!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:14
Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:11

Μωρή Λουλου, κάτω ήμανε. Πάνε μέτρα κουκίδες, που θες να σκυλεύσεις ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Τα γνωστα συνθήματα απ'τα μπλοκ, ακούγονται χρόνια τώρα. Σημερα ομως ήσαν ένα τίποτα μπροστά στην συμμετοχή του απλού κόσμου.Ουδεις ασχολήθηκε μ'αυτά. Σάλτα τώρα, τρισάθλιε.
Τι μαλακια απαντηση ειναι αυτη;
Επειδη τα φωναζουν χρονια επρεπε να τα φωναξουν και σε συγκεντρωση μνημης για νεκρους;
Ρε αντε παγαινε που θα μας κανεις και προπαγανδα περι ακομματιστης συγκεντρωσης.
Ο καθε πικραμενος προβαλε τα δικα του αιτηματα με φοντο τους νεκρους
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις όντως ανάγνωση ή διαβάζεις όσα σε βολεύουν. Είμαι ξεκάθαρη σε οτι εχω πει. Κάνε μια σούμα τις δημοσιεύσεις μου δω μέσα στο νήμα και σάλτα. Στο λέω όμορφα για την ώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

ΜΑΤ, ασφαλίτες, παρακρατικους, όλους τους ξαμολησε σήμερα ο Κουλης
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:00
Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:39
George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:32

Δεν εκρυψα ποτε οτι θελω ριζικες αλλαγες. Και fixed terms θελω και semi-presidential θελω. Μεχρι και διπλο νομοθετικο σωμα θελω.

Αλλα να δω τη ΝΔ να βγάζει 120 βουλευτες και να χουμε fixed terms. Eκει να δω τι θα κανει.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι ονειρώξεις σου όμως, το σύνταγμα δεν υποχρεώνει σε συγκυβέρνηση.
Αν είναι πρώτο κόμμα δεν έχει κανένα λόγο να συγκυβερνησει με άχρηστους άνευ προγράμματος.
Ούτε με όσους σε λένε δολοφόνο, παιδεραστή κλπ.

Ας πάρουν εντολή ο 2ος, 3ος, 3ος, 5ος και ας κάνουν κυβέρνηση.

Αν δεν, επαναληπτικες.
Σε υποχρεωνει η λαικη ψηφος ομως. Αν ο λαος δια της ψηφου δειξει συγκυβερνηση οφειλεις να τον σεβαστεις.

Η υπεροψια του "σας γραφω ολους στα @@ μου και θα ψηφιζετε μεχρι να βγω αυτοδυναμος" δειχνει οτι συμπεριφερεται οχι σαν δημοκρατικος ηγέτης αλλα σαν Καισαρας.
Ο,τι πεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:20
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις όντως ανάγνωση ή διαβάζεις όσα σε βολεύουν. Είμαι ξεκάθαρη σε οτι εχω πει. Κάνε μια σούμα τις δημοσιεύσεις μου δω μέσα στο νήμα και σάλτα. Στο λέω όμορφα για την ώρα.
Το μονο που κανεις και το κανεις συστηματικα ειναι να πεταγεσαι σε διαφορα νηματα και να βριζεις αλλους
Καταλάβαινω οτι μεχρι εκει φτανουν οι δυνατοτητητες σου οτι δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω αλλα καπου ωπα για το θεο
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:20
Υδράργυρος έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:19 ΚΑι να που ο κούλης πέφτει με κρότο
και λαμψη;
Ο άνθρωπος έχει παραισθήσεις μετά τις εκλογές του 2019.
Κάθε 3 μήνες από τότε, βλέπει τον Μητσοτάκη να πέφτει

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:21
Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:39

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι ονειρώξεις σου όμως, το σύνταγμα δεν υποχρεώνει σε συγκυβέρνηση.
Αν είναι πρώτο κόμμα δεν έχει κανένα λόγο να συγκυβερνησει με άχρηστους άνευ προγράμματος.
Ούτε με όσους σε λένε δολοφόνο, παιδεραστή κλπ.

Ας πάρουν εντολή ο 2ος, 3ος, 3ος, 5ος και ας κάνουν κυβέρνηση.

Αν δεν, επαναληπτικες.
Σε υποχρεωνει η λαικη ψηφος ομως. Αν ο λαος δια της ψηφου δειξει συγκυβερνηση οφειλεις να τον σεβαστεις.

Η υπεροψια του "σας γραφω ολους στα @@ μου και θα ψηφιζετε μεχρι να βγω αυτοδυναμος" δειχνει οτι συμπεριφερεται οχι σαν δημοκρατικος ηγέτης αλλα σαν Καισαρας.
Ο,τι πεις.
Ενδομυχα συμφωνεις Οττο. Αλλα δεν θες να το παραδεχτεις...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

jason0 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:21 ΜΑΤ, ασφαλίτες, παρακρατικους, όλους τους ξαμολησε σήμερα ο Κουλης
αυτο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:17
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:03 Αν ήθελαν να κάνουν μπαχαλα, θα μπορούσαν να τα ξεκινήσουν κατά τις 2, όταν η συγκέντρωση κάπως θα έπεφτε. Φτηνιαρικα μπαχαλα, αφού το αναρχικό κίνημα γενικότερα είναι σε πτώση, ούτε στα Εξάρχεια δεν την πέφτουν στους μπατσους. Μαζεύτηκαν λίγοι καφροι μέσα στις οικογένειες να ξεκινήσουν ιστορία σε πορεία για τα Τέμπη, παρακμή.
Μαζεύτηκαν μετά από προτροπή ηγετικών φυσιογνωμιών που κυκλοφορούν εκεί μέσα και που είναι ασφαλίτες. Αυτό γινόταν πάντα.
Λυπάμαι που το λέω εγώ , αλλά οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη θέλουν περιφρούρηση παμετζιδικη. Όπου μαζεύονται οι καφροι για ξεκαβλωμα, να πέσει χοντρό ματσούκι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:24
jason0 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:21 ΜΑΤ, ασφαλίτες, παρακρατικους, όλους τους ξαμολησε σήμερα ο Κουλης
αυτο :102:
τι αυτο;
Αυτά γίνονται σε κάθε συγκέντρωση
Αυτο που μένει στον κόσμο δεν ειναι οι ασφαλιτες/μπλακ μπλοκ/ Πρεσβεία/ ξερω γω
Αυτο που μένει είναι πως μαζεύτηκε minimum ένα μύριο μόνο στην Αθήνα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:24
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:03 Αν ήθελαν να κάνουν μπαχαλα, θα μπορούσαν να τα ξεκινήσουν κατά τις 2, όταν η συγκέντρωση κάπως θα έπεφτε. Φτηνιαρικα μπαχαλα, αφού το αναρχικό κίνημα γενικότερα είναι σε πτώση, ούτε στα Εξάρχεια δεν την πέφτουν στους μπατσους. Μαζεύτηκαν λίγοι καφροι μέσα στις οικογένειες να ξεκινήσουν ιστορία σε πορεία για τα Τέμπη, παρακμή.
Μαζεύτηκαν μετά από προτροπή ηγετικών φυσιογνωμιών που κυκλοφορούν εκεί μέσα και που είναι ασφαλίτες. Αυτό γινόταν πάντα.
Λυπάμαι που το λέω εγώ , αλλά οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη θέλουν περιφρούρηση παμετζιδικη. Όπου μαζεύονται οι καφροι για ξεκαβλωμα, να πέσει χοντρό ματσούκι.
Τα χαζά δεν θα ξεκινούσαν τίποτα από μόανα τους έτσι άβουλα και κοιμήσικα που είναι. Τις πρώτες κινήσεις τις κάνουν ασφαλίτες.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:12
Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:54
marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:52

Θα πρέπει να σε έτσουξε πολύ αυτό το ανεπανάληπτο πλήθος. Ας πρόσεχες τι ακολουθάς για να μην είχες ψυχική κατάπτωση σήμερα.
Δεν θα ξεχαστεί αυτή η συγκέντρωση.
Γιατί να με τσούξει; Δεν με τσούζει. Πες τα σε κανέναν της ΝΔ αυτά. Απλά εσύ κάνεις κουτοπόνηρη προπαγάνδα για λογαριασμό της παράταξής σου, της Αριστεράς.
Η Αριστερά είναι ιδεολογική κατηγορία και όχι παράταξη άσχετε.
Μια χαρά είσαι Νέα Δημοκρατία συν τοις άλλοις. όλα τα δεξιά αφηγήματα, όλα τα αντιαγωνιστικά και αντικινηματικά και φυσικά η απενεχοποίηση τους παρακράτους που επιχείρησες και μόλις πριν λίγο.
Επειδή δεν δέχομαι τα παραμύθια της Αριστεράς..."είμαι ΝΔ".

Όχι δεν πάει έτσι και το ξέρεις και κάνεις προπαγάνδα.

Η Αριστερά παράταξη είναι. Δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:23
Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:21

Ο,τι πεις.
Ενδομυχα συμφωνεις Οττο. Αλλα δεν θες να το παραδεχτεις...
Θα σου πω τι γίνεται.Ένα συνονθύλευμα εκατό ανθρώπων που αλληλοτρώγονται τα βάζει με δέκα.Συμφέρει τους δέκα να τους αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο ή να πάνε πάσο και να πουν ότι θέλετε παιδιά όταν ξέρουν ότι την επόμενη στιγμή αυτοί οι εκατό θα αλληλοφαγωθούν;
Σήμερα όλοι οι ακροδεξιοί λογαριασμοί στο τουήτερ ήσαν εκστασιασμένοι και λέγανε ότι τα Τέμπη έσβησαν το πολυτεχνείο και οι αριστεροί ότι είναι το νέο πολυτεχνείο. :D Πλέον υπάρχει ένα 20% δεξιότερα της ΝΔ που νομίζει διάφορα επειδή βγήκε ο Τραμπ και οι συνήθεις αριστεροί από την άλλη μεριά.Όλοι ενωμένοι για τα Τέμπη συγκάλυψη.ΟΚ,θα περιμένουμε και τις άλλες κοινές θέσεις τους. :lol:
Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης »

Πάντως παιδιά, εκτός από τη χαβούζα και την Θεσσαλονίκη, να ξέρετε πως κόσμος βγήκε και στις επαρχιακές πόλεις (ή "χωριά" όπως τα αποκαλούν οι αθηναίζοι). Γιάννενα, Τρίπολη, Παλαμά Καρδίτσας, Μουδανιά, είναι από τις λίγες περιοχές που γνωρίζω πως οι συγκεντρώσεις ήταν μαζικότατες. Κι εκεί δεν παίχτηκαν μπάχαλα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:24
:g030:
Το μόνο κακό από τις ακομματιστες οργανώσεις είναι ότι γίνονται βορά εύκολα για τον κάθε ασφαλιτομπάχαλο.
Πριν χρόνια τότε με την περίφημη "προστασία της Βουλής" ακόμα τρέχουν τα μπαχάλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:31
marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:12
Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:54

Γιατί να με τσούξει; Δεν με τσούζει. Πες τα σε κανέναν της ΝΔ αυτά. Απλά εσύ κάνεις κουτοπόνηρη προπαγάνδα για λογαριασμό της παράταξής σου, της Αριστεράς.
Η Αριστερά είναι ιδεολογική κατηγορία και όχι παράταξη άσχετε.
Μια χαρά είσαι Νέα Δημοκρατία συν τοις άλλοις. όλα τα δεξιά αφηγήματα, όλα τα αντιαγωνιστικά και αντικινηματικά και φυσικά η απενεχοποίηση τους παρακράτους που επιχείρησες και μόλις πριν λίγο.
Επειδή δεν δέχομαι τα παραμύθια της Αριστεράς..."είμαι ΝΔ".

Όχι δεν πάει έτσι και το ξέρεις και κάνεις προπαγάνδα.

Η Αριστερά παράταξη είναι. Δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Παίζουν και βαλτοί μέσα, όπως και στο χώρο μας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”