Δεν είναι οι Τσεκουράτοι.Είναι οι υπόλοιποι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα έχουμε εκλογές μέχρι το καλοκαίρι;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Θα έχουμε εκλογές μέχρι το καλοκαίρι;
Είχε την ευκαιρία του, τον στηριξαμε το '15, πάμε παρακάτω.πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:50Εσωκομματικά αυτός μετά την αποχώρηση Μητσοτάκη όποτε και εάν γίνει,θα πλασαρισθεί ως αντίπαλος του Δένδια που θεωρείται πιο φιλικός στο δεξιοαριστερό αντιμνημόνιο που τώρα έχει μεταμορφωθεί σε κίνημα των Τεμπών και άρα παίρνει την ανάλογη επιθετική στάση.Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:32 Εγω σκέφτομαι το άλλο.
Αυτος ο Άδωνις λειτουργεί μόνος του;
Αν όχι, αυτος που τον αφήνει έτσι, γιατί το κάνει;
Αν λειτουργεί μόνος, λειτουργεί με ποιο σκεπτικό;
Το μητσοτακέικο θα στηρίξει τον άλλο αντιπροεδρο.
Εμείς απέναντι.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μέχρι πρόσφατα οι κοινωνίες δεν είχαν προβεβλημένες αντιπαγκοσμιοποιητικές επιλογές να ψηφίσουν οπότε εγκλωβιζόντουσαν σε αυτούς που εσύ ονομάζεις προχωκάγκουρες. Τώρα έχουν και σταδιακά εγκαταλείπουν τους πουλημένους.
δεν ξερω τι μερος λογου ειναι ο δενδιας, αλλα το βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να ειναι χειροτερος απο τηλεαπατεωνα που πουλαει νανογινεκα.πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:27Δεν θέλει τον καραμανλισμό - όχι του αρχικού Καραμανλή ή του Καραμανλή των Τεμπών αλλά του ενδιάμεσου Καραμανλή που άφησε το έλλειμμα να διογκωθεί και τους αναρχοαριστερούς να κάψουν την Αθήνα το 2008.Ασέβαστος έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:22κατανοω το να ψηφιζει καποιος νδ. μου ειναι αδυνατον να καταλαβω το λογο που ψηφιζει καποιος γεωργιαδη.πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:07
Εγώ ας πούμε.Εάν κληθώ στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ να ψηφίσω μεταξύ Δένδια και Γεωργιάδη θα ψηφίσω Γεωργιάδη για τον ίδιο λόγο που το 1981 ψήφισα Ράλλη και στα εσωκομματικά της ΝΔ Μητσοτάκη.
Το 1981 μεταξύ των νέων της εποχής μόνο το 7,5% ψήφισε ΝΔ.Όλοι οι φίλοι μου ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για να έλθει ο Αντρέας να φάει ο κόσμος κρέας.Εγώ όχι και δεν έδινα δεκάρα για το τι πίστευε το φοιτητικό κίνημα όντας και ο ίδιος απένταρος φοιτητής.
![]()
Κάθε φορά επιλέγεις.Όταν ήταν ο Μητσοτάκης ψήφισα Μητσοτάκη.Αλλά εάν είναι Δένδιας που δεν λέει τίποτε,δεν παίρνει καμμία θέση για να μη δυσαρεστήσει τους λαικοδεξιούς και ο Γεωργιάδης θα πάω στον δεύτερο.
στα ματια μου ειναι επιπεδο βελοπουλου.
δεν μπορω να τον παρω στα σοβαρα, και δεν ξερω πως μπορει κανεις να το κανει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
πατησιωτης
Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:33 Μέχρι πρόσφατα οι κοινωνίες δεν είχαν προβεβλημένες αντιπαγκοσμιοποιητικές επιλογές να ψηφίσουν οπότε εγκλωβιζόντουσαν σε αυτούς που εσύ ονομάζεις προχωκάγκουρες. Τώρα έχουν και σταδιακά εγκαταλείπουν τους πουλημένους.
Στην Ελλάδα ποιόν έχεις εσύ;Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:33 Μέχρι πρόσφατα οι κοινωνίες δεν είχαν προβεβλημένες αντιπαγκοσμιοποιητικές επιλογές να ψηφίσουν οπότε εγκλωβιζόντουσαν σε αυτούς που εσύ ονομάζεις προχωκάγκουρες. Τώρα έχουν και σταδιακά εγκαταλείπουν τους πουλημένους.
Πάντως έχει πλάκα το κόλλημα που έχουν οι περισσότεροι με τα "τσεκούρια" του Βορίδη, που προέκυψαν από μια φωτο αρχών έιτις με έναν φασκιωμένο λοστό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:17Και εγώ στην φιλοδυτική πλευρά είμαι (δεν ξέρω αν είναι μειοψηφία) και είμαι πεπεισμένος ότι οι λινάτσες του WEF είναι τέρμα αντιδυτικές. Δύση δεν είναι ο Μπάϊντεν και οι αδερφοί Κοχ με την γαμημένη τους παγκοσμιοποίηση, Δύση είναι η σημερινή κυβέρνηση των Ρεπουμπλικάνων. Ο Άδωνις είναι υπονομευτής της Δύσης αυτήν την στιγμή.πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:14Είμαι στη φιλοδυτική μειοψηφία και ψηφίζω αυτούς που με εκπροσωπούν.Ξέρω και τι είμαι και τι είναι αυτή η χώρα και αυτός ο λαός.Δεν θα κάνω πραξικόπημα,δεν έχω τα μέσα άλλωστε,εάν η πλειοψηφία καταφέρει να την στείλει στην ανατολή θα πάρει αυτό που της αξίζει.Εγώ δεν πρόκειται με την ψήφο μου να συναινέσω.Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:10 Πατησιώτη μπορεί να είσαι κάποιο είδος υποτακτικής ψυχοσύνθεσης, δε νομίζω ότι είσαι σαν αυτόν. Ο under πάλι σίγουρα ήταν.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:36Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:33 Μέχρι πρόσφατα οι κοινωνίες δεν είχαν προβεβλημένες αντιπαγκοσμιοποιητικές επιλογές να ψηφίσουν οπότε εγκλωβιζόντουσαν σε αυτούς που εσύ ονομάζεις προχωκάγκουρες. Τώρα έχουν και σταδιακά εγκαταλείπουν τους πουλημένους.
Στην Ελλάδα ποιόν έχεις εσύ;Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:33 Μέχρι πρόσφατα οι κοινωνίες δεν είχαν προβεβλημένες αντιπαγκοσμιοποιητικές επιλογές να ψηφίσουν οπότε εγκλωβιζόντουσαν σε αυτούς που εσύ ονομάζεις προχωκάγκουρες. Τώρα έχουν και σταδιακά εγκαταλείπουν τους πουλημένους.
Αυτούς που προετοιμάζει η Κυβέρνησή σου με όλη αυτή την απαξίωση που έχει κάνει τόσα χρόνια σε θεσμούς και πολίτες (συν τον βιασμό της κοινής λογικής με τις γουοκ ατζέντες)
Για να λέμε τα πράγματα τσεκουράτα δηλαδή
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Είναι δηλαδή ορθολογικό πως όποιος πάει την Παρασκευή στο Συνταγμα ψηφίζει τη ζωίτσα;πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:22Συμφωνώ ότι εάν του πει ο Μητσοτάκης να σταματήσει,θα σταματήσει αλλά αυτός αντιμετωπίζει και ένα δίλημμα.Εάν δεν μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ διότι αυτό θα γίνει εάν σταματήσει αυτός τότε οι πάντες θα πεισθούν ότι το τραίνο κουβάλαγε λαθρεμπορικό ξυλόλιο και το κρύβουν.Κάποιος πρέπει να αναχαιτίζει τη λαικιστική παλαβομάρα.Το έργο του είναι δύσκολο διότι ο λαός δεν είναι ορθολογικός.Όμως η αντικειμενική αλήθεια δεν εξαρτάται από φωσκολικού τύπου σενάρια.Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:14 Τον αδωνάκο επειδή τον ήξερα χρόνια, όντως αυτη είναι η δουλειά του, το μαντρόσκυλο του προέδρου.
Όμως εδώ τώρα κάνει ζημιά, εκτός να περιχαρακώνει τους ήδη φανατικούς, όλα τα άλλα είναι για να διώχνουν κόσμο.
Ορθολογικό είναι αυτό που είπε ο Βορίδης και έπεσαν να τον φάνε, πως το ζήτημα των Τεμπών είναι υποδεέστερο των διεθνών εξελίξεων.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
πατησιωτης
Δεν είναι κόλλημα.Αυτοί που διακινούν τα σχετικά δείχνουν τα τσεκούρια για να μη βλέπουμε τις μολότωφ και τα 45άρια της 17Ν που έχουν οι δικοί τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:38Πάντως έχει πλάκα το κόλλημα που έχουν οι περισσότεροι με τα "τσεκούρια" του Βορίδη, που προέκυψαν από μια φωτο αρχών έιτις με έναν φασκιωμένο λοστό.![]()
Αυτοί που ονομάζω προχωκάγκουρες, είναι προχωκάγκουρες. Και ευχαρίστως να σου λύσω όποια απορία σε κάποιο άλλο θέμα, όχι εδώ.Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:33 Μέχρι πρόσφατα οι κοινωνίες δεν είχαν προβεβλημένες αντιπαγκοσμιοποιητικές επιλογές να ψηφίσουν οπότε εγκλωβιζόντουσαν σε αυτούς που εσύ ονομάζεις προχωκάγκουρες. Τώρα έχουν και σταδιακά εγκαταλείπουν τους πουλημένους.
Και πάλι αναφέρεσαι σε γενικότητες, εγκλωβισμένους κλπ λες και έπαιζαν σε όλες τις μεταπολιτευτικές εκλογές, δύο ή τρία κόμματα και όχι περισσότερες επιλογές.
Ποιοι είναι οι πουλημένοι;
Και ποιες οι επιλογές για όσους τους εγκαταλείψουν;
Με ονόματα κομμάτων και όχι αόριστους χαρακτηρισμούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αχ βρε Πατησιώτη, αχ βρε Πατησιώτη
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί την πιο σκοτεινή στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του Ελ κοινωνικού σχηματισμού μόνοι τρεις τιτάνες όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στο κτήνος. Ο ένας ήταν ο άδωΑσέβαστος έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:22κατανοω το να ψηφιζει καποιος νδ. μου ειναι αδυνατον να καταλαβω το λογο που ψηφιζει καποιος γεωργιαδη.πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:07Εγώ ας πούμε.Green Dragon έγραψε: 25 Φεβ 2025, 12:58 το ξέρουν όλοι αυτό και ο ίδιος ξέρει ότι οι ψηφοφόροι του είναι άνθρωποι που γουστάρουν να ψηφίζουν μουνόπανα οπότε δεν κινδυνεύει να χάσει εκλογικά.Εάν κληθώ στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ να ψηφίσω μεταξύ Δένδια και Γεωργιάδη θα ψηφίσω Γεωργιάδη για τον ίδιο λόγο που το 1981 ψήφισα Ράλλη και στα εσωκομματικά της ΝΔ Μητσοτάκη.
Το 1981 μεταξύ των νέων της εποχής μόνο το 7,5% ψήφισε ΝΔ.Όλοι οι φίλοι μου ψήφισαν ΠΑΣΟΚ για να έλθει ο Αντρέας να φάει ο κόσμος κρέας.Εγώ όχι και δεν έδινα δεκάρα για το τι πίστευε το φοιτητικό κίνημα όντας και ο ίδιος απένταρος φοιτητής.
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν το παιζα ΛΟΤΤΟ πιο πίσω?Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:45Είναι δηλαδή ορθολογικό πως όποιος πάει την Παρασκευή στο Συνταγμα ψηφίζει τη ζωίτσα;πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:22Συμφωνώ ότι εάν του πει ο Μητσοτάκης να σταματήσει,θα σταματήσει αλλά αυτός αντιμετωπίζει και ένα δίλημμα.Εάν δεν μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ διότι αυτό θα γίνει εάν σταματήσει αυτός τότε οι πάντες θα πεισθούν ότι το τραίνο κουβάλαγε λαθρεμπορικό ξυλόλιο και το κρύβουν.Κάποιος πρέπει να αναχαιτίζει τη λαικιστική παλαβομάρα.Το έργο του είναι δύσκολο διότι ο λαός δεν είναι ορθολογικός.Όμως η αντικειμενική αλήθεια δεν εξαρτάται από φωσκολικού τύπου σενάρια.Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:14 Τον αδωνάκο επειδή τον ήξερα χρόνια, όντως αυτη είναι η δουλειά του, το μαντρόσκυλο του προέδρου.
Όμως εδώ τώρα κάνει ζημιά, εκτός να περιχαρακώνει τους ήδη φανατικούς, όλα τα άλλα είναι για να διώχνουν κόσμο.
Ορθολογικό είναι αυτό που είπε ο Βορίδης και έπεσαν να τον φάνε, πως το ζήτημα των Τεμπών είναι υποδεέστερο των διεθνών εξελίξεων.
Όπως βλέπεις λοιπόν, είτε κάτι ορθολογικό πει κάποιος είτε κάτι παράλογο, την ίδια αντιμετώπιση έχει.Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:45Είναι δηλαδή ορθολογικό πως όποιος πάει την Παρασκευή στο Συνταγμα ψηφίζει τη ζωίτσα;πατησιωτης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:22Συμφωνώ ότι εάν του πει ο Μητσοτάκης να σταματήσει,θα σταματήσει αλλά αυτός αντιμετωπίζει και ένα δίλημμα.Εάν δεν μιλάει ΚΑΝΕΝΑΣ διότι αυτό θα γίνει εάν σταματήσει αυτός τότε οι πάντες θα πεισθούν ότι το τραίνο κουβάλαγε λαθρεμπορικό ξυλόλιο και το κρύβουν.Κάποιος πρέπει να αναχαιτίζει τη λαικιστική παλαβομάρα.Το έργο του είναι δύσκολο διότι ο λαός δεν είναι ορθολογικός.Όμως η αντικειμενική αλήθεια δεν εξαρτάται από φωσκολικού τύπου σενάρια.Ερμής έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:14 Τον αδωνάκο επειδή τον ήξερα χρόνια, όντως αυτη είναι η δουλειά του, το μαντρόσκυλο του προέδρου.
Κατά τα άλλα, σαφώς και δεν είναι όλοι όσοι κατέβουν στη συγκέντρωση, το ίδιο.
Αυτό συμβαίνει πάντα σε όλες τις συγκεντρώσεις, έτσι δεν είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Φεβ 2025, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-