!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Oι πιθανοι διάδοχοι του Ζελένσκι

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Oι πιθανοι διάδοχοι του Ζελένσκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Εικόνα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:56 Όσο μου την έσπαγε ο Ζελένσκι στις αρχές του πολέμου, αλλά τόσο έχω αρχίσει να τον σέβομαι αμέριστα...
Ασχέτως Αζώφ και λοιπών άσβερκων, μόνο δέος ρε πούστη μου...
Μόνος εναντίον όλων ουσιαστικά...
Δεν περιμέναμε τον Ζελενσκαρο για να μάθουμε ότι όσο κωμικοί είναι οι κωμικοί στο επάγγελμά τους, αλλο τόσο σοβαρότατοι είναι στο πώς αντιμετωπίζουν τα πράγματα στην πραγματική τους ζωή.

Δεν ειναι τυχαίο που η συντριπτική τους πλειονότητα είναι και πάσχοντες από κατάθλιψη.

Για 3ημερες επεμβάσεις έλεγαν όλοι, και 3 χρόνια ο Ζελενσκαρος τους έχει πακτωσει τα τακούνια από τις γόβες στο μποτοξικό πάτο τους. :102:
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Ο προδοτης ο Αρεστοβιτς δεν ειναι στο καδρο?
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Από την στιγμή που δεν θα επιτραπεί στο KKU και σε υποψήφιο των Ρωσοφονων να κατέβουν στις εκλογές μιλάμε για εκλογές παρωδία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

vantono έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:05
exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:56 Όσο μου την έσπαγε ο Ζελένσκι στις αρχές του πολέμου, αλλά τόσο έχω αρχίσει να τον σέβομαι αμέριστα...
Δεν περιμέναμε τον Ζελενσκαρο για να μάθουμε ότι όσο κωμικοί είναι οι κωμικοί στο επάγγελμά τους, αλλο τόσο σοβαρότατοι είναι στο πώς αντιμετωπίζουν τα πράγματα στην πραγματική τους ζωή.

Δεν ειναι τυχαίο που η συντριπτική τους πλειονότητα είναι και πάσχοντες από κατάθλιψη.

Για 3ημερες επεμβάσεις έλεγαν όλοι, και 3 χρόνια ο Ζελενσκαρος τους έχει πακτωσει τα τακούνια από τις γόβες στο μποτοξικό πάτο τους. :102:
Άσχετο. Μην κάνεις λογικά άλματα και πετάς ότι σου έρχεται επειδή απλά σου φαίνεται κάπως.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
zteo

Αρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:48
Καραμελίτσα έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:39 Έχεις 5 παίκτες, Αμερικανούς πρακτορες, Γερμανούς πράκτορες, Ρώσους πρακτορες, ολιγαρχες του χρηματοπιστωτικού, ολιγαρχες της βιομηχανίας. Ο νικητής θα προέλθει από συμμαχία 3 παικτών. Πιο πιθανό Αμερικανοί, Ρώσοι, ολιγαρχες βιομηχανίας να είναι ο νικητηριος συνδυασμός.

Δεν θα μιλουσαν οι Αμερικανοι για εκλογες αν δεν ειχαν βρει το νικητη.

Και δεν θα ετρεμε ο Ζελενσκι να τις κανει αν πιστευε οτι θα εκλεγει πανηγυρικα.

.
Η σωστή έκφραση είναι να διορίσουν τον νικητή. Πάντως όλοι υποψήφιοι είναι πνευματικά τέκνα της χρηματοδότησης της USAID.
Ξέρεις την υπηρεσία που και καλά έχει κλείσει ο Ντόναλντ.
Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος έτσι. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ε ας βγαλουμε Πρωθυπουργο τον Λαζοπουλο η τον Μικεους
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
zteo

Zelda έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:51
George_V έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:24

Kαι ποιος εγγυαται οτι δεν θα πεσει νοθεια για να κανει μετα κωλοδαχτυλα ο Ζελενσκι στον Τραμπ?
Αν γινουν εκλογες με αυτες τις συνθήκες, ο καθενας θα μπορει να ισχυριζεται οτι θελει.

Μιλαμε για 4 εκ. ατομα εκτοπισμενα εντος Ουκρανιας
6,5 εκ. που ειναι εκτος Ουκρανιας.
Και πανω απο 10 εκ. που χρειαζονται καθημερινα διαφορα ειδη ανθρωπιστικης βοήθειας για βασικες αναγκες

Τα 3/5 του πληθυσμου περιπου ειτε δε θα μπορουν, ειτε θα δυσκολευτουν να ψηφίσουν
Μια χαρά μπορούν όλοι αυτοί να ψηφίσουν και μια χαρά να εκφράσουν την άποψη τους.
Απλά τα τέκνα της USAID δεν θέλουν την άποψη τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Βεβαια, ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο να κανουν εκλογες σε πολεμικες ζωνες
Απειρα τα ιστορικα παραδειγματα
Άβαταρ μέλους
vantono

George_V έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:18

Ε ας βγαλουμε Πρωθυπουργο τον Λαζοπουλο η τον Μικεους
Μόνο Τσουβέλαρο :102:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Zelda έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:22 Βεβαια, ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο να κανουν εκλογες σε πολεμικες ζωνες
:lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

zteo έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:12 Από την στιγμή που δεν θα επιτραπεί στο KKU και σε υποψήφιο των Ρωσοφονων να κατέβουν στις εκλογές μιλάμε για εκλογές παρωδία.
Με το κκυ κατεβαινε ο υποψήφιος των ρωσοφωνων ή με άλλο κόμμα?
Αν το ΚΚ Ουκρανίας δεν ήταν ρωσοφιλο αλλά απλως ένα κομμουνιστικό σοβαρό κόμμα με απόψεις ΟΑΚΚΕ για τη Ρωσία, διαφωνώ.
Αν είχαν ρωσοφιλο πρόεδρο ή ρωσοφιλος πρόεδρος κατέβαινε με άλλο κόμμα, καλά του έκαναν :102:

Θα είχες εσύ πόλεμο/εισβολή των Τούρκων μέσα στη χώρα σου, και θα επέτρεπες έτσι ελαφρά την καρδία στο μουσουλμανικό κόμμα στη Θράκη να κατέβει στις εκλογές. :102:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

zteo έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:16
Αρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:48
Καραμελίτσα έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:39 Έχεις 5 παίκτες, Αμερικανούς πρακτορες, Γερμανούς πράκτορες, Ρώσους πρακτορες, ολιγαρχες του χρηματοπιστωτικού, ολιγαρχες της βιομηχανίας. Ο νικητής θα προέλθει από συμμαχία 3 παικτών. Πιο πιθανό Αμερικανοί, Ρώσοι, ολιγαρχες βιομηχανίας να είναι ο νικητηριος συνδυασμός.

Δεν θα μιλουσαν οι Αμερικανοι για εκλογες αν δεν ειχαν βρει το νικητη.

Και δεν θα ετρεμε ο Ζελενσκι να τις κανει αν πιστευε οτι θα εκλεγει πανηγυρικα.

.
Η σωστή έκφραση είναι να διορίσουν τον νικητή. Πάντως όλοι υποψήφιοι είναι πνευματικά τέκνα της χρηματοδότησης της USAID.
Ξέρεις την υπηρεσία που και καλά έχει κλείσει ο Ντόναλντ.
Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος έτσι. :8)

Oι Τραμπικοι θεωρουμε το Ζελενσκι εναν απατεωνα που εχτιζε βιλες στο εξωτερικο οσο οι Ουκρανοι πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη.

Και εναν τυπο που απλα τον ειχε στο τσεπακι του ο Μπαιντεν και το Deep State, o oρισμος του αχυρανθρωπου.

.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Zelda έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:22 Βεβαια, ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο να κανουν εκλογες σε πολεμικες ζωνες
Βενιζελος
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

George_V έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:40
Βενιζελος
Ηταν πολεμικη ζωνη η Ελλαδα τοτε;
Μεχρι και οι Τουρκοι στη Μακεδονια ψηφιζαν
Η Μ. Ασια δεν ψηφιζε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”