Πίπες καμαρωτές.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:33Και ναι, κυρίες και κύριοι, κάποια στιγμή αποκαλύπτεται τι ακριβώς κάνει όλα τα ...φρεσκαδουρικα κατινιαριά να λυσσάνε.Πασιφάη έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:28Είσαι μουρλή με πινακίδες. Και τελειωμενη περσόνα. Ο,τι και να πεις, απλά επιβεβαιώνεις την συνθήκη.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 22:53
Μπαταλοξανθόψειρα, άντε να πλύνεις κανένα από τα ξεχειλωμένα στριγκάκια σου και άσε τα... πάτερν για το κουτσομπολιασμένο συνάφι σου.
Αυτές που έχουν θέμα με μεγαλοπρέπεια και ισχύ είναι κάτι ξεπεσμένες γιεγιεσούδες που τους έμεινε το χούι.![]()
Αν μη τι άλλο οι άντρηδες του είδους, έκοψαν εδώ και καιρό τις παλιές τους μαγκιές. Φρόντισε κι εσύ να συντονιστείς.
Ή κάνε μία ακόμη καταγγελία. Μπορείς.![]()
Υ.γ. Πες μου, γουστάρεις; Λιμπίζεσαι που δεν μπορείς να δεις ούτε το μικρό μου δακτυλάκι, στις βόλτες που κάνεις στις αναρτήσεις μου, παρταλογύναιο;
Είσαι χειρότερη και απ'τις μπαζόλες τριτοτέταρτες. Βγάλε κανα μπούτι, καμιά μάπα να καυλώσεις το αχόρταγο κοινό σου. Με φίλτρα για κάλυψη. Έλα τώρα. Δεν το'χεις. Σε παίζω μπάλα ασάλιωτα.![]()
Μόνον με φίλτρα θεωρούν ότι επιτυγχάνεται αυτό που δεν είχαν ούτε στα νιάτα τους.
Καθυστέρησες αλλά τελικά το μολόγησες... μπαταλοχυμένη ξανθόψειρα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
μπήκα στον κόπο να απομαγνητοφωνήσω
βγάλε συμπεράσματα μόνος σου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Βρε δεν πάτε να απαξιώνετε ότι θέτε βρε αφανή κατινίδια;Niki έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:36 Πασιφάη με έμαθες να απαξιώνω τον κάθε βλαμμένο και να μην τσιμπάω.
Τώρα τι θα γίνει πρέπει να σου επιστρέψω την μάθηση;![]()
Απλώς χαρακτηρισμούς για νουδουλικά και μποτάκια μην κάνετε.
Χαζογκόμενες τελευταίας διαλογής που την είδατε και καθοδηγήτριες στην πολιτική, είστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:36 Ε, αφού την έπιασε πάλι κλιμακτηριακή υστερία την ξανθόψειρα, θα πάρει αυτό που ζητά ο οργανισμός της.
Πόσα χρόνια έχεις που αναπολείς την κλιμακτήριο;
Είναι γραφική η γκόμενα κορίτσι μου και απόψε με έκανε να θέλω να ''την παίξω''..Niki έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:36 Πασιφάη με έμαθες να απαξιώνω τον κάθε βλαμμένο και να μην τσιμπάω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θα με βαλουν σε πειρασμο να μπω στο ινστα της μασαμπουκας και να δω ποεις κανουν λαικ
θα μεσολαβήσω για τα δίδακτρα, μη σκαςNiki έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:36 Πασιφάη με έμαθες να απαξιώνω τον κάθε βλαμμένο και να μην τσιμπάω.
(με τραγούδια ξεκίνησα σήμερις, να κλείσω και με κανα αζμα ακόμη)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πασιφάη με Γαλή μαλλιοτραβιούνται για τα μάτια του ΣΕ
Soon,in a theatre near you
Soon,in a theatre near you
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ντροπή που τσαντίζεσαι. Δεν σου φτάνω εγώ καρδιά μου; Σε πειράζουν και οι χαρακτηρισμοί, απ'ότι βλέπω Γιατί; Μόνο εσύ μπορείς να τους κάνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:40Βρε δεν πάτε να απαξιώνετε ότι θέτε βρε αφανή κατινίδια;Niki έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:36 Πασιφάη με έμαθες να απαξιώνω τον κάθε βλαμμένο και να μην τσιμπάω.
Απλώς χαρακτηρισμούς για νουδουλικά και μποτάκια μην κάνετε.
Χαζογκόμενες τελευταίας διαλογής που την είδατε και καθοδηγήτριες στην πολιτική, είστε.![]()
όχι ρε πστ μου
Την πέρασα όπως το κόβιντ. Βασικά πέρασε και με δε άγγιξε μπαταλοχυμένη ξανθόψειρα. Και αν έχεις τέτοια ανταγωνιστικά προβλήματα και ψυχωτικές αντιδράσεις από τώρα, δεν θέλω καν να σκέφτομαι σε τι επίπεδα θα φτάσεις όταν γίνεις κι εσύ... μουστόγρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μη με βάζετε να ασχολούμαι ρε, ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ!
αλλά ΤΙ έγραψες ΜΩΡΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ????

αλλά ΤΙ έγραψες ΜΩΡΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ????
Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:46 μη με βάζετε να ασχολούμαι ρε, ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ!
αλλά ΤΙ έγραψες ΜΩΡΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ????![]()
![]()
![]()
Ε, τώρα που ξεκίνησε μη χαλάμε τη ροή, καρακατινάρες μου.
Δεν ξέρω ποια είναι η καμπαρετζού αλλά δεν είναι κωμικό το τι κάνει και σκυλιάζουν όλα τα φρεσκαδούρικα θηλυκά του πχώρου;Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2024, 20:05μπράβο, και τώρα τί απέδειξες οτι είσαι γραία αλλά όχι αγάμητη;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2024, 20:02Άσε μας ρε καρακατινιαριό, κάνε την αντίστοιχη ερώτηση στην κάθε κακοχυμένη αρσενική και θηλυκή χλαπάτσα του είδους σου, που αναφέρεται σε αγάμητες γραίες, είτε για πολιτικούς είτε για προσωπικούς λόγους.Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2024, 19:54 δηλαδή, άμα ξεβρακώνεσαι για να ...αποδείξεις κάτι (που θρέφεις στο μυαλό σου...) σε κάποιους άσχετους στο ΠΑ ενός φόρουμ, δεν θέλω να φανταστώ τί μπορεί να συμβαίνει παρακάτω
στον ψυχοδιανοητικό σου κόσμο, εννοώ
Άντε μπράβο με το κάθε ροδοκοπανατζίδικο φοβικό ζαβό, εδώ μέσα.
Αυτήν τη γλώσσα καταλαβαίνετε; Κανένα πρόβλημα. Αυτήν θα έχετε. Κι εσείς και το φανκλαμπ σας.![]()
μπαι δε γουει, δεν είδα πουθενά την Πασίφω να κάνει στριπτιζ ούτε την καμπαρετζού
άει πιο πέρα, σαλεμένη
Ένα κακοχυμένο σώμα μια ψυχή είναι όλα τούτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα ξαναλέμε αύριο καταθλιπτικά μου γυναικάκια.
Και τη συμπάθεια μου στους υποστηρικτές του είδους σας.
Και τη συμπάθεια μου στους υποστηρικτές του είδους σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η φάση ειναι πως έχω πολλά χρόνια μπροστά μου ακόμη να ζήσω και η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να φτάσω τα δικά σου μοναχικά κόπρανα, διότι είμαι άλλος άνθρωπος. Ωχ..Σόρυ. Εσύ δεν είσαι καν. Ποιός να σε φτύσει γλυκειά μου. Και σοκολατίνα να ήσουν στο περίβλημα, η μπόχα σου θα αναδυόταν με τεράστια επιτυχία.Είναι και η μυρωδια του σώματος ενίοτε που βγαζει το Eau de Parfum. Δεν θα είχες ελπίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2025, 23:45Την πέρασα όπως το κόβιντ. Βασικά πέρασε και με δε άγγιξε μπαταλοχυμένη ξανθόψειρα. Και αν έχεις τέτοια ανταγωνιστικά προβλήματα και ψυχωτικές αντιδράσεις από τώρα, δεν θέλω καν να σκέφτομαι σε τι επίπεδα θα φτάσεις όταν γίνεις κι εσύ... μουστόγρια.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-