!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
παντως υπάρχει και παραπληροφόρηση. Ισως πρέπει να της κατεβασουν το ΦΒ να μην λεει για κακόψυχους, και να ερημωνόμαστε μονο απο σοβαρές πηγές για το θεμα, απο Δημοσιογράφους.
Αυτά ρώταγα κι εγώ τον Πατησιώτη. Σε παραπέμπω σε πίσω σελίδες. Αν καταλάβεις κάτι από τις απαντήσεις, εξήγησέ μου κι εμένα που δεν κατάλαβα.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:22Η ποιά?Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:20βρε ασε τις σαλτσες και τα μαλλον . η μανα του ειχε πει πως δεν σχετιζεται με τα τεμπη μετα τα αλλαξε , δεν θα την καλουσε η δικαιοσυνη ? στα φρυδια της δεν την καλει . την καλει ? βελάζετε . το στανιο μ μεσαKauldron έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:17
Για να κάνει σα τη χήρα στο κρεβάτι η Αρεοπαγίτισσα, μάλλον θίχτηκε ο Μητσωτός που τον είπανε σκατόψυχο.![]()
Ρε τύπε, εσύ πού ξέρεις τί μπορεί να παίχτηκε? Μπορεί να ήλπιζε οτι θα ήταν ζωντανό το παιδί της, και αν τα έλεγε αυτά θα το επέστρεφαν τα Μητσοτάκια.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Να πούνε και του Πλακιά να μη μιλάειenaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:24 παντως υπάρχει και παραπληροφόρηση. Ισως πρέπει να της κατεβασουν το ΦΒ να μην λεει για κακόψυχους, και να ερημωνόμαστε μονο απο σοβαρές πηγές για το θεμα, απο Δημοσιογράφους.
Ξέρω γω? Τί να πω πια?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
λάθος λεει αυτος, ο οττο και ο ερμης ειπαν οτι δεν εχει σχέση, γιατι να πουνε ψεματα;
Είμαι βέβαιος οτι το συνέδεσε με τον Αντρέα Παπανδρέου.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:24Αυτά ρώταγα κι εγώ τον Πατησιώτη. Σε παραπέμπω σε πίσω σελίδες. Αν καταλάβεις κάτι από τις απαντήσεις, εξήγησέ μου κι εμένα που δεν κατάλαβα.Kauldron έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:22Η ποιά?Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:20
βρε ασε τις σαλτσες και τα μαλλον . η μανα του ειχε πει πως δεν σχετιζεται με τα τεμπη μετα τα αλλαξε , δεν θα την καλουσε η δικαιοσυνη ? στα φρυδια της δεν την καλει . την καλει ? βελάζετε . το στανιο μ μεσα![]()
Ρε τύπε, εσύ πού ξέρεις τί μπορεί να παίχτηκε? Μπορεί να ήλπιζε οτι θα ήταν ζωντανό το παιδί της, και αν τα έλεγε αυτά θα το επέστρεφαν τα Μητσοτάκια.
Από 'κει και πέρα, ο πατ πατ είναι μεγάλη σουπιά και νυφίτσα, και να τον ρωτάς ο,τιδήποτε, είναι ανούσιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πείτε λίγο πόσο ψεκ είναι κάποιος να πηγαίνει το κακό του το μυαλό σε διάφορα
Αν ειναι να πιστεύουμε μόνο τα τουιτ που παρουσίασε ο Οριον πιο πάνω. Έχω κι εγώ από αυτά να βάλω.
Αν ειναι να πιστεύουμε μόνο τα τουιτ που παρουσίασε ο Οριον πιο πάνω. Έχω κι εγώ από αυτά να βάλω.
Ο έρμος ο Εμής, κάποτε έλεγε οτι ο τελευταίος νεοδημοκράτης πρέπει να κρεμαστεί με τα έντερα του τελευταίου πασόκου.enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:26 λάθος λεει αυτος, ο οττο και ο ερμης ειπαν οτι δεν εχει σχέση, γιατι να πουνε ψεματα;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ε οκ, μεγαλωσε και ωρίμασε . Αλλα για να λενε τα παιδιά οτι δεν εχει σχέση καμια με τα τεμπη η εισαγγελεας ετσι θα ειναι, γιατι να πουνε ψεματα;
οκ για μένα δεν στέκει το αφήγημα της μεταφοράς και της τοποθέτησης. Αν θέλαν τοποθέτηση θα την έκαναν στο ένα μέτρο απο το δρόμο όχι 500 στο κατσάβραχο. Αν πάλι ήθελαν πέταμα δεν θα αφήναν τα γυαλάκια τακτοποιημένα ουτε θα τον πηγαιναν εκει πανω. Εκεί πήγε μόνος του.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2025, 16:13Εγώ. Και άλλα στοιχεία το λένε, απλώς κάνω μία σύνδεση μεταξύ τους.Σέλευκας έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:58ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:57
Ο Καλογήρου, πέθανε τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης του και όχι στο σημείο που βρέθηκε. Εκεί μεταφέρθηκε αργότερα. Και σε σημείο που ήταν σίγουρο ότι θα βρεθεί, στον πιο κατάλληλο για την άποψη των δολοφόνων χρόνο.
ποιος το λέει αυτό και πως τεκμαίρεται ;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
να διευκρινίσω οτι οι ιατροδικαστές βρήκαν οτι ο Βασίλης Καλογήρου πέθανε εκεί πριν 50 μέρες. Αυτό προκύπτει απο τα σκουλίκια .
Ετσι καταρρίπτεται η μαρτυρία κυνηγών οτι αν ηταν εκεί θα τον έβλεπαν αυτοί και τα σκυλιά τους και περάσαν 50.000 φορές όπως είπαν.
Ετσι καταρρίπτεται η μαρτυρία κυνηγών οτι αν ηταν εκεί θα τον έβλεπαν αυτοί και τα σκυλιά τους και περάσαν 50.000 φορές όπως είπαν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Ναι μωρε, ωραια τα παραμυθια που καποιος ειπε στον Στεργιο και τα εφερε εδώ, αλλα για αυτοκτονία θα παει η υπόθεση. Να εχουμε εμπιστοσύνη στην αστυνομια της Λαρισας.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτή τη φορά μπορεί να είναι κάπως αλλιώς διότι η Αποστολάκη πήρε την ίδια την Αδειλίνη τηλέφωνο και διαμαρτυρήθηκε για τα δημοσιεύματα που συνέδεαν την εξαφάνιση του γιού της με τη δουλειά της για τα Τέμπη οπότε θα κληθεί να καταθέσει ποιούς υποψιάζεται ότι σκότωσαν το γιό της και εάν αυτοί έχουν σχέση με την υπόθεση των Τεμπών.nyxtovios έγραψε: 20 Φεβ 2025, 17:12Μα δεν πρόκειται να βγει κάτι από αυτό.
500 φορές έχουμε ακολυσει, σε όλες τις υποθέσεις που γίνεται ντόρος, για κατεπείγουσα έρευνα.
Μόνο για γέλια είναι
Εάν πει ότι δεν έχουν σχέση τότε λήγει η παραφιλολογία το τι έλεγε στην κηδεία και μετά.
Εάν πει ότι έχουν θα κληθεί να απαντήσει γιατί είπε τα αντίθετα στο τηλέφωνο στην Αδειλίνη και τι έγινε από τότε για να αλλάξει γνώμη.
εχει καμια σοβαρή πηγη για αυτο που γραφεις; Κάποιον Δημοσιογράφο εννοω, ωστε να ειναι έγκυρο και αποδεκτό απο ολους.πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:04 Αυτή τη φορά μπορεί να είναι κάπως αλλιώς διότι η Αποστολάκη πήρε την ίδια την Αδειλίνη τηλέφωνο
κρυφακουγε κανεις, ετσι το ξερουμε;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι δημοσιογράφοι είναι σοβαρές πηγές;enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:05εχει καμια σοβαρή πηγη για αυτο που γραφεις; Κάποιον Δημοσιογράφο εννοω, ωστε να ειναι έγκυρο και αποδεκτό απο ολους.πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:04 Αυτή τη φορά μπορεί να είναι κάπως αλλιώς διότι η Αποστολάκη πήρε την ίδια την Αδειλίνη τηλέφωνο
κρυφακουγε κανεις, ετσι το ξερουμε;
για αυτα που λες για το τηλεφώνημα, το περιεχόμενο, εχεις καμια πηγη; Το άκουσε κανείς σε κανένα τηλεφωνο που παρακολουθει;πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:09 Οι δημοσιογράφοι είναι σοβαρές πηγές;Aλλά ούτε αυτό έχει σημασία.Θα καταθέσει.Εάν δεν είναι αλήθεια ας πει στην κατάθεσή της ότι δεν μίλησε με την Αδειλίνη.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-