!!! DEVELOPMENT MODE !!!
καλη Αναπαυσις Αλεξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: καλη Αναπαυσις Αλεξη
Δε θα μου λέιψει
- Παλαιοελλαδίτης
Ας τον κρίνει η Ιστορία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πέθανες — κι έγινες και συ: ο καλός.
Ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
Τριάντα έξι στέφανα σε συνοδέψανε, τρεις λόγοι αντιπροέδρων,
εφτά ψηφίσματα για τις υπέροχες υπηρεσίες που προσέφερες.
Α, ρε Λαυρέντη, εγώ που μόνο το 'ξερα τι κάθαρμα ήσουν,
τι κάλπικος παράς, μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα.
Κοιμού εν ειρήνη δε θα 'ρθω την ησυχία σου να ταράξω.
(Εγώ, μια ολόκληρη ζωή μες στη σιωπή θα την εξαγοράσω
πολύ ακριβά κι όχι με τίμημα το θλιβερό σου το σαρκίο).
Κοιμού εν ειρήνη. Ως ήσουν πάντα στη ζωή: ο καλός,
ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
Δε θα 'σαι ο πρώτος ούτε δα κι ο τελευταίος.
Μαν. Αναγνωστάκης, «Επιτύμβιον»
Ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
Τριάντα έξι στέφανα σε συνοδέψανε, τρεις λόγοι αντιπροέδρων,
εφτά ψηφίσματα για τις υπέροχες υπηρεσίες που προσέφερες.
Α, ρε Λαυρέντη, εγώ που μόνο το 'ξερα τι κάθαρμα ήσουν,
τι κάλπικος παράς, μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα.
Κοιμού εν ειρήνη δε θα 'ρθω την ησυχία σου να ταράξω.
(Εγώ, μια ολόκληρη ζωή μες στη σιωπή θα την εξαγοράσω
πολύ ακριβά κι όχι με τίμημα το θλιβερό σου το σαρκίο).
Κοιμού εν ειρήνη. Ως ήσουν πάντα στη ζωή: ο καλός,
ο λαμπρός άνθρωπος, ο οικογενειάρχης, ο πατριώτης.
Δε θα 'σαι ο πρώτος ούτε δα κι ο τελευταίος.
Μαν. Αναγνωστάκης, «Επιτύμβιον»
- Dwarven Blacksmith
Μια από τις ειδήσεις της ημέρας.
Και από τους ποιο χυδαίους, αλλά δεν είναι η ωραOtto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:30 Ο Θεός να τον αναπαύσει.
Από τους καλύτερους νομικούς που έβγαλε η χώρα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Καλη δυναμη στους οικείους του
Το καλύτερο το διάβασα απο πρώην πχωρουμίτη.
"Η ζωή έχει χιούμορ. Μια ζωή ήθελε να ασχολούνται όλοι μαζί του και πέθανε τη μόνη μέρα που δε θα ασχοληθεί κανείς"
Το καλύτερο το διάβασα απο πρώην πχωρουμίτη.
"Η ζωή έχει χιούμορ. Μια ζωή ήθελε να ασχολούνται όλοι μαζί του και πέθανε τη μόνη μέρα που δε θα ασχοληθεί κανείς"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο εκλιπών από εμένα έχει τεράστιο ρισπέκτ, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε με πάθος και συνέπεια με το ποινικό δίκαιο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους στον χώρο του. Προσωπικά δεν το ακούμπησα ποτέ γιατί προτιμούσα να έχω την συνείδηση μου καθαρή και να κοιμάμαι τα βράδια.
Επίσης υπήρξε εξαιρετικά κατηρτισμένος. Και μπορεί μερικές δηλώσεις του να ήταν κατά καιρούς άστοχες (ή ακόμα και κατάπτυστες) αλλά προς τιμήν του ανέλαβε υποθέσεις που δεν τις ακούμπησε ΚΑΝΕΙΣ άλλος.
Επίσης υπήρξε εξαιρετικά κατηρτισμένος. Και μπορεί μερικές δηλώσεις του να ήταν κατά καιρούς άστοχες (ή ακόμα και κατάπτυστες) αλλά προς τιμήν του ανέλαβε υποθέσεις που δεν τις ακούμπησε ΚΑΝΕΙΣ άλλος.
My Life had stood, a Loaded Gun
Δυσαναπλήρωτο κενό, δεν βγαίνουν πλέον τέτοιες μορφάρες.
- EKPLIKTIKOS
Δεν μου ήταν συμπαθής. Επειδή ίσως μου έχει μείνει ως ο τύπος που υπερασπίστηκε σατανιστές, δολοφόνους, και γενικά κάθε είδους καθάρματα
- Οργισμένος
Ουφ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ελα μωρε, συμβαινουν αυταEKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:41 Δεν μου ήταν συμπαθής. Επειδή ίσως μου έχει μείνει ως ο τύπος που υπερασπίστηκε σατανιστές, δολοφόνους, και γενικά κάθε είδους καθάρματα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ρε τύπε, οι ποινικολόγοι αυτούς υπερασπίζονται, ποιους περιμένεις να υπερασπιστούν, εσένα κι εμένα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:41 Δεν μου ήταν συμπαθής. Επειδή ίσως μου έχει μείνει ως ο τύπος που υπερασπίστηκε σατανιστές, δολοφόνους, και γενικά κάθε είδους καθάρματα
My Life had stood, a Loaded Gun
- Οργισμένος
Γελοιοδεστατος και με πολλες διασυνδεσεις στο δικαστικο πολιτικο αλλα και αντεργκραουντ χωρο...aljawn έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:31 Ο εκλιπών από εμένα έχει τεράστιο ρισπέκτ, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε με πάθος και συνέπεια με το ποινικό δίκαιο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους στον χώρο του. Προσωπικά δεν το ακούμπησα ποτέ γιατί προτιμούσα να έχω την συνείδηση μου καθαρή και να κοιμάμαι τα βράδια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Καλυτερος απο που κι ως που;;;Aitwlos έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:28Και από τους ποιο χυδαίους, αλλά δεν είναι η ωραOtto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:30 Ο Θεός να τον αναπαύσει.
Από τους καλύτερους νομικούς που έβγαλε η χώρα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Otto Weininger
+ 1aljawn έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:31 Ο εκλιπών από εμένα έχει τεράστιο ρισπέκτ, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε με πάθος και συνέπεια με το ποινικό δίκαιο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους στον χώρο του. Προσωπικά δεν το ακούμπησα ποτέ γιατί προτιμούσα να έχω την συνείδηση μου καθαρή και να κοιμάμαι τα βράδια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 7 Απαντήσεις