Τίποτα δεν πέφτει, παραπάνω είναι. Το γράφω μπας και νιώσεις.
Αύριο - μεθαύριο θα σου κλέβουν την παραγωγή και χαμπάρι δεν θα παίρνεις.
Τίποτα δεν πέφτει, παραπάνω είναι. Το γράφω μπας και νιώσεις.
Βαλε καποιον να σε μετρησει με μια μεζουρα φορωντας μπουφανhellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:06Μαθηματικά αναλφάβητε φίλε μου, σε ένα τετραγωνικό μέτρο χωράνε περίπου 6-7 άτομα. 3-4 άτομα είναι μια πυκνή κατανομή αλλά δεν ακουμπάει κανένας κανέναν. Αν για απλοποίηση το μοντελοποιήσεις ως κύκλο -που δεν είναι-, το μέγιστο μέσο που παίρνεις είναι ένας κύκλος με ακτίνα 20 εκατοστά, δηλαδή αυτό:SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:40 Βγαλε μας μια φοτογραφια με αλλα δυο ατομα σε χωρο 1Χ1 να μας πεισεις
Αν βρεις δυο ηρωες να σε πλησιασουν τοσο πολυ
Αυτό είναι ένα τετραγωνικό μέτρο και 4 άντρες αρκετά χοντροί για να μοιάζουν με κύκλο στην κάτοψη αντί για τουβλάκι.
Καταλαβαίνω ότι είναι αδιάκριτο αλλά ελπίζω στο ότι είμαστε απελευθερωμένοι άνθρωποι χωρίς κόμπλεξ γι αυτό και σε ρωτάω. Στο σεξ σου αρέσει να σε δέρνουν και να σε ταπεινώνουν; Αυτό έχω καταλάβει. Δεν είναι κακό πάντως,SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:59Αυτη την πηγη την ειχα απορριψει προ μηνος
Δεν χρειαζομαι προσομειωση για να καταλαβω τι ακριβως σημαινει να ειναι 3 ατομα σε εναν χωρο 1Χ1.Ελεος με την εικονικη πραγματικοτητα.
έχε χάρη που έσβησα τις φωτογραφίες μουSeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:19Πλατεια που ειχε την μεγαλυτερη πυκνοτητα στο πικ της δηλαδη στις ομιλιες των συγγενωνBazoomba έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:07 Οπότε κρατά μίνιμουμ 3.5 για την χθεσινή συγκέντρωση στην Αθήνα. Ξανατρεξε τους υπολογισμούς με αυτόν τον συντελεστή και θα έχεις βγάλει το κάτω όριο του πλήθους. Μετά είναι υπό συζήτηση το άνω όριο και θέμα παραδοχών.
Εσυ εδω βλεπεις 3.5;
[img]https://i.postimg.cc/0yNc4Pcj/Scre ... .png[/img]
Εχει απειρο υλικο απο φωτο και βιντεο και κανετε προσομειωσεις;
[img]https://i.postimg.cc/ZKwLpX4S/svir ... .gif[/img]

Βλήμα είσαι εσύ, ρε καραγκιόζη, που σου βάζω το μέγιστο δυνατό μιας ανθρώπινης μονάδας, δηλαδή κύκλο με διάμετρο 40 εκατοστά, αντί τουβλάκι με μήκος 40 εκατοστά και πλάτος 20 και μιλάς για τσιγάρα και μπουφάν.SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:24Βαλε καποιον να σε μετρησει με μια μεζουρα φορωντας μπουφανhellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:06Μαθηματικά αναλφάβητε φίλε μου, σε ένα τετραγωνικό μέτρο χωράνε περίπου 6-7 άτομα. 3-4 άτομα είναι μια πυκνή κατανομή αλλά δεν ακουμπάει κανένας κανέναν. Αν για απλοποίηση το μοντελοποιήσεις ως κύκλο -που δεν είναι-, το μέγιστο μέσο που παίρνεις είναι ένας κύκλος με ακτίνα 20 εκατοστά, δηλαδή αυτό:SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:40 Βγαλε μας μια φοτογραφια με αλλα δυο ατομα σε χωρο 1Χ1 να μας πεισεις
Αν βρεις δυο ηρωες να σε πλησιασουν τοσο πολυ
Αυτό είναι ένα τετραγωνικό μέτρο και 4 άντρες αρκετά χοντροί για να μοιάζουν με κύκλο στην κάτοψη αντί για τουβλάκι.
Mετα βαλε να σε μετρησου κρατωντας κινητο η τσιγαρο και ξαναελα
Τι βληματα βγαζουν τα πανεπιστημια θεε μου
ΝαιSeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:19Πλατεια που ειχε την μεγαλυτερη πυκνοτητα στο πικ της δηλαδη στις ομιλιες των συγγενωνBazoomba έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:07 Οπότε κρατά μίνιμουμ 3.5 για την χθεσινή συγκέντρωση στην Αθήνα. Ξανατρεξε τους υπολογισμούς με αυτόν τον συντελεστή και θα έχεις βγάλει το κάτω όριο του πλήθους. Μετά είναι υπό συζήτηση το άνω όριο και θέμα παραδοχών.
Εσυ εδω βλεπεις 3.5;
[img]https://i.postimg.cc/0yNc4Pcj/Scre ... .png[/img];
[/quote]Bazoomba έγραψε: 01 Μαρ 2025, 20:11
Ξεχνα το 1.5 λαιμαι, δεν αντιστοιχει η πυκνοτητα κοσμου που ειδαμε με αυτο:
Aυτο ειδαμε στους δρομους:
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:44Μιλάμε για μεγαλη εμπΥρία σε πορείες...Saturn έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:56 Διαβάζω για την χθεσινή συγκέντρωση στα σόσιαλ
σχόλια πολλά που λένε για την αλληλεγγύη που έδειχνε ο κόσμος μεταξύ του, ειδικά όταν έπεσαν τα δακρυγόνα και έγινε ο χαμός: βοηθούσαν ανθρώπους με κρίσεις πανικού -οι οποίοι παρά τα προβλήματα υγείας τους αυτά επέλεξαν ΝΑ κατέβουν και είναι κάτι που το έχω δει σε παραπάνω από μία περιπτώσεις να περιγράφεται, άνοιγαν δρόμο για να περάσουν παιδιά, για να περάσουν όσοι λιποθυμούσαν είτε από την πολυκοσμία είτε από τις ρίψεις χημικών, τους φρόντιζαν, μοιράζονταν μάσκες, μαλόξ, έδειχναν να νοιάζονται για τον διπλανό....πρωτόγνωρο?
Αυτή την ατμόσφαιρα την κατάλαβα κι εγώ: δεν είδα πουθενά αγένεια (μόνο κάτι κωλοπαιδάκια φαινόντουσαν "κάπως", στην κοσμάρα τους, ίσως από αυτά που συμμετείχαν στα ντράβαλα (δεν θα σχολιάσω τώρα ποιούς εξυπηρετούσαν...), δεν είδα πουθενά σπρωξίδι για να περάσει ο άλλος "πρώτος", πουθενά "ξέρεις ποιός είμαι γω ρε"....Παναγίες...
Όχι οτι ξαφνικά άλλαξαν οι νεοέλληνες και μετατράπηκαν σε κάτι τέρμα διαφορετικό (...αλλά, ίσως , ποιός ξέρει και πάλι...) αλλά εμένα μου άρεσε να το ζήσω αυτό έστω και μια φορά στη ζωή μου. Υπήρχε μεταξύ μας κάτι σαν μια Ιερή Συμμαχία, σαν μια Ιερή Συμφωνία...ευχαριστώ που το έζησα. Έστω και γι αυτή τη μία φορά και δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσω.
Χάιλάιτ:
από σχόλιο μητέρας:
Μια από τις κόρες μου που είναι 9 ετών αφού συνήλθε από τα δακρυγόνα κι ένιωσε ασφάλεια μου είπε..."μαμά ξέρεις τί μου έκανε εντύπωση σήμερα...όλοι όταν μας έριξαν δακρυγόνα κοίταξαν πώς θα βοηθήσουν το διπλανό τους κι όχι μόνο τον εαυτό τους..."
Σε κάθε περίπτωση, όποιος γονιός παίρνει μαζί του μικρά παιδιά σε πορείες, είναι από αφελής ως βλαξ.
Αν κάποιος τα έχει βρει όλα έτοιμα στην ζωή του, δεν μπορεί καν να αντιληφθεί ότι οι αριθμοί της χώρας ΔΕΝ γίνεται να ευημερούν αν δεν ευημερούν οι πολίτες. Αν δεν ευημερούν οι πολίτες, γαμιούνται όλοι με μαθηματική ακρίβεια και στην συνέχεια γαμιέται η ίδια η χώρα γιατί έρχεται η στιγμή που δεν έχει τίποτα άλλο να πάρει από τους πολίτες της.Otto Weininger έγραψε: 01 Μαρ 2025, 10:10Για την πάρτη του, την τσέπη του και την χώρα του.Ασέβαστος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 10:05για την παρτη του και την τσεπη του.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 23:19
Δεν είναι σουρεάλ.
Είναι απόδειξη ότι άλλο η μόδα/τάση/πάμε και μεις αφού πάνε όλοι και άλλο η ώρα της κάλπης.
Εκεί ο καθένας αποφασίζει για την χώρα του και το μέλλον του.
Γιατί σε αντίθεση με ο,τι λένε τα γιδια 10 χρόνια τώρα, αν δεν ευημερούν οι αριθμοί της χώρας, θα γαμηθουμε όλοι μαζί με μαθηματική ακρίβεια.
Γουάου.student έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:51ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:44Μιλάμε για μεγαλη εμπΥρία σε πορείες...Saturn έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:56 Διαβάζω για την χθεσινή συγκέντρωση στα σόσιαλ
σχόλια πολλά που λένε για την αλληλεγγύη που έδειχνε ο κόσμος μεταξύ του, ειδικά όταν έπεσαν τα δακρυγόνα και έγινε ο χαμός: βοηθούσαν ανθρώπους με κρίσεις πανικού -οι οποίοι παρά τα προβλήματα υγείας τους αυτά επέλεξαν ΝΑ κατέβουν και είναι κάτι που το έχω δει σε παραπάνω από μία περιπτώσεις να περιγράφεται, άνοιγαν δρόμο για να περάσουν παιδιά, για να περάσουν όσοι λιποθυμούσαν είτε από την πολυκοσμία είτε από τις ρίψεις χημικών, τους φρόντιζαν, μοιράζονταν μάσκες, μαλόξ, έδειχναν να νοιάζονται για τον διπλανό....πρωτόγνωρο?
Αυτή την ατμόσφαιρα την κατάλαβα κι εγώ: δεν είδα πουθενά αγένεια (μόνο κάτι κωλοπαιδάκια φαινόντουσαν "κάπως", στην κοσμάρα τους, ίσως από αυτά που συμμετείχαν στα ντράβαλα (δεν θα σχολιάσω τώρα ποιούς εξυπηρετούσαν...), δεν είδα πουθενά σπρωξίδι για να περάσει ο άλλος "πρώτος", πουθενά "ξέρεις ποιός είμαι γω ρε"....Παναγίες...
Όχι οτι ξαφνικά άλλαξαν οι νεοέλληνες και μετατράπηκαν σε κάτι τέρμα διαφορετικό (...αλλά, ίσως , ποιός ξέρει και πάλι...) αλλά εμένα μου άρεσε να το ζήσω αυτό έστω και μια φορά στη ζωή μου. Υπήρχε μεταξύ μας κάτι σαν μια Ιερή Συμμαχία, σαν μια Ιερή Συμφωνία...ευχαριστώ που το έζησα. Έστω και γι αυτή τη μία φορά και δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσω.
Χάιλάιτ:
από σχόλιο μητέρας:
Μια από τις κόρες μου που είναι 9 ετών αφού συνήλθε από τα δακρυγόνα κι ένιωσε ασφάλεια μου είπε..."μαμά ξέρεις τί μου έκανε εντύπωση σήμερα...όλοι όταν μας έριξαν δακρυγόνα κοίταξαν πώς θα βοηθήσουν το διπλανό τους κι όχι μόνο τον εαυτό τους..."
Σε κάθε περίπτωση, όποιος γονιός παίρνει μαζί του μικρά παιδιά σε πορείες, είναι από αφελής ως βλαξ.
Στάσου μπροστά στον καθρέφτη σου και φτύστονε μούργα...
λίγη ντροπή ρε συ, λίγη τσίπαSeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:24 Βαλε καποιον να σε μετρησει με μια μεζουρα φορωντας μπουφαν
Mετα βαλε να σε μετρησου κρατωντας κινητο η τσιγαρο και ξαναελα
Τι βληματα βγαζουν τα πανεπιστημια θεε μου
εισαι χαζος ρε ;! κατι το σωστο ειπε ..δεν ειναι χωρος για παιδια μια διαδηλωση