!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Είναι πρακτικά αδύνατον σε συγκεντρώσεις που κατεβαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα να έχεις πυκνότητα μικρότερη από 3 άτομα ανά τετραγωνικό μέτρο.
Για μια ακόμη φορά η αμορφωσιά σου σε προδίδει και αδυνατείς να αντιληφθείς πόσο μεγάλο είναι ένα τετραγωνικό μέτρο σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βγαλε μας μια φοτογραφια με αλλα δυο ατομα σε χωρο 1Χ1 να μας πεισεις
Αν βρεις δυο ηρωες να σε πλησιασουν τοσο πολυ
Κατω απο 4.5 και πανω απο 3.5 ειναι η πυκνοτητα.hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:34Είναι πρακτικά αδύνατον σε συγκεντρώσεις που κατεβαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα να έχεις πυκνότητα μικρότερη από 3 άτομα ανά τετραγωνικό μέτρο.
Για μια ακόμη φορά η αμορφωσιά σου σε προδίδει και αδυνατείς να αντιληφθείς πόσο μεγάλο είναι ένα τετραγωνικό μέτρο σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
γατος εισαι.
Σου εβαλα λινκ με εικονες που προσομοιωνουν την διαταξη ανα πυκνοτητα, τις αγνοησες ή μπηκες σε λουπα;SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:40 Βγαλε μας μια φοτογραφια με αλλα δυο ατομα σε χωρο 1Χ1 να μας πεισεις
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- hellegennes
Το έχω αναφέρει ξανά ότι η μεθοδολογία υπολογισμού σε μη στατικό πλήθος, όπως σε μια πορεία, απαιτεί μοντελοποίηση της μέσης ωριαίας ροής. Αυτά βέβαια είναι αλαμπουρνέζικα για αγράμματους βλάκες.Νετο Γκουερινο έγραψε: 01 Μαρ 2025, 19:11 Η συζήτηση που έχετε πιάσει είναι ηλίθια αντάξια της βλακείας του γ.γ
Τα συλλαλητήρια τέτοιου τύπου δεν είναι γεγονότα όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ή μια συναυλία,όπου υπάρχει σε προκαθορισμένη ώρα κάτι που θέλουν να το δουν όλοι
Τα συλλαλητήρια αυτά κρατάνε τέσσερις ώρες περίπου και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων κάθονται σε αυτό πολύ λιγότερο
Εγώ ήμουν από τις 12.15 ως τις 1.15 περίπου στο ύψος του Ναυαρίνου
Υπήρχε τεράστια ροή όλη αυτήν την ώρα και προς τα πανεπιστήμια από ανθρώπους που έφευγαν και προς το κέντρο από ανθρώπους που ερχόταν
Αυτό φυσικά συνέβαινε και δυτικά και σε όλες τις παράλληλες οδούς της Εγνατίας
Στην Θεσσαλονίκη ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των εποχών με τεράστια διαφορά από την δεύτερη,αν υπολογίσουμε ότι δεν ήρθε καθόλου κόσμος από την επαρχία
Ο κόσμος που βρέθηκε έστω και για λίγο ξεπέρασε σίγουρα τις 300.000
Ο ευκολότερος τρόπος υπολογισμού είναι με δείκτη. Πάντως ο πραγματικός αριθμός κυμαίνεται μεταξύ του ελάχιστου δυνατού, που είναι ο αριθμός των ατόμων στο ζενίθ της συγκέντρωσης, και του μέγιστου ρεαλιστικού δυνατού, που είναι πλήρης εναλλαγή σε διάστημα μιας ώρας. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται ο υπολογισμός του ελάχιστου δυνατού πλήθος, δηλαδή πόσος κόσμος χωράει ρεαλιστικά στους δρόμους που καλύπτει η συγκέντρωση στην κορύφωσή της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μιλάμε για μεγαλη εμπΥρία σε πορείες...Saturn έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:56 Διαβάζω για την χθεσινή συγκέντρωση στα σόσιαλ
σχόλια πολλά που λένε για την αλληλεγγύη που έδειχνε ο κόσμος μεταξύ του, ειδικά όταν έπεσαν τα δακρυγόνα και έγινε ο χαμός: βοηθούσαν ανθρώπους με κρίσεις πανικού -οι οποίοι παρά τα προβλήματα υγείας τους αυτά επέλεξαν ΝΑ κατέβουν και είναι κάτι που το έχω δει σε παραπάνω από μία περιπτώσεις να περιγράφεται, άνοιγαν δρόμο για να περάσουν παιδιά, για να περάσουν όσοι λιποθυμούσαν είτε από την πολυκοσμία είτε από τις ρίψεις χημικών, τους φρόντιζαν, μοιράζονταν μάσκες, μαλόξ, έδειχναν να νοιάζονται για τον διπλανό....πρωτόγνωρο?
Αυτή την ατμόσφαιρα την κατάλαβα κι εγώ: δεν είδα πουθενά αγένεια (μόνο κάτι κωλοπαιδάκια φαινόντουσαν "κάπως", στην κοσμάρα τους, ίσως από αυτά που συμμετείχαν στα ντράβαλα (δεν θα σχολιάσω τώρα ποιούς εξυπηρετούσαν...), δεν είδα πουθενά σπρωξίδι για να περάσει ο άλλος "πρώτος", πουθενά "ξέρεις ποιός είμαι γω ρε"....Παναγίες...
Όχι οτι ξαφνικά άλλαξαν οι νεοέλληνες και μετατράπηκαν σε κάτι τέρμα διαφορετικό (...αλλά, ίσως , ποιός ξέρει και πάλι...) αλλά εμένα μου άρεσε να το ζήσω αυτό έστω και μια φορά στη ζωή μου. Υπήρχε μεταξύ μας κάτι σαν μια Ιερή Συμμαχία, σαν μια Ιερή Συμφωνία...ευχαριστώ που το έζησα. Έστω και γι αυτή τη μία φορά και δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσω.
Χάιλάιτ:
από σχόλιο μητέρας:
Μια από τις κόρες μου που είναι 9 ετών αφού συνήλθε από τα δακρυγόνα κι ένιωσε ασφάλεια μου είπε..."μαμά ξέρεις τί μου έκανε εντύπωση σήμερα...όλοι όταν μας έριξαν δακρυγόνα κοίταξαν πώς θα βοηθήσουν το διπλανό τους κι όχι μόνο τον εαυτό τους..."
Σε κάθε περίπτωση, όποιος γονιός παίρνει μαζί του μικρά παιδιά σε πορείες, είναι από αφελής ως βλαξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τους έτσουξε πολύ το μέγεθος των συγκεντρώσεων. Κουράγιο παιδάκια. Μια καλή αλειφούλα πάρτε και θα περάσει κάποια στιγμή.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- SeaHawk
Αυτη την πηγη την ειχα απορριψει προ μηνος
Δεν χρειαζομαι προσομειωση για να καταλαβω τι ακριβως σημαινει να ειναι 3 ατομα σε εναν χωρο 1Χ1.Ελεος με την εικονικη πραγματικοτητα.
Ναι ναουμε, δεν χρειάζεται.SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:59Αυτη την πηγη την ειχα απορριψει προ μηνος
Δεν χρειαζομαι προσομειωση για να καταλαβω τι ακριβως σημαινει να ειναι 3 ατομα σε εναν χωρο 1Χ1.Ελεος με την εικονικη πραγματικοτητα.
Απλά έχε υπόψιν ότι το εργαλείο που δεν απέρριψε η μεγαλειότητα σου , πάνω σε αυτή την προσομοίωση πατάει για τους υπολογισμούς
Και μεταξύ εσού και της biased διαίσθησης σου και του μεσιέ παρακάτω που ειδικεύεται ακριβώς σε αυτό, επιλέγω τον δεύτερο.
https://www.crowdrisks.com/gkstill.html
- hellegennes
Μαθηματικά αναλφάβητε φίλε μου, σε ένα τετραγωνικό μέτρο χωράνε περίπου 6-7 άτομα. 3-4 άτομα είναι μια πυκνή κατανομή αλλά δεν ακουμπάει κανένας κανέναν. Αν για απλοποίηση το μοντελοποιήσεις ως κύκλο -που δεν είναι-, το μέγιστο μέσο που παίρνεις είναι ένας κύκλος με ακτίνα 20 εκατοστά, δηλαδή αυτό:SeaHawk έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:40 Βγαλε μας μια φοτογραφια με αλλα δυο ατομα σε χωρο 1Χ1 να μας πεισεις

Αυτό είναι ένα τετραγωνικό μέτρο και 4 άντρες αρκετά χοντροί για να μοιάζουν με κύκλο στην κάτοψη αντί για τουβλάκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οπότε κρατά μίνιμουμ 3.5 για την χθεσινή συγκέντρωση στην Αθήνα. Ξανατρεξε τους υπολογισμούς με αυτόν τον συντελεστή και θα έχεις βγάλει το κάτω όριο του πλήθους. Μετά είναι υπό συζήτηση το άνω όριο και θέμα παραδοχών.
Ο Sea Hawk Ptua σε νέες περιπέτειες
Αύριο στον Καρνάβαλο τι θα ντυθείς; Πτυελοδοχείο;
Και την αρκούδα τι θα τη ντύσεις;
Αύριο στον Καρνάβαλο τι θα ντυθείς; Πτυελοδοχείο;
Και την αρκούδα τι θα τη ντύσεις;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- SeaHawk
Πλατεια που ειχε την μεγαλυτερη πυκνοτητα στο πικ της δηλαδη στις ομιλιες των συγγενωνBazoomba έγραψε: 01 Μαρ 2025, 23:07 Οπότε κρατά μίνιμουμ 3.5 για την χθεσινή συγκέντρωση στην Αθήνα. Ξανατρεξε τους υπολογισμούς με αυτόν τον συντελεστή και θα έχεις βγάλει το κάτω όριο του πλήθους. Μετά είναι υπό συζήτηση το άνω όριο και θέμα παραδοχών.
Εσυ εδω βλεπεις 3.5;

Εχει απειρο υλικο απο φωτο και βιντεο και κανετε προσομειωσεις;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας