σειρας. Πιθανον να ηταν και τελευταιο επεισόδιο αν θυμαμαι καλα
Για τοπ σκηνες και χωρις τη Σωσώ μέσα, τι να πρωτοθυμηθουμε. Ολο το σηριαλ θα πρεπει να ποστάρουμε εδω μεσα!
Για τοπ σκηνες και χωρις τη Σωσώ μέσα, τι να πρωτοθυμηθουμε. Ολο το σηριαλ θα πρεπει να ποστάρουμε εδω μεσα!
-
Jolly Roger_
Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Τα Εγκλήματα έπαιζαν Τρίτη βράδυ στις 9, το Κωνσταντίνου και Ελένης Δευτέρα βράδυ ίδια ώρα. Κλείναμε το νόκια 3310 του μπαμπά που παίζαμε Εξωγήινους, και ανοίγαμε τιβί να δούμε τελευταίο επεισόδιο Εγκλημάτων με τη Σωσώ ως suicide bomber.

-
Jolly Roger_
ΝΑΙ.
(την έβαλα παραπάνω αλλά πέρασε απαρατήρητη μέσα στο τουρλουμπούκι από σκηνές).
Ήταν Εξαιρετική.
Καλό της ταξίδι...

Καλό της ταξίδι...
- vantono
ΕτσιJolly Roger_ έγραψε: 11 Μαρ 2025, 10:18ΝΑΙ.
(την έβαλα παραπάνω αλλά πέρασε απαρατήρητη μέσα στο τουρλουμπούκι από σκηνές).
Ουτε που την προσεξα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 791 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-