!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Δηλαδη θεωρησατε ενα τοπικ με τιτλο "Το πτώμα του Τυρναβου" καταλληλο για να τα πειτε αυτα;
Έχω θέμα με το μοναδικό πάτερν που χρησιμοποιεί αβίαστα κι αβάδιστα σε κάθε πόστ. Δεν κάνει και καμία έκπληξη το σούργελο, να παίξω καλλίτερη μπάλα.Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:46 μη με βάζετε να ασχολούμαι ρε, ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ!
αλλά ΤΙ έγραψες ΜΩΡΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ????![]()
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι. Σάλτα. Αυτά που γράφουμε είναι κλάσης ανώτερα. Σας δείχνουμε τον δρόμο, παραπονιάρη.SeaHawk έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:57 Δηλαδη θεωρησατε ενα τοπικ με τιτλο "Το πτώμα του Τυρναβου" καταλληλο για να τα πειτε αυτα;
Μην τον αποπαίρνεις, έχεις δει πολλές φορές τον Γιαννό σε κρίση ηθικής?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μια φορά, μια μοναδική φορά, να κάνεις τη διαφορά και να γράψεις κάτι έξυπνο, πρωτοποριακό. Άντε να κοιμηθείς και σκέψου τις αυριανές σου ατάκες. Ελπίζω σε σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:53 Τα ξαναλέμε αύριο καταθλιπτικά μου γυναικάκια.
Και τη συμπάθεια μου στους υποστηρικτές του είδους σας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ήμαρτον άνθρωπέ μουSeaHawk έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:57 Δηλαδη θεωρησατε ενα τοπικ με τιτλο "Το πτώμα του Τυρναβου" καταλληλο για να τα πειτε αυτα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:00 Μην τον αποπαίρνεις, έχεις δει πολλές φορές τον Γιαννό σε κρίση ηθικής?
Ξέπεσες στο να την λες στον συναγωνιστή σου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:02ήμαρτον άνθρωπέ μουSeaHawk έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:57 Δηλαδη θεωρησατε ενα τοπικ με τιτλο "Το πτώμα του Τυρναβου" καταλληλο για να τα πειτε αυτα;![]()
![]()
![]()
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το επομενο βημα ειναι να πατε σε καμια κηδεια και να συνεχισετε εκει τις αντεγκλησεις σας πανω απο το μνημα την ωρα που ο παπας ψελνει "εν τοπο χλοερο εν τοπο αναψυξεως"
Ανωμαλιαρες.
Να κάνω αποσύνδεση; Έφυγε η ιέρεια της διανόησης ή θα ξανασκάσει μύτη; 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δεν του τη λέω, ακόμη γελάω με αυτό που έγραψε και είναι βράδυ και με ακούνεmarabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:04Ξέπεσες στο να την λες στον συναγωνιστή σου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:02ήμαρτον άνθρωπέ μουSeaHawk έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:57 Δηλαδη θεωρησατε ενα τοπικ με τιτλο "Το πτώμα του Τυρναβου" καταλληλο για να τα πειτε αυτα;![]()
![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Γιατί όχι; Στο ίδιο ή παρόμοιο θέμα είχαν ξεκατινιαστεί και είχαν βγάλει τα προσωπικά τους... ευτυχή σώψυχα οι δύο ομοιοπαθείς φιλενάδες. Αν μη τι άλλο, λειτουργώ ως ενωτικό στοιχείο σε όλες τις ψυχωσικές περιπτώσεις που τραβάνε τα δικά τους ζόρια. Είναι κι αυτό κάτι.SeaHawk έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:57 Δηλαδη θεωρησατε ενα τοπικ με τιτλο "Το πτώμα του Τυρναβου" καταλληλο για να τα πειτε αυτα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
marabou έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:04Ξέπεσες στο να την λες στον συναγωνιστή σου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:02ήμαρτον άνθρωπέ μουSeaHawk έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:57 Δηλαδη θεωρησατε ενα τοπικ με τιτλο "Το πτώμα του Τυρναβου" καταλληλο για να τα πειτε αυτα;![]()
![]()
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
εχει αρχισει η νικολου. ειμαι περιεργος να δω τα στοιχεια για να δω αν επεσα μεσα στην υποθεση
οτι καπου εκει γυρω εγινε το εγκλημα
οτι καπου εκει γυρω εγινε το εγκλημα
Μας καύλωσες βραδυάτικα μικρέ ανόητε. Με τέτοιες σκέψεις κοιμάσαι, όταν δεν γράφεις εδώ μέσα;SeaHawk έγραψε: 22 Φεβ 2025, 00:04Το επομενο βημα ειναι να πατε σε καμια κηδεια και να συνεχισετε εκει τις αντεγκλησεις σας πανω απο το μνημα την ωρα που ο παπας ψελνει "εν τοπο χλοερο εν τοπο αναψυξεως"
Ανωμαλιαρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos