Δρακουμελ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:47 Να έρθει ο Οττο που έχει inside info να μας αναλύσει τι μύνημα πήρε η κυβέρνηση.

Δρακουμελ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:47 Να έρθει ο Οττο που έχει inside info να μας αναλύσει τι μύνημα πήρε η κυβέρνηση.

Αν αυτο βλεπεις ειναι προτιμοτερο να κλαιω εγω ετσι παρα 57 μαναδες στους ταφους των παιδιων τους.sharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:51Σοβαρά τώρα; Σε πιάνει το παράπονο; Θέλεις να κλάψεις στην αγκαλιά της μανούλας που σε μάλωσε η δασκάλα;George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:45Ενα πράγμα θελουμε και μονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:34 Eγώ νομίζω ότι τώρα που έσβησαν οι προβολείς της γιορτής, απλώς συνεχίζετε την επιθετική γκρίνια για να μην παραδεχθείτε ότι αυτό που βλέπετε είναι πολιτικό αδιέξοδο.
Εννοώ ότι πραγματικά δεν ξέρετε τί ακριβώς θέλετε και ακριβώς γι' αυτό ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε θα το θεωρήσετε α-πα-ρά-δε-κτο.
Αν δεν έλεγε κάτι συγκεκριμένο ο πρωθυπουργός θα τον κατηγορήσετε ότι αγνοεί ή παριστάνει ότι δεν αντιλήφθηκε το μήνυμα.
Τώρα που είπε ότι πήρε το μήνυμα από τις μεγαλειώδεις πορείες πάλι τσιρίζετε για κωλοτούμπα.
Σαν κακομαθημένα πιτσιρίκια κάνετε.
Να βγει ΜΙΑ (1) κυβερνηση (η οποιαδηποτε κυβερνηση) και να πει "Συγνωμη λαε μου τα καναμε μουνι."
Ε, καλά σου το έγραψε λοιπόν.
Δεν θα πω ποιός πρωθυπουργός είπε πρώτος τη φράση "έλαβα το μήνυμα" διότι ήδη θεωρούμαι εμμονικός με αυτόν.Καταλάβατε όλοι νομίζω.Δρακουμελ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:47 Να έρθει ο Οττο που έχει inside info να μας αναλύσει τι μύνημα πήρε η κυβέρνηση.
Οχι ρε από που;πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:54Δεν θα πω ποιός πρωθυπουργός είπε πρώτος τη φράση "έλαβα το μήνυμα" διότι ήδη θεωρούμαι εμμονικός με αυτόν.Καταλάβατε όλοι νομίζω.Δρακουμελ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:47 Να έρθει ο Οττο που έχει inside info να μας αναλύσει τι μύνημα πήρε η κυβέρνηση.![]()
τον Σημιτη τον ειχαν παραιτήσει το 2004 πριν τις εκλογες, θυμασαι; Δεν θα ειναι η πρώτη φορά δηλαδή;πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:54Δεν θα πω ποιός πρωθυπουργός είπε πρώτος τη φράση "έλαβα το μήνυμα" διότι ήδη θεωρούμαι εμμονικός με αυτόν.Καταλάβατε όλοι νομίζω.Δρακουμελ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:47 Να έρθει ο Οττο που έχει inside info να μας αναλύσει τι μύνημα πήρε η κυβέρνηση.![]()
Δεν θα γυρίσουν πίσω οι χαμένοι με τη συγγνώμη και θα συνεχίσουν να κλαίνε οι μανάδες.George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:53Αν αυτο βλεπεις ειναι προτιμοτερο να κλαιω εγω ετσι παρα 57 μαναδες στους ταφους των παιδιων τους.sharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:51Σοβαρά τώρα; Σε πιάνει το παράπονο; Θέλεις να κλάψεις στην αγκαλιά της μανούλας που σε μάλωσε η δασκάλα;George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:45
Ενα πράγμα θελουμε και μονο.
Να βγει ΜΙΑ (1) κυβερνηση (η οποιαδηποτε κυβερνηση) και να πει "Συγνωμη λαε μου τα καναμε μουνι."
Εγώ ξέρω τι θέλω. Να εφαρμοστούν οι νόμοι του Χαμουραμπί. Να καούν ζωντανά μέσα σε μια κλίβανο τα παιδιά όλων των υπευθύνων για το ατύχημα.
Εσύ είσαι τελειωμένο αρρωστάκι.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:59Εγώ ξέρω τι θέλω. Να εφαρμοστούν οι νόμοι του Χαμουραμπί. Να καούν ζωντανά μέσα σε μια κλίβανο τα παιδιά όλων των υπευθύνων για το ατύχημα.
Για αυτο ειπα να διορθωσει εμπρακτως.sharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:58Δεν θα γυρίσουν πίσω οι χαμένοι με τη συγγνώμη και θα συνεχίσουν να κλαίνε οι μανάδες.George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:53Αν αυτο βλεπεις ειναι προτιμοτερο να κλαιω εγω ετσι παρα 57 μαναδες στους ταφους των παιδιων τους.sharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:51
Σοβαρά τώρα; Σε πιάνει το παράπονο; Θέλεις να κλάψεις στην αγκαλιά της μανούλας που σε μάλωσε η δασκάλα;
Για να μην πω ότι σίγουρα ούτε αυτή θα σας αρέσει. Η αντίδραση σας θα είναι όπως όταν λέει "σκύβουμε το κεφάλι".
Δεν τον παραίτησαν αυτόν.Μόνος του έφυγε διότι δεν ήθελε να χάσει από τον Καραμανλή ούτε να πάει ο ίδιος στην Ελβετία για την τελική φάση των συζητήσεων για το σχέδιο Ανάν.enaon έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:57τον Σημιτη τον ειχαν παραιτήσει το 2004 πριν τις εκλογες, θυμασαι; Δεν θα ειναι η πρώτη φορά δηλαδή;πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:54Δεν θα πω ποιός πρωθυπουργός είπε πρώτος τη φράση "έλαβα το μήνυμα" διότι ήδη θεωρούμαι εμμονικός με αυτόν.Καταλάβατε όλοι νομίζω.Δρακουμελ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:47 Να έρθει ο Οττο που έχει inside info να μας αναλύσει τι μύνημα πήρε η κυβέρνηση.![]()
άντε ωραία, οπότε μια χαρά γίνεται. Για να δουμε, μακάρι να σοβαρέψουν εμπράκτως και να μην χρειαστεί να παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός με θρασος ηλίθιου, αλλα δυσκολο.
Θυμάσαι τι γινόταν επί Τρικούπη με τον Δηλιγιάννη; Ο "Πετρέλαιος" τον έλεγαν, επειδή είχε βάλει φόρο για το πετρέλαιοGeorge_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 22:04Για αυτο ειπα να διορθωσει εμπρακτως.sharp έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:58Δεν θα γυρίσουν πίσω οι χαμένοι με τη συγγνώμη και θα συνεχίσουν να κλαίνε οι μανάδες.George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:53
Αν αυτο βλεπεις ειναι προτιμοτερο να κλαιω εγω ετσι παρα 57 μαναδες στους ταφους των παιδιων τους.
Για να μην πω ότι σίγουρα ούτε αυτή θα σας αρέσει. Η αντίδραση σας θα είναι όπως όταν λέει "σκύβουμε το κεφάλι".
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! 60 χρονια δεν κανουν κατι αλλο οι κυβερνησεις, μασανε χρημα, σκανδαλα και αερας κοπανιστος.
Για αυτο οι σιδηροδρομοι ειναι στην εποχη του Τρικουπη, για αυτο οι 57 νεκροι, για αυτο οι πλημμυρεςε, για αυτο που δεν καναμε αντιπλημμυρικα εργα εδω και 50 χρονια, για αυτο οι πυρκαγιες καθε χρονο, για αυτο που πεταμε κανανταιρ 40 ετων, για αυτο τα υποβρυχια που γέρνουν, για αυτο οι μιζες στα εξοπλιστικα, για αυτο οι υπεξαιρεσεις δημοσιου χρηματος και μπορω να παω μεχρι αυριο απαριθμωντας "τα επιτευγματα" των κυβερνησεων
Καποια στιγμη οσο κομματοσκυλο και να ειναι κανεις αμα γινει η κυβερνηση "too much of a dick" τους λες α γαμηθειτε ρε κι εσεις.
Τουλαχιστον γλιτωστε τις επομενες μαναδες απο τη ρομφαια που θα διαπερασει την ψυχη τους.