!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Misty_Blue
Re: Phorum Forumvision #2
α καλά που ζεις εσύ ; έχεις πάρει μυρωδιά καθόλου το παιχνίδι πως παίζεται ; δεν μπορώ να ξαναγράφω οδηγίες . αδιάβαστη ήρθες στις εξετάσεις ;Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:50 Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Μην βάζουμε παρακαλώ στο ίδιο καλάθι, μια ενίοτε γκαφατζού ή ευθικτη στις ημιπλάκες, γλυκιά ψυχούλα με το κάθε τσόκαρο που κυκλοφοράειJimmy81 έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:03 Ψωφάω για σχόλια Μπίσταρου. Έχω επίσης μεγάλη αγωνία για το τι θα γράψει ο Μένιος για τις "μισητές" αντιπάλους του aLiCat και Fata_Morgana![]()
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Ηδη τώρα τεχνικά παρελθόν είναι!Misty_Blue έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:05![]()
Δηλαδή αυτος ο διάλογός μας έχει λάβει χώρα στο παρελθόν...;;![]()
- Fata_Morgana
Είχαμε καλεσμένους εχθές κύριε καθηγητά μου.mojorisin έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:20α καλά που ζεις εσύ ; έχεις πάρει μυρωδιά καθόλου το παιχνίδι πως παίζεται ; δεν μπορώ να ξαναγράφω οδηγίες . αδιάβαστη ήρθες στις εξετάσεις ;Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:50 Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
- Fata_Morgana
Να γράψεις παπαριές έχεις χρόνο να πας να ψηφίσεις δεν έχεις. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΛΕΜΕ.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:24Μην βάζουμε παρακαλώ στο ίδιο καλάθι, μια ενίοτε γκαφατζού ή ευθικτη στις ημιπλάκες, γλυκιά ψυχούλα με το κάθε τσόκαρο που κυκλοφοράειJimmy81 έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:03 Ψωφάω για σχόλια Μπίσταρου. Έχω επίσης μεγάλη αγωνία για το τι θα γράψει ο Μένιος για τις "μισητές" αντιπάλους του aLiCat και Fata_Morgana![]()
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Της γυναίκας ο καημός, ανταγωνισμός, λούσα και χορόςFata_Morgana έγραψε: 26 Φεβ 2025, 06:50Να γράψεις παπαριές έχεις χρόνο να πας να ψηφίσεις δεν έχεις. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΛΕΜΕ.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:24Μην βάζουμε παρακαλώ στο ίδιο καλάθι, μια ενίοτε γκαφατζού ή ευθικτη στις ημιπλάκες, γλυκιά ψυχούλα με το κάθε τσόκαρο που κυκλοφοράειJimmy81 έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:03 Ψωφάω για σχόλια Μπίσταρου. Έχω επίσης μεγάλη αγωνία για το τι θα γράψει ο Μένιος για τις "μισητές" αντιπάλους του aLiCat και Fata_Morgana![]()
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Fata_Morgana
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 26 Φεβ 2025, 10:54Της γυναίκας ο καημός, ανταγωνισμός, λούσα και χορόςFata_Morgana έγραψε: 26 Φεβ 2025, 06:50Να γράψεις παπαριές έχεις χρόνο να πας να ψηφίσεις δεν έχεις. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΛΕΜΕ.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 25 Φεβ 2025, 23:24
Μην βάζουμε παρακαλώ στο ίδιο καλάθι, μια ενίοτε γκαφατζού ή ευθικτη στις ημιπλάκες, γλυκιά ψυχούλα με το κάθε τσόκαρο που κυκλοφοράει
Και στου αντρός τη κεφαλή
μια μονάχα σκέψη κυριαρχεί
Πως θα περάσει καλά
Η δικια του η οντότητα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Πάντως θα δείτε οι καινούριοι πόσο ωραίο είναι το συναίσθημα όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα συνοδευόμενα από σχόλια παικτών στην εφαρμογή. Πέφτει το γέλιο της αρκούδας. 
- Fata_Morgana
Άντε να δούμε 2 συμπαίκτες μας έμειναν.Jimmy81 έγραψε: 26 Φεβ 2025, 19:10 Πάντως θα δείτε οι καινούριοι πόσο ωραίο είναι το συναίσθημα όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα συνοδευόμενα από σχόλια παικτών στην εφαρμογή. Πέφτει το γέλιο της αρκούδας.![]()
αρκει να γραφουμε κανενα σχολιο . μην τη βγαλουμε στη μουγγα . εσυ βεβαια εισαι τακτικος σχολιαστηςJimmy81 έγραψε: 26 Φεβ 2025, 19:10 Πάντως θα δείτε οι καινούριοι πόσο ωραίο είναι το συναίσθημα όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα συνοδευόμενα από σχόλια παικτών στην εφαρμογή. Πέφτει το γέλιο της αρκούδας.![]()
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ακριβώς. Γι' αυτό θέλω να παρακινήσω και τη Fata_Morgana να γράψει κανά σχόλιο στην εφαρμογή (αν δεν έχει ήδη γράψει) κι ας είναι και "μπηχτές" για το Μένιο ή ποιο τραγούδι νομίζει ότι έβαλε κάποιος ή κάποιοι. Να μην ξεχνάει να πατά το κίτρινο κουμπάκι Επανυποβολή δίπλα από τη δισκέτα βέβαια για να τα πάρει. Μόλις γράψεις τα πρώτα σχόλια, λύνεται το χέρι ρε παιδί μου και γράφεις κι άλλα αργότερα 
- Fata_Morgana
Έγραψα εγώ καλέ. Όχι σε όλα. Αλλά αρχή είναι ακόμα.Jimmy81 έγραψε: 26 Φεβ 2025, 19:27 Ακριβώς. Γι' αυτό θέλω να παρακινήσω και τη Fata_Morgana να γράψει κανά σχόλιο στην εφαρμογή (αν δεν έχει ήδη γράψει) κι ας είναι και "μπηχτές" για το Μένιο ή ποιο τραγούδι νομίζει ότι έβαλε κάποιος ή κάποιοι. Να μην ξεχνάει να πατά το κίτρινο κουμπάκι Επανυποβολή δίπλα από τη δισκέτα βέβαια για να τα πάρει. Μόλις γράψεις τα πρώτα σχόλια, λύνεται το χέρι ρε παιδί μου και γράφεις κι άλλα αργότερα![]()
Μπορεί να γίνει το χρονικό περιθώριο για βαθμολογία 5 μέρες; Δεν είναι πιά και επιστήμη. Ξέρεις πολύ καλά ότι επίτηδες μερικοί βαθμολογούν στο τελευταίο λεπτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 51748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
-
- 337 Απαντήσεις