πωπω, εισαι και καγκουρόκοτα βλεπω. Πανελλαδικά βρε, έχουμε καλυτερο κομπο κακοψυχου και γυφτου, περα απο Κυριακο-Πορτοσάλτε; Πες μερικα να μην λεμε μονο για τον Πρωθυπουργό, μοιαζει οτι το κανουμε επίτηδες.Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:38 δεν ειμαι απο κει ρε . τα παραπονα , παρατηρησεις , παραγγελιες , στους ντοπιους .![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
Και ο όρος "αφεντικό"... που συνάδει με το περιρρέον κλίμα. Aρκεί μια ματιά στις αφίσες και συνθήματα που έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν από τα δαιμόνια βλημμένα.πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:32Το τοποθετώ ότι δεν ήθελε να εκτεθεί η ίδια και έβαλε την προισταμένη της να το διαψεύσει.Πως αλλιώς να το τοποθετήσω;αυτό έκανε.Δεν χρειαζόταν να βγει στα κανάλια,μία ανακοίνωση να έκανε ή ακόμη και μια διαρροή από άνθρωπό της αρκούσε.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:23 Και το άλλο που λέγαμε, πώς το τοποθετείς οτι δεν το διέψευσε η ίδια η Αποστολάκη (να έβγαινε στα κανάλια ας πούμε την ωρα που έψαχνε το παιδί της..?) αλλά πήρε τηλ την Αδειλίνη?
Η παραγγελία είναι προσεκτική : να καταθέσει ποιόν υποψιάζεται διότι και αυτή δεν το λέει ευθέως.Κακόψυχοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά το περιρρέον κλίμα αυτό υπονοεί.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:23 Και δηλαδή, το πήρε πάνω της η Αδειλίνη επειδή ας πούμε υποδαυλίζει κάτι συγκεκριμένο η Αποστολάκη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κουλη γαμιεσαι . ( μη με ξαναενοχλησεις μεχρι το απογευμα ., )enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:41πωπω, εισαι και καγκουρόκοτα βλεπω. Πανελλαδικά βρε, έχουμε καλυτερο κομπο κακοψυχου και γυφτου, περα απο Κυριακο-Πορτοσάλτε; Πες μερικα να μην λεμε μονο για τον Πρωθυπουργό, μοιαζει οτι το κανουμε επίτηδες.Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:38 δεν ειμαι απο κει ρε . τα παραπονα , παρατηρησεις , παραγγελιες , στους ντοπιους .![]()
291 θετικά σχόλια και καρδούλες....πσυχουλες μου...
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Αυτή τη στιγμή προηγείται το αφήγημα οτι το παιδί άρχισε να περιπλανιέται καταδιωκόμενο. Έμεινε νηστικός και πέθανε αφού ξαπόστασε και έβγαλε τα γυαλάκια του.
Μια τέτοια στάση θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν διαπίστωσε ότι τον παρακολουθούν και πήγε να ξεφύγει όπως ο Χάρις ο Φόρντ στο φυγά.
Τα σκυλιά δεν γαβγίζουν σε πτώματα αλλά μόνο σε ζωντανά, άρχισαν να γαβγίζουν όταν κάποια ζουλάπια πήγαν στο πτώμα τέσσερις μέρες πριν την εύρεση του πτώματος.
Οταν κάποιοι σκοτώνουν πετάνε το πτώμα σε χαντάκια δίπλα σε δρόμο και μετά το σκεπάζουν, δεν το κουβαλάνε σαν μαλάκες πάνω σε πλαγιές 500 μέτρα πάνω απο δρόμο που θα τους έβλεπαν όλοι φάτσα κάρτα. Εκεί ήταν σαν αρχαίο θέατρο.
Η περίπτωση δολοφονίας αλλού και μεταφοράς εκεί δεν.....σόρυ.
Το να ήταν βλαμμένο και να περιφέρονταν πάλι χλωμό
Μια τέτοια στάση θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν διαπίστωσε ότι τον παρακολουθούν και πήγε να ξεφύγει όπως ο Χάρις ο Φόρντ στο φυγά.
Τα σκυλιά δεν γαβγίζουν σε πτώματα αλλά μόνο σε ζωντανά, άρχισαν να γαβγίζουν όταν κάποια ζουλάπια πήγαν στο πτώμα τέσσερις μέρες πριν την εύρεση του πτώματος.
Οταν κάποιοι σκοτώνουν πετάνε το πτώμα σε χαντάκια δίπλα σε δρόμο και μετά το σκεπάζουν, δεν το κουβαλάνε σαν μαλάκες πάνω σε πλαγιές 500 μέτρα πάνω απο δρόμο που θα τους έβλεπαν όλοι φάτσα κάρτα. Εκεί ήταν σαν αρχαίο θέατρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 20 Φεβ 2025, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Νομιζω να συζητήσουμε λιγο γιατι εχεις παρει αέρα και νομιζεις οτι σε παιρνει να μου κανεις χιουμοράκι.
Για πες καγκουρόκοτα μου, αλλο κομπο γυφτου και κακοψυχου, εχουμε; Κυριακος σιγουρακι λες;
enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:17 stergiosbik πες βρε τιποτε ακομα.
Θα παρουν 20 μέρες λεει οι τοξικολογικές, σπαστικό ειναι να περιμένουμε τόσες μερες χωρίς να ξέρουμε με βεβαιότητα για ποια υποθεση και ποιον γυφτο και εβαλε ο Κυριακος να φανε τον άνθρωπο, ίσως.
Πες εσύ κι έλα Λάρσα ,να σε βρουν σε κάνα χαντάκι.
Τούτα είναι σαν ψείρες. Αν κολλήσουν δύσκολα ξεμπερδεύεις.Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:45κουλη γαμιεσαι . ( μη με ξαναενοχλησεις μεχρι το απογευμα ., )enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:41πωπω, εισαι και καγκουρόκοτα βλεπω. Πανελλαδικά βρε, έχουμε καλυτερο κομπο κακοψυχου και γυφτου, περα απο Κυριακο-Πορτοσάλτε; Πες μερικα να μην λεμε μονο για τον Πρωθυπουργό, μοιαζει οτι το κανουμε επίτηδες.Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:38 δεν ειμαι απο κει ρε . τα παραπονα , παρατηρησεις , παραγγελιες , στους ντοπιους .![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μη με ενοχλεις ρε λεμε . παιζω counter strike source . παρε και ενα μεταλιο να ψαρωσεις ( ειχες γεννηθει οταν εκανα λογαριασμο στο steam ? )enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:47Νομιζω να συζητήσουμε λιγο γιατι εχεις παρει αέρα και νομιζεις οτι σε παιρνει να μου κανεις χιουμοράκι.![]()
Για πες καγκουρόκοτα μου, αλλο κομπο γυφτου και κακοψυχου, εχουμε; Κυριακος σιγουρακι λες;

εγω σε ενοχλω; εσυ μου κανεις παραθέσεις σαν την γατουλα και μετα κλαψουρίζεις. Καλα η γατουλα, αλλα εσύ νομιζω θα καταφερεις να καταλαβεις οτι δεν σε παιρνει. Πές λοιπον, Κυριάκος με βεβαιότητα;
ναι ρε .enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:51εγω σε ενοχλω; εσυ μου κανεις παραθέσεις σαν την γατουλα και μετα κλαψουρίζεις. Καλα η γατουλα, αλλα εσύ νομιζω θα καταφερεις να καταλαβεις οτι δεν σε παιρνει. Πές λοιπον, Κυριάκος με βεβαιότητα;
-
ψυχραιμος εγκληματολογος
- Phorum.gr user: ψυχραιμος εγκληματολογος
αν υποθεσουμε οτι ισχυει το σεναριο του στραγγαλισμου και η μεταφορα στο σημειο, η τοποθετηση με το χερι στην τσεπη και το αλλο χερι πισω απο το κεφαλι, τα διπλωμενα προσεκτικα γυαλια διπλα υποδηλωνουν μεγαλη προσοχη και ισως οικειοτητα. Μιλαμε για κοινη λογικη, δεν στελνεις μηνυμα και εναποθετεις προσεκτικα το θυμα σου καπου. Αν μαλιστα θες να το κανεις να μη φανει σαν εγκλημα, θα τον βαλεις με τετοιο τροπο ωστε να φανει οτι κοιμαται. Ποιος εγκληματιας, κοινος ποινικος που εκδικειται τη μανα για καποια παλια καταδικη, ειτε αυτοι που υπονοουνται οτι σχετιζονται με την γνωστη υποθεση, θα εκανε αυτο το εγκλημα χωρις να θελει να φανει οτι στελνει το μηνυμα του. Προσοχη επισης στα διαφορα στοιχεια που υπονοουν εντονο ενδοοικογενειακο καυγα πριν την εξαφανιση, που αφορουσε μαλλον συναισθηματικο ζητημα, στον σπαρακτικο οδυρμο της μανας "μακαρι να επνιγαν εμενα" κλπ. Να ξερετε οτι ολες οι διαρροες στον τυπο, που σχετιζονται με οικογενειακους καβγαδες, με το οικογενειακο περιβαλλον γενικοτερα κλπ, δεν ειναι ΠΟΤΕ τυχαιες, γινονται παντα σε συνεννοηση με την αστυνομια. Εγω προσωπικα εκανα μια βολτα στο φμπ της εισαγγελεως και ειδα μια παλια αναρτηση της οπου παρεθετε τον Οσιο Δαυιδ του Καυσοκαλυβιτη, οτι ταχα δεν υπαρχουν ψυχικα νοσηματα, αυτα ειναι μπουρδες των γιατρων, ολα ειναι δαιμονικα και αμαρτιες αυτων που δεν πιστευουν στον θεο. Καταλαβα πολλα για το περιβαλλον, δεν καταλαβαινω ακομα κατι για το πώς αυτο το παιδι πεθανε. Υπομονη.
θελει να σε ψαρωσει και να πεσεις σε αντιφασεις μεχρι να παραδεχτεις οτι το κουλι πληρωσε δολοφονουςΝon4me έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:49μη με ενοχλεις ρε λεμε . παιζω counter strike source . παρε και ενα μεταλιο να ψαρωσεις ( ειχες γεννηθει οταν εκανα λογαριασμο στο steam ? )enaon έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:47Νομιζω να συζητήσουμε λιγο γιατι εχεις παρει αέρα και νομιζεις οτι σε παιρνει να μου κανεις χιουμοράκι.![]()
για να κουβαλησουν την σορο πανω στο βουνο για να μπερδεψουν τις αστυνομικες ερευνες
υσ..ολα εγω θα στα λεω ρε;πες και συ κατι να του εκτρεψεις αλλου τις υποψιες
Ο Καλογήρου, πέθανε τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης του και όχι στο σημείο που βρέθηκε. Εκεί μεταφέρθηκε αργότερα. Και σε σημείο που ήταν σίγουρο ότι θα βρεθεί, στον πιο κατάλληλο για την άποψη των δολοφόνων χρόνο.Σέλευκας έγραψε: 20 Φεβ 2025, 15:47 Αυτή τη στιγμή προηγείται το αφήγημα οτι το παιδί άρχισε να περιπλανιέται καταδιωκόμενο. Έμεινε νηστικός και πέθανε αφού ξαπόστασε και έβγαλε τα γυαλάκια του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos