!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
όνομα όντως δεν έχει, αλλά μπήκε και ένα σκρίνσοτ 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
να μπανάρουμε και τον εναον για το καλό του. Κανα μήνα να συνέλθει
Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολυ να μπανάρει τον νεμο; Άλλο να ανεβάζουμε πίπες, άλλο αυτο το πράγμα που έκανε νομίζω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
εσυ με απογοητεύεις πιο πολυ απο ολους, απίστευτος εισαι αυτες τις ημέρες.
εισαι μλκς ; δεν ειναι δικια μου η ειδηση εγω ειδα μια ειδηση που αναπαραγεται στα μεσα παραπανω απο ενα μηνα και δεν ειδα πουθενα μια επισημη διαψευση παρα μονο οτι αναπαραγεται απο τους οπαδους του κουλι δλδ οτι λεει και το βλημμενο εανον παραπανωΑγις έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:42Aν ειναι ετσι - πολυ μεγαλοΑσέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:38δηλαδη δε μιλαμε για την ιδια;enaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:41
τι σιχαμένα σκουλήκια είσαστε ρε παιδιά, έλεος![]()
https://www.protothema.gr/greece/articl ... on-patera/
ειπαμε, δεν κλικαρω λινκ.
αν ειναι ετσι, μεγαλο μουνοπανο οποιος τη συσχετιζει.
Γι αυτο ερωτησα σε ποια αναφερεται
Το μπαν ειναι το λιγοτερο που πρεπει να γινει - Αν ειναι ετσι - μαζι με ομαδικες ροχαλες
αν αυτου του κοφτει και γνωριζει κατι παραπανω ας βαλει την εκδοχη της καρυστιανου
που την διαψεύδει για να μαθουμε ολοι οτι η ειδηση ειναι μουφα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ε, μα έχεις φάει κόλλημαenaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:53εσυ με απογοητεύεις πιο πολυ απο ολους, απίστευτος εισαι αυτες τις ημέρες.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολυ να μπανάρει τον νεμο; Άλλο να ανεβάζουμε πίπες, άλλο αυτο το πράγμα που έκανε νομίζω.
βρε ηλιθιε, μπορουσα να κανω ενα ρεπορτ αν ηθελα. Αλλα ετσι δεν ειναι καλυτερα λιγο; Πως θα βλεπαμε ποσο καθυστερημενοι ειναι μερικοι οταν ειναι για το κομμα, οπως εσυ ας πουμε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:57ε, μα έχεις φάει κόλλημαenaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:53εσυ με απογοητεύεις πιο πολυ απο ολους, απίστευτος εισαι αυτες τις ημέρες.
κλικ, δεν διδω.sharp έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:47
Το άρθρο δεν λέει όνομα. Δεν έχει σχέση, είναι μια μητέρα. Ούτε στα σχόλια έχει σχέση. Κάνε κανά κλικ κι εσύ, τάμα τό χεις;
καλα, διδω καμμια φορα, αλλα προσπαθω να το αποφευγω, ειδικα σε δημοσιογραφικα σαιτ, προτιμω να μην κονομανε, και να μη χαιρονται οτι ειναι πολλοι αυτοι που διαβαζουν τις μαλακιες τους.
ειδικα τα λινκ απο το πχορουμ, τα μισα ειναι κλικμπειτ σε τιλους ασχετους με το περιεχομενο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
το ξαναλεω για τελευταια φορα υπαρχει μια επισημη απαντησητης καρυστιανου για το θεμα;
αν ειναι μουφα θα ειμαι απο τους πρωτους που θα την υπερασπιστω
μεχρι τοτε ομως εχω το δικαιωμα της γνωμης
οκ πουτανακια;
μπραβο ασέβαστε, καλύτερα αφελής βλακας, καλα κανεις που χαβεις ο,τι σε βολεύει και μετα ετσι μου ειπαν ετσι λεω.
Μπορούσες φυσικά πολύ απλά να γράψεις αυτό που έγραψα κι εγώ που το διάβασα, γιατί δεν είχα ιδέα. Αντί να γεμίζεις σελίδες με εμμονές.enaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:59βρε ηλιθιε, μπορουσα να κανω ενα ρεπορτ αν ηθελα. Αλλα ετσι δεν ειναι καλυτερα λιγο; Πως θα βλεπαμε ποσο καθυστερημενοι ειναι μερικοι οταν ειναι για το κομμα, οπως εσυ ας πουμε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:57ε, μα έχεις φάει κόλλημαenaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:53
εσυ με απογοητεύεις πιο πολυ απο ολους, απίστευτος εισαι αυτες τις ημέρες.
Αν εννοείται θεωρείς το θέμα σοβαρό και δεν χαβαλεδιάζεις όπως σε άλλα
Έλα ρε φίλε με τη κάθε χυδαιότητα του Ίντερνετ.nemo έγραψε: 22 Φεβ 2025, 11:03
το ξαναλεω για τελευταια φορα υπαρχει μια επισημη απαντησητης καρυστιανου για το θεμα;
αν ειναι μουφα θα ειμαι απο τους πρωτους που θα την υπερασπιστω
μεχρι τοτε ομως εχω το δικαιωμα της γνωμης
οκ πουτανακια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-