ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:16 μη μου κουρδίζετε τον στυξ και αποχωρήσει δια παντός πάλι!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν ξεφύγει.
- jackie Daniels
Re: Έχουν ξεφύγει.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχουμε 2 χρόνια μπροστά μας. Θα δούμε...Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:16Α, δεν λεω οτι οι επομενοι θα σε σωσουν. ΑΠλα οτι ο κουλης τελεψε απο δικα του λαθη παθογενειες και ανικανοτητα.Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:00Αφροδιτη.
Βελό.
Σπαρτιάτες.
Αλέξης.
Κασέ.
Πολάκης.
Αχτσιόγλου.
Θεολόγος.
Ζωάρα.
Γιάνης.
Κουκουεσταλίνας.
Καρυστιανού,
Κλπ
Για πες μας ποιος από αυτούς θα μας σώσει?
Θέλω καλή πρόβλεψη, όπως τότε με το χρηματιστήριο.
..
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Οργισμένος
Το πουλακι πεταξε.Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:59Έχουμε 2 χρόνια μπροστά μας. Θα δούμε...Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:16Α, δεν λεω οτι οι επομενοι θα σε σωσουν. ΑΠλα οτι ο κουλης τελεψε απο δικα του λαθη παθογενειες και ανικανοτητα.Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:00
Αφροδιτη.
Βελό.
Σπαρτιάτες.
Αλέξης.
Κασέ.
Πολάκης.
Αχτσιόγλου.
Θεολόγος.
Ζωάρα.
Γιάνης.
Κουκουεσταλίνας.
Καρυστιανού,
Κλπ
Για πες μας ποιος από αυτούς θα μας σώσει?
Θέλω καλή πρόβλεψη, όπως τότε με το χρηματιστήριο.
..
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Otto Weininger
Αισθάνεσαι τοσο σημαντικός ώστε να σε απειλούν;Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:56Μας απειλείτε;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:47Άσ΄τους, αν θέλουν παιχνιδάκια σύμφωνα με τη δική τους μάχιμηOtto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:41
Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.διαδικασία, θα τα έχουν.
Θα τα πούμε από αύριο με όλον αυτόν τον συστημικό πχορουμικώς -και όχι μόνον- ανεπίστρεπτο πλέον συστημικό εσμό.![]()
Τι είστε; Ουδέν είστε ,κομματόσκυλα είστε.
Λυπάμαι ,πολύ λυπάμαι για την πάρτη σας.
Άσε που ήμουν ξεκάθαρος στο τι έγραψα. Φιλόλογος και δεν κατάλαβες;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Εσύ υπερτιμάς τον ευατο σου νομίζοντας ότι είναι τόσο δύσκολο να πείσουν για κάτι.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:44Σώπα ,έχεις και ψευδαισθήσεις μεγαλείου;Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:41Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:38
Eν τω μεταξύ ,εσύ αδυνατείς να πείσεις 20 -30 νοματαίους εδώ μέσα κι έχεις κι όλη την κοινωνία απέναντι σου.
Κι εσύ κι οι άλλοι νουδούληδες κυνηγάτε ανεμόμυλους.
Καλή τύχη!
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.
Ξεκαβάλα ρε μαλάκα, τρόμπα , μη μου γαμάς το απόγευμα.
Κανένας "μεγαλειώδης" δεν χρειάζεται για να το κάνει αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:40Ελα βρε τωρα χαλαρωσε. Καλος ειν ο στυγιος απλα ειναι ζαιος και εχει πιεσμενο ορθο λογω 8ετιας Κουλη. Τι να κανει κι αυτος ο ερμος...jackie Daniels έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:38σττο είπα και στο πμ αλλα θα το πω και εδω δημόσια για να ξερουν ολοι με τι ατομο εχουν να κανουνBeria έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:32
Κλειστο κι εσύ
Ο τύπος προειδοποιήθηκε. Εάν ξαναγράψει λέξη περί αυτού , εφυγε
είσαι ο άνθρωπος που είχε πει πως το " πουτάνα γιε" που είπε είναι απλα σύνθημα και όχι εξύβριση
έκανα αυτό που έπρεπε, είδα κάποιο που δηλώνει εκπαιδευτικός να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά και ειδοποίησα τις αρχές

Ουκ έχω τι ειπείν. Μπορείτε να πορευθείτε ες βάραθρον.
Μην με ενοχλείτε πλέον.
Μην με ενοχλείτε πλέον.
-
Δημοκράτης
Μη και χάσει το παιδί λόγω πολιτικής αλητείας του ο αλος αμέσως να ξεφυγει
Αν ειναι δυνατόν
Αν ειναι δυνατόν
Μήπως να ξαναβάλεις τις λέξεις σε σειρά γιατί δεν κατάλαβα τιποταΔημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:08 Μη και χάσει το παιδί λόγω πολιτικής αλητείας του ο αλος αμέσως να ξεφυγει
Αν ειναι δυνατόν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Οργισμένος
Γιατι χλαις;Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:06 Ουκ έχω τι ειπείν. Μπορείτε να πορευθείτε ες βάραθρον.
Μην με ενοχλείτε πλέον.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Εσύ πρέπει να πάρεις και τιμητική σύνταξη έφεδρου σμηναγού.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:06 27 χρονάκια διδασκαλία, μαλάκες θέλω σύνταξη σε ρυθμό σχωρεμένου Τζιμάκου Πανούση.
Ιδιωτικό,Φροντιστήριο ,Επάλ,Λύκειο, Γυμνάσιο.
Τα έχω κάνει όλα και συμφέρω ,θέλω σύνταξη![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όχι βλακάκο, μην μου κολλάς ταμπέλες. Απλός ψηφοφόρος είμαι και ψηφίζω ανάλογα με την περίπτωση.Polaris3 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:53Νεοδημοκράτης και εσύ ?Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:39Μας λες οτι όλα τα θύματα στα Τέμπη ήταν της αντιπολίτευσης?Polaris3 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:39
Μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα : Να πάρουμε συγγενείς των νδ μποτ, να πετάξουμε τα κόκαλα τους σε χωματερές και μετά να περιμένουμε για την αντίδραση σας. Θα είναι ανάλογη με εκείνη των συγγενών ή θα εξακολουθεί να φυλάει τα τριχωτά ποδαράκια του Κούλη και της κυβέρνησης ?
Τροφή για σκέψη![]()
Τροφή για σκέψη για το μέγεθος της μαλακίας σου.
.
Γράφω ότι όσοι νεοδημοκράτες σκούζουν πως ''κάνουν κακό στη χώρα οι συγγενείς που μεταφέρουν το έγκλημα στο Ευρωκοινοβούλιο'', μάλλον δεν θα έλεγαν το ίδιο αν κάποιος συγγενείς τους ήταν στο τρένο.
Κρατική δολοφονία και αποδεικνύεται καθημερινά από τα στοιχεία των δικηγόρων και γενικά όσων ειδικών είναι στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων.
Τώρα που ο ζαίοι πήγαν πίσω στον βόθρο, όπου ανήκουν, δεν πολυασχολούμαι πια και φαίνεται απ΄τον αριθμό των ποστς μου.
Το τί έγινε θα το αποφασίσει το δικαστήριο, όχι οι δικηγόροι ή τα κομματοκούταβα.
Δεν απάντησες: όλα τα θύματα στα Τέμπη ήταν της αντιπολίτευσης?
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Golden Age
Επι προσωπικού είναι, προπαγάνδα, εξού και ο β' πληθυντικός για πράγματα που δεν μου αναλογούν. Λες ότι συμπράττω με την ΝΔ στα Τέμπη, μόνο που την έχω επικρίνει για τα Τέμπη. Απλώς βλέπω τί κάνει η Αριστερά στο θέμα και το επισημαίνω. Δεν είναι κάτι πρακτόρικο ή κάτι τέτοιο, είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:45Λάθος κατάλαβες. Δεν είναι επί προσωπικού, είναι επί συλλογικού. μην περιμένεις στα πλαίσια του υποτιθέμενου σεβασμού και υγιούς διαλόγου - να χαμε να λέγαμε, να αποφύγω να πω αυτά που σκέφτομαι και που θεωρώ ότι είναι σημαντικά. Δεν είναι μόνο οι πολιτικές των κομμάτων, ούτε μόνο οι ειδήσεις, τα γεγονότα κλπ. Είναι και αυτό που υποβόσκει.Είναι υπαρκτό και μετρήσιμο. Και είναι η προπαγάνδα σας, τα ψέματά σας, οι προβοκάτσιες σας, τα αφηγήματα και γ υποκρισία σας. Όλα αυτά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι άυλα δεν κινούν καταστάσεις.Golden Age έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:14Α τώρα το γύρισες στην λάσπη επί προσωπικού. Νόμιζα ότι συνομιλουσα με κάποιον που πίστευε αυτό που υποστήριζε και τελικά συνομιλώ με κάποιον που θέλει να κάνει προπαγάνδα υπέρ της Αριστεράς.marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:46
Δεν αντιλαμβάνεσαι καν πως αντιφάσκεις; Σε ξαναρωτάω ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι στελέχη του δημοσίου; Ποιοι;
Άστο μην προσπαθείς. Μιλάς για σπέκουλα και εκμετάλλευση και στο επόμενο ποστ κάνεις το ίδιο. Πολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. και το θράσος είναι ότι στο ΜΑΤΙ ήταν πυρκαγιά που δεν ευθύνεται κανένας κρατικός λειτουργός παρά μόνο ένας ανεύθυνος πολίτης. Δεν τον τοποθέτησε το κράτος αυτόν τον πολίτη στη θέση εκείνη να βάλει φωτιά. Συν ότι είχαμε αυθαίρετη και εγκληματικά ανεύθυνη δόμηση. Τρώγανε χρόνια πριν οι κυβερνήσεις και αφήσανε στη χειρότερη οικονομική φάση της Ελλάδας με διαλυμένες όλες τις υπηρεσίες και με πόλεμο από τους Ευρωπαίους με σιγοντάρισμα εσάς (Τα ίδια με την κατοχή δηλαδή, τα έχουμε ξαναπεί) που πουλούσατε την χώρα για τα συμφέροντα των ξένων, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Ο λόγος σου πολιτικά είναι φαιδρός
Αυτά λοιπόν πιστεύω για σένα καθώς βλέπω ότι συμπράτεις με την νέα δημοκρατία κι ας την κρίνεις ελαφρώς σε άλλα θέματα ανεπαίσθητα. Κι όλο αυτό για να κάνεις τον αντικομουνισμό σου ή να συντηρήσεις το αντι0αριστερό αφήγημα σαν να είσαι ταγμένος πράκτορας και εκτελείς αποστολή. και όχι ιδεολόγος. Δεν θεωρώ ιδεολογία τα ψέματα και την ύπουλη τακτική αλλοίωσης της αλήθειας και παρουσίασης των γεγονότων
Το παίρνεις ότι είναι προσωπικό και δεν σε σέβομαι; Σε σέβομαι. Διαφέρεις από πολλούς καθώς ο λόγος σου δεν είναι ποτέ επιθετικός ή ειρωνικός. Ειλικρινά το λέω αυτό. Είσαι κύριος στην κουβέντα και από τους λίγους μετρημένους στα δάκτυλα που τηρούν μόνιμα τέτοιο επίπεδο. Αλλά στο background σε κρίνω αλλιώς.
Δεν ξεπλένω κανέναν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξεχνώ ούτε τον θεατρινισμό της τραγικής μέρας για το φαίνεσθαι της υπόθεσης, ούτε τα πισωγυρίσματά του που απέδειξαν ότι έκανε χειραγωγική προεκλογική πολιτική. Ούτε ότι αυτός ήταν που πούλησε τον ΟΣΕ για 40 εκ κιόλας. και ούτε την συμφωνία με το Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα λιμάνια μας όποτε γουστάρει χωρίς να είναι υποχρεωμένο να μας δίνει λόγο. Αλλά ξεχωρίζω τις προθέσεις του ότι δεν είναι σαν των δεξιών πολιτικάντηδων που κοστολογούν τα πάντα για το τι θα αποκομίσουν Είναι άλλη νοοτροπία όπως και να το κάνουμε. κι αυτό εννοούσα κυρίως.Στο Μάτι κάηκε κόσμος γιατί πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί έκαναν κακοδιαχείρηση της κατάστασης. Και στην - ξεχασμένη - Μάνδρα επίσης υπάρχουν κρατικές ευθύνες.
Οι διαχρονικές ευθύνες της Μεταπολίτευσης (στην οποία μου βάζεις α' πληθυντικό, ενώ ο α' πληθυντικός αντιστοιχεί σε 'σένα) για τον τρόπο λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού δεν ξεπλένουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς στο Μάτι και στην Μάνδρα. Όπως αντίστοιχα οι διαχρονικές ευθύνες της Μεταπολίτευσης για τον τρόπο λειτουργίας στο δημόσιο δεν ξεπλένουν την ΝΔ για τον διορισμό ενός άχρηστου βύσματος στην θέση του σταθμάρχη ή για τον τρόπο που συνέχισε να λειτουργεί το δημόσιο και ο ΟΣΕ (βλέπε τον άλλο σταθμάρχη που πήγε για σουβλάκια) ή για τον μη εκσυγχρονισμό με την έλλειψη τηλεδιοικήσεως.
Τον ξεπλένεις τον ΣΥΡΙΖΑ όταν προσπαθείς να αποσείσεις τις ευθύνες του για το Μάτι, όπως έκανες παραπάνω. Ασχέτως εαν τον επικρίνεις σε...ανεπαίσθητα θέματα.
- Οργισμένος
Συνταξιοδοτικα μιλωντας σε 5 ετη , η εθνικη συνταξη πλας βοηθημα με εισοδηματικα κριτηρια θα ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...Λευκός Λύκος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:11Εσύ πρέπει να πάρεις και τιμητική σύνταξη έφεδρου σμηναγού.Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:06 27 χρονάκια διδασκαλία, μαλάκες θέλω σύνταξη σε ρυθμό σχωρεμένου Τζιμάκου Πανούση.
Ιδιωτικό,Φροντιστήριο ,Επάλ,Λύκειο, Γυμνάσιο.
Τα έχω κάνει όλα και συμφέρω ,θέλω σύνταξη![]()
Και πολλα λεω με 1.3 εργαζομενους ανα σνταξιουχο...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:10Γιατι χλαις;Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:06 Ουκ έχω τι ειπείν. Μπορείτε να πορευθείτε ες βάραθρον.
Μην με ενοχλείτε πλέον.
Θα φύγω καμιά μέρα ρε πστη Όργι και θα με ψάχνεις.
Αποΐδρυματοποίησις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-