πες μου εσύ
έχω δει:
futurama
breaking bad
vampire diaries
fargo (1ο κύκλο)
μη φοβάσαι τη φωτιά
ίσως κάποια ακόμη και πρόσφατα τη βιλλανέλμου
πες μου εσύ
Όχι πρόσφατα ελπίζω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ενδιαφέρουσα φαίνεται, γιατί λες πως είναι σαν παραμυθάκι;enaon έγραψε: 26 Φεβ 2025, 21:33 ειναι λιγο φλατ το σλοου χορσες, πολυ δηλαδη, για αγοράκια μόνο νομιζω. Δες το chance νυχτα αν τυχει, ειναι με τον hugh Laurie , νομιζω η καλυτερη σειρά του, παραμυθάκι αλλα εχει το κάτι.
2012Bazoomba έγραψε: 26 Φεβ 2025, 21:35 Όχι πρόσφατα ελπίζω.![]()
Νομίζω ισχύει αυτό που σου έγραψε ο Εναον, εμένα μου αρέσει αλλά...
Είναι μια καλοστημένη τζενερικ κατασκοπική σειρά.
Υγ Έχετε 5 λεπτά να σας μιλήσω για το severance;
το λέω παραμυθάκι, γιατι ο σκοπός του ειναι να περάσεις όμορφα, δεν θελει να σοκάρει ή να παιξει καπως με τα συναισθήματα. Αλλα εχει τα παντα μεσα, μυστήριο, ατμόσφαιρα, απόγνωση, εγκλημα, χιούμορ, πάθος, οριακά και τον πιο συμπαθητικό υπερήρωα. Ωραία σειρά νομιζω, οριακά μοναδική.νύχτα έγραψε: 26 Φεβ 2025, 21:37ενδιαφέρουσα φαίνεται, γιατί λες πως είναι σαν παραμυθάκι;enaon έγραψε: 26 Φεβ 2025, 21:33 ειναι λιγο φλατ το σλοου χορσες, πολυ δηλαδη, για αγοράκια μόνο νομιζω. Δες το chance νυχτα αν τυχει, ειναι με τον hugh Laurie , νομιζω η καλυτερη σειρά του, παραμυθάκι αλλα εχει το κάτι.
και το άλλο, γιατί φλατ![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τι εννοείς "καλύτερο κλαημαξ"; Ήθελες να βγάλουν φωτοσπαθα να κυνηγούν δεινόσαυρους; Στο τελευταίο επεισόδιο είναι που μαθαίνουμε ότι η χέλι είναι Ιγκαν και ότι η κύρια Κευσι είναι η γυναίκα του Μαρκ που θεωρείτο νεκρή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:35 αρχίνησα το σέβερανς το οποίο έχει τρομερά εσθέτικς και θα ήταν κορυφαίο αν είχε καλύτερο κλάιμαξ η πρώτη ζονσέ![]()
θα δω όμως και τη δεύτερη, παρόλο που δεν παλεύονται οιSpoiler
ατέρμονες περιηγήσεις στους λευκούς διαδρόμους με πιάνο να παίζει στο μπαγκράου. χαλαρά θα κόβανε δύο επισόδεια αν είχαν περιορίσει αυτές τις σεκάνς![]()
είναι βρωμοπούτανο με τάτι ίσσιους (η ίννι). η άουτι είναι σκέτο βρωμοπούτανοstergiosbik έγραψε: 10 Μαρ 2025, 16:05 Καλό αλλά αργό το σεβερανς.
Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω μου αρέσει πάρα πολύ σαν γυναίκα η Χέλι!
Ούτε κορμάρα είναι,ούτε έχει ωραία βυζιά.
Κι όμως κάτι με ελκύει πολύ σε αυτήν.
σπόιλ ματς;Bazoomba έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:56Τι εννοείς "καλύτερο κλαημαξ"; Ήθελες να βγάλουν φωτοσπαθα να κυνηγούν δεινόσαυρους; Στο τελευταίο επεισόδιο είναι που μαθαίνουμε ότι η χέλι είναι Ιγκαν και ότι η κύρια Κευσι είναι η γυναίκα του Μαρκ που θεωρείτο νεκρή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Μαρ 2025, 15:35 αρχίνησα το σέβερανς το οποίο έχει τρομερά εσθέτικς και θα ήταν κορυφαίο αν είχε καλύτερο κλάιμαξ η πρώτη ζονσέ![]()
θα δω όμως και τη δεύτερη, παρόλο που δεν παλεύονται οιSpoiler
ατέρμονες περιηγήσεις στους λευκούς διαδρόμους με πιάνο να παίζει στο μπαγκράου. χαλαρά θα κόβανε δύο επισόδεια αν είχαν περιορίσει αυτές τις σεκάνς![]()
Με κλιφχανγκερ κλείνει![]()