student έγραψε: 08 Μαρ 2025, 23:17
vantono έγραψε: 08 Μαρ 2025, 22:27
Να γαμηθουν και να παλουκωθουν τα τζιχαντια! Συμφωνούμε! Πείτε στον Πουτλερ σας να στείλει τα έτερα "τζιχάντια", τους πουτσετσένους του Καντιροφ που είναι πσωλαράδες και μαχηταράδες, να επιβάλουν την τάξη.
Αλλά δεν βλέπω να ψήνεται να τους στείλει και πολύ, μόνο απέναντι σε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ στην Ουκρανία τους έστειλε για να δολοφονήσουν και να αποκεφαλίσουν
Ρε βαντόναρε, μην μπλέκεις μήλα με πορτοκάλια ρε αγορίνα μου... προτείνω.
Την ώρα που σφάζουν και εκτελούν τα τζιχάντια γυναικόπαιδα και αμάχους και βλέπουμε ξανά το χαλιφάτο σε πλήρη ανάπτυξη...
δεν έχει νόημα να τα μπλέκουμε με πουτλεριστάν και μπαντεριστάν...
νομίζω.
ΥΓ. Γνώμη μου πάντα, κάνε ότι θες από κεί και πέρα...νομίζω απλά ότι δεν είσαι τέτοια πάστα
Μια χαρά εχει νόημα να μπλεκουμε την Πουτλέρω, διότι αν πραγματικά την ενδιέφερε η ασφάλεια των χριστιανιών ανθρώπων της περιοχής, δεν θα τα μαζευε να φύγει.
Τουλαχιστον αν τον ενδιαφέρει ακομα, ας στείλει το σκύλο του τον Καντίροφ με το crew του να γαμήσουν τους τζιχάντηδες, ακριβως οπως τους εστειλε να γαμησουν και να αποκεφαλίσουν ορθοδοξους στην Ουκρανία.
Ο Μπίμπαρος πχ, εχει μπει εγγυητής ασφαλείας για τους Δρούζους. Οι χριστιανοί απ' την αλλη, ειναι στο ελεος των ορκ επειδη η "χριστιανική ορθοδοξη δυναμη" της περιοχης αποφάσισε να τα μαζέψει και να παρει πουλο, προτιμώντας να πολεμήσει άλλους χριστιανους ορθόδοξους. Ετσι ζυγισε ο μποτοξάκιας τις προτεραιότητες του, ετσι επραξε
Κατά τα λοιπά, εγω δεν θα μπλεκόμουν καθολου στη συζήτηση αν δεν με έμπλεκαν άλλοι, μέσω προσωπικών επιθέσεων μονο και μονο επειδη σχολίασα την εμφάνιση του Τζογλάνι, και επειδη σχολιασα την εμφανιση του, για δικους τους λόγους θεώρησαν οτι ειμαι και υποστηρικτής του.
Λες και οταν σχολίαζα το μούσι του Χανίγια στο αντιστοιχο νήμα, ημουν υποστηρικτης της Χαμας
Τεσπα, καβλή καρδιά!