στον οδοντιατρο ομως πληρωνεις μετρητα χωρις αποδειξη. και στον μπαρμπερη, και στον ηλεκτρολογο, κλπ.Στύξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:27Α μάλιστα ,εμένα μπορεί ανά πάσα στιγμή η ΑΑΔΕ να με ξεκωλιάσει.
Απ΄το 2006 κάνω φορολογική δήλωση ηλεκτρονικά.
Κι όλα διασταυρώνονται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
Re: 6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
1. Μην τον ψηφίσετε.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:04 .
1. Γιατι να τον ψηφισουμε οσοι ασχολουμαστε με τουρισμο?
2. Γιατι να μην κανουμε εταιρειες εξω να μενουν εκει τα λεφτα μας παρα να τα δινουμε στους δημοσιοκοπριτες?
3. Τι καλυτερο ειχε ΣΕ ΕΜΑΣ αυτος απο τον Τσιπρα?
2. Κάντε. Άλλωστε με τις πλάτες των υπολοιπων μας θα το κάνετε.
3. Ασχολίαστο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Α δλδ τα έσοδα προήλθαν από πάταξη φοροδιαφυγής, όχι ότι μπορεί να χάλασε περισσότερα ο κόσμος.Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:40Νταξει ολα ειναι ψέματαΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:28Με τα ίδια νούμερα που είχαμε τα αλφαδια στην οικονομία επί Καραμαν αλη![]()
Δεν υπάρχει αύξηση εσοδωνν σε νούμερα ανω των 70 δξς
Ρε μλκς δεν έχετε ιδέα από την αγορά. Μυρωδιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάντα με κάρτα , το πως φοροδιαφεύγετε ΕΣΕΙΣ δε μ΄ενδιαφέρει, αλλά μπορεί την ΑΑΔΕ.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:42στον οδοντιατρο ομως πληρωνεις μετρητα χωρις αποδειξη. και στον μπαρμπερη, και στον ηλεκτρολογο, κλπ.
20 με 25 δις είναι η φοροδιαφυγή κάθε χρόνο του ιδιωτικού τομέα.
δεν σε πιστευει κανεις. ουτε ο ιδιος δεν σε πιστευεις.Στύξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:50Πάντα με κάρτα , το πως φοροδιαφεύγετε ΕΣΕΙΣ δε μ΄ενδιαφέρει, αλλά μπορεί την ΑΑΔΕ.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:42στον οδοντιατρο ομως πληρωνεις μετρητα χωρις αποδειξη. και στον μπαρμπερη, και στον ηλεκτρολογο, κλπ.Στύξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:27
Α μάλιστα ,εμένα μπορεί ανά πάσα στιγμή η ΑΑΔΕ να με ξεκωλιάσει.
Απ΄το 2006 κάνω φορολογική δήλωση ηλεκτρονικά.
Κι όλα διασταυρώνονται.
τεσπα, αφου φοροκλεψες καλα-καλα στα ιδιεταιρα, τωρα το παιζεις αγιος.
-
stergiosbik
Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:38και θελεις, και μπορεις, και το κανεις.Στύξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 15:56 20 με 25 δις κάθε χρόνο είναι η φοροδιαφυγή.
Ελπίζω με τα pos να μειώθηκε.
Να μην αισθάνομαι κι εγώ μαλάκας ,γιατί και να θέλω δεν μπορώ να φοροδιαφύγω.
και οποιος λεει οτι δεν, απλως λεει ψεμματα.
Ηλίθιε ,και με άδεια και με εισφορές ,αλλά επιμένεις να είσαι ο γνωστός ηλίθιος , ο ανοήμων.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:54δεν σε πιστευει κανεις. ουτε ο ιδιος δεν σε πιστευεις.Στύξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:50Πάντα με κάρτα , το πως φοροδιαφεύγετε ΕΣΕΙΣ δε μ΄ενδιαφέρει, αλλά μπορεί την ΑΑΔΕ.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:42
στον οδοντιατρο ομως πληρωνεις μετρητα χωρις αποδειξη. και στον μπαρμπερη, και στον ηλεκτρολογο, κλπ.
ουτε η αδεια, ουτε οι εισφορες ειναι ΦΟΡΟΣ.Στύξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:59Ηλίθιε ,και με άδεια και με εισφορές ,αλλά επιμένεις να είσαι ο γνωστός ηλίθιος , ο ανοήμων.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:54δεν σε πιστευει κανεις. ουτε ο ιδιος δεν σε πιστευεις.Στύξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:50
Πάντα με κάρτα , το πως φοροδιαφεύγετε ΕΣΕΙΣ δε μ΄ενδιαφέρει, αλλά μπορεί την ΑΑΔΕ.
αποδειξη εκοβες; φπα πληρωνες; φορο εισοδηματος;
1. Μα δεν σας ενδιαφέρει να τον ψηφίσουμε. Η μαζα ειναι οι ΔΥ και οι συνταξιουχοι και στα παπαρια σας οι υπολοιποι.Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:421. Μην τον ψηφίσετε.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:04 .
2. Γιατι να μην κανουμε εταιρειες εξω να μενουν εκει τα λεφτα μας παρα να τα δινουμε στους δημοσιοκοπριτες?
3. Ασχολίαστο.
2. Με τις πλατες τις δικες μας μοιραζει λεφτα, ποιες πλατες δικες σας? Καπου ωπα.
3. Ασχολιαστο-ξεασχολιαστο, πληρωναμε πολυ λιγοτερα επι του (σιχαμενου) Τσιπρα. Αυτο ειναι γεγονός, δεν το βγαζω απο το μυαλο μου.
Ηλίθιε ,για την ΑΑΔΕ σε έχω συστημένο.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:04ουτε η αδεια, ουτε οι εισφορες ειναι ΦΟΡΟΣ.
αποδειξη εκοβες; φπα πληρωνες; φορο εισοδηματος;
Καταγγελία ,όχι που θα φοροδιαφεύγεις,αρχίδι.
μννναι, δεν ειναι απαντηση αυτο στην ερωτηση ομως.Στύξ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:16Ηλίθιε ,για την ΑΑΔΕ σε έχω συστημένο.
Καταγγελία ,όχι που θα φοροδιαφεύγεις,αρχίδι.
αποδειξουλα κοβαμε; φπα πληρωναμε; φορο εισοδηματος;
οχι ε; καταγγελια στον εαυτουλη μας καναμε;
οχι, ε;
μονο στου ιντερνετς, κανουμε τον ζορικο....
-
phorumaster
Σιγά τις πλάτες που λες και με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Ο τουρισμός είναι η απόλυτη αρπαχτη, σιγά το παραγωγικό κεφάλαιο και τα σοβαρά άτομα που ασχολούνται μαζί του. Τί ακριβώς γνώσεις ή προσπάθεια απαιτούνται για να νοικιάζει κάποιος τα κτήρια που του κληροδοτησε ο παππούς ή για να βάζει άλλους να σερβίρουν υπερτιμημένες γαριδομακαρονάδες σε υποψήφια κορόιδα από το εξωτερικό;panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:141. Μα δεν σας ενδιαφέρει να τον ψηφίσουμε. Η μαζα ειναι οι ΔΥ και οι συνταξιουχοι και στα παπαρια σας οι υπολοιποι.Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:421. Μην τον ψηφίσετε.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:04 .
3. Ασχολίαστο.
2. Με τις πλατες τις δικες μας μοιραζει λεφτα, ποιες πλατες δικες σας? Καπου ωπα.
3. Ασχολιαστο-ξεασχολιαστο, πληρωναμε πολυ λιγοτερα επι του (σιχαμενου) Τσιπρα. Αυτο ειναι γεγονός, δεν το βγαζω απο το μυαλο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος phorumaster την 18 Φεβ 2025, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ληστοσυμμορίτης
Κουρνιασες βλέπω στον οχετό του υβρεολόγιου. Προσφιλής τακτική.Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:19σε λιγο βγαινει και ο γραμμος με το βιτσι . ετοιμασου να κρυφτεις στην αλβανια του χοτζα αρχιδακι του κουτσουμπα .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:18αυτό είπα και γω, ο ελληνικός λαός υποφέρει και ο οθωμανοκούλης χαίρεται που ξετρύπωσε τα κρυμένα των ρωμιών.Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:13
Τον εχω για να περναει οθωμανικο κατι δηλωσιες σαν και την παρτη σας .
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Εσυ τι δουλεια κανεις ρε φιλε? Εχω περιεργεια να δω τι δουλειες κανουν οι σοβαροι.phorumaster έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:41Σιγά τις πλάτες που λες και με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Ο τουρισμός είναι η απόλυτη αρπαχτη, σιγά το παραγωγικό κεφάλαιο και τα σοβαρά άτομα που ασχολούνται μαζί του. Τί ακριβώς γνώσεις ή προσπάθεια απαιτούνται για να νοικιάζει κάποιος τα κτήρια που του κληρονόμησε ο παππούς ή για να βάζει άλλους να σερβίρουν υπερτιμημένες γαριδομακαρονάδες σε υποψήφια κορόιδα από το εξωτερικό;panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:141. Μα δεν σας ενδιαφέρει να τον ψηφίσουμε. Η μαζα ειναι οι ΔΥ και οι συνταξιουχοι και στα παπαρια σας οι υπολοιποι.Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:42
1. Μην τον ψηφίσετε.
3. Ασχολίαστο.
3. Ασχολιαστο-ξεασχολιαστο, πληρωναμε πολυ λιγοτερα επι του (σιχαμενου) Τσιπρα. Αυτο ειναι γεγονός, δεν το βγαζω απο το μυαλο μου.![]()
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο,τι πεις, ηλίθιε.hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:07Τα αρχίδια μου έχεις συμπεριλάβει. Όλες οι συναλλαγές από POS φαινόταν στην ΑΑΔΕ και πριν. Είσαι τόσο ηλίθιος που δεν το καταλαβαίνεις; ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 15:33Ρε ηλίθιε, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 15:04
Δεν αυξήθηκαν τα ποσά που εισπράττονται με κάρτες, ρε, ηλίθιε. Οι τιμές αυξήθηκαν. Αυτό σημαίνει μείωση της αγοραστικής δύναμης, ό,τι χρειάζονται περισσότερα λεφτά για να αγοράσουμε τα ίδια πράγματα.
Ούτε, ξαναλέω, άλλαξε κάτι στο σύστημα ελέγχου, που έφτιαξε η κυβέρνηση Τσίπρα. Οι ταμειακές και τα POS ήταν εδώ και χρόνια συνδεδεμένα με την ΑΑΔΕ κάτω από το ίδιο ΑΦΜ.
Φαντάσου, λοιπόν, με τις αυξημένες τιμές τι παζάρια θα γίνονταν, για να μην κοπεί απόδειξη.
Τώρα όμως κόβονται.
Γκέγκε;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση