δεν θα τα καταφερει νομιζω, υποτιμούμε την αχρειότητά τους. Για να δουμε.George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 20:46 Ψοφαω να δω Αδωνι στην τηλεοραση σαν κλαμενο μουνι να ψελλιζει "ε ο λαος θελει δικαιοσυνη και ηταν μεγαλειωσης η συγκεντρωση και εμεις ξερετε θα στηριξουμε την επιθυμια του λαου..." κλπ. κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η απαντηση της Κυβερνησης στη χτεσινη Μεγαλη Συγκεντρωση
Re: Η απαντηση της Κυβερνησης στη χτεσινη Μεγαλη Συγκεντρωση
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Άδωνις ακολουθεί τις οδηγίες Μητσοτάκη πότε θα βγαίνει και πότε όχι.Όσο για την απάντηση,την επόμενη εβδομάδα που για 3 ημέρες θα συζητάνε την πρόταση δυσπιστίας του Ανδρουλάκη θα πουν ότι έχουν να πουν.
-
Νετο Γκουερινο
Στην βουλή θα τον αφήσει να μιλήσει;πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:05 Ο Άδωνις ακολουθεί τις οδηγίες Μητσοτάκη πότε θα βγαίνει και πότε όχι.Όσο για την απάντηση,την επόμενη εβδομάδα που για 3 ημέρες θα συζητάνε την πρόταση δυσπιστίας του Ανδρουλάκη θα πουν ότι έχουν να πουν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
E για να βγάλουν ανακοινωση-κωλοτουμπα απο σημερα κατι μαλλον τους ετσουξε.πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:05 Ο Άδωνις ακολουθεί τις οδηγίες Μητσοτάκη πότε θα βγαίνει και πότε όχι.Όσο για την απάντηση,την επόμενη εβδομάδα που για 3 ημέρες θα συζητάνε την πρόταση δυσπιστίας του Ανδρουλάκη θα πουν ότι έχουν να πουν.
Και βασικα οταν ο Αδωνις βγαινει και λεει μαλακιες στην τηλεοραση και αντικρουει τον εαυτο του πριν αλεκτωρ φωνησαι και αυτο με οδηγιες Μητσοτακη το κανει?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Φυσικά.Οφείλει να μιλήσει για τον τομέα του,την Υγεία.Στην πρόταση δυσπιστίας συζητείται όλο το κυβερνητικό έργο.Νετο Γκουερινο έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:06Στην βουλή θα τον αφήσει να μιλήσει;πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:05 Ο Άδωνις ακολουθεί τις οδηγίες Μητσοτάκη πότε θα βγαίνει και πότε όχι.Όσο για την απάντηση,την επόμενη εβδομάδα που για 3 ημέρες θα συζητάνε την πρόταση δυσπιστίας του Ανδρουλάκη θα πουν ότι έχουν να πουν.
Eγώ νομίζω ότι τώρα που έσβησαν οι προβολείς της γιορτής, απλώς συνεχίζετε την επιθετική γκρίνια για να μην παραδεχθείτε ότι αυτό που βλέπετε είναι πολιτικό αδιέξοδο.
Εννοώ ότι πραγματικά δεν ξέρετε τί ακριβώς θέλετε και ακριβώς γι' αυτό ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε θα το θεωρήσετε α-πα-ρά-δε-κτο.
Αν δεν έλεγε κάτι συγκεκριμένο ο πρωθυπουργός θα τον κατηγορήσετε ότι αγνοεί ή παριστάνει ότι δεν αντιλήφθηκε το μήνυμα.
Τώρα που είπε ότι πήρε το μήνυμα από τις μεγαλειώδεις πορείες πάλι τσιρίζετε για κωλοτούμπα.
Σαν κακομαθημένα πιτσιρίκια κάνετε.
Εννοώ ότι πραγματικά δεν ξέρετε τί ακριβώς θέλετε και ακριβώς γι' αυτό ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε θα το θεωρήσετε α-πα-ρά-δε-κτο.
Αν δεν έλεγε κάτι συγκεκριμένο ο πρωθυπουργός θα τον κατηγορήσετε ότι αγνοεί ή παριστάνει ότι δεν αντιλήφθηκε το μήνυμα.
Τώρα που είπε ότι πήρε το μήνυμα από τις μεγαλειώδεις πορείες πάλι τσιρίζετε για κωλοτούμπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ενα πράγμα θελουμε και μονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:34 Eγώ νομίζω ότι τώρα που έσβησαν οι προβολείς της γιορτής, απλώς συνεχίζετε την επιθετική γκρίνια για να μην παραδεχθείτε ότι αυτό που βλέπετε είναι πολιτικό αδιέξοδο.
Να βγει ΜΙΑ (1) κυβερνηση (η οποιαδηποτε κυβερνηση) και να πει "Συγνωμη λαε μου τα καναμε μουνι."
Θα ηταν πιο αντρικιο απο ολο αυτο το θεατρο του παραλογου που ζουμε τωρα
Γιατι το ξερεις πολυ καλυτερα απο ολους οτι ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις εδω και 60 χρονια οταν συμβαινει κατι τραγικο ειναι ολες ακριβως οπως στην κατωθι εικονα.

Αυτο θελουμε να διορθωθει. ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να παραδεχτει επιτελους οτι τα εκανε σκατα και να επανορθωσει εμπρακτως.
Το αν θα ειναι ο Κουλης ΠΘ, η ο Ανδρουλακης, η ο Κουτσουμπας μου ειναι αδιαφορο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Να έρθει ο Οττο που έχει inside info να μας αναλύσει τι μύνημα πήρε η κυβέρνηση.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
ωραίος φιλε, αυτο ακριβως θέλω και εγω. Εμπράκτως ομως, οχι σαχλαμάρες.George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:45 Αυτο θελουμε να διορθωθει. ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να παραδεχτει επιτελους οτι τα εκανε σκατα και να επανορθωσει εμπρακτως.
Πώς να αντέξουν τόση αμεσότητα κι εσύ...ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:34 Eγώ νομίζω ότι τώρα που έσβησαν οι προβολείς της γιορτής, απλώς συνεχίζετε την επιθετική γκρίνια για να μην παραδεχθείτε ότι αυτό που βλέπετε είναι πολιτικό αδιέξοδο.
Και επιτέλους σε αντίστοιχες μαλακίες ο υπουργός να αναλαμβάνει ευθύνη και να πηγαίνει σπίτι μόνος του.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
ο Non4me που ειναι;
Σοβαρά τώρα; Σε πιάνει το παράπονο; Θέλεις να κλάψεις στην αγκαλιά της μανούλας που σε μάλωσε η δασκάλα;George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:45Ενα πράγμα θελουμε και μονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:34 Eγώ νομίζω ότι τώρα που έσβησαν οι προβολείς της γιορτής, απλώς συνεχίζετε την επιθετική γκρίνια για να μην παραδεχθείτε ότι αυτό που βλέπετε είναι πολιτικό αδιέξοδο.
Να βγει ΜΙΑ (1) κυβερνηση (η οποιαδηποτε κυβερνηση) και να πει "Συγνωμη λαε μου τα καναμε μουνι."
Ε, καλά σου το έγραψε λοιπόν.
George_V έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:45Ενα πράγμα θελουμε και μονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2025, 21:34 Eγώ νομίζω ότι τώρα που έσβησαν οι προβολείς της γιορτής, απλώς συνεχίζετε την επιθετική γκρίνια για να μην παραδεχθείτε ότι αυτό που βλέπετε είναι πολιτικό αδιέξοδο.
Θα ηταν πιο αντρικιο απο ολο αυτο το θεατρο του παραλογου που ζουμε τωρα
Γιατι το ξερεις πολυ καλυτερα απο ολους οτι ΟΛΕΣ οι κυβερνησεις εδω και 60 χρονια οταν συμβαινει κατι τραγικο ειναι ολες ακριβως οπως στην κατωθι εικονα.
Αυτο θελουμε να διορθωθει. ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να παραδεχτει επιτελους οτι τα εκανε σκατα και να επανορθωσει εμπρακτως.
Το αν θα ειναι ο Κουλης ΠΘ, η ο Ανδρουλακης, η ο Κουτσουμπας μου ειναι αδιαφορο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση