!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:03
Otto Weininger έγραψε: 21 Φεβ 2025, 21:21
Orion22 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 20:58 αφού είναι "συκοφαντίες" γιατί παραιτήθηκε;
Γιατί σε αντίθεση με σένα ή εμένα που μπορούμε να γράφουμε ο,τι αρχιδιά θέλουμε και δεν τρέχει μια, η ιατροδικαστής μπορεί να μη γουστάρει να στοχοποιεται και να γίνει δυνητικός στόχος του κάθε ψεκα παλαβου.
αυτη ομως ειναι η δουλεια της.

επισης, μιλαμε για επαγγελματια, που ανοιγει πτωματα στην καθημερινοτητα της. θα περιμενε κανεις να ειναι λιγο πιο σκληροπετση.
Το να ανοίγεις πτώματα δεν σε κάνει σκληρόπετσο.

Στην Ιταλία είχα ζητήσει από ιατροδικαστη φίλο να με βάλει μέσα σε μια νεκροτομη (τυπική φυσικά, από ηλικιωμένο που πέθανε σπίτι του οπότε απαιτείται νεκροψία).
Μια ελαφριά αηδία τα πρώτα δευτερόλεπτα και μετά στα παπαρια μου. Ούτε που κατάλαβα πότε πέρασαν 2 ώρες.

Χθες ήρθε ένας ένας με βγαλμένο νύχι και πήγα να λιποθύμησω :lol:
Δεν αντέχω οτιδήποτε εχει να κάνει με νύχια. Έλα με τα άντερα έξω να στα κρατάω στη θέση τους μέχρι το νοσοκομείο. Όχι νύχια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολυ να μπανάρει τον νεμο; Άλλο να ανεβάζουμε πίπες, άλλο αυτο το πράγμα που έκανε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Σέρπικο έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:10 Όχι πώς πέφτω και από τα σύννεφα, η συμπεριφορά της ,η στάση της και το βλέμμα της κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι αδίστακτη προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της ,όποιος και αν είναι αυτός.
βρε μαλακα, απο τον πατο της ΝΔ εχει βγει αυτο, έχουν παρει άλλη υπόθεση και εχουν βάλει, καθυστερημένος είσαι;

Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολυ να μπανάρει τον νεμο; Άλλο να ανεβάζουμε πίπες, άλλο αυτο το πράγμα που έκανε νομίζω.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

enaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:14
Σέρπικο έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:10 Όχι πώς πέφτω και από τα σύννεφα, η συμπεριφορά της ,η στάση της και το βλέμμα της κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι αδίστακτη προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της ,όποιος και αν είναι αυτός.
βρε μαλακα, απο τον πατο της ΝΔ εχει βγει αυτο, έχουν παρει άλλη υπόθεση και εχουν βάλει, καθυστερημένος είσαι;

αναπαραγεται στα μεσα ενα μηνα τουλαχιστον ..αν εσυ γνωριζεις οτι δεν ευσταθει
φερε αποδειξεις εγω δεν εχω αυτην την δυνατοτητα
Άβαταρ μέλους
enaon

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

enaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:28 Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολυ να μπανάρει τον νεμο; Άλλο να ανεβάζουμε πίπες, άλλο αυτο το πράγμα που έκανε νομίζω.
ε, ρε κόλλημα :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
enaon

μην μου χαλας το τελευταιο ποστ στο νημα, θα το γραφω μεχρι να μπουν στο κόπο να μπαναρουν καποιον. Ηλίθιε και εσυ, ελεος σατανικε. :lol:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:41
Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:35 οκ, λεει πραγματα για τον χαρακτηρα της.
τι σιχαμένα σκουλήκια είσαστε ρε παιδιά, έλεος :lol:
Η συγκεκριμένη απόφαση (5267/2024) εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας και την υπόθεση εκ μέρους του πατέρα χειρίστηκε η δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Αθηνών Αναστασία Μήλιου.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... on-patera/
δηλαδη δε μιλαμε για την ιδια;
ειπαμε, δεν κλικαρω λινκ.

αν ειναι ετσι, μεγαλο μουνοπανο οποιος τη συσχετιζει. καλα μου βρωμαγε παραμυθι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 22 Φεβ 2025, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:38
Η συγκεκριμένη απόφαση (5267/2024) εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας και την υπόθεση εκ μέρους του πατέρα χειρίστηκε η δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Αθηνών Αναστασία Μήλιου.

αν ειναι ετσι, μεγαλο μουνοπανο οποιος τη συσχετιζει.
Aν ειναι ετσι - πολυ μεγαλο
Γι αυτο ερωτησα σε ποια αναφερεται

Το μπαν ειναι το λιγοτερο που πρεπει να γινει - Αν ειναι ετσι - μαζι με ομαδικες ροχαλες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

enaon έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:40 Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολυ να μπανάρει τον νεμο; Άλλο να ανεβάζουμε πίπες, άλλο αυτο το πράγμα που έκανε νομίζω.
Εικόνα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
enaon

Πραγματι καραγκόζη, ο χρηστης λεξοτανιλ το ανεβασε στο τουιτερ, για καμενους νεοδημοκρατες ειναι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αγις έγραψε: 22 Φεβ 2025, 10:42

αν ειναι ετσι, μεγαλο μουνοπανο οποιος τη συσχετιζει.
Aν ειναι ετσι - πολυ μεγαλο
Γι αυτο ερωτησα σε ποια αναφερεται

Το μπαν ειναι το λιγοτερο που πρεπει να γινει - Αν ειναι ετσι - μαζι με ομαδικες ροχαλες
μουνοπανο ειναι οποιος κυκλοφορησε την ειδηση. οποιος την εχαψε, ειναι απλα κοροιδο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

αν ειναι ετσι, μεγαλο μουνοπανο οποιος τη συσχετιζει. καλα μου βρωμαγε παραμυθι.
Το άρθρο δεν λέει όνομα. Δεν έχει σχέση, είναι μια μητέρα. Ούτε στα σχόλια έχει σχέση. Κάνε κανά κλικ κι εσύ, τάμα τό χεις;
Άβαταρ μέλους
enaon

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”