!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #2

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Phorum Forumvision #2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:23

Πώς και δεν ρωτάς καλύτερα, αν παίζουν ανταλλαγές π.μ. μεταξύ συμπαικτών για αλληλο-"ενισχύσεις"; :bored:
Καποιος μου εστειλε πμ και ειπε οτι πρεπει να σε περασει με καθε τροπο :-?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Misty_Blue έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:23
GoBack έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:20 Αυτος θελει να σφαχτουμε μην γραφετε τιποτα
Μιας κι είναι δύσκολο να σφαχτείτε στο phorum :giggle:
:lol: Μα ναι. Ακούσια λειτουργία, αυτόματη οι αλληλοσφαγές, σαν την αναπνοή. :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

GoBack έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:27

Πώς και δεν ρωτάς καλύτερα, αν παίζουν ανταλλαγές π.μ. μεταξύ συμπαικτών για αλληλο-"ενισχύσεις"; :bored:
Καποιος μου εστειλε πμ και ειπε οτι πρεπει να σε περασει με καθε τροπο :-?
:xena: Ο γνωστός/συνήθης ύποπτος; :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Εγώ ενδιαφέρομαι απλά για το καλό σας. Σας υπενθυμίζω και αυτό:
micmic έγραψε: 22 Οκτ 2024, 21:26Όπως είχε πει και ο George Clooney "τα σχόλια είναι το αλάτι της ζωής". Ενώ η Margot Robbie είπε "πάντα θαύμαζα τους άντρες που στέλνουν σχόλια μαζί με τη βαθμολογία τους".
Κάποιοι άλλοι που δεν παραλείπουν ποτέ να στείλουν σχόλια μαζί με την βαθμολογία τους είναι ο Brad Pitt, η Charlize Theron, η Jessica Alba κτλ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
aLiCat

micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:32
Κάποιοι άλλοι που δεν παραλείπουν ποτέ να στείλουν σχόλια μαζί με την βαθμολογία τους είναι ο Brad Pitt, η Charlize Theron, η Jessica Alba κτλ.
Άμα είναι να μοιάσουμε σε αυτά τα ιερά τέρατα ομορφιάς, γκλαμουριάς, κλπ, τότε στέλνουμε και την...Ιλιάδα. :P
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
micmic

A, και η Καλομοίρα. Πριν κάνει οικογένεια η Καλομοίρα πάντα έστελνε σχόλια όταν έπαιζε.

Just sayin...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
aLiCat

micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:38 A, και η Καλομοίρα. Πριν κάνει οικογένεια η Καλομοίρα πάντα έστελνε σχόλια όταν έπαιζε.

Just sayin...
:o Και δεν το έλεγες εξαρχής; Συντριπτικό επιχείρημα! :D
Σπεύδω πάραυτα να στείλω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:15
Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:57
micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:50

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσα πολύ εύκολα. Αλλά δεν θα θυσιάσω την τιμή και την υπόληψή μου (χωρίς το αντάλλαγμα να αξίζει τον κόπο).

Σχόλια για τον παρουσιαστή πως κάνουμε ? :evil:
Μη με βλέπετε ως παρουσιαστή, ένας απλός τεχνικός είμαι. Ένας οπερατέρ, μπεστ μπόι, λοκέισον μάνατζερ κτλ.
Σιγά μην είσαι και το pool boy :011:
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:40
micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:36

Εγώ έχω φτιάξει το πρόγραμμα, όλα μπορώ να τα δω. Αλλά είμαι τόσο τίμιος που όταν παίζω, πρώτα στέλνω βαθμολογία και μετά κοιτάω την βαθμολογία των άλλων. :8)
Α ναι ε; μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας τ' αποτελέσματα δηλαδή προς όφελος κάποιου; λέμε τώρα έτσι κουβέντα να γίνεται.

[img]https://i.postimg.cc/7h5zRvsw/oops ... .gif[/img]
Πώς να τα μαγειρέψει; Λες να μη θυμάται κάθε παίκτης τι βαθμό έδωσε σε καθέναν από τους συμπαίκτες του; :102:

Εικόνα
GoBack έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:20 Αυτος θελει να σφαχτουμε μην γραφετε τιποτα

Κλαίω :smt005:
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:50 Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
Από την ώρα που εμφανίζονται τα διαγωνιζόμενα κομμάτια, έχουμε δυνατότητα να σχολιάζουμε.

Γιατί αν περιμένεις πότε θα δεήσουν οι υπόλοιποι...
μπορεί και να ξεχάσεις τι ήθελες να σχολιάσεις. :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
micmic

Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:50 Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
Δεν χρειάζεται να περιμένεις, μπορείς να γράψεις και τώρα σχόλια και απλά να πατήσεις επανυποβολή
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:59
Δεν χρειάζεται να περιμένεις, μπορείς να γράψεις και τώρα σχόλια και απλά να πατήσεις επανυποβολή
Όχι τώρα δε σχολιάζω :p4:
aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:57
Από την ώρα που εμφανίζονται τα διαγωνιζόμενα κομμάτια, έχουμε δυνατότητα να σχολιάζουμε.

Γιατί αν περιμένεις πότε θα δεήσουν οι υπόλοιποι...
μπορεί και να ξεχάσεις τι ήθελες να σχολιάσεις. :003:
Και για πες alicat μου, αν βάλω σχόλιο τώρα δε θα φανεί στους υπόλοιπους; εννοώ πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 21:07

Και για πες alicat μου, αν βάλω σχόλιο τώρα δε θα φανεί στους υπόλοιπους; εννοώ πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Δεν θα φανεί. Όχι, πριν τα αποκαλυπτήρια των αποτελεσμάτων. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Για να πάρεις μια ιδέα, μπορείς να ανατρέξεις και στο Phorumvision #1, όπου ο micmic μαζί με τα αποτελέσματα, φανερώνει και τα σχόλια.

viewtopic.php?f=18&t=57330&start=1890
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”