Καποιος μου εστειλε πμ και ειπε οτι πρεπει να σε περασει με καθε τροποaLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:23
Πώς και δεν ρωτάς καλύτερα, αν παίζουν ανταλλαγές π.μ. μεταξύ συμπαικτών για αλληλο-"ενισχύσεις";![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ ενδιαφέρομαι απλά για το καλό σας. Σας υπενθυμίζω και αυτό:
Κάποιοι άλλοι που δεν παραλείπουν ποτέ να στείλουν σχόλια μαζί με την βαθμολογία τους είναι ο Brad Pitt, η Charlize Theron, η Jessica Alba κτλ.micmic έγραψε: 22 Οκτ 2024, 21:26Όπως είχε πει και ο George Clooney "τα σχόλια είναι το αλάτι της ζωής". Ενώ η Margot Robbie είπε "πάντα θαύμαζα τους άντρες που στέλνουν σχόλια μαζί με τη βαθμολογία τους".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άμα είναι να μοιάσουμε σε αυτά τα ιερά τέρατα ομορφιάς, γκλαμουριάς, κλπ, τότε στέλνουμε και την...Ιλιάδα.micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:32
Κάποιοι άλλοι που δεν παραλείπουν ποτέ να στείλουν σχόλια μαζί με την βαθμολογία τους είναι ο Brad Pitt, η Charlize Theron, η Jessica Alba κτλ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
A, και η Καλομοίρα. Πριν κάνει οικογένεια η Καλομοίρα πάντα έστελνε σχόλια όταν έπαιζε.
Just sayin...
Just sayin...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:38 A, και η Καλομοίρα. Πριν κάνει οικογένεια η Καλομοίρα πάντα έστελνε σχόλια όταν έπαιζε.
Just sayin...
Σπεύδω πάραυτα να στείλω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Σιγά μην είσαι και το pool boymicmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:15Μη με βλέπετε ως παρουσιαστή, ένας απλός τεχνικός είμαι. Ένας οπερατέρ, μπεστ μπόι, λοκέισον μάνατζερ κτλ.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:57micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:50
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ θα μπορούσα πολύ εύκολα. Αλλά δεν θα θυσιάσω την τιμή και την υπόληψή μου (χωρίς το αντάλλαγμα να αξίζει τον κόπο).
Σχόλια για τον παρουσιαστή πως κάνουμε ?![]()
- Fata_Morgana
aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:23Πώς να τα μαγειρέψει; Λες να μη θυμάται κάθε παίκτης τι βαθμό έδωσε σε καθέναν από τους συμπαίκτες του;Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:40Α ναι ε; μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας τ' αποτελέσματα δηλαδή προς όφελος κάποιου; λέμε τώρα έτσι κουβέντα να γίνεται.micmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 19:36
Εγώ έχω φτιάξει το πρόγραμμα, όλα μπορώ να τα δω. Αλλά είμαι τόσο τίμιος που όταν παίζω, πρώτα στέλνω βαθμολογία και μετά κοιτάω την βαθμολογία των άλλων.![]()
[img]https://i.postimg.cc/7h5zRvsw/oops ... .gif[/img]![]()
Πώς και δεν ρωτάς καλύτερα, αν παίζουν ανταλλαγές π.μ. μεταξύ συμπαικτών για αλληλο-"ενισχύσεις";![]()

Κλαίω
- Fata_Morgana
Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
Από την ώρα που εμφανίζονται τα διαγωνιζόμενα κομμάτια, έχουμε δυνατότητα να σχολιάζουμε.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:50 Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
Γιατί αν περιμένεις πότε θα δεήσουν οι υπόλοιποι...
μπορεί και να ξεχάσεις τι ήθελες να σχολιάσεις.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν χρειάζεται να περιμένεις, μπορείς να γράψεις και τώρα σχόλια και απλά να πατήσεις επανυποβολήFata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:50 Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
- Fata_Morgana
Όχι τώρα δε σχολιάζωmicmic έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:59Δεν χρειάζεται να περιμένεις, μπορείς να γράψεις και τώρα σχόλια και απλά να πατήσεις επανυποβολήFata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:50 Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
Και για πες alicat μου, αν βάλω σχόλιο τώρα δε θα φανεί στους υπόλοιπους; εννοώ πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.aLiCat έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:57Από την ώρα που εμφανίζονται τα διαγωνιζόμενα κομμάτια, έχουμε δυνατότητα να σχολιάζουμε.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 20:50 Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν είχα καταλάβει ότι μπορούμε να αφήσουμε και σχόλια. Περίμενω να δεήσουν οι αγαπητοί συμφορουμίτες να ψηφίσουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να γράψω κάτι που ήθελα να γράψω.
Γιατί αν περιμένεις πότε θα δεήσουν οι υπόλοιποι...
μπορεί και να ξεχάσεις τι ήθελες να σχολιάσεις.![]()
Δεν θα φανεί. Όχι, πριν τα αποκαλυπτήρια των αποτελεσμάτων.Fata_Morgana έγραψε: 25 Φεβ 2025, 21:07
Και για πες alicat μου, αν βάλω σχόλιο τώρα δε θα φανεί στους υπόλοιπους; εννοώ πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Για να πάρεις μια ιδέα, μπορείς να ανατρέξεις και στο Phorumvision #1, όπου ο micmic μαζί με τα αποτελέσματα, φανερώνει και τα σχόλια.
viewtopic.php?f=18&t=57330&start=1890
viewtopic.php?f=18&t=57330&start=1890
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2236 Απαντήσεις
- 51813 Προβολές
-