Δεν ξέρω αν γνωρίζεις όντως ανάγνωση ή διαβάζεις όσα σε βολεύουν. Είμαι ξεκάθαρη σε οτι εχω πει. Κάνε μια σούμα τις δημοσιεύσεις μου δω μέσα στο νήμα και σάλτα. Στο λέω όμορφα για την ώρα.SeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:14Τι μαλακια απαντηση ειναι αυτη;Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:11
Μωρή Λουλου, κάτω ήμανε. Πάνε μέτρα κουκίδες, που θες να σκυλεύσεις ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Τα γνωστα συνθήματα απ'τα μπλοκ, ακούγονται χρόνια τώρα. Σημερα ομως ήσαν ένα τίποτα μπροστά στην συμμετοχή του απλού κόσμου.Ουδεις ασχολήθηκε μ'αυτά. Σάλτα τώρα, τρισάθλιε.
Επειδη τα φωναζουν χρονια επρεπε να τα φωναξουν και σε συγκεντρωση μνημης για νεκρους;
Ρε αντε παγαινε που θα μας κανεις και προπαγανδα περι ακομματιστης συγκεντρωσης.
Ο καθε πικραμενος προβαλε τα δικα του αιτηματα με φοντο τους νεκρους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΜΑΤ, ασφαλίτες, παρακρατικους, όλους τους ξαμολησε σήμερα ο Κουλης
- Otto Weininger
Ο,τι πεις.George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:00Σε υποχρεωνει η λαικη ψηφος ομως. Αν ο λαος δια της ψηφου δειξει συγκυβερνηση οφειλεις να τον σεβαστεις.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:39Μέχρι να ολοκληρωθούν οι ονειρώξεις σου όμως, το σύνταγμα δεν υποχρεώνει σε συγκυβέρνηση.George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:32
Δεν εκρυψα ποτε οτι θελω ριζικες αλλαγες. Και fixed terms θελω και semi-presidential θελω. Μεχρι και διπλο νομοθετικο σωμα θελω.
Αλλα να δω τη ΝΔ να βγάζει 120 βουλευτες και να χουμε fixed terms. Eκει να δω τι θα κανει.
Αν είναι πρώτο κόμμα δεν έχει κανένα λόγο να συγκυβερνησει με άχρηστους άνευ προγράμματος.
Ούτε με όσους σε λένε δολοφόνο, παιδεραστή κλπ.
Ας πάρουν εντολή ο 2ος, 3ος, 3ος, 5ος και ας κάνουν κυβέρνηση.
Αν δεν, επαναληπτικες.
Η υπεροψια του "σας γραφω ολους στα @@ μου και θα ψηφιζετε μεχρι να βγω αυτοδυναμος" δειχνει οτι συμπεριφερεται οχι σαν δημοκρατικος ηγέτης αλλα σαν Καισαρας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το μονο που κανεις και το κανεις συστηματικα ειναι να πεταγεσαι σε διαφορα νηματα και να βριζεις αλλουςΠασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:20
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις όντως ανάγνωση ή διαβάζεις όσα σε βολεύουν. Είμαι ξεκάθαρη σε οτι εχω πει. Κάνε μια σούμα τις δημοσιεύσεις μου δω μέσα στο νήμα και σάλτα. Στο λέω όμορφα για την ώρα.
Καταλάβαινω οτι μεχρι εκει φτανουν οι δυνατοτητητες σου οτι δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω αλλα καπου ωπα για το θεο
- Otto Weininger
Ο άνθρωπος έχει παραισθήσεις μετά τις εκλογές του 2019.
Κάθε 3 μήνες από τότε, βλέπει τον Μητσοτάκη να πέφτει
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ενδομυχα συμφωνεις Οττο. Αλλα δεν θες να το παραδεχτεις...Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:21Ο,τι πεις.George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:00Σε υποχρεωνει η λαικη ψηφος ομως. Αν ο λαος δια της ψηφου δειξει συγκυβερνηση οφειλεις να τον σεβαστεις.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:39
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι ονειρώξεις σου όμως, το σύνταγμα δεν υποχρεώνει σε συγκυβέρνηση.
Αν είναι πρώτο κόμμα δεν έχει κανένα λόγο να συγκυβερνησει με άχρηστους άνευ προγράμματος.
Ούτε με όσους σε λένε δολοφόνο, παιδεραστή κλπ.
Ας πάρουν εντολή ο 2ος, 3ος, 3ος, 5ος και ας κάνουν κυβέρνηση.
Αν δεν, επαναληπτικες.
Η υπεροψια του "σας γραφω ολους στα @@ μου και θα ψηφιζετε μεχρι να βγω αυτοδυναμος" δειχνει οτι συμπεριφερεται οχι σαν δημοκρατικος ηγέτης αλλα σαν Καισαρας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτοjason0 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:21 ΜΑΤ, ασφαλίτες, παρακρατικους, όλους τους ξαμολησε σήμερα ο Κουλης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Λυπάμαι που το λέω εγώ , αλλά οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη θέλουν περιφρούρηση παμετζιδικη. Όπου μαζεύονται οι καφροι για ξεκαβλωμα, να πέσει χοντρό ματσούκι.marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:17Μαζεύτηκαν μετά από προτροπή ηγετικών φυσιογνωμιών που κυκλοφορούν εκεί μέσα και που είναι ασφαλίτες. Αυτό γινόταν πάντα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:03 Αν ήθελαν να κάνουν μπαχαλα, θα μπορούσαν να τα ξεκινήσουν κατά τις 2, όταν η συγκέντρωση κάπως θα έπεφτε. Φτηνιαρικα μπαχαλα, αφού το αναρχικό κίνημα γενικότερα είναι σε πτώση, ούτε στα Εξάρχεια δεν την πέφτουν στους μπατσους. Μαζεύτηκαν λίγοι καφροι μέσα στις οικογένειες να ξεκινήσουν ιστορία σε πορεία για τα Τέμπη, παρακμή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
τι αυτο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:24αυτοjason0 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:21 ΜΑΤ, ασφαλίτες, παρακρατικους, όλους τους ξαμολησε σήμερα ο Κουλης![]()
Αυτά γίνονται σε κάθε συγκέντρωση
Αυτο που μένει στον κόσμο δεν ειναι οι ασφαλιτες/μπλακ μπλοκ/ Πρεσβεία/ ξερω γω
Αυτο που μένει είναι πως μαζεύτηκε minimum ένα μύριο μόνο στην Αθήνα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τα χαζά δεν θα ξεκινούσαν τίποτα από μόανα τους έτσι άβουλα και κοιμήσικα που είναι. Τις πρώτες κινήσεις τις κάνουν ασφαλίτες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:24Λυπάμαι που το λέω εγώ , αλλά οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη θέλουν περιφρούρηση παμετζιδικη. Όπου μαζεύονται οι καφροι για ξεκαβλωμα, να πέσει χοντρό ματσούκι.marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:17Μαζεύτηκαν μετά από προτροπή ηγετικών φυσιογνωμιών που κυκλοφορούν εκεί μέσα και που είναι ασφαλίτες. Αυτό γινόταν πάντα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:03 Αν ήθελαν να κάνουν μπαχαλα, θα μπορούσαν να τα ξεκινήσουν κατά τις 2, όταν η συγκέντρωση κάπως θα έπεφτε. Φτηνιαρικα μπαχαλα, αφού το αναρχικό κίνημα γενικότερα είναι σε πτώση, ούτε στα Εξάρχεια δεν την πέφτουν στους μπατσους. Μαζεύτηκαν λίγοι καφροι μέσα στις οικογένειες να ξεκινήσουν ιστορία σε πορεία για τα Τέμπη, παρακμή.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Golden Age
Επειδή δεν δέχομαι τα παραμύθια της Αριστεράς..."είμαι ΝΔ".marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:12Η Αριστερά είναι ιδεολογική κατηγορία και όχι παράταξη άσχετε.Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:54Γιατί να με τσούξει; Δεν με τσούζει. Πες τα σε κανέναν της ΝΔ αυτά. Απλά εσύ κάνεις κουτοπόνηρη προπαγάνδα για λογαριασμό της παράταξής σου, της Αριστεράς.marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:52
Θα πρέπει να σε έτσουξε πολύ αυτό το ανεπανάληπτο πλήθος. Ας πρόσεχες τι ακολουθάς για να μην είχες ψυχική κατάπτωση σήμερα.
Δεν θα ξεχαστεί αυτή η συγκέντρωση.
Μια χαρά είσαι Νέα Δημοκρατία συν τοις άλλοις. όλα τα δεξιά αφηγήματα, όλα τα αντιαγωνιστικά και αντικινηματικά και φυσικά η απενεχοποίηση τους παρακράτους που επιχείρησες και μόλις πριν λίγο.
Όχι δεν πάει έτσι και το ξέρεις και κάνεις προπαγάνδα.
Η Αριστερά παράταξη είναι. Δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα σου πω τι γίνεται.Ένα συνονθύλευμα εκατό ανθρώπων που αλληλοτρώγονται τα βάζει με δέκα.Συμφέρει τους δέκα να τους αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο ή να πάνε πάσο και να πουν ότι θέλετε παιδιά όταν ξέρουν ότι την επόμενη στιγμή αυτοί οι εκατό θα αλληλοφαγωθούν;George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:23Ενδομυχα συμφωνεις Οττο. Αλλα δεν θες να το παραδεχτεις...Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:21Ο,τι πεις.George_V έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:00
Σε υποχρεωνει η λαικη ψηφος ομως. Αν ο λαος δια της ψηφου δειξει συγκυβερνηση οφειλεις να τον σεβαστεις.
Σήμερα όλοι οι ακροδεξιοί λογαριασμοί στο τουήτερ ήσαν εκστασιασμένοι και λέγανε ότι τα Τέμπη έσβησαν το πολυτεχνείο και οι αριστεροί ότι είναι το νέο πολυτεχνείο.
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Πάντως παιδιά, εκτός από τη χαβούζα και την Θεσσαλονίκη, να ξέρετε πως κόσμος βγήκε και στις επαρχιακές πόλεις (ή "χωριά" όπως τα αποκαλούν οι αθηναίζοι). Γιάννενα, Τρίπολη, Παλαμά Καρδίτσας, Μουδανιά, είναι από τις λίγες περιοχές που γνωρίζω πως οι συγκεντρώσεις ήταν μαζικότατες. Κι εκεί δεν παίχτηκαν μπάχαλα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:24Λυπάμαι που το λέω εγώ , αλλά οι συγκεντρώσεις για τα Τέμπη θέλουν περιφρούρηση παμετζιδικη. Όπου μαζεύονται οι καφροι για ξεκαβλωμα, να πέσει χοντρό ματσούκι.marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:17Μαζεύτηκαν μετά από προτροπή ηγετικών φυσιογνωμιών που κυκλοφορούν εκεί μέσα και που είναι ασφαλίτες. Αυτό γινόταν πάντα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:03 Αν ήθελαν να κάνουν μπαχαλα, θα μπορούσαν να τα ξεκινήσουν κατά τις 2, όταν η συγκέντρωση κάπως θα έπεφτε. Φτηνιαρικα μπαχαλα, αφού το αναρχικό κίνημα γενικότερα είναι σε πτώση, ούτε στα Εξάρχεια δεν την πέφτουν στους μπατσους. Μαζεύτηκαν λίγοι καφροι μέσα στις οικογένειες να ξεκινήσουν ιστορία σε πορεία για τα Τέμπη, παρακμή.
Το μόνο κακό από τις ακομματιστες οργανώσεις είναι ότι γίνονται βορά εύκολα για τον κάθε ασφαλιτομπάχαλο.
Πριν χρόνια τότε με την περίφημη "προστασία της Βουλής" ακόμα τρέχουν τα μπαχάλια.
Παίζουν και βαλτοί μέσα, όπως και στο χώρο μας.Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:31Επειδή δεν δέχομαι τα παραμύθια της Αριστεράς..."είμαι ΝΔ".marabou έγραψε: 28 Φεβ 2025, 14:12Η Αριστερά είναι ιδεολογική κατηγορία και όχι παράταξη άσχετε.Golden Age έγραψε: 28 Φεβ 2025, 13:54
Γιατί να με τσούξει; Δεν με τσούζει. Πες τα σε κανέναν της ΝΔ αυτά. Απλά εσύ κάνεις κουτοπόνηρη προπαγάνδα για λογαριασμό της παράταξής σου, της Αριστεράς.
Μια χαρά είσαι Νέα Δημοκρατία συν τοις άλλοις. όλα τα δεξιά αφηγήματα, όλα τα αντιαγωνιστικά και αντικινηματικά και φυσικά η απενεχοποίηση τους παρακράτους που επιχείρησες και μόλις πριν λίγο.
Όχι δεν πάει έτσι και το ξέρεις και κάνεις προπαγάνδα.
Η Αριστερά παράταξη είναι. Δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-