Αν και το τι θα ψηφίσεις είναι το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία . Σημασία έχουν οι κοινωνικοί αγώνες.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:33Ε πες μου εσυ. Αριστεροτερα εγω δεν ψηφιζω, τις επιλογές μου δεξιοτερα μολις στις ειπα.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:29Μεγάλο παιδί είσαι ,βάλε τα κάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:22
Καθολου προβληματικο. Για μενα η ΝΔ ειναι ενα κομμα φορομπηχτων που μοιραζει pass, αντγραφο των Αμερικανών liberals.
Εγω λοιπον που θελω να ψηφισω δεξιοτερα, οι επιλογες μου είναι η Αφρουλα, ο Κεραλοιφης και οι Παπαδες. Πες μου λοιπον γιατι να παω.
Αν παω, θα ψηφισω μαλλον Αφρουλα με μιση καρδια εκτος κι αν εχει βγει τιποτα καινούργιο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Η πολιτεία θα προστατεύσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια
Re: Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Η πολιτεία θα προστατεύσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια
Re: Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Η πολιτεία θα προστατεύσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια
Ομολογω οτι δεν εχω καταλαβει τι θες να πεις.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:40Αν και το τι θα ψηφίσεις είναι το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία . Σημασία έχουν οι κοινωνικοί αγώνες.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:33Ε πες μου εσυ. Αριστεροτερα εγω δεν ψηφιζω, τις επιλογές μου δεξιοτερα μολις στις ειπα.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:29
Μεγάλο παιδί είσαι ,βάλε τα κάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Αν παω, θα ψηφισω μαλλον Αφρουλα με μιση καρδια εκτος κι αν εχει βγει τιποτα καινούργιο
Αν προσπαθεις να μου πεις οτι τα συμφέροντα μου τα εκφραζει ο Μητσοτάκης που μας εχει κανει να πληρωνουμε πολλα περισσότερα απο οτι επι συριζα, επέτρεπε μου να διαφωνω.
Κομουνι είναι, ότι τα συμφέροντά σου τα εκφράζει το κωμα γιατί όλοι οι άλλοι είναι καπιταληστές θέλει να πει.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:50Ομολογω οτι δεν εχω καταλαβει τι θες να πεις.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:40Αν και το τι θα ψηφίσεις είναι το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία . Σημασία έχουν οι κοινωνικοί αγώνες.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:33
Ε πες μου εσυ. Αριστεροτερα εγω δεν ψηφιζω, τις επιλογές μου δεξιοτερα μολις στις ειπα.
Αν προσπαθεις να μου πεις οτι τα συμφέροντα μου τα εκφραζει ο Μητσοτάκης που μας εχει κανει να πληρωνουμε πολλα περισσότερα απο οτι επι συριζα, επέτρεπε μου να διαφωνω.
Είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Είπα ότι εκφράζει τα συμφέροντά σου ο Μητσοτάκης;panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:50Ομολογω οτι δεν εχω καταλαβει τι θες να πεις.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:40Αν και το τι θα ψηφίσεις είναι το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία . Σημασία έχουν οι κοινωνικοί αγώνες.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:33
Ε πες μου εσυ. Αριστεροτερα εγω δεν ψηφιζω, τις επιλογές μου δεξιοτερα μολις στις ειπα.
Ότι έχει κερδηθεί μέχρι τώρα ,να ξέρεις έχει κερδηθεί με την πίεση του κόσμου. Το 8ωρο με αίμα κατατχήθηκε. Δεν ήταν δώρο των αφεντικών από την καλή τους την καρδιά επειδή μας λυπήθηκαν. Γιατι΄να μην προχωρήσουμε σήμερα σε περαιτέω μείωση του χρόνου εργασίας; Π.χ. να τον πάμε στις 7 ώρες;
Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά μπορώ να απαντώ μόνος μου . Δεν χρειάζομαι αντιπροσώπους.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:53Κομουνι είναι, ότι τα συμφέροντά σου τα εκφράζει το κωμα γιατί όλοι οι άλλοι είναι καπιταληστές θέλει να πει.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:50Ομολογω οτι δεν εχω καταλαβει τι θες να πεις.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:40
Αν και το τι θα ψηφίσεις είναι το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία . Σημασία έχουν οι κοινωνικοί αγώνες.
Καμία σχέση με αντιπροσώπευση, ξεγέλασες για λίγο έναν χρήστη και είπα να του γλιτώσω λίγο από τον χαμένο χρόνο που ειναι το να διαβάζουμε τις πίπες σας. Αν δεν σ αρέσει tough shitpylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:54Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά μπορώ να απαντώ μόνος μου . Δεν χρειάζομαι αντιπροσώπους.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:53Κομουνι είναι, ότι τα συμφέροντά σου τα εκφράζει το κωμα γιατί όλοι οι άλλοι είναι καπιταληστές θέλει να πει.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:50
Ομολογω οτι δεν εχω καταλαβει τι θες να πεις.
Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τις "πίπες " μας μπορείς απλά να αποχωρήσεις.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:00Καμία σχέση με αντιπροσώπευση, ξεγέλασες για λίγο έναν χρήστη και είπα να του γλιτώσω λίγο από τον χαμένο χρόνο που ειναι το να διαβάζουμε τις πίπες σας. Αν δεν σ αρέσει tough shit
Εσύ μπήκες σε σοβαρό νήμα να μοιράσεις φυλλάδιο για τον αγώνα, οπότε νομίζω το λογικό είναι να πάρεις εσύ τον πούλο. Οι βλάκες που ψηφίζεις έχουν δηλώσει ότι και 50% να πάρουν δεν ενδιαφέρονται να κυβερνήσουν οπότε δεν έχεις θέση σε δημόσιο διάλογο για κοινοβουλευτικές διαδικασίες.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:04Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τις "πίπες " μας μπορείς απλά να αποχωρήσεις.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:00Καμία σχέση με αντιπροσώπευση, ξεγέλασες για λίγο έναν χρήστη και είπα να του γλιτώσω λίγο από τον χαμένο χρόνο που ειναι το να διαβάζουμε τις πίπες σας. Αν δεν σ αρέσει tough shitpylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:54
Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά μπορώ να απαντώ μόνος μου . Δεν χρειάζομαι αντιπροσώπους.
Αυτός το άνοιξε, ηλίθιε.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:18Εσύ μπήκες σε σοβαρό νήμα να μοιράσεις φυλλάδιο για τον αγώνα, οπότε νομίζω το λογικό είναι να πάρεις εσύ τον πούλο. Οι βλάκες που ψηφίζεις έχουν δηλώσει ότι και 50% να πάρουν δεν ενδιαφέρονται να κυβερνήσουν οπότε δεν έχεις θέση σε δημόσιο διάλογο για κοινοβουλευτικές διαδικασίες.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:04Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τις "πίπες " μας μπορείς απλά να αποχωρήσεις.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:00
Καμία σχέση με αντιπροσώπευση, ξεγέλασες για λίγο έναν χρήστη και είπα να του γλιτώσω λίγο από τον χαμένο χρόνο που ειναι το να διαβάζουμε τις πίπες σας. Αν δεν σ αρέσει tough shit
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:21Αυτός το άνοιξε, ηλίθιε.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:18Εσύ μπήκες σε σοβαρό νήμα να μοιράσεις φυλλάδιο για τον αγώνα, οπότε νομίζω το λογικό είναι να πάρεις εσύ τον πούλο. Οι βλάκες που ψηφίζεις έχουν δηλώσει ότι και 50% να πάρουν δεν ενδιαφέρονται να κυβερνήσουν οπότε δεν έχεις θέση σε δημόσιο διάλογο για κοινοβουλευτικές διαδικασίες.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:04
Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τις "πίπες " μας μπορείς απλά να αποχωρήσεις.
Τι σημαίνει διακυβέρνηση ρε φίλε; Να κοροϊδεύεις τον λαό; Το ΟΧΙ να το κάνεις ΝΑΙ; Αν αυτό είναι η διακυβέρνηση καλά κάνουν τότε και δεν θέλουν να κυβερνήσουν.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:18Εσύ μπήκες σε σοβαρό νήμα να μοιράσεις φυλλάδιο για τον αγώνα, οπότε νομίζω το λογικό είναι να πάρεις εσύ τον πούλο. Οι βλάκες που ψηφίζεις έχουν δηλώσει ότι και 50% να πάρουν δεν ενδιαφέρονται να κυβερνήσουν οπότε δεν έχεις θέση σε δημόσιο διάλογο για κοινοβουλευτικές διαδικασίες.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:04Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τις "πίπες " μας μπορείς απλά να αποχωρήσεις.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:00
Καμία σχέση με αντιπροσώπευση, ξεγέλασες για λίγο έναν χρήστη και είπα να του γλιτώσω λίγο από τον χαμένο χρόνο που ειναι το να διαβάζουμε τις πίπες σας. Αν δεν σ αρέσει tough shit
Τόσα χρόνια που στήριζες αυτούς που ήθελαν υποτίθεται να κυβερνήσουν για το καλό του τόπου είδαμε προκοπή.
Σε ευχαριστώ.πήζον bot έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:26Kauldron έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:21Αυτός το άνοιξε, ηλίθιε.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:18
Εσύ μπήκες σε σοβαρό νήμα να μοιράσεις φυλλάδιο για τον αγώνα, οπότε νομίζω το λογικό είναι να πάρεις εσύ τον πούλο. Οι βλάκες που ψηφίζεις έχουν δηλώσει ότι και 50% να πάρουν δεν ενδιαφέρονται να κυβερνήσουν οπότε δεν έχεις θέση σε δημόσιο διάλογο για κοινοβουλευτικές διαδικασίες.![]()
![]()
![]()
Εκτός από σκατόψυχοι οι νουδούκοι είναι και τελείως κουραδοκέφαλοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε ευχαριστώ. Εγώ το ξεκίνησα το θέμα με τις δλώσεις του Μητσοτάκη αλλά ως συνήθως εκτροχιάστηκε η συζήτηση και κατέληξε στον Στάλιν.Kauldron έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:21Αυτός το άνοιξε, ηλίθιε.Crimson_2 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:18Εσύ μπήκες σε σοβαρό νήμα να μοιράσεις φυλλάδιο για τον αγώνα, οπότε νομίζω το λογικό είναι να πάρεις εσύ τον πούλο. Οι βλάκες που ψηφίζεις έχουν δηλώσει ότι και 50% να πάρουν δεν ενδιαφέρονται να κυβερνήσουν οπότε δεν έχεις θέση σε δημόσιο διάλογο για κοινοβουλευτικές διαδικασίες.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 11:04
Αν δεν θέλεις να διαβάζεις τις "πίπες " μας μπορείς απλά να αποχωρήσεις.
Και να μην το άνοιγε αυτός μπούφε με περικεφαλαία, θα το άνοιγε άλλος, παραμένει δημόσια συζήτηση περί κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Δεν υπάρχει έννοια κτήσης νήματος, περιορισμένης ευθύνης τύπε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 28 Απαντήσεις