Ένα κοπάδι ασοβαρων ειναι έτοιμο και πρόθυμο να σας ακολουθήσει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήνυσαν τον εφέτη ανακριτή η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης
Re: Μήνυσαν τον εφέτη ανακριτή η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης
Βλέπεις τώρα από πάνω αγαπητέ memberlist.php?mode=viewprofile&u=3335 τι γίνεται όταν εσείς οι σοβαροί (δεν το λεω ειρωνικα) υιοθετείτε τις μαλακίες των ασοβαρων

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εντάξει, για τον Μηταράκη μιλάμε. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τί είναι αλήθεια και τί είναι τρολιά. Αυτό πχ, όταν το είχα πρωτοακούσει ήμουν σίγουρος ότι είναι τρολιά:georgebi έγραψε: 14 Φεβ 2025, 19:07 Βλέπεις τώρα από πάνω αγαπητέ memberlist.php?mode=viewprofile&u=3335 τι γίνεται όταν εσείς οι σοβαροί (δεν το λεω ειρωνικα) υιοθετείτε τις μαλακίες των ασοβαρων
![]()
![]()
![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Otto Weininger
«Είστε διεφθαρμένος. Ονειρεύεστε Άρειο Πάγο, αλλά θα είστε στη φυλακή και εγώ απ’ έξω με τη φωτογραφία του καμμένου παιδιού μου» του είπε σε κάποια στιγμή της διαδικασίας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σ αυτό δεν βλεπω κάτι επιλήψιμο....αν και δεν ξέρω τι ειναι, υποθέτω πως κάποιο προεκλογικό σποτάκι ειναιmicmic έγραψε: 14 Φεβ 2025, 19:17Εντάξει, για τον Μηταράκη μιλάμε. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τί είναι αλήθεια και τί είναι τρολιά. Αυτό πχ, όταν το είχα πρωτοακούσει ήμουν σίγουρος ότι είναι τρολιά:georgebi έγραψε: 14 Φεβ 2025, 19:07 Βλέπεις τώρα από πάνω αγαπητέ memberlist.php?mode=viewprofile&u=3335 τι γίνεται όταν εσείς οι σοβαροί (δεν το λεω ειρωνικα) υιοθετείτε τις μαλακίες των ασοβαρων
![]()
![]()
![]()
Για την ακρίβεια βέβαια βλεπω κάτι ΤΡΟΜΕΡΑ επιλήψιμο...σκηνοθετικά επιλήψιμο
Πηδάει - σκηνοθετικά μιλώντας - τον άξονα
Και για να στο κάνω κατανοητό ....πήδημα του άξονα ειναι πως όταν στήνεις μια σκηνή....φροντίζεις ανάμεσα σε δυο διαδοχικά πλάνα να έχεις στήσει τη κάμερα ετσι ώστε να δείχνει το ίδιο μάγουλο των πρωταγωνιστών
Αν στο διπλό έχεις αριστερό μάγουλο Μηταρακη

και στα καπάκια στο κοντινό του δεξί

ουτε να ξέρω δεν θέλω, τι σόι σκηνοθέτης ειναι αυτός που του κανε το κλιπ
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
ΑΦΟΥΔΕΝΑΦΗΝΕΙΣΣέρπικο έγραψε: 13 Φεβ 2025, 17:10 Σε σοβαρό κράτος, της τραβάει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση .
Δεν έχει δει λέει τα βίντεο ΑΛΛΆ εικάζει τί περιέχουν και επειδή η εικασία είναι βεβαιότητα, κάνει μήνυση.
Και ας υποθεσομεν φερ ειπείν ότι ο περί ου ο λόγος αξιοχωνευτος είχε καλή
Αυτός ο κρίτικαλ μάν τα είδε όλα;
Η σωστη σειρά έχει ως εξής:
συλλογή υλικού από την επίμαχη διαδρομή μόνο. Δε θέλω Έβρο ΡΕ.
Πρόσβαση στους δικηγόρους και αν κρίνουν ότι αξίζει κάτι μπαίνει στην δικογραφία .
- Otto Weininger
Σέρπικο έγραψε: 13 Φεβ 2025, 17:10 Σε σοβαρό κράτος, της τραβάει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση .
Δεν έχει δει λέει τα βίντεο ΑΛΛΆ εικάζει τί περιέχουν και επειδή η εικασία είναι βεβαιότητα, κάνει μήνυση.

Let them make the first mistake. We make the last move.
Βασιλευόμενη δημοκρατία.
Ένας πτβ κρίνει τι θα βάλει στο συρτάρι.
Ένας ανακριτής κρίνει τι θα μπει στη δικογραφία.
Να μου το θυμηθείτε ότι στο τέλος ένας δικαστής θα δικάσει.
Βρε σοφουλα που σας χρειάζεται. ΑΙ
Ένας πτβ κρίνει τι θα βάλει στο συρτάρι.
Ένας ανακριτής κρίνει τι θα μπει στη δικογραφία.
Να μου το θυμηθείτε ότι στο τέλος ένας δικαστής θα δικάσει.
Βρε σοφουλα που σας χρειάζεται. ΑΙ
Απ τη στιγμή που δεν υπάρχει - προς το παρόν
- θανατική ποινή στην Ελλαδα
η φυλακή, και να πετάξουμε το κλειδί, ειναι αυτό που του αξίζει

η φυλακή, και να πετάξουμε το κλειδί, ειναι αυτό που του αξίζει
https://www.koutipandoras.gr/article/ti ... -aslanidi/
.....τι άλλο πρέπει να αποκαλυφθεί για να έχει ποινικές ευθύνες προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ενορχηστρωτής της συγκάλυψης. «Πρέπει να μπει στη φυλακή, αυτός είναι ο φυσικός του χώρος»
Spoiler
Ισχυει οτι την επιμελεια του παιδιου την ειχε ο αντρας ?georgebi έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:47 Απ τη στιγμή που δεν υπάρχει - προς το παρόν- θανατική ποινή στην Ελλαδα
Μη με ανακατεύεις με αυτά....εγώ ποτέ δεν υπέπεσα στο - πολιτικο - σφάλμα να σχολιάσω οτιδήποτε για τη κ.Καρυστιανου....και ουτε σκοπεύω να υποπέσω
Άλλωστε έχει μπόλικους συμβουλάτορες τριγύρω της

που, σε αντίθεση με την ίδια, μόνο στο απυρόβλητο δεν ειναι
Spoiler
Ας το βάλω σε αυτό το νήμα καλύτερα το ερώτημα που έχω:
γιατί είπε η Κωνσταντοπούλου "θα αντιλέξουμε στην απόδοση στοιχείων στον ανακριτή" (πχ μπουφαν, κινητα κτλ) επειδή φοβάται για τυχόν καταστροφή τους?
γιατί είπε η Κωνσταντοπούλου "θα αντιλέξουμε στην απόδοση στοιχείων στον ανακριτή" (πχ μπουφαν, κινητα κτλ) επειδή φοβάται για τυχόν καταστροφή τους?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
bumpSaturn έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:06 Ας το βάλω σε αυτό το νήμα καλύτερα το ερώτημα που έχω:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση