Προβλήματα υπήρξαν όπως υπάρχουν πάντα όταν κλείνει το κέντρο. Γενικά πρέπει να σταματήσουν οι κομματικές συγκεντρώσεις, έλεος στο 2019 φτάσαμεΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Δεκ 2018, 10:46Εντός του χώρου είχε πάρα πολλούς με Ελληνικές σημαίες, άντε μην λέτε μλκιες πάλι. Μια χαρά ήταν η σοσιαλιστική αστυνομία, ευγένεια και σοβαρότητα. Οι εποχές του καράβλαχου μπάτσου που την έβλεπε Τσαρλς Μπρονσον τέλειωσαν.
Αν αποκλείστηκαν παρατράγουδα, καλώς έγινε. Εγώ πάντως δεν είδα τίποτα. Κατέβηκά από 40 εκκλησιές στην Τσιμισκη, και μετά πήγα στο Παλέ. Όλα εντελώς ήρεμα, ούτε ναζί, ούτε άπλυτους συνάντησα και αυτό όχι λόγο της αστυνομοκρατίας,ούτε και μετακινούμενους ψηφοφόρους με λεωφορεία από το Κατακολο Ηλίας όπως κάνουν τα παλιά κόμματα με τους στρατούς. Απλά η ζωή συνεχίζονταν κανονικά. Ο Θεσσαλονικιός γενικά είναι καλοπερασάκιας και απολίτικος, δεν ασχολείται με τέτοια πράγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλέξης Τσίπρας στο Αλέξάνδρειο ΑΜΘ
Re: Αλέξης Τσίπρας στο Αλέξάνδρειο ΑΜΘ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σοσιαλιστική αστυνομία, προληπτικές προσαγωγές. Κι ο όργουελ θα κοκκίνιζε.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Δεκ 2018, 10:46Μια χαρά ήταν η σοσιαλιστική αστυνομία, ευγένεια και σοβαρότητα.
Και τώρα που σε θυμάμαι από το παλιό φόρουμ υποστηρικτής του καμένου όταν ο τσίπρας θα έσκιζε τα μνημόνια; Τι έγινε; Ζεις και εσύ το όνειρό σου.
- Υδράργυρος
Στολή αστυνομικουVon Mackensen έγραψε: 14 Δεκ 2018, 10:42
Θέλω και εγώ να πάω αλλά πως να ντυθω για να περάσω για Συριζαιος;
- Υπερκουλτουριάρης
Τίποτα το ιδιαίτερο. Βασικά όλο το κέντρο γύρισα και δεν είδα έναν αντιδιαδηλωτη, μαγαζιά κ.λ.π. όλα δούλευαν κομπλέ.τεν τεν έγραψε: 15 Δεκ 2018, 10:56
Προβλήματα υπήρξαν όπως υπάρχουν πάντα όταν κλείνει το κέντρο. Γενικά πρέπει να σταματήσουν οι κομματικές συγκεντρώσεις, έλεος στο 2019 φτάσαμε
Το λέω για να μην έχεις κάποιος την εικόνα πως βούλιαζε η Θεσσαλονίκη από κανα εκατομμύριο εξεγερθέντες και η κτηνώδης KGB του Μαδούρο Τσίπρα, τους άνοιγε τα κεφάλια. Όταν λέμε χαλαρουιτα το εννοούμε. Συμφωνώ βέβαια πως ο μέσος πολιτης θα παρακαλούσε να καταργηθούν οι πολιτικές και ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις, τουλάχιστον εντος μιας πολύ πυκνοκατοικημένης πόλης σαν την Θεσσαλονίκη.
Υ.Γ. Σημείωση πως τον Γενάρη του 15 πριν την τσαπού στις εκλογές, ο Τσίπρας πάλι το παλέ δεν το γέμισε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κομματικό στρατό, απλά είναι τόσο αισχροί οι αντίπαλοι, που πριν φθάσεις στην κάπλη το ρίχνεις δαγκωτο.
Ναι βεβαίως. Είμαι πολύ περήφανος που στήσαμε αυτή την χώρα στα πόδια της. Έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι. Θα μπορούσα να με πω και εθνικό ήρωα κατα κάποιο τρόπο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Δεκ 2018, 10:59
Και τώρα που σε θυμάμαι από το παλιό φόρουμ υποστηρικτής του καμένου όταν ο τσίπρας θα έσκιζε τα μνημόνια; Τι έγινε; Ζεις και εσύ το όνειρό σου.
Όλοι οι συριζαίοι είναι εθνικοί ήρωες των γειτόνων.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Δεκ 2018, 11:06
Ναι βεβαίως. Είμαι πολύ περήφανος που στήσαμε αυτή την χώρα στα πόδια της. Έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι. Θα μπορούσα να με πω και εθνικό ήρωα κατα κάποιο τρόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Η Νοτοπουλου μίλησε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Δεκ 2018, 00:02 «Η συμφωνία των Πρεσπών βάζει τέλος στην παραχάραξη της ιστορίας μας. Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, τη προσβλητική οικειοποίηση της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας»
True Story. O Αλέξης σοδόμισε τους παραχαράκτες σαν άλλος Ηφαιστίωνας
Κατα τα άλλα η πόλη ήρεμη, ούτε επεισόδια έγιναν, ούτε αντισυγκεντρώσεις είδα. Πολύ ήπια τα πράγματα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
OMG οι ζαίοι είναι οι πραγματικοί μακεδονομάχοι!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2018, 11:09Όλοι οι συριζαίοι είναι εθνικοί ήρωες των γειτόνων.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Δεκ 2018, 11:06
Ναι βεβαίως. Είμαι πολύ περήφανος που στήσαμε αυτή την χώρα στα πόδια της. Έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι. Θα μπορούσα να με πω και εθνικό ήρωα κατα κάποιο τρόπο.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
ΣΕ, γκαλαξυ μακεδονομάχων
για τα όρια αναμένομε τοποθέτηση στην ταμπακιέρα
γιαυτό έφυγε σηκωτός ο καστανάς που τραγουδούσε τη Μακεδονία ξακουστή;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Δεκ 2018, 10:54 H τόση Ελληνική σημαία στην συγκέντρωση ενός προοδευτικού κόμματος ήταν λίγο κιτς. Μου θύμισε εποχές Κωστάκη στην Νου Δου. Είπαμε να τρολάρουμε, αλλα υπάρχουν και αισθητικά όρια.
για τα όρια αναμένομε τοποθέτηση στην ταμπακιέρα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Μπράβο, ειδικά πάντως αυτοί που ψήφισαν σανέλ δεν το πολυέχουν για καμάρι εκεί έξω! Τους ρωτάς αν ξέρουν κάποιον στο κομμα και λένε ότι δεν ξέρουν! Δεν ξέρω και τι λες ξαναέστησαν, ο κόσμος εκεί γύρω είχε λεφτά για χειμερινές διακοπές ακριβώς πριν έρθουν οι Σανέλ και μάλιστα υπήρχαν κουβέντες για να μπει και άλλο χειμερινό break είχε πάει ανέλπιστα καλά εκείνη η χρονιά. Ακόμα να ξαναέρθει αυτό το πράγμα. Και το τελευταίο δωμάτιο ήταν κλεισμένο στη Β. Ελλάδα σε υψηλές τιμές. Από ντόπιους φυσικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2018, 11:09Όλοι οι συριζαίοι είναι εθνικοί ήρωες των γειτόνων.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 15 Δεκ 2018, 11:06
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 15 Δεκ 2018, 11:16, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλωσορίζω στον διαλογο το επίπεδο εσπρέσσο.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν καπνίζω εδώ και καμιά 5ετια. Τι διάολο να την κάνω, δώρο στον Ζάεφ για την μειοδοτική συμπεριφορά του;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατι ομως ολλανδοι και βέλγοι, σουηδοι και νορβηγοί, ισπανοι και γάλλοι, ιταλοί και ελβετοί, δανοί και γερμανοί, δεν παρουσιάζουν το ίδιο φαινόμενο; Τι στο διαολο εχει αυτή η χώρα; (πέρα από τους Ελ)foscilis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 16:09Τα προβλήματα της καλής διεθνούς σχέσης της χώρας: κανονικά όλοι αυτοί οι μαλάκες κάθε 5-10 χρόνια θα γίνονταν culled με έναν πόλεμο που θα προκαλούσαν οι ίδιοι, αντί να φτάνουν μέχρι και 90% του πληθυσμού σε κάποιες περιοχές.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 16:05Πες μου εναν (1) σοβαρό λόγο γιατι να έχεις φιλία με τους γείτονες, ειναι προτιμότερο απο το να εισαι τσακωμένος μαζί τους.
- Υπερκουλτουριάρης
Όχι, μαλακία. Αλλά σημασία μεγάλη δεν έχει. Όσες Συριζαίες συνάντησα, ήταν ίδιο στυλ και πολύ κοινωνικές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 43506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 67 Απαντήσεις