Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
aLiCat έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:03
Πραγματικά εμπνευσμένο κείμενο.
Αλλά από τον Μένιο, δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο.
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 16 Φεβ 2025, 06:10
Αν νομίζεις ότι με το γλείψιμο θα ξεχαστεί η υποθεσούλα με τις δανεισμένες μουσικές επιλογές, πλανάσαι γαλην οικτράν.............
aLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 09:51
Καθόλου δεν πλανώμαι.
Απλώς επιβεβαίωσα την (αναμενόμενη) αντίδρασή σου στην καλή κουβέντα που είπα για σένα.
Αναμφίβολα, η εμμονές σου είναι ανίκητες.
Αν μη τι άλλο, εδώ τον διακρίνει μια συνέπεια, όχι μονο να μην πει την καλή κουβάντα αλλά ούτε να την ακούσει ακόμα και αν ανεφέρεται σε αυτόν
Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:32
Να ρωτήσω κάτι; ένα τραγούδι δε πρέπει να βάλουμε;
Ένα για κάθε γύρο, το παιχνίδι έχει 12 γύρους. Για αρχή, αρκεί να βάλετε τραγούδι για τον πρώτο γύρο (στην πάνω σειρά). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το επόμενο ΣΚ με όσους έχουν βάλει τραγούδι για τουλάχιστον τον πρώτο γύρο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:34
Ένα για κάθε γύρο, το παιχνίδι έχει 12 γύρους. Για αρχή, αρκεί να βάλετε τραγούδι για τον πρώτο γύρο (στην πάνω σειρά). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το επόμενο ΣΚ με όσους έχουν βάλει τραγούδι για τουλάχιστον τον πρώτο γύρο.
Οπωσδήποτε ένα για τον πρώτο γύρο μέχρι τέλος εβδομάδας
Αλλά μπορείς να βάλεις και για τους επόμενους και στην πορεία τα αλλάζεις όποτε θελεις χωρίς περιορισμούς
Μόλις βάλεις κομμάτι για τον τρέχοντα γύρο τότε το όνομά σου (FAT) θα γίνει μπλέ... εμένα έγινε ήδη
Ωραία, άρα πρέπει να βάλω ένα τραγούδι μέσα στην εβδομάδα. Μετά άλλο τραγούδι την άλλη εβδομάδα οπότε θα παίζουμε 3 μήνες περίπου. Τέλεια!!!
micmic έγραψε: 16 Φεβ 2025, 12:34
Οπωσδήποτε ένα για τον πρώτο γύρο μέχρι τέλος εβδομάδας
Αλλά μπορείς να βάλεις και για τους επόμενους και στην πορεία τα αλλάζεις όποτε θελεις χωρίς περιορισμούς
Μόλις βάλεις κομμάτι για τον τρέχοντα γύρο τότε το όνομά σου (FAT) θα γίνει μπλέ... εμένα έγινε ήδη
Ναι αλλά εγώ που μπορώ όμως να δω ποιο τραγούδι έβαλες; πάτησα τη νότα ,νομίζω μου έβγαλε μια μουντζα με βελάκι διάβασε δίπλα στο ερωτηματικό.
Δεν θα ξέρεις ποιο κομμάτι έβαλα, το ΣΚ θα βγει η λίστα με τα κομμάτια αλλά χωρίς να ξέρουμε ποιος έβαλε ποιο, αυτό θα το μάθουμε αφου ψηφισουμε όλοι και βγει η βαθμολογία
NovaLacertae έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:04
Δεν θα ξέρεις ποιο κομμάτι έβαλα, το ΣΚ θα βγει η λίστα με τα κομμάτια αλλά χωρίς να ξέρουμε ποιος έβαλε ποιο, αυτό θα το μάθουμε αφου ψηφισουμε όλοι και βγει η βαθμολογία
Ωραίο να μη ξέρουμε ποιος έβαλε τι. Αλλά αν 2 βάλουν το ίδιο κομμάτι;
masterridley έγραψε: 24 Οκτ 2024, 23:55
micmic τι γίνεται αν 2 τύποι βάλουν το ίδιο τραγούδι; Εσύ τα βλέπεις όλα που μπαίνουν;
Αν τύχει και είμαι εκεί μπορεί να το δω, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το πάρω χαμπάρι. Αν ανέβει ο γύρος με δυο ίδια τραγούδια μπορεί να τον ανακαλέσω και μετά από συνεννόηση με έναν από τους δύο να ξανανέβει με αλλαγή. Αλλά μπορεί και να μείνει, ποιός ξέρει
Σε καμμιά 500αριά γύρους που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα, έτυχε μια φορά να μπει το ίδιο τραγούδι αλλά σε εκτέλεση studio από έναν παίκτη και live από έναν άλλον. Εκεί έπαιξε κανονικά και πήραν και τα δύο κοντινή βαθμολογία. Και άλλη μια φορά μπήκε ακριβώς το ίδιο τραγούδι από δύο παίκτες με ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά γούστα, που μέχρι τότε όχι μόνο δεν έβαζαν παρόμοιο στυλ τραγούδια αλλά αλληλοθάβονταν κιόλας Ο ένας απ'τους δύο ήταν και moderator, άλλαξε το δικό του και ο γύρος ξανανέβηκε.
masterridley έγραψε: 24 Οκτ 2024, 23:55
micmic τι γίνεται αν 2 τύποι βάλουν το ίδιο τραγούδι; Εσύ τα βλέπεις όλα που μπαίνουν;
Αν τύχει και είμαι εκεί μπορεί να το δω, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το πάρω χαμπάρι. Αν ανέβει ο γύρος με δυο ίδια τραγούδια μπορεί να τον ανακαλέσω και μετά από συνεννόηση με έναν από τους δύο να ξανανέβει με αλλαγή. Αλλά μπορεί και να μείνει, ποιός ξέρει
Σε καμμιά 500αριά γύρους που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα, έτυχε μια φορά να μπει το ίδιο τραγούδι αλλά σε εκτέλεση studio από έναν παίκτη και live από έναν άλλον. Εκεί έπαιξε κανονικά και πήραν και τα δύο κοντινή βαθμολογία. Και άλλη μια φορά μπήκε ακριβώς το ίδιο τραγούδι από δύο παίκτες με ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά γούστα, που μέχρι τότε όχι μόνο δεν έβαζαν παρόμοιο στυλ τραγούδια αλλά αλληλοθάβονταν κιόλας Ο ένας απ'τους δύο ήταν και moderator, άλλαξε το δικό του και ο γύρος ξανανέβηκε.
Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:08
Έβαλα κι εγώ.
Και είδα ποιοι έχουν βάλει πριν από εμένα.
Οπότε σε περίπτωση που κάποιος βάλει το ίδιο κομμάτι με το δικό μου και βάλει μετά, οφείλει εκείνος να το αλλάξει.