!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Ο αρχηγός της χαμάς είχε συνάντηση με τον αρχηγό της αλ καιντα.
https://twitter.com/israel_advocacy/sta ... 3762911502
https://twitter.com/israel_advocacy/sta ... 3762911502
Η πικρή και μοναδική αλήθεια.Jolly Roger_ έγραψε: 09 Μαρ 2025, 04:09
εγώ το 'χω πάρει απόφαση ότι όλα αυτά τα μέρη είναι καταραμένα και δεν θα φέρει την ειρήνη κανείς. Οι πόλεμοι σε αυτό το κωλοχανείο θα τελειώσουν όταν ο πιο τρελός από όλους τους τρελούς μέσα εκεί αποκτήσει πυρηνικά και τα πυροδοτήσει και γίνουν όλα στάχτη. Μετά θα υπάρξει ηρεμία για κάποιο διάστημα αλλά τα εγγόνια μας θα εισπνέουν ισότοπα για δεκαετίες.
Κι ουτε εμεις πρεπει να βγάζουμε την ουρα μας απ όξω.
Αφου δεν μπόρεσε η Δύση να επιβληθεί, απο εκει και πέρα κλάφτα χαράλαμπε.
Κριναμε σωστό να δώσουμε "ανεξαρτησία" στα κατάλοιπα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!
Αν είναι δυνατόν.
Βρετανικές (αντε και Γαλλικες) αποικίες έπρεπε να ήταν ακόμα αυτά τα εδάφη, και να διοικούνται με τον βουρδουλα.
Τώρα πια είναι κομματάκι αργά.
Μια είναι η λύση για την μέση ανατολή: όλοι οι χριστιανοί στο Λίβανο, όλοι οι εβραιοι στο Ισραήλ και γύρω γύρω το χάος.
Αφήσαμε και τα μυαλλά του Σαχη να πάρουν αέρα, και νόμιζε ο Περσης Μητσοτάκης οτι ήταν κάτι, αντι να φάει δυο φάπες συγυρισμένες να συνέλθει, και οικονομίσαμε και μισό αιώνα Χομεϊνί.
Η αρρώστια είναι το μυαλλό του Ανατολίτη, σιγά μη βρεθεί λύση μέσα από αυτό.
Η Δυση πληρώνει την αφέλειά της.
Η αρρώστια είναι το μυαλλό του Ανατολίτη, σιγά μη βρεθεί λύση μέσα από αυτό.
Η Δυση πληρώνει την αφέλειά της.
-
Jolly Roger_
παραβλέπει αυτή η ανάλυση το τι είναι η Τουρκία ως κράτος και τι είναι το Ιράν.Saturn έγραψε: 09 Μαρ 2025, 12:27...Jolly Roger_ έγραψε: 09 Μαρ 2025, 04:09ο γαμπρός με το μόνο που τού πιπίλαγε το μυαλό του πεθερού ήταν πόσο κακό είναι το Ιράν, και πώς πρέπει να κάνει μπίζνες με Σαούντ. Ο Τραμπ έχει ομιλίες από το '17 που λέει ότι και για την 9/11 έφταιγε το Ιράν (δεν κάνω πλάκα, το 'χει πει ο άτιμος, και δεν το πιστεύει, του το γράψανε όμως να το πει οι κοπρίτες του Μπίμπι).Saturn έγραψε: 09 Μαρ 2025, 03:40
Ε, δεν μπορεί να μην του 'χει σφυρίξει και κανένας, ο γαμπρός του ο Εβραίος ας πούμε, οτι ο Ερντο έχει βάλει πλώρη και για την Ιερουσαλήμ...
Μπορεί να έχουν δίκιο δηλαδή , κάποιοι που λένε οτι του στήνουνε παγίδα για να πέσει μέσα![]()
αυτό το εβραιοσαουδικό σκυλολόι του γαμπρού δεν νομίζω προς το παρόν να βλέπει την Τουρκία σαν εχθρό στη Συρία, άλλωστε ο Ταγίπ τη Μοσούλη θέλει (που είναι στον Όρκο του Τουρκικού Έθνους το 1920 μαζί με Χαλέπι και Θεσσαλονίκη), όχι την Ιερουσαλήμ. Οι τύποι αυτοί βλέπουν την Τουρκία αυτή τη στιγμή μάλλον ως χρήσιμο αντι-ιρανικό πολιορκητικό κριό, όχι αντι-ισραηλινό. Βέβαια αν διογκωθεί κι άλλο η Τουρκία θα αναγκαστούν να της κόψουν τα ποδάρια.
ο Ταγίπ πάλι έχει δύο στρατηγικές επιλογές επέκτασης μετά τη Συρία: είτε να επιχειρήσει δημιουργία σουνιτικού χαλιφάτου με Συρία + σουνιτικά εδάφη Λιβάνου + σουνιτικά εδάφη Ιράκ, οπότε θα βρεθεί σε μόνιμη σύγκρουση με Ρωσία-Ιράν-Χεζμπολάχ αλλά και με Κούρδους γιατί για να φτάσει στο Ιράκ πρέπει να περάσει μέσα από Ροζάβα, είτε να τα βρει με Ρωσία-Ιράν και να κάνουν ένα κοινό μεσανατολικό BRICS (βασικά αυτό που είχε κάνει ο Σολεϊμανί σε Ιράν-Ιράκ-Συρία-Λίβανο, αλλά να έχει και Τουρκία μέσα). Το πρώτο σενάριο τακτικά βολεύει τους σιωνιστές (θα σφάζονται σουνίτες-σιίτες μεταξύ τους για χρόνια) αλλά στρατηγικά όχι, γιατί από αυτό μπορεί να βγει μια τεράστια Τουρκία που να ελέγχει Λίβανο-Συρία-Ιράκ. Το δεύτερο δεν τους βολεύει καθόλου γιατί φαντάσου τώρα μια Χεζμπολάχ να παίρνει κάθε μέρα βαλιστικούς πυραύλους από το Ιράν μέσα από τούρκικα λιμάνια που δεν μπορείς να τα βομβαρδίσεις κιόλας γιατί είναι χώρα του ΝΑΤΟ.
εγώ το 'χω πάρει απόφαση ότι όλα αυτά τα μέρη είναι καταραμένα και δεν θα φέρει την ειρήνη κανείς. Οι πόλεμοι σε αυτό το κωλοχανείο θα τελειώσουν όταν ο πιο τρελός από όλους τους τρελούς μέσα εκεί αποκτήσει πυρηνικά και τα πυροδοτήσει και γίνουν όλα στάχτη. Μετά θα υπάρξει ηρεμία για κάποιο διάστημα αλλά τα εγγόνια μας θα εισπνέουν ισότοπα για δεκαετίες.
Ο δήθεν "ισλαμισμός" της Τουρκίας είναι προϊόν της νεοφιλελευθεροποίησης της οικονομίας από τον Οζάλ στα 80s, όπου ιδιωτικοποιήθηκε η παιδεία και άρχισαν να ανοίγουν μεντρεσέδες πέραν του ελέγχου του κράτους. Ένας τέτοιος ισλαμισμός, στην ίδια του τη φύση είναι ατομιστικός και αντεπαναστατικός. Η Τουρκία τι είναι ως κράτος; Ένα κοσμικό κεμαλικό κράτος που έγινε κάπως πιο δεξιό υπό τον Ερντογάν. Μια μουσουλμανική Γαλλία, με έναν ισλαμισμό απολύτως συμβατό με το ΝΑΤΟ.
Του Ιράν ο ισλαμισμός από την άλλη είναι προϊόν κοινωνικής επανάστασης και του πιο πάνδημου, κολεκτιβιστικού εθνικού αγώνα κατά της οκταετούς εισβολής του Σαντάμ. Ένας τέτοιος ισλαμισμός δεν είναι προϊόν κάποιου ιδιωτικού μεντρεσέ ή του Γκιουλέν, αλλά ισλαμισμός κρατικός, επαναστατικός και αντιιμπεριαλιστικός. Αν η Τουρκία χρηματοδοτεί τη Χαμάς (όπως στα 90s την κουρδική Χεζμπολάχ κατά του ΡΚΚ) το κάνει καθαρά από γεωπολιτική ανάγκη. Αν το Ιράν χρηματοδοτεί τη (σουνιτική) Χαμάς, το κάνει από ισλαμοεπαναστατική ιδεολογία και γεωπολιτική ανάγκη.
Αυτά δεν διαφεύγουν της προσοχής των σιωνιστών, που κατονομάζουν το Ιράν ως στρατηγικό εχθρό και την Τουρκία ως τακτικό αντίπαλο, ακόμα κι αν η Νατζάφ και η Καρμπάλα είναι πιο ιερές από τα Ιεροσόλυμα για τους σιίτες Ιρανούς. Και ειδικά στη Συρία, ως σήμερα ο κορυφαίος αραβολόγος του ισραηλινού στρατού, Mordechai Kedar, λέει πως εξακολουθεί να προτιμά αλ-Κάιντα και Τουρκία εκεί, παρά Ιράν και Χεζμπολάχ.
Τέλος πάντων, αν δεν φέρει αυτός ειρήνη στη Μ.Α., δεν θα φέρει κανείς και θα τρέχουμε στα καταφύγια:

He has the blueprint:

Αν ειναι να φέρει αυτός την ειρήνη, να την χαίρεστε, δεν την θέλω στεγνώνουν και τα νερά στον Ευφράτη

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Dwarven Blacksmith
Jolly Roger_ έγραψε: 09 Μαρ 2025, 12:51παραβλέπει αυτή η ανάλυση το τι είναι η Τουρκία ως κράτος και τι είναι το Ιράν.Saturn έγραψε: 09 Μαρ 2025, 12:27...Jolly Roger_ έγραψε: 09 Μαρ 2025, 04:09
ο γαμπρός με το μόνο που τού πιπίλαγε το μυαλό του πεθερού ήταν πόσο κακό είναι το Ιράν, και πώς πρέπει να κάνει μπίζνες με Σαούντ. Ο Τραμπ έχει ομιλίες από το '17 που λέει ότι και για την 9/11 έφταιγε το Ιράν (δεν κάνω πλάκα, το 'χει πει ο άτιμος, και δεν το πιστεύει, του το γράψανε όμως να το πει οι κοπρίτες του Μπίμπι).
αυτό το εβραιοσαουδικό σκυλολόι του γαμπρού δεν νομίζω προς το παρόν να βλέπει την Τουρκία σαν εχθρό στη Συρία, άλλωστε ο Ταγίπ τη Μοσούλη θέλει (που είναι στον Όρκο του Τουρκικού Έθνους το 1920 μαζί με Χαλέπι και Θεσσαλονίκη), όχι την Ιερουσαλήμ. Οι τύποι αυτοί βλέπουν την Τουρκία αυτή τη στιγμή μάλλον ως χρήσιμο αντι-ιρανικό πολιορκητικό κριό, όχι αντι-ισραηλινό. Βέβαια αν διογκωθεί κι άλλο η Τουρκία θα αναγκαστούν να της κόψουν τα ποδάρια.
ο Ταγίπ πάλι έχει δύο στρατηγικές επιλογές επέκτασης μετά τη Συρία: είτε να επιχειρήσει δημιουργία σουνιτικού χαλιφάτου με Συρία + σουνιτικά εδάφη Λιβάνου + σουνιτικά εδάφη Ιράκ, οπότε θα βρεθεί σε μόνιμη σύγκρουση με Ρωσία-Ιράν-Χεζμπολάχ αλλά και με Κούρδους γιατί για να φτάσει στο Ιράκ πρέπει να περάσει μέσα από Ροζάβα, είτε να τα βρει με Ρωσία-Ιράν και να κάνουν ένα κοινό μεσανατολικό BRICS (βασικά αυτό που είχε κάνει ο Σολεϊμανί σε Ιράν-Ιράκ-Συρία-Λίβανο, αλλά να έχει και Τουρκία μέσα). Το πρώτο σενάριο τακτικά βολεύει τους σιωνιστές (θα σφάζονται σουνίτες-σιίτες μεταξύ τους για χρόνια) αλλά στρατηγικά όχι, γιατί από αυτό μπορεί να βγει μια τεράστια Τουρκία που να ελέγχει Λίβανο-Συρία-Ιράκ. Το δεύτερο δεν τους βολεύει καθόλου γιατί φαντάσου τώρα μια Χεζμπολάχ να παίρνει κάθε μέρα βαλιστικούς πυραύλους από το Ιράν μέσα από τούρκικα λιμάνια που δεν μπορείς να τα βομβαρδίσεις κιόλας γιατί είναι χώρα του ΝΑΤΟ.
Ο δήθεν "ισλαμισμός" της Τουρκίας είναι προϊόν της νεοφιλελευθεροποίησης της οικονομίας από τον Οζάλ στα 80s, όπου ιδιωτικοποιήθηκε η παιδεία και άρχισαν να ανοίγουν μεντρεσέδες πέραν του ελέγχου του κράτους. Ένας τέτοιος ισλαμισμός, στην ίδια του τη φύση είναι ατομιστικός και αντεπαναστατικός. Η Τουρκία τι είναι ως κράτος; Ένα κοσμικό κεμαλικό κράτος που έγινε κάπως πιο δεξιό υπό τον Ερντογάν. Μια μουσουλμανική Γαλλία, με έναν ισλαμισμό απολύτως συμβατό με το ΝΑΤΟ.
Του Ιράν ο ισλαμισμός από την άλλη είναι προϊόν κοινωνικής επανάστασης και του πιο πάνδημου, κολεκτιβιστικού εθνικού αγώνα κατά της οκταετούς εισβολής του Σαντάμ. Ένας τέτοιος ισλαμισμός δεν είναι προϊόν κάποιου ιδιωτικού μεντρεσέ ή του Γκιουλέν, αλλά ισλαμισμός κρατικός, επαναστατικός και αντιιμπεριαλιστικός. Αν η Τουρκία χρηματοδοτεί τη Χαμάς (όπως στα 90s την κουρδική Χεζμπολάχ κατά του ΡΚΚ) το κάνει καθαρά από γεωπολιτική ανάγκη. Αν το Ιράν χρηματοδοτεί τη (σουνιτική) Χαμάς, το κάνει από ισλαμοεπαναστατική ιδεολογία και γεωπολιτική ανάγκη.
Αυτά δεν διαφεύγουν της προσοχής των σιωνιστών, που κατονομάζουν το Ιράν ως στρατηγικό εχθρό και την Τουρκία ως τακτικό αντίπαλο, ακόμα κι αν η Νατζάφ και η Καρμπάλα είναι πιο ιερές από τα Ιεροσόλυμα για τους σιίτες Ιρανούς. Και ειδικά στη Συρία, ως σήμερα ο κορυφαίος αραβολόγος του ισραηλινού στρατού, Mordechai Kedar, λέει πως εξακολουθεί να προτιμά αλ-Κάιντα και Τουρκία εκεί, παρά Ιράν και Χεζμπολάχ.
Τέλος πάντων, αν δεν φέρει αυτός ειρήνη στη Μ.Α., δεν θα φέρει κανείς και θα τρέχουμε στα καταφύγια:
He has the blueprint:
![]()
Με το Mandate of Heaven όλα είναι εφικτά!
Ποιος είναι ο μεσαίος στην τελευταία φωτό, ο Τζακ Μα;
-
Jolly Roger_
Ο μεγαλύτερος διπλωμάτης των τελευταίων 120 ετών μετά τον Τσου Ενλάι.
Ο Wang Yi.
-
Jolly Roger_
ο Ιρανός είναι ο Αλί Σαμχανί, που έχει τριπλό ρόλο στο Ιράν (ναύαρχος που ανασυνέστησε το ιρανικό ναυτικό μετά την επιχείρηση Praying Mantis των Αμερικάνων το 1988, επικεφαλής συμβουλίου εθνικής ασφαλείας και αρμόδιος για θέματα σχέσεων του Ιράν με τις αραβικές χώρες + πρώην υπουργός άμυνας στα 90s και διοικητής μονάδας φρουρών της επανάστασης στον Λίβανο στα 80s όταν φτιαχνόταν η Χεζμπολάχ).
Ο κελεμπίας δεν ξέρω ποιος από όλους τους 500+ πρίγκιπες της ΣΑ είναι.
Ο κελεμπίας δεν ξέρω ποιος από όλους τους 500+ πρίγκιπες της ΣΑ είναι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Να μπουκαρουμε πρέπει, κάτι ξεβρακωτοι είναι με καλάσνικοφ πάνω σε μηχανάκια που σκοτώνουν αμάχους. Θα εξασφαλίσουμε την περιοχή, και θα κηρύξουμε αοζ με την Κύπρο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σήμερα οι Αλαουιτες αύριο οι Κουρδοι μεθαύριο οι Δρουζοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το χυδαίο της υπόθεσης είναι ότι οι Αλαουιτες παρουσιάζονται σαν υποστηρικτές του Ασαντ για να δικαιολογηθει η σφαγή τους.
Δεν νομίζω ότι θέλουν επαναφορά του Ασαντ αλλά ένα κοσμικό κράτος.
Δεν νομίζω ότι θέλουν επαναφορά του Ασαντ αλλά ένα κοσμικό κράτος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
https://m.902.gr/eidisi/apopseis-sholia ... paidia-kaiΕδώ και λίγες μέρες οι κατσαπλιάδες τζιχαντιστές που επιβλήθηκαν στην εξουσία της Συρίας με την στήριξη - ανοχή όλων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, σφάζουν αμάχους, γυναίκες, γέροντες, παιδιά και βρέφη από την θρησκευτική σέχτα των Αλαουιτών.
Είναι τα ίδια κτήνη που πριν χρόνια έτρωγαν καρδιές ανθρώπων και αποκεφάλιζαν αιχμάλωτους σε live streaming.
Είναι τα ίδια κτήνη που από την πρώτη στιγμή που πήραν τα ηνία της εξουσίας επιχειρούν να εξολοθρεύσουν αμάχους σε διάφορες περιοχές της Συρίας, μια χώρας που οι ιμπεριαλιστές εδώ και πάνω από έναν αιώνα αξιοποιούν θρησκευτικές και εθνοτικές διαιρέσεις για να παρεμβαίνουν πολύπλευρα.
Αυτοί λοιπόν, την στιγμή που εχθές το βράδυ ο πρωθυπουργός της Ελλάδας διαφήμιζε την συνάντηση του Γεραπετριτή με τον ηγέτη τους στη Δαμασκό ως απάντηση στην «κριτική» των σοσιαλδημοκρατών ότι «η Ελλάδα είναι απούσα από τις εξελίξεις στην περιοχή», εκτελούσαν παιδιά με μια σφαίρα στο κεφάλι αφού τα είχαν στήσει στο ένα μέτρο.
Έβαζαν ανθρώπους να έρπονται στο έδαφος τους σκότωναν και μετά χοροπηδούσαν στα πτώματα τους.
Βασάνιζαν γέροντες, πυροβολούσαν στο ψαχνό και μετά φωτογραφίζονταν γελώντας με τις σορούς.
Αυτά είναι τα τέρατα του ιμπεριαλισμού. Γράφεται πως τις τελευταίες 3 μέρες ο αριθμός των νεκρών είναι αρκετές εκατοντάδες.
Αυτούς έσπευσε να συναντήσει η ελληνική κυβέρνηση με σκοπό την συνεργασία και την οικοδόμηση μιας «συμπεριληπτικής» Συρίας.
Αυτούς στηρίζει πολύπλευρα εδραιώνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή η ΝΑΤΟϊκή Τουρκία. Μια Τουρκία που τις τελευταίες μέρες, που κλιμακώνεται η πολεμική προετοιμασία της ΕΕ, παρουσιάζεται από την σάπια ιμπεριαλιστική ένωση και την Μεγάλη Βρετανία ως ένας αξιόπιστος σύμμαχος τόσο για την προμήθεια όπλων όσο και για την πιθανή αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Με αυτούς, τους τζιχαντιστές, συναντιόταν αυτός ο εσμός των «Πράσινων», που συμμετείχαν στην κυβέρνηση της Γερμανίας, για να ανταλλάξουν ιδέες για το πώς θα διασφαλίσουν τα «δικαιώματα» και θα οικοδομήσουν «κράτος δικαίου».
Σε αυτούς έκαναν rebranding όλα μα όλα τα ευρωατλαντικά ΜΜΕ παρουσιάζοντας τους ως «αντάρτες» που ανέτρεψαν το αντιδραστικό καθεστώς του Άσαντ.
Αυτούς ουσιαστικά αθώωναν όλα τα ναυάγια του απάνθρωπου ευρω-ατλαντικού δικαιωματισμού και των οπορτουνιστών στη χώρα μας όταν μαζί με τον Μητσοτάκη για ακόμα μια φορά πανηγύριζαν για την νέα μέρα που θα ξημέρωνε στη Συρία!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-