Ξέρεις πώς υπολογίζεται ο ΦΠΑ; Ας πούμε αγοράζεις κάτι που κάνει 100 ευρώ και είναι ρούχα. Τι ΦΠΑ αποδίδει η επιχείρηση;Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 12:45τον ΦΠΑ δεν τον πληρωνει η επιχείρηση, τον ΦΠΑ τον πληρώνει ο πελάτης στο κράτος. Το φπα δεν ειναι φορολογια στις επιχειρήσεις και για αυτο υπολογίζεται ως έξτρα χρέωση στη τιμή ππυ έχει ορίσει η επιχείρηση και όχι ως ποσοστό απο την είσπραξηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 12:00όταν εισπράττει 100, πληρώνει φπα για 100, όχι για 99 ή 98Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 11:33
Πες το στους απο πάνω που πιστεύουν ότι φορολογουνται κια τα έξοδα τραπεζών
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
- hellegennes
Re: 6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 18 Φεβ 2025, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Όλα τα κοιτάνε.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:47Αν δε κάνει κάτι με την ακρίβεια και κυρίως με τη στέγαση στην Αθήνα, θα έχει πρόβλημαOtto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:37Ναι γιαυτό λέω ότι δεν αντιλαμβανονται τι σημαίνει η διευθέτηση δανείων και τόκων από τώρα.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:20
το χάιδεμα στο δημόσιο θα γυρίσει μπούμερανγκ
Αν δε γίνει κάτι με το θέμα ακρίβειας θα δεις αποτελέσματα που δε θα τα πιστεύεις.
Νομίζεις νοιάζεται κανεις πραγματικά για τα Τέμπη;
Παπάρια, τη δυσαρέσκεια του θέλει να δείξει για τα καθημερινά του προβλήματα και υπάρχουν τα Τέμπη.
Αν δεν ηταν τα Τέμπη θα ήταν κάτι άλλο.
Ο κόσμος δεν είναι όπως πριν τις εκλογές.
Εγω τους ψήφισα αλλά δε μπορώ να μη βλέπω το τι γίνεται έξω.
Μετά τις εκλογές υπάρχει η αίσθηση(και οχι μονο) οτι εσωτερικά τουλάχιστον η Χώρα πάει στον αυτόματο και επικρατεί το δίκαιο του ισχυρότερου.
40 δις μας έδιναν οι αγορές τις προαλλες. Άμα ήθελε τα αρπαζε και έπαιρνε 50% στις επόμενες.
Αλλά δεν πάει έτσι.
Σε κάθε περίπτωση ξαναγράφω ότι:
Ερχονται και άλλες μειωσεις φορων
Αυξήσεις μισθών
13ος (και ΔΥ συνεισφέρουν στην εσωτερική οικονομία, άλλο που ο panos δε τους υπολογίζει για πελάτες του)
Εξοπλιστικά
Λύση στην ενέργεια και τεράστιες ενεργειακές συμφωνίες.
Και όλα αυτά χωρίς να γαμησουν την οικονομία.
Μόνο η ΝΔ μπορεί να τα κάνει αυτά και θα τα κάνει.
Όσοι θέλουν ακυβερνησια θα κάτσουν στο παγωτό.
Αυτά που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ήταν ένα τεράστιο τίποτα, απλά βοήθησε τους ιδιοκτήτες και τι περίεργο αυτοί οι μαυραγορίτες τα παντελόνιασαν και στην αγορά δε παρατηρήθηκε η πραγματική ελάφρυνση.
Εντελώς στεγνά κομματικά, οι ΔΥ συνεισφέρουν στην οικονομία(όχι όσο νομίζεις γιατί είναι και τσίπηδες) αλλά δε θα συνεισφέρουν εκλογικά όσο νομίζει η ΝΔ
Με την στέγαση δεν ξέρω τι θα κάνουν. Με την ακρίβεια είναι καθαρά θέμα ενέργειας. Εκεί θα γινουν πράγματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Το νήμα είναι μνημείο ψεμάτων. Για αρχή ότι αυτά τα 6,5 δις έχουν σχέση με την διασύνδεση των ταμειακών· δεν έχουν. Το άλλο ανέκδοτο είναι που μας λέει ο Ότο ότι θα γίνουν πράγματα.
Στο μεταξύ οι τιμές στην ενέργεια έχουν γαμήσει την οικονομία και το τοπίο αυτό έχει διαμορφωθεί με νομοθεσία που ψήφισε η κυβέρνηση τσίρκου. Από 7 λεπτά που ήταν η μέση κιλοβατώρα έχει εκτοξευτεί στις 17-25, που γαμάνε ασάλιωτα την ιδιωτική οικονομία.
Στα καπάκια έχεις τα φερέφωνα της κυβέρνησης να ισχυρίζονται ψεκιές ότι τα φορολογικά έσοδα ανεβαίνουν από την άνοδο της οικονομίας ενώ κυριολεκτικά είναι από πράγματα όπως αυτό. Και ο ΦΠΑ και οι εταιρικοί φόροι εισοδήματος ανεβαίνουν 100% καθαρά και μόνον από τις αυξήσεις στο τελικό καταναλωτικό κόστος.
Και "θα κάνει πράγματα" η κυβέρνηση. Η ίδια η κυβέρνηση το δημιούργησε αυτό. Όχι απλά το επέτρεψε, το δημιούργησε σε συνεργασία με τις εταιρείες ενέργειας.
Στο μεταξύ οι τιμές στην ενέργεια έχουν γαμήσει την οικονομία και το τοπίο αυτό έχει διαμορφωθεί με νομοθεσία που ψήφισε η κυβέρνηση τσίρκου. Από 7 λεπτά που ήταν η μέση κιλοβατώρα έχει εκτοξευτεί στις 17-25, που γαμάνε ασάλιωτα την ιδιωτική οικονομία.
Στα καπάκια έχεις τα φερέφωνα της κυβέρνησης να ισχυρίζονται ψεκιές ότι τα φορολογικά έσοδα ανεβαίνουν από την άνοδο της οικονομίας ενώ κυριολεκτικά είναι από πράγματα όπως αυτό. Και ο ΦΠΑ και οι εταιρικοί φόροι εισοδήματος ανεβαίνουν 100% καθαρά και μόνον από τις αυξήσεις στο τελικό καταναλωτικό κόστος.
Και "θα κάνει πράγματα" η κυβέρνηση. Η ίδια η κυβέρνηση το δημιούργησε αυτό. Όχι απλά το επέτρεψε, το δημιούργησε σε συνεργασία με τις εταιρείες ενέργειας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Σωτήρα, Κυριάκο!Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 02:21
Εν τω μεταξύ, ακούστε αποκλίσεις στα νούμερα σε μερικούς κλάδους.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Πως γίνεται αυτη η ενέργεια όμως να έχει γαμήσει μόνο την Ελλάδα τόσο πολύ;Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:57Όλα τα κοιτάνε.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:47Αν δε κάνει κάτι με την ακρίβεια και κυρίως με τη στέγαση στην Αθήνα, θα έχει πρόβλημαOtto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:37
Ναι γιαυτό λέω ότι δεν αντιλαμβανονται τι σημαίνει η διευθέτηση δανείων και τόκων από τώρα.
40 δις μας έδιναν οι αγορές τις προαλλες. Άμα ήθελε τα αρπαζε και έπαιρνε 50% στις επόμενες.
Αλλά δεν πάει έτσι.
Σε κάθε περίπτωση ξαναγράφω ότι:
Ερχονται και άλλες μειωσεις φορων
Αυξήσεις μισθών
13ος (και ΔΥ συνεισφέρουν στην εσωτερική οικονομία, άλλο που ο panos δε τους υπολογίζει για πελάτες του)
Εξοπλιστικά
Λύση στην ενέργεια και τεράστιες ενεργειακές συμφωνίες.
Και όλα αυτά χωρίς να γαμησουν την οικονομία.
Μόνο η ΝΔ μπορεί να τα κάνει αυτά και θα τα κάνει.
Όσοι θέλουν ακυβερνησια θα κάτσουν στο παγωτό.
Αυτά που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ήταν ένα τεράστιο τίποτα, απλά βοήθησε τους ιδιοκτήτες και τι περίεργο αυτοί οι μαυραγορίτες τα παντελόνιασαν και στην αγορά δε παρατηρήθηκε η πραγματική ελάφρυνση.
Εντελώς στεγνά κομματικά, οι ΔΥ συνεισφέρουν στην οικονομία(όχι όσο νομίζεις γιατί είναι και τσίπηδες) αλλά δε θα συνεισφέρουν εκλογικά όσο νομίζει η ΝΔ
Με την στέγαση δεν ξέρω τι θα κάνουν. Με την ακρίβεια είναι καθαρά θέμα ενέργειας. Εκεί θα γινουν πράγματα.
Εχεις βγει και μάλιστα πολλές φορές εκτός Ελλάδος, θα έχεις δει ελληνικά προϊόντα, φθηνότερα στην τάδε κεντροευρωπαϊκή χώρα απο ότι στην ίδια την χώρα τους.
Γιατί;
Και αυτο βέβαια δε συμβαίνει την τελευταία πενταετία, είναι διαχρονικό.
Με τη στέγαση υπάρχουν λύσεις αλλά δε θα τις πάρει.
η πρώτη είναι εξίσωση εμπορικής με αντικειμενική
η δεύτερη είναι πλήρης κατάργηση g.visa.
Τρίτη είναι να υποχρεώσεις όσους έχουν πάρε δώσε με την εγκληματική οργάνωση έστω μια μέρα, να κάνουν έναρξη εταιρείας νομικής μορφής.
Ο λόγος που στα ακίνητα δε κάνουν τίποτα, τον ξέρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 18 Φεβ 2025, 14:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Πρετεντέρης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 14:19Σωτήρα, Κυριάκο!Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 02:21
Εν τω μεταξύ, ακούστε αποκλίσεις στα νούμερα σε μερικούς κλάδους.

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Πρετεντέρης
Καλή χώνεψη στο πρωινό σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 14:25Πρετεντέρης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 14:19Σωτήρα, Κυριάκο!Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 02:21
Εν τω μεταξύ, ακούστε αποκλίσεις στα νούμερα σε μερικούς κλάδους.![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Eθνικοκοινωνιστης
παραδοξως γαζωνει ο Οττο σε αυτο το νημα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 14:23
Με τη στέγαση υπάρχουν λύσεις αλλά δε θα τις πάρει.
η πρώτη είναι εξίσωση εμπορικής με αντικειμενική
η δεύτερη είναι πλήρης κατάργηση g.visa.
Τρίτη είναι να υποχρεώσεις όσους έχουν πάρε δώσε με την εγκληματική οργάνωση έστω μια μέρα, να κάνουν έναρξη εταιρείας νομικής μορφής.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Πρετεντέρης
Οι Κρητικοί, δυστυχώς, στην οδήγηση είστε για φάπες. Δε σας φταίνε οι δρόμοι. Για την πλειονότητα των τροχαίων ευθύνεται ο ανθρώπινος παράγοντας.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:22 Με ενα δις απο τα 6,5 θα μπορουσε να φτιαξει τον νεο βοακ. Αλλα οοοοοχι, πρεπει να τον παρει τρωκτικο για να βαλει διοδια.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Δημοκράτης
Όχι δεν ξέρω, περίμενα να μπορώ εδω μεσα Δεν πάτε καθολου καλα κάποιοι εδώ μέσαhellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:57Ξέρεις πώς υπολογίζεται ο ΦΠΑ; Ας πούμε αγοράζεις κάτι που κάνει 100 ευρώ και είναι ρούχα. Τι ΦΠΑ αποδίδει η επιχείρηση;Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 12:45τον ΦΠΑ δεν τον πληρωνει η επιχείρηση, τον ΦΠΑ τον πληρώνει ο πελάτης στο κράτος. Το φπα δεν ειναι φορολογια στις επιχειρήσεις και για αυτο υπολογίζεται ως έξτρα χρέωση στη τιμή ππυ έχει ορίσει η επιχείρηση και όχι ως ποσοστό απο την είσπραξη
- hellegennes
Για να καταλάβεις πόσο ηλίθιοι είστε, οι ταμειακές και τα POS στέλνουν στοιχεία στην ΑΑΔΕ εδώ και χρόνια. Το σύστημα αυτό ξεκίνησε επί κυβέρνησης Τσίπρα. Άρα αν θέλεις να δοξάσεις κάποιον ως σωτήρα για το συγκεκριμένο, θα πρέπει να λες "σωτήρα, Τσίπρα".
Τι άλλαξε με την σύνδεση ταμειακών-POS, λοιπόν;
Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Εκεί κολλάει ο σανός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μάλλον δεν ξέρεις, γι' αυτό σε ρωτάω, για να δω τι θα απαντήσεις. Γιατί αυτό που έγραψες παραπάνω δείχνει ότι πιστεύεις κάτι σουρεαλιστικό για το πώς δουλεύει ο ΦΠΑ, απλά θέλω να επιβεβαιώσω ότι εννοείς αυτό που έγραψες και δεν το διατύπωσες λάθος.Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 14:31Όχι δεν ξέρω, περίμενα να μπορώ εδω μεσα Δεν πάτε καθολου καλα κάποιοι εδώ μέσαhellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:57Ξέρεις πώς υπολογίζεται ο ΦΠΑ; Ας πούμε αγοράζεις κάτι που κάνει 100 ευρώ και είναι ρούχα. Τι ΦΠΑ αποδίδει η επιχείρηση;Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 12:45 τον ΦΠΑ δεν τον πληρωνει η επιχείρηση, τον ΦΠΑ τον πληρώνει ο πελάτης στο κράτος. Το φπα δεν ειναι φορολογια στις επιχειρήσεις και για αυτο υπολογίζεται ως έξτρα χρέωση στη τιμή ππυ έχει ορίσει η επιχείρηση και όχι ως ποσοστό απο την είσπραξη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άλλαξε.hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 14:32
Για να καταλάβεις πόσο ηλίθιοι είστε, οι ταμειακές και τα POS στέλνουν στοιχεία στην ΑΑΔΕ εδώ και χρόνια. Το σύστημα αυτό ξεκίνησε επί κυβέρνησης Τσίπρα. Άρα αν θέλεις να δοξάσεις κάποιον ως σωτήρα για το συγκεκριμένο, θα πρέπει να λες "σωτήρα, Τσίπρα".
Κονομήσανε οι 4-5 πάροχοι και θα κονομάνε για καιρό.
πως πληρώνεις την τράπεζα για κάθε σου συναλλαγή, έτσι τώρα θα πληρώνεις και τον πάροχο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πρετεντέρης
Αποδεικνύεις πόσο ηλιθιος είσαι, γιατί δε βγάζεις το συμπέρασμα που πρέπει από αυτό που έγραψες.hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 14:32
Αφού η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων μειώθηκε τα τελευταία χρόνια, πώς εξηγείται η αύξηση των ποσών που εισπράττεται με καρτες; Δεν μπορεί να είναι μόνο οι τουρίστες ούτε η αύξηση των τιμών η απάντηση.
Επομένως, ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ οι συναλλαγές χωρίς απόδειξη. Άρα, μειώθηκε η φοροδιαφυγή.
Ο Τσιπρας σου ξεκίνησε κάτι, ΟΚ, ο σωτήρας σας Κυριάκος το βελτίωσε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση