!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Oι πιθανοι διάδοχοι του Ζελένσκι
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Oι πιθανοι διάδοχοι του Ζελένσκι
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν περιμέναμε τον Ζελενσκαρο για να μάθουμε ότι όσο κωμικοί είναι οι κωμικοί στο επάγγελμά τους, αλλο τόσο σοβαρότατοι είναι στο πώς αντιμετωπίζουν τα πράγματα στην πραγματική τους ζωή.exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:56 Όσο μου την έσπαγε ο Ζελένσκι στις αρχές του πολέμου, αλλά τόσο έχω αρχίσει να τον σέβομαι αμέριστα...
Ασχέτως Αζώφ και λοιπών άσβερκων, μόνο δέος ρε πούστη μου...
Μόνος εναντίον όλων ουσιαστικά...
Δεν ειναι τυχαίο που η συντριπτική τους πλειονότητα είναι και πάσχοντες από κατάθλιψη.
Για 3ημερες επεμβάσεις έλεγαν όλοι, και 3 χρόνια ο Ζελενσκαρος τους έχει πακτωσει τα τακούνια από τις γόβες στο μποτοξικό πάτο τους.
Ο προδοτης ο Αρεστοβιτς δεν ειναι στο καδρο?
Από την στιγμή που δεν θα επιτραπεί στο KKU και σε υποψήφιο των Ρωσοφονων να κατέβουν στις εκλογές μιλάμε για εκλογές παρωδία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άσχετο. Μην κάνεις λογικά άλματα και πετάς ότι σου έρχεται επειδή απλά σου φαίνεται κάπως.vantono έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:05Δεν περιμέναμε τον Ζελενσκαρο για να μάθουμε ότι όσο κωμικοί είναι οι κωμικοί στο επάγγελμά τους, αλλο τόσο σοβαρότατοι είναι στο πώς αντιμετωπίζουν τα πράγματα στην πραγματική τους ζωή.exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:56 Όσο μου την έσπαγε ο Ζελένσκι στις αρχές του πολέμου, αλλά τόσο έχω αρχίσει να τον σέβομαι αμέριστα...
Δεν ειναι τυχαίο που η συντριπτική τους πλειονότητα είναι και πάσχοντες από κατάθλιψη.
Για 3ημερες επεμβάσεις έλεγαν όλοι, και 3 χρόνια ο Ζελενσκαρος τους έχει πακτωσει τα τακούνια από τις γόβες στο μποτοξικό πάτο τους.![]()
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Η σωστή έκφραση είναι να διορίσουν τον νικητή. Πάντως όλοι υποψήφιοι είναι πνευματικά τέκνα της χρηματοδότησης της USAID.Αρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:48Καραμελίτσα έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:39 Έχεις 5 παίκτες, Αμερικανούς πρακτορες, Γερμανούς πράκτορες, Ρώσους πρακτορες, ολιγαρχες του χρηματοπιστωτικού, ολιγαρχες της βιομηχανίας. Ο νικητής θα προέλθει από συμμαχία 3 παικτών. Πιο πιθανό Αμερικανοί, Ρώσοι, ολιγαρχες βιομηχανίας να είναι ο νικητηριος συνδυασμός.
Δεν θα μιλουσαν οι Αμερικανοι για εκλογες αν δεν ειχαν βρει το νικητη.
Και δεν θα ετρεμε ο Ζελενσκι να τις κανει αν πιστευε οτι θα εκλεγει πανηγυρικα.
.
Ξέρεις την υπηρεσία που και καλά έχει κλείσει ο Ντόναλντ.
Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος έτσι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε ας βγαλουμε Πρωθυπουργο τον Λαζοπουλο η τον Μικεουςvantono έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:05Δεν περιμέναμε τον Ζελενσκαρο για να μάθουμε ότι όσο κωμικοί είναι οι κωμικοί στο επάγγελμά τους, αλλο τόσο σοβαρότατοι είναι στο πώς αντιμετωπίζουν τα πράγματα στην πραγματική τους ζωή.exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:56 Όσο μου την έσπαγε ο Ζελένσκι στις αρχές του πολέμου, αλλά τόσο έχω αρχίσει να τον σέβομαι αμέριστα...
Για 3ημερες επεμβάσεις έλεγαν όλοι, και 3 χρόνια ο Ζελενσκαρος τους έχει πακτωσει τα τακούνια από τις γόβες στο μποτοξικό πάτο τους.![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μια χαρά μπορούν όλοι αυτοί να ψηφίσουν και μια χαρά να εκφράσουν την άποψη τους.Zelda έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:51Αν γινουν εκλογες με αυτες τις συνθήκες, ο καθενας θα μπορει να ισχυριζεται οτι θελει.George_V έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:24
Kαι ποιος εγγυαται οτι δεν θα πεσει νοθεια για να κανει μετα κωλοδαχτυλα ο Ζελενσκι στον Τραμπ?
Μιλαμε για 4 εκ. ατομα εκτοπισμενα εντος Ουκρανιας
6,5 εκ. που ειναι εκτος Ουκρανιας.
Και πανω απο 10 εκ. που χρειαζονται καθημερινα διαφορα ειδη ανθρωπιστικης βοήθειας για βασικες αναγκες
Τα 3/5 του πληθυσμου περιπου ειτε δε θα μπορουν, ειτε θα δυσκολευτουν να ψηφίσουν
Απλά τα τέκνα της USAID δεν θέλουν την άποψη τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βεβαια, ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο να κανουν εκλογες σε πολεμικες ζωνες
Απειρα τα ιστορικα παραδειγματα
- vantono
Μόνο ΤσουβέλαροGeorge_V έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:18Ε ας βγαλουμε Πρωθυπουργο τον Λαζοπουλο η τον Μικεουςvantono έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:05Δεν περιμέναμε τον Ζελενσκαρο για να μάθουμε ότι όσο κωμικοί είναι οι κωμικοί στο επάγγελμά τους, αλλο τόσο σοβαρότατοι είναι στο πώς αντιμετωπίζουν τα πράγματα στην πραγματική τους ζωή.exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:56 Όσο μου την έσπαγε ο Ζελένσκι στις αρχές του πολέμου, αλλά τόσο έχω αρχίσει να τον σέβομαι αμέριστα...
Zelda έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:22 Βεβαια, ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο να κανουν εκλογες σε πολεμικες ζωνες
- vantono
Με το κκυ κατεβαινε ο υποψήφιος των ρωσοφωνων ή με άλλο κόμμα?zteo έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:12 Από την στιγμή που δεν θα επιτραπεί στο KKU και σε υποψήφιο των Ρωσοφονων να κατέβουν στις εκλογές μιλάμε για εκλογές παρωδία.
Αν το ΚΚ Ουκρανίας δεν ήταν ρωσοφιλο αλλά απλως ένα κομμουνιστικό σοβαρό κόμμα με απόψεις ΟΑΚΚΕ για τη Ρωσία, διαφωνώ.
Αν είχαν ρωσοφιλο πρόεδρο ή ρωσοφιλος πρόεδρος κατέβαινε με άλλο κόμμα, καλά του έκαναν
Θα είχες εσύ πόλεμο/εισβολή των Τούρκων μέσα στη χώρα σου, και θα επέτρεπες έτσι ελαφρά την καρδία στο μουσουλμανικό κόμμα στη Θράκη να κατέβει στις εκλογές.
zteo έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:16Η σωστή έκφραση είναι να διορίσουν τον νικητή. Πάντως όλοι υποψήφιοι είναι πνευματικά τέκνα της χρηματοδότησης της USAID.Αρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:48Καραμελίτσα έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:39 Έχεις 5 παίκτες, Αμερικανούς πρακτορες, Γερμανούς πράκτορες, Ρώσους πρακτορες, ολιγαρχες του χρηματοπιστωτικού, ολιγαρχες της βιομηχανίας. Ο νικητής θα προέλθει από συμμαχία 3 παικτών. Πιο πιθανό Αμερικανοί, Ρώσοι, ολιγαρχες βιομηχανίας να είναι ο νικητηριος συνδυασμός.
Δεν θα μιλουσαν οι Αμερικανοι για εκλογες αν δεν ειχαν βρει το νικητη.
Και δεν θα ετρεμε ο Ζελενσκι να τις κανει αν πιστευε οτι θα εκλεγει πανηγυρικα.
.
Ξέρεις την υπηρεσία που και καλά έχει κλείσει ο Ντόναλντ.
Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος έτσι.![]()
Oι Τραμπικοι θεωρουμε το Ζελενσκι εναν απατεωνα που εχτιζε βιλες στο εξωτερικο οσο οι Ουκρανοι πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη.
Και εναν τυπο που απλα τον ειχε στο τσεπακι του ο Μπαιντεν και το Deep State, o oρισμος του αχυρανθρωπου.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
ΒενιζελοςZelda έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:22 Βεβαια, ειναι πολυ συνηθισμενο φαινομενο να κανουν εκλογες σε πολεμικες ζωνες
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1306 Απαντήσεις
- 29044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 0 Απαντήσεις