foscilis έγραψε: 14 Δεκ 2018, 16:04
Μπίστης έγραψε: 14 Δεκ 2018, 15:42
sys3x έγραψε: 14 Δεκ 2018, 15:14
Πες μου έναν (1) σοβαρό λόγο για τον οποίο η Ελλάδα θα έπρεπε να προχωρήσει σε οποιουδήποτε είδους συμφωνίας με τα βόρεια Σκόπια, επαναλαμβάνω μόνον έναν, αλλά να βγάζει νόημα. Πάρε το χρόνο σου.

Κάνε σωστά το homework
Γιατί την επόμενη φορά που θα δανειστούμε 5 δισεκατομμύρια να τα στάξουμε στη Γαλλία με μορφή εξοπλισμών για σαπάκια για να μας υποστηρίξει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ πάλι θα μείνεις άνεργος και θα γκρινιάζεις ηλίθιε μπουγατσοκιμά, κι ο άλλος ο διαβασμένος πάλι θα λέει "εγώ δεν είδα καμία μείωση στο φόρο μου".
Είναι σαν να με λες ότι δεν με αρέσουν οι μπλε ιπτάμενοι ρινόκεροι ρε, τι να σε απαντήσω; ότι δεν υπάρχουν;
Ήταν σαφές αυτό που σου ζήτησα αν δεν έχεις απάντηση πες δεν έχω δεν είναι κακό, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου όχι σε μένα.
Για να σε προλάβω εμπορικές επενδύσεις γίνονται εδώ και χρόνια και θα συνεχίσουν να γίνονται νο προμπλέμα εκεί.
Να δείξουμε ανωτερότητα δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί στην τελική ούτε είμαστε ούτε τίθεται τέτοιο ζήτημα, είναι θέμα ποιος χάνει (τι) και ποιος κερδίζει (τι).
Μπορούμε χαραλά να το διαιωνίζουμε το σκοπιανικό και όλα καλά για εμάς.
Προσπάθησε ξανά ή αν θέλει ας δοκιμάσει κάποιος ικανότερος, εδώ είμαι.
Απλά παρακαλώ πολύ πάρτε το χρόνο σας και με σύνεση και σεβασμό κυρίως προς τον εαυτό σας παιδιά (μην έχετε και τίποτα παράλογες απαιτήσεις μετά - άκου εκεί ηλίθιο μπουγατσοκιμά

).