Αν είναι να ψηφίσεις ν.δ φίλε ψήφισε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δηλαδή λίγο πιο πατριωτικάΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06Ο κόσμος κάνει αποχή, προφανώς γιατί δεν έχει τι να ψηφίσει. Εκτός εξαιρέσεων που δεν ψηφίζουν για διάφορους λόγους,η πλειοψηφία που απέχει ειναι για αυτόν τον λόγο.pylothess έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:16Μήπως γιατί ο κόσμος αντί να πάει να ψηφίσει προτιμάει να κάνει αποχή;Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:14
Ναι γιατί οι αντίπαλοι του είναι ακόμα πιο ηλίθιοι από αυτόν.
Και ας πούμε το ποσοστό της αποχής μειώνεται,τι θα ψηφίσει; Δες τις επιλογές και πες μου με το χέρι στην καρδιά.
Κούλη; Ανδρουλάκη; Συριζα και τα παρακλάδια του; Κκε; Βελόπουλο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Η πολιτεία θα προστατεύσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια
-
Νετο Γκουερινο
Re: Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Η πολιτεία θα προστατεύσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Κ. Μητσοτάκης για Τέμπη: Η πολιτεία θα προστατεύσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια
1000 λόγοι υπάρχουν, βέβαια δεν ψάχνουμε αυτό εδώ.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 20:57Ημαρτον. Για ποιον λόγο να ψηφίσει ένα σταλινικό μόρφωμα κάποιος;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 17:10Πάντως ο συντελεστής διακύμανσης και συσχετισης Pearson δείχνει πως τα αυξημένα ποσοστά του κκε εξαρτώνται από αυξημένη συμμετοχή σε εκλογές. Και το αντίθετο, μειωμένη συμμετοχή του κόσμου μειώνει τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06
Ο κόσμος κάνει αποχή, προφανώς γιατί δεν έχει τι να ψηφίσει. Εκτός εξαιρέσεων που δεν ψηφίζουν για διάφορους λόγους,η πλειοψηφία που απέχει ειναι για αυτόν τον λόγο.
Και ας πούμε το ποσοστό της αποχής μειώνεται,τι θα ψηφίσει; Δες τις επιλογές και πες μου με το χέρι στην καρδιά.
Δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα, εκτός από την μάσα που ρίχνουν βουλευτές και ευρωβουλευτές.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ούτε ανταρσυα ψηφίζω,ούτε φυσικά την νδ. Ειδικά με.την νδ, υπάρχει άπειρο χάσμα.Νετο Γκουερινο έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:03Αν είναι να ψηφίσεις ν.δ φίλε ψήφισε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δηλαδή λίγο πιο πατριωτικάΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06Ο κόσμος κάνει αποχή, προφανώς γιατί δεν έχει τι να ψηφίσει. Εκτός εξαιρέσεων που δεν ψηφίζουν για διάφορους λόγους,η πλειοψηφία που απέχει ειναι για αυτόν τον λόγο.pylothess έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:16
Μήπως γιατί ο κόσμος αντί να πάει να ψηφίσει προτιμάει να κάνει αποχή;
Πάνε και εσύ στο ΚΚΕ να συμμετέχεις και εσύ στην μάσα.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 20:57Ημαρτον. Για ποιον λόγο να ψηφίσει ένα σταλινικό μόρφωμα κάποιος;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 17:10Πάντως ο συντελεστής διακύμανσης και συσχετισης Pearson δείχνει πως τα αυξημένα ποσοστά του κκε εξαρτώνται από αυξημένη συμμετοχή σε εκλογές. Και το αντίθετο, μειωμένη συμμετοχή του κόσμου μειώνει τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06
Ο κόσμος κάνει αποχή, προφανώς γιατί δεν έχει τι να ψηφίσει. Εκτός εξαιρέσεων που δεν ψηφίζουν για διάφορους λόγους,η πλειοψηφία που απέχει ειναι για αυτόν τον λόγο.
Δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα, εκτός από την μάσα που ρίχνουν βουλευτές και ευρωβουλευτές.
Κατ' αρχάς , για ποιον λόγο κάνουν αποχή; Επειδή πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι (λανθασμένα) εκφράζουν την διαμαρτυρία τους ή μήπως επειδή βαριούνται; Τι πιστεύεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06Ο κόσμος κάνει αποχή, προφανώς γιατί δεν έχει τι να ψηφίσει. Εκτός εξαιρέσεων που δεν ψηφίζουν για διάφορους λόγους,η πλειοψηφία που απέχει ειναι για αυτόν τον λόγο.pylothess έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:16Μήπως γιατί ο κόσμος αντί να πάει να ψηφίσει προτιμάει να κάνει αποχή;Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:14
Ναι γιατί οι αντίπαλοι του είναι ακόμα πιο ηλίθιοι από αυτόν.
Πάντως το γεγονός της αποχής από την ψηφοφορία είναι από μόνο του προβληματικό.
Γιατί είναι το μόνο κόμμα της εργατικής τάξης.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:501000 λόγοι υπάρχουν, βέβαια δεν ψάχνουμε αυτό εδώ.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 20:57Ημαρτον. Για ποιον λόγο να ψηφίσει ένα σταλινικό μόρφωμα κάποιος;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 17:10
Πάντως ο συντελεστής διακύμανσης και συσχετισης Pearson δείχνει πως τα αυξημένα ποσοστά του κκε εξαρτώνται από αυξημένη συμμετοχή σε εκλογές. Και το αντίθετο, μειωμένη συμμετοχή του κόσμου μειώνει τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος.
Καθολου προβληματικο. Για μενα η ΝΔ ειναι ενα κομμα φορομπηχτων που μοιραζει pass, αντγραφο των Αμερικανών liberals.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:17Κατ' αρχάς , για ποιον λόγο κάνουν αποχή; Επειδή πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι (λανθασμένα) εκφράζουν την διαμαρτυρία τους ή μήπως επειδή βαριούνται; Τι πιστεύεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06Ο κόσμος κάνει αποχή, προφανώς γιατί δεν έχει τι να ψηφίσει. Εκτός εξαιρέσεων που δεν ψηφίζουν για διάφορους λόγους,η πλειοψηφία που απέχει ειναι για αυτόν τον λόγο.pylothess έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:16
Εγω λοιπον που θελω να ψηφισω δεξιοτερα, οι επιλογες μου είναι η Αφρουλα, ο Κεραλοιφης και οι Παπαδες. Πες μου λοιπον γιατι να παω.
- Λευκός Λύκος
Ο κόσμος έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα. Και φαίνεται.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:17Κατ' αρχάς , για ποιον λόγο κάνουν αποχή; Επειδή πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι (λανθασμένα) εκφράζουν την διαμαρτυρία τους ή μήπως επειδή βαριούνται; Τι πιστεύεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06Ο κόσμος κάνει αποχή, προφανώς γιατί δεν έχει τι να ψηφίσει. Εκτός εξαιρέσεων που δεν ψηφίζουν για διάφορους λόγους,η πλειοψηφία που απέχει ειναι για αυτόν τον λόγο.pylothess έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:16
Ένα μεγάλο ποσοστό από τον κόσμο που απέχει,δεν γουστάρει το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Οι υπόλοιποι είναι χαβαλεδες,κτλ.
- Λευκός Λύκος
Εδώ γελάμε.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:21Γιατί είναι το μόνο κόμμα της εργατικής τάξης.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:501000 λόγοι υπάρχουν, βέβαια δεν ψάχνουμε αυτό εδώ.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 20:57
Ημαρτον. Για ποιον λόγο να ψηφίσει ένα σταλινικό μόρφωμα κάποιος;
Όπως την βρίσκει ο καθένας.Λευκός Λύκος έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:25Εδώ γελάμε.
Στο μπολντ, ισχύουν και τα δύο.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:17Κατ' αρχάς , για ποιον λόγο κάνουν αποχή; Επειδή πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι (λανθασμένα) εκφράζουν την διαμαρτυρία τους ή μήπως επειδή βαριούνται; Τι πιστεύεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06Ο κόσμος κάνει αποχή, προφανώς γιατί δεν έχει τι να ψηφίσει. Εκτός εξαιρέσεων που δεν ψηφίζουν για διάφορους λόγους,η πλειοψηφία που απέχει ειναι για αυτόν τον λόγο.pylothess έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:16
Προβληματικό γίνεται το γεγονός όταν οι απέχοντες αρχίζουν να κάνουν κριτική σε όσους ψήφισαν και καπάκι επιχειρούν αμφισβήτηση των ποσοστών.
Αυτοί που ψήφισαν αλλά δεν λένε τι, ενώ τσιρίζουν για τις άλλες επιλογές, είναι απλά μαλάκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Μαρ 2025, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και αυτό είναι προβληματικό.Λευκός Λύκος έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:25Ο κόσμος έχει απαξιώσει το πολιτικό σύστημα. Και φαίνεται.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:17Κατ' αρχάς , για ποιον λόγο κάνουν αποχή; Επειδή πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι (λανθασμένα) εκφράζουν την διαμαρτυρία τους ή μήπως επειδή βαριούνται; Τι πιστεύεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06
Ένα μεγάλο ποσοστό από τον κόσμο που απέχει,δεν γουστάρει το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Οι υπόλοιποι είναι χαβαλεδες,κτλ.
Μεγάλο παιδί είσαι ,βάλε τα κάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:22Καθολου προβληματικο. Για μενα η ΝΔ ειναι ενα κομμα φορομπηχτων που μοιραζει pass, αντγραφο των Αμερικανών liberals.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:17Κατ' αρχάς , για ποιον λόγο κάνουν αποχή; Επειδή πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι (λανθασμένα) εκφράζουν την διαμαρτυρία τους ή μήπως επειδή βαριούνται; Τι πιστεύεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 14:06
Εγω λοιπον που θελω να ψηφισω δεξιοτερα, οι επιλογες μου είναι η Αφρουλα, ο Κεραλοιφης και οι Παπαδες. Πες μου λοιπον γιατι να παω.
Ε πες μου εσυ. Αριστεροτερα εγω δεν ψηφιζω, τις επιλογές μου δεξιοτερα μολις στις ειπα.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:29Μεγάλο παιδί είσαι ,βάλε τα κάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:22Καθολου προβληματικο. Για μενα η ΝΔ ειναι ενα κομμα φορομπηχτων που μοιραζει pass, αντγραφο των Αμερικανών liberals.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:17
Κατ' αρχάς , για ποιον λόγο κάνουν αποχή; Επειδή πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν ότι (λανθασμένα) εκφράζουν την διαμαρτυρία τους ή μήπως επειδή βαριούνται; Τι πιστεύεις;
Αν παω, θα ψηφισω μαλλον Αφρουλα με μιση καρδια εκτος κι αν εχει βγει τιποτα καινούργιο
Τι θέλεις να σου πω δηλαδή; Αφού εσύ έχεις ήδη καταλήξει στα συμπεράσματά σου εγώ τι ακριβώς θα μπορούσα να σου πω;panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:33Ε πες μου εσυ. Αριστεροτερα εγω δεν ψηφιζω, τις επιλογές μου δεξιοτερα μολις στις ειπα.pylothess έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:29Μεγάλο παιδί είσαι ,βάλε τα κάτω και βγάλε τα συμπεράσματά σου.panos291 έγραψε: 02 Μαρ 2025, 10:22
Καθολου προβληματικο. Για μενα η ΝΔ ειναι ενα κομμα φορομπηχτων που μοιραζει pass, αντγραφο των Αμερικανών liberals.
Αν παω, θα ψηφισω μαλλον Αφρουλα με μιση καρδια εκτος κι αν εχει βγει τιποτα καινούργιο
Εάν και εφόσον πιστεύεις ότι η Αφροδίτη Λατινόπουλου, ο βελόπουλος και οι Παπάδες εκφράζουν τα συμφέροντά σου ,εγώ τι μπορώ να σου πω;
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να σου ευχηθώ να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 28 Απαντήσεις