Με συγχωρεις αν σου μαργαρισα τον μνημονιοσκιστη νταουλιερη , .marabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:18
Αντίθετα ο δικός σας δεν χρειάζεται να πάρει. Είχε πέσει μέσα μικρός σαν τον Οβελίξ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντάξει, τελικά μπορεί να μην είναι ούτε 2-3 τόνοι...
Re: Εντάξει, τελικά μπορεί να μην είναι ούτε 2-3 τόνοι...
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο σχεδιασμος ειναι απλοικος
Θα προσπαθησουν να το κρατησουν ως 1ο θεμα επικαιροτητας για οσο παει ελπιζοντας σε συνεχομενα μεγαλα συλλαλητηρια
Ενα καθε βδομαδα η και συλλαλητηρια που θα διαρκουν ημερες ετσαι ωστε με πληρη παραλυση του κρατους να προκαλεσουν πτωση της κυβερνησης
Για την επομενη μερα δεν υπαρχει κανενας σχεδιασμος
Θα προσπαθησουν να το κρατησουν ως 1ο θεμα επικαιροτητας για οσο παει ελπιζοντας σε συνεχομενα μεγαλα συλλαλητηρια
Ενα καθε βδομαδα η και συλλαλητηρια που θα διαρκουν ημερες ετσαι ωστε με πληρη παραλυση του κρατους να προκαλεσουν πτωση της κυβερνησης
Όχι καθόλου. Χαίρομαι που έφυγε γιατί έδινε λάθος εικόνα για την αριστερά. Ωστόσο εγώ δεν θα σου ζητήσω συγχώρεση για το πυροβολημένο σας. Λυπάμαι γι αυτό.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
αυτο που εγινε στις 28 δεν ξαναγινεται αμμεσα . ας το ξεχασουν . Κατεβηκα ψιλοτυχαια και βρηκα εναν γνωστο μου ηταν με τη γυναικα 6χρονη κορη και μωρο σε μαρσιπο 6 μηνων . ε αυτη η 4δα δεν κατεβαινει σερι . οπως και αλλες περιπτωσεις . κατι κνιτες και κατι απελπισιες ζαιοι και συνιστωσες θα ναι απο δω και περα .SeaHawk έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:23 Ο σχεδιασμος ειναι απλοικος
δεν αφηνεις τα ναι μεν αλλα λακη ? παλι ο κουλης ειναι ο μονοφθαλμος στους τυφλους εκτος και αν ψηνεσαι για ανδρουλακη . φαμελο η τον δονητη του κασελακη .marabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:25Όχι καθόλου. Χαίρομαι που έφυγε γιατί έδινε λάθος εικόνα για την αριστερά. Ωστόσο εγώ δεν θα σου ζητήσω συγχώρεση για το πυροβολημένο σας. Λυπάμαι γι αυτό.
Ελπίζω να μην έχεις παιδιά καθώς μόνο κόπρανα έχεις να σώσεις αντί για πνεύμα.Νon4me έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:27δεν αφηνεις τα ναι μεν αλλα λακη ? παλι ο κουλης ειναι ο μονοφθαλμος στους τυφλους εκτος και αν ψηνεσαι για ανδρουλακη . φαμελο η τον δονητη του κασελακη .
ποσο εισαι 12.5 ? τι εχω και τι δεν εχω δεν σε αφορα . πρεπει να ξυνισες πολυ ασχημα για να το γυρισεις επι οικογενειακου . ετσι ειναι αυταmarabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:30Ελπίζω να μην έχεις παιδιά καθώς μόνο κόπρανα έχεις να σώσεις αντί για πνεύμα.Νon4me έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:27δεν αφηνεις τα ναι μεν αλλα λακη ? παλι ο κουλης ειναι ο μονοφθαλμος στους τυφλους εκτος και αν ψηνεσαι για ανδρουλακη . φαμελο η τον δονητη του κασελακη .marabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:25
Όχι καθόλου. Χαίρομαι που έφυγε γιατί έδινε λάθος εικόνα για την αριστερά. Ωστόσο εγώ δεν θα σου ζητήσω συγχώρεση για το πυροβολημένο σας. Λυπάμαι γι αυτό.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Yπαρχει τεχνογνωσια απο το 1993 για να παραλυσει το κρατος εκει θα παιχτει ολο το παιχνιδι και οχι στον ογκο των συγκεντρωσεωνΝon4me έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:26
αυτο που εγινε στις 28 δεν ξαναγινεται αμμεσα . ας το ξεχασουν . Κατεβηκα ψιλοτυχαια και βρηκα εναν γνωστο μου ηταν με τη γυναικα 6χρονη κορη και μωρο σε μαρσιπο 6 μηνων . ε αυτη η 4δα δεν κατεβαινει σερι . οπως και αλλες περιπτωσεις . κατι κνιτες και κατι απελπισιες ζαιοι και συνιστωσες θα ναι απο δω και περα .
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο κόσμος στην Ελλάδα γενικά πιστεύει πολλές ανυπόστατες φήμες.Θα πιστεύουν μια ακόμη χωρίς ταυτόχρονα να μπορούν να την προσδιορίσουν ακριβώς διότι ούτε τι υλικό υπήρχε έχουν προσδιορίσει ούτε για λογαριασμό ποιανού.Saturn έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:21Όχι, ρώτησα πώς το να έχουμε όλοι κοινό μυστικό οτι κάτι βρώμικο συνέβη με το τραίνο θα βοηθήσει την σταθερότητα της χώρας.
Γιατί η πραγματικότητα αυτή είναι, οτι όλος ο κόσμος το έχει κοινό μυστικό
Δεν απαντάς αλλά δεν επιμένω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
δεν τις γνωριζω αυτες τι λεπτομερειες . ο average joe σιγουρα δεν θα κλεινει μια φορα τη βδομαδα το μαγαζι του γιατι παμε και γιατι ζαιοι που δεν αντεχουν αλλο κουλη .SeaHawk έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:43Yπαρχει τεχνογνωσια απο το 1993 για να παραλυσει το κρατος εκει θα παιχτει ολο το παιχνιδι και οχι στον ογκο των συγκεντρωσεωνΝon4me έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:26
αυτο που εγινε στις 28 δεν ξαναγινεται αμμεσα . ας το ξεχασουν . Κατεβηκα ψιλοτυχαια και βρηκα εναν γνωστο μου ηταν με τη γυναικα 6χρονη κορη και μωρο σε μαρσιπο 6 μηνων . ε αυτη η 4δα δεν κατεβαινει σερι . οπως και αλλες περιπτωσεις . κατι κνιτες και κατι απελπισιες ζαιοι και συνιστωσες θα ναι απο δω και περα .
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θὰ ἤθελα σὲ παρακαλῶ νὰ μὲ βοηθήσεις νὰ ἐντοπίσω τὰ περὶ "συγκαλυπτικοῦ σκοποῦ" στὸν ποινικὸ κώδικα.πατησιωτης έγραψε: 05 Μαρ 2025, 16:52 Έβαλα σε άλλο νήμα την ομιλία του Βορίδη χθες στην πρώτη προανακριτική επιτροπή που δημιουργείται με την κατάθεση πρότασης κατά Τριαντόπουλου όπου είπε ότι με βάση τον ποινικό κώδικά για να στοιχειοθετείται συγκάλυψη πρέπει να ορίζεται ο συγκαλυπτικός σκοπός.Οι πασόκοι στην πρότασή τους δεν ορίζουν τον συγκαλυπτικό σκοπό διότι είναι σε αδυναμία να τον ορίσουν.Άλλο η πολιτική και άλλο οι νομικές διαδικασίες αν και ακόμη και στην πολιτική είναι δύσκολο να μιλάς επ αόριστον για μια συγκάλυψη χωρίς να ορίζεις τον σκοπό της συγκάλυψης.Στις δίκες σίγουρα δεν γίνεται.
Θα περιμένουμε λοιπόν να ορίσουν οι καταγγέλλοντες τον συγκαλυπτικό σκοπό.Να προσκομίσουν αποδείξεις βέβαια έπεται.
Μοῦ φαίνεται ὅτι ἀναφέρεται στὸ δόλο, ποὺ μπορεῖ νὰ ἀναβαθμίσει τὰ πλημμελήματα σὲ κακουργήματα.
Σὲ μιὰ ἐπιχείρηση ποὺ σκοπὸ ἔχει νὰ ἀπεγκλωβίσει ἄτομα, δὲν εἶναι εὔκολο νὰ καταλογίσεις δόλο...
Δεν το γύρισα επί οικογενειακού. Ακολούθησα απλά το μουντ που επέλεξες. Δεν ήξερα ότι είσαι και μπάρμπας, θεώρησα ότι είσαι μικρός και ανύπαντρος. Όχι δεν ξίνισα καθόλου. Εσύ ξίνισες που είπα για τον δικό σας.Νon4me έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:32ποσο εισαι 12.5 ? τι εχω και τι δεν εχω δεν σε αφορα . πρεπει να ξυνισες πολυ ασχημα για να το γυρισεις επι οικογενειακου . ετσι ειναι αυταmarabou έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:30Ελπίζω να μην έχεις παιδιά καθώς μόνο κόπρανα έχεις να σώσεις αντί για πνεύμα.Νon4me έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:27
δεν αφηνεις τα ναι μεν αλλα λακη ? παλι ο κουλης ειναι ο μονοφθαλμος στους τυφλους εκτος και αν ψηνεσαι για ανδρουλακη . φαμελο η τον δονητη του κασελακη .απο το θειο νον4με θα ακους μονο αληθειες .
- Otto Weininger
δηλαδή εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.Ανίκητος έγραψε: 05 Μαρ 2025, 17:13Δὲν τοὺς εἶχα ποτὲ γιὰ ἠθικὰ στοιχεῖα, οὔτε καὶ ἐσὺ νομίζω.hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2025, 16:14 Σ' αυτήν την υπόθεση έχουν επιστρατευτεί τα πάντα. Από αχυράνθρωποι ως ψέματα ως απειλές, ύβρεις, τραμπουκισμοί, λάσπη, παρακάλια, αποπροσανατολισμός....
Δεν υπάρχει κάτι αθέμιτο και ανήθικο που να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
Γιὰ νὰ χρησιμοποιοῦν ἀθέμιτα μέσα, πάει νὰ πεῖ διεξαγάγουν πόλεμο.
Πρὶν ἀπὸ δύο χρόνια, μὲ λιγότερα ἀθέμιτα μέσα, εἶχαν καλύτερη στόχευση, νὰ γίνουν κυβέρνηση ξανά, ἔστω καὶ ἂν χρειάστηκαν δύο ἐκλογικὲς ἀναμετρήσεις.
Δὲν καταλαβαίνω τώρα, ποιά εἶναι ἡ στόχευση, ποὺ κάνει ἐπίθεση πιὸ σφοδρή;
Κρίνεται, νομίζω, στὶς συγκεντρώσεις τοῦ περασμένου μῆνα γιὰ τὶς ἀντιδράσεις της, τὶς ὁποῖες θὰ κρύψει φορτώνοντας τὰ κανάλια καὶ τὰ σόσιαλ μὲ ὅλες τὶς πιθανὲς κι ἀπίθανες θεωρίες γιὰ τὸ τί συνέβη στὰ Τέμπη.
εμ έχουν ειπωθεί τα ψέματα το αιώνα από πραγματογνώμονες ορισμένους από τις οικογένειες, εμ κάποια κανάλια αβαντάρουν τα παραμύθια απροκάλυπτα για λόγους που ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους, εμ η αντιπολίτευση λέει ότι ψέμα και καφρίλα της αρέσει αλλά για σας είναι η ΝΔ που τα κάνει αυτά και χρησιμοποιεί και αθέμιτα μέσα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 90 Απαντήσεις