!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχουν ξεφύγει.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Έχουν ξεφύγει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:15 Συνασπισμος κομματων κεντρο αριστερας. Πολυ μπλα μπλα αλλα απο ουσια τιποτε Πατ.
Δεν φθάνουν πια.Δεν βγαίνουν τα νούμερα.Θα περιμένουμε όμως και θα δούμε.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

πατησιωτης έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:22
Οργισμένος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:15 Συνασπισμος κομματων κεντρο αριστερας. Πολυ μπλα μπλα αλλα απο ουσια τιποτε Πατ.
Δεν φθάνουν πια.Δεν βγαίνουν τα νούμερα.Θα περιμένουμε όμως και θα δούμε.
το πουλακι πεταξε. Αλλη μια χαμενη ευκαιρια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Πολυ φοβαμαι οτι κινδυνευει η ζωη καποιου εκ των Καραμανλη,Τριαντοπουλου,Αγοραστου,Μητσοτακη,Βινη,Τερεζακη.
Εχει ξεφυγει η κατασταση.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

SeaHawk έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:39 Πολυ φοβαμαι οτι κινδυνευει η ζωη καποιου εκ των Καραμανλη,Τριαντοπουλου,Αγοραστου,Μητσοτακη,Βινη,Τερεζακη.
Εχει ξεφυγει η κατασταση.
Ας φρόντιζαν οι προηγούμενοι από αυτούς να κάνουν όταν έπρεπε αντίποινα.Δεν το έκαναν οπότε όποιος μπαίνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ πρέπει να ξέρει ότι αναλαμβάνει και κάποιους κινδύνους.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Golden Age έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:12
marabou έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:24
Golden Age έγραψε: 16 Φεβ 2025, 14:45

Το μόνο πολιτικό που έχει γίνει, είναι ότι οι πολιτικάντηδες της Νουδούλας χτύπησαν φιλικά το χέρι στην πλάτη στα θύματα, για να βγάλουν τελικά μέσω της χειραγωγούμενης δικαιοσύνης λάδι τους κρατικούς δολοφόνους. Πέραν αυτού, τίποτε άλλο πολιτικό δεν έχει γίνει.

Δεν υπήρξε πολιτική εκμετάλλευση. Οι καταγγελίες για την κακοδιαχείρηση δεν είναι πολιτική εκμετάλλευση.

ΥΓ: Σκέψου στα γρήγορα ένα (ένα όχι παραπάνω) όνομα απο τον σύλλογο θυμάτων - συγγενών στο Μάτι. Στα γρήγορα, χωρίς να ψάξεις στο google. Αυτό το τελευταίο δεν το αναφέρω για την πολιτική εκμετάλλευση, αλλά για την προώθηση που έχει η υπόθεση.
Ποιοι είναι αυτοί;
Αυτοί, εξαιτίας των οποίων κάηκε ο κόσμος με τους χειρισμούς τους.
Δεν αντιλαμβάνεσαι καν πως αντιφάσκεις; Σε ξαναρωτάω ποιοι είναι αυτοί; Είναι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι στελέχη του δημοσίου; Ποιοι;
Άστο μην προσπαθείς. Μιλάς για σπέκουλα και εκμετάλλευση και στο επόμενο ποστ κάνεις το ίδιο. Πολιτική εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. και το θράσος είναι ότι στο ΜΑΤΙ ήταν πυρκαγιά που δεν ευθύνεται κανένας κρατικός λειτουργός παρά μόνο ένας ανεύθυνος πολίτης. Δεν τον τοποθέτησε το κράτος αυτόν τον πολίτη στη θέση εκείνη να βάλει φωτιά. Συν ότι είχαμε αυθαίρετη και εγκληματικά ανεύθυνη δόμηση. Τρώγανε χρόνια πριν οι κυβερνήσεις και αφήσανε στη χειρότερη οικονομική φάση της Ελλάδας με διαλυμένες όλες τις υπηρεσίες και με πόλεμο από τους Ευρωπαίους με σιγοντάρισμα εσάς (Τα ίδια με την κατοχή δηλαδή, τα έχουμε ξαναπεί) που πουλούσατε την χώρα για τα συμφέροντα των ξένων, να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Ο λόγος σου πολιτικά είναι φαιδρός
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 11:03
Polaris3 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:39
Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:12 Ο ένας μιλάει για εκτελέσεις και τον χειροκροτούν.

Ο αλλος (δάσκαλος κιόλας του δημοσίου) ουρλιάζει με στημένη αγανάκτηση σαν υστερικός και λέει "να πάρουν το νόμο στα χέρια τους".

Καθοδηγούμενες καταστάσεις. Μοναδική επιδίωξη, το χάος.

https://twitter.com/MsLouellaDeVil/stat ... 6KUcg&s=19
Μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα : Να πάρουμε συγγενείς των νδ μποτ, να πετάξουμε τα κόκαλα τους σε χωματερές και μετά να περιμένουμε για την αντίδραση σας. Θα είναι ανάλογη με εκείνη των συγγενών ή θα εξακολουθεί να φυλάει τα τριχωτά ποδαράκια του Κούλη και της κυβέρνησης ?

Τροφή για σκέψη :p2:
Το μικρό και τριανταφυλλένιο μαμόθρεφτο, την είδε εκδικητής.
Σιγά μην γίνω και ο μπατμαν. Απλώς μπορώ να δω τον εαυτό μου στους συγγενείς των θυμάτων και να καταλάβω τι περνάνε.

Ανθρωπιά και ενσυναίσθηση λέγεται, κάτι που οι νεοδημοκράτες έχετε χάσει εξαιτίας της τυφλής πίστης σας στο ΚΟΜΜΑ και τον Κουλη.

Να δω τι θα λέγατε και κάνατε αν κάποιος συγγενείς σας ήταν στο τρένο. Μετατροπή νεοδημοκράτη σε μπολσεβίκο που ζητάει κρέμασμα της πολιτικής εξουσίας που ήταν υπεύθυνη για τη δολοφονία.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:07
Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:47

Άσ΄τους, αν θέλουν παιχνιδάκια σύμφωνα με τη δική τους μάχιμη :lol: διαδικασία, θα τα έχουν.

Θα τα πούμε από αύριο με όλον αυτόν τον συστημικό πχορουμικώς -και όχι μόνον- ανεπίστρεπτο πλέον συστημικό εσμό. :wink
Μας απειλείτε;

Τι είστε; Ουδέν είστε ,κομματόσκυλα είστε.

Λυπάμαι ,πολύ λυπάμαι για την πάρτη σας.
Σι γου τόμόροου.

Και οφείλω μια συγγνώμη στον αυθεντικό Ζαχαρία, που αφελώς συνέδεσα μαζί σου.

Οκ, λεφτεροπαπάρα; Προσοχή στο κορσάιρ και στα πρησμένα μπρατσάκια σου.

Μία ακόμη πορδοφόρα εκδοχή, του συναφιού σου είσαι που ατυχώς παρεξήγησα και υπεράσπισα.

Ένα ακόμη συναισθηματικό λάθος μου. :e045:

Παίξε με τα μαδουροχύμένα συστημιικά τσιουάουα και τις αγέλες τους που δονούν το πραγματικό είδος σου και απειλούν με περαιτέρω εξ αποστάσεως πορδίτσες και άσε τις παπαριές για τις γάτες. Καμμία σχέση.
Είσαι σε παραλήρημα ,χωρίς προφανή αιτία μου επιτίθεσαι ,ενώ δεν έχω πει τίποτα για σένα . Γω θετικά εκφραζόμουν για σένα.

Τι σκατά ρε πάθατε ,τι σας ποτίζουν;

Τι στο διάολο έχεις πάθει και επιτίθεσαι σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

Nandros έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:39
Polaris3 έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:39
Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2025, 01:12 Ο ένας μιλάει για εκτελέσεις και τον χειροκροτούν.

Ο αλλος (δάσκαλος κιόλας του δημοσίου) ουρλιάζει με στημένη αγανάκτηση σαν υστερικός και λέει "να πάρουν το νόμο στα χέρια τους".

Καθοδηγούμενες καταστάσεις. Μοναδική επιδίωξη, το χάος.

https://twitter.com/MsLouellaDeVil/stat ... 6KUcg&s=19
Μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα : Να πάρουμε συγγενείς των νδ μποτ, να πετάξουμε τα κόκαλα τους σε χωματερές και μετά να περιμένουμε για την αντίδραση σας. Θα είναι ανάλογη με εκείνη των συγγενών ή θα εξακολουθεί να φυλάει τα τριχωτά ποδαράκια του Κούλη και της κυβέρνησης ?

Τροφή για σκέψη :p2:
Μας λες οτι όλα τα θύματα στα Τέμπη ήταν της αντιπολίτευσης?

Τροφή για σκέψη για το μέγεθος της μαλακίας σου.
.
Νεοδημοκράτης και εσύ ?

Γράφω ότι όσοι νεοδημοκράτες σκούζουν πως ''κάνουν κακό στη χώρα οι συγγενείς που μεταφέρουν το έγκλημα στο Ευρωκοινοβούλιο'', μάλλον δεν θα έλεγαν το ίδιο αν κάποιος συγγενείς τους ήταν στο τρένο.

Κρατική δολοφονία και αποδεικνύεται καθημερινά από τα στοιχεία των δικηγόρων και γενικά όσων ειδικών είναι στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:51
Είσαι σε παραλήρημα ,χωρίς προφανή αιτία μου επιτίθεσαι ,ενώ δεν έχω πει τίποτα για σένα . Γω θετικά εκφραζόμουν για σένα.

Εικόνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 17:07
Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 16:56

Μας απειλείτε;

Τι είστε; Ουδέν είστε ,κομματόσκυλα είστε.

Λυπάμαι ,πολύ λυπάμαι για την πάρτη σας.
Σι γου τόμόροου.

Και οφείλω μια συγγνώμη στον αυθεντικό Ζαχαρία, που αφελώς συνέδεσα μαζί σου.

Οκ, λεφτεροπαπάρα; Προσοχή στο κορσάιρ και στα πρησμένα μπρατσάκια σου.

Μία ακόμη πορδοφόρα εκδοχή, του συναφιού σου είσαι που ατυχώς παρεξήγησα και υπεράσπισα.

Ένα ακόμη συναισθηματικό λάθος μου. :e045:

Παίξε με τα μαδουροχύμένα συστημιικά τσιουάουα και τις αγέλες τους που δονούν το πραγματικό είδος σου και απειλούν με περαιτέρω εξ αποστάσεως πορδίτσες και άσε τις παπαριές για τις γάτες. Καμμία σχέση.

Ε όχι και όλο τον κόζμο.

Στο μπαζοχυμένο και αφανές σε όλον τον κόζμο κατινοειδές συνάφι σου, που θεωρούσε μέχρι χθες πχορουμικη κανονικότητα :) να μου επιτίθεται με παπαριές, πετάω το γάντι.

Έτσι για πλάκα. :)

Την επίθεση πού την είδες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Εγώ είμαι με τον Στυξ, το λέω ανοιχτά. Δεν πιστεύω ότι είναι κακός εκπαιδευτικός. Λίγο αριστερή προπαγάνδα μπορεί να τους περνάει, αλλά δεν πειράζει, του το συγχωρούμε, γιατί μαθαίνει στα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.
sharp

Και είμαι και με τη ΓΑΛΗ που τσακώνονται μεταξύ τους. Παράξενη η ζωή.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

η φαση για μια ακομα μερα....

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:00 Εγώ είμαι με τον Στυξ, το λέω ανοιχτά. Δεν πιστεύω ότι είναι κακός εκπαιδευτικός. Λίγο αριστερή προπαγάνδα μπορεί να τους περνάει, αλλά δεν πειράζει, του το συγχωρούμε, γιατί μαθαίνει στα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.
Εντάξει γράψε κι εσύ ,τζάμπα είναι..
sharp

Στύξ έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:02
sharp έγραψε: 16 Φεβ 2025, 18:00 Εγώ είμαι με τον Στυξ, το λέω ανοιχτά. Δεν πιστεύω ότι είναι κακός εκπαιδευτικός. Λίγο αριστερή προπαγάνδα μπορεί να τους περνάει, αλλά δεν πειράζει, του το συγχωρούμε, γιατί μαθαίνει στα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.
Εντάξει γράψε κι εσύ ,τζάμπα είναι.
Όσα έγραψα τα πιστεύω. Το τελευταίο το βρίσκω σημαντικότερο από τα κομματικά. Σόρρυ, αν παρ' όλ' αυτά σε στενοχώρησα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”