Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εχουμε δικαίωμα να τρώμε κρέας, όπως έχουμε δικαίωμα να τρώμε και χόρτα. Αυτό που δεν έχουμε δικαίωμα είναι να τρώμε... έντομα.
Τώρα εγώ είμαι ο καθυστερημένος??
Πώς είναι δικαίωμά μας ο φόνος των ζώων σε καθημερινή βάση?Αιντε ετσι αυθαίρετα αποκτήσατε και αυτό το ''δικαίωμα'' και βγάζετε τον εαυτό σας απο το ελληνικό λεξικό που για την συγκεκριμένη δράση επεξηγεί και έχει την έννοια ''φασίστας''.]
Τι είσαι και σκοτώνεις?Ζώον είσαι?ποιός σου έδωσε αυτό το ''δικαίωμα''?
Με όλους αυτούς πάλι κοινωνία ζούγκλα θα είμαστε δια παντός.Οχι πολιτισμός δεν σας αξίζει και να λέγεστε ''πολιτισμένοι'' αλλα ούτε καν άνθρωποι.
Υ.Γ οσο για την ευθιξία σας σε σχέση με την λέξη ''πτωματοφάγοι''.Τρώτε ή όχι πτώματα ζώων .Την αλήθεια λέμε .Πως αλλιώς να σας κατονομάσουμε/?
φυσικα και ειναι δικαιωμα το να τρεφομαστε. και αυτο απαιτει να σκοτωνουμε ζωα.
κανενας πολιτισμος δεν θα υπηρχε αν δεν τρωγαμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ο νόμος εξ αδιαιρέτου είναι δεδομένο οτι κονιορτοποιεί τις προσωπικές απόψεις που άλλοτε ισχύουν για όλους και άλλοτε (βλέπε Ελλάδα) για ορισμένους μόνο.Το είπες άλλωστε και μόνος σου.Είπες ''υπάρχει για να επιβάλλεται'' τα λόγια σου.Και φυσικά δεν είναι σωστό να επιβάλλουμε την άποψή μας.Η σωστή διαλεκτική και η συζήτηση γύρω και στα θέματα που μας απασχολούν πρέπει να γίνεται μέσω ειλικρινούς πεποίθησης για το κοινό καλό.
Τώρα ,για τα ζώα.Ποιός αποφάσισε για το αν τα αρνιά και τα κατσίκια δεν είναι ζώα συντροφιάς?ΠΟΙΟΣ????
Και βέβαια είναι.Πάρε ένα αρνάκι στο σπίτι σου και θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος.Αποδεδειγμένα.
¨Οσον αφορά τον σκύλο σου και τις προσωπικές σου προτιμήσεις και του ουρανίσκου σου ,μάθε ότι στην Κίνα ο σκύλος είναι εκλεκτός μεζές.Τα σκοτώνουν με ελαφρά τη καρδία.
O νομος με τον οποιο προφανως διαφωνεις. Αυτος το αποφασισε.
Αν εχετε την πολιτικη ισχυ αλλαξτε τον.
Αλλιως μεχρι τοτε μην προσπαθειτε να επιβαλλετε φασιστικα τις αποψεις σας.
Μίλησες για πολιτική ισχύ ,ενώ το θέμα μας είναι η αγάπη που τρέφει ο Θεός προς τα πλάσματά Του .
Οσον αφορά τους νόμους των ανθρώπων,κάποιος τους εφήυρε για να καρπωθεί και ο ίδιος και να έχει την εύνοιά τους.
Κι εσύ μπορείς να εφεύρεις νόμους ,δε σε εμποδίζει κανένας.
Το θέμα είναι,.....είναι ηθικοί οι νόμοι?είναι σωστοι και δίκαιοι?αφορά ένα μέρος των ανθρώπων ή ολόκληρη την ανθρωπότητα?φτιαχνεται και φτιάξατε νόμους για το ποιά ζώα είναι οικόσιτα και ποιά όχι.Αυτό δεν είναι σωστό,ούτε και δίκαιο.Τα αρνάκια και τα κατσικάκια και οι αγελάδες δεν μας έχουν πειράξει ποτέ.Εμείς είμαστε οι δήμιοί τους εξ απ ανέκαθεν.Νόμους?Οσους θέλεις σου φτιάχνω .
δεν υπαρχει θεος.
αυτο που περιγραφεται ως θεος, δεν εχει καμμια αγαπη για τα πλασματα.
Εχουμε δικαίωμα να τρώμε κρέας, όπως έχουμε δικαίωμα να τρώμε και χόρτα. Αυτό που δεν έχουμε δικαίωμα είναι να τρώμε... έντομα.
Πώς είναι δικαίωμά μας ο φόνος των ζώων σε καθημερινή βάση?Αιντε ετσι αυθαίρετα αποκτήσατε και αυτό το ''δικαίωμα'' και βγάζετε τον εαυτό σας απο το ελληνικό λεξικό που για την συγκεκριμένη δράση επεξηγεί και έχει την έννοια ''φασίστας''.]
Με όλους αυτούς πάλι κοινωνία ζούγκλα θα είμαστε δια παντός.Οχι πολιτισμός δεν σας αξίζει και να λέγεστε ''πολιτισμένοι'' αλλα ούτε καν άνθρωποι.
Υ.Γ οσο για την ευθιξία σας σε σχέση με την λέξη ''πτωματοφάγοι''.Τρώτε ή όχι πτώματα ζώων .Την αλήθεια λέμε .Πως αλλιώς να σας κατονομάσουμε/?
Μεταξύ μας, τα πράγματα και οι κανόνες στον πολιτισμό μας έχουν αλλάξει. Κάποτε ας πούμε υπήρχαν κοτέτσια στις ταράτσες. Σήμερα θα πας κατηγορούμενος.
Μεταξύ μας, τα πράγματα και οι κανόνες στον πολιτισμό μας έχουν αλλάξει. Κάποτε ας πούμε υπήρχαν κοτέτσια στις ταράτσες. Σήμερα θα πας κατηγορούμενος.
η βιολογια μας ομως δεν εχει αλλαξει, εξακολουθουμε να ειμαστε παμφαγα.
Εμένα καθε χρονο ενα Μικέλ που εχω λιγο πιο κατω απο τη δουλειά, βγαζει οξω ψησταριά και ψήνει και μοιράζει καλαμάκια (τριγκαριστείτε μπουγατσαίοι) στους πελάτες. Καθε Τσικνοπέμπτη απο τότε που ανοιξε, πριν χρονια, το ιδιο βιολι.
Ειχα καταλάβει από τότε που ανοιξε βεβαια τι μαλάκας θα ειναι ο τυπος: Στα εγκαίνια, εκανε αγιασμό
Μούρλα ρε, όλη η Ελλάδα ένα απέραντο μουρλοκομείο, ακούς εκεί να περνάνε ΕΔΕ οι διευθυντές των σχολείων επειδή κάνανε μια δίωρη εκδήλωση για τα παιδιά την Τσικνοπέμπτη.
vantono έγραψε: 24 Φεβ 2025, 10:27
Εμένα καθε χρονο ενα Μικέλ που εχω λιγο πιο κατω απο τη δουλειά, βγαζει οξω ψησταριά και ψήνει και μοιράζει καλαμάκια (τριγκαριστείτε μπουγατσαίοι) στους πελάτες. Καθε Τσικνοπέμπτη απο τότε που ανοιξε, πριν χρονια, το ιδιο βιολι.
Ειχα καταλάβει από τότε που ανοιξε βεβαια τι μαλάκας θα ειναι ο τυπος: Στα εγκαίνια, εκανε αγιασμό
Εδω καθε στενο ειχε και την ψησταρια του.
Μια βολτα να εκανες ετρωγες και απο ενα σουβλακι σε καθε δρομο
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εν τω μεταξύ επικαλούνται την σωματική ακεραιότητα των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων (για μια δραστηριότητα που κάνουν οι γονείς και οι δάσκαλοι by the way). Δεν φαίνεται να έδειξαν ποτέ ευαισθησία και για τους σοβάδες που πέφτουν στα σχολεία (whataboutism αλλά να πα να γαμηθούν). Αλλά βλέπεις τα παιδιά δεν είναι τετράποδα.
Στα συνοικιακά σουπερμαρκετ, ψησταριές κτλ άντε και κανενα σαντουιτσάδικο οκ, λογικό, αλλά σε καφετέρια και μαλιστα τυπου spot (που παραγγελνεις ορθιος στο ταμείο καφέ στο πλαστικό) και δωρο ενα σουβλάκι ετσι για να το κανεις παπάρα στον καπουτσίνο μακιατίτο με καστανή και φυτική κρέμα Μαδαγασκάρης και εκχύλισμα κανελλοστέβιας Κεϋλάνης, ε ακουγεται λιγο άκυρο.
Στα συνοικιακά σουπερμαρκετ, ψησταριές κτλ άντε και κανενα σαντουιτσάδικο οκ, λογικό, αλλά σε καφετέρια τυπου spot (που παραγγελνεις ορθιος στο ταμείο καφέ στο πλαστικό) και δωρο ενα σουβλάκι ετσι για να το κανεις παπάρα στον καπουτσίνο μακιατίτο με καστανή και φυτική κρέμα Μαδαγασκάρης και εκχύλισμα κανελλοστέβιας Κεϋλάνης, ε ακουγεται λιγο άκυρο.
Εχεις δει παιχνιδαδικο να βγαζει ψηστιερες και να μοιραζει σουβλακια και λουκανικα?
Ε ελα δω να το δεις. Και οχι μονο παιχνιδαδικο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
στην πατρα ψηνουν σχεδον ΟΛΟΙ.οσοι δεν ψηνουν αγοραζουν απο αυτους που ψηνουν. ψηνουν βουλκανιζατερ, μπαρμπερικα, μπαρ στις 2 τη νυχτα, στην οικοδομη, μπορει και στις δημοσιες υπηρεσιες, και οι μπατσοι να ψηνουν εξω απο το τμημα δεν θα ξαφνιαστει κανεις.
vantono έγραψε: 24 Φεβ 2025, 11:10
Στα συνοικιακά σουπερμαρκετ, ψησταριές κτλ άντε και κανενα σαντουιτσάδικο οκ, λογικό, αλλά σε καφετέρια και μαλιστα τυπου spot (που παραγγελνεις ορθιος στο ταμείο καφέ στο πλαστικό) και δωρο ενα σουβλάκι ετσι για να το κανεις παπάρα στον καπουτσίνο μακιατίτο με καστανή και φυτική κρέμα Μαδαγασκάρης και εκχύλισμα κανελλοστέβιας Κεϋλάνης, ε ακουγεται λιγο άκυρο.
δεν υπαρχει ακυρο.
και σε βενζιναδικο να δεις ψησταρια, μην ξαφνιαστεις.
στην πατρα ψηνουν σχεδον ΟΛΟΙ.οσοι δεν ψηνουν αγοραζουν απο αυτους που ψηνουν. ψηνουν βουλκανιζατερ, μπαρμπερικα, μπαρ στις 2 τη νυχτα, στην οικοδομη, μπορει και στις δημοσιες υπηρεσιες, και οι μπατσοι να ψηνουν εξω απο το τμημα δεν θα ξαφνιαστει κανεις.
Ετσι γινεται σε καθε πολη.
Τι ειμαστε?
Φλωροι Αθηναιοι?
panos291 έγραψε: 23 Φεβ 2025, 21:25
Υπαρχει ενας (1) βιγκαν που να μην ειναι ψυχανωμαλος? Βλεπετε τον μαλακα εδω μεσα που μπηκε να προσβαλει χωρις να εχει ασχοληθει κανεις μαζι του.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!