!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
99% ειναι ο Νεον.
Περιμενουμε εναγωνιως το πρωτο σεντονι.
Περιμενουμε εναγωνιως το πρωτο σεντονι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ποίηση! Μα τι οίστρος!ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 15 Φεβ 2025, 07:53Λογικό. Μόνο 4 με 5 μήνες παίζουμε, ο μικμικ μόνο 3 μακροσκελείς ανακοινώσεις βγάζει ημερησίως και μόνο δύο φορές τον μήνα βάζει ξυπνητήρι ξημερώματα για να κλείσει κάθε γύρο (με επισημότητα και φιοριτούρες τζαζ πιανίστα που στο κοινό είναι ο μπαμπάς και η μαμά που πληρώνουν το ωδείο), μόνο καμία 15αριά παίχτες παίζανε (έχοντας παραμελήσει τα άλλα τοπικ σε τέτοιο βαθμό, που αν η ενότητα της Μουσικής ήταν σύζυγος, θα είχε βρει γκόμενο) με τους μισούς από δαύτους να κουβαλήθηκαν οργανωμένα εν μια νυκτί, σαν άρτια εκπαιδευμένοι κομάντο, από άλλο/α φόρουμ με μοναδικό σκοπό και αλλόκοτο πάθος να παίξουνε και εδώ το ίδιο παιχνίδι που έχουν παίξει άλλες 50 φορές (φαντάσου πόσο τους έχουν βαρεθεί στο άλλο φόρουμ), ο τίτλος του νήματος είναι πολύ ασαφής σε αντίθεση με τα άλλα τοπικ μουσικής (ενδεικτικά: κάντε πέρα φλωρούμπες ακουστε & vœux insatisfaits,illusions et compulsions), δεν μπαίνεις γενικά και στην Μουσική, στην Εσωτερική Πολιτική ξημεροβραδιάζεσαι, οπότε ναι.
![]()
Μηηηηηηοως μας δουλεύεις;![]()
Πραγματικά εμπνευσμένο κείμενο.
Αλλά από τον Μένιο, δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο.
Αλλά από τον Μένιο, δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Αν νομίζεις ότι με το γλείψιμο θα ξεχαστεί η υποθεσούλα με τις δανεισμένες μουσικές επιλογές, πλανάσαι γαλην οικτράν.............
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Καθόλου δεν πλανώμαι.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 16 Φεβ 2025, 06:10
Αν νομίζεις ότι με το γλείψιμο θα ξεχαστεί η υποθεσούλα με τις δανεισμένες μουσικές επιλογές, πλανάσαι γαλην οικτράν.............
Απλώς επιβεβαίωσα την (αναμενόμενη) αντίδρασή σου στην καλή κουβέντα που είπα για σένα.
Αναμφίβολα, η εμμονές σου είναι ανίκητες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
θα της βάλεις 12άρι κατά λάθος, θα σε κάνει πoστερίζε και η naida.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:54Και επίσης δήλωσα συμμετοχή λόγω άφιξης μιας παίχτριας για την οποία τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό, και ο σχολιασμός κατά το παιχνίδι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να υπενθυμίσω αυτά τα αισθήματα μου ανενόχλητος. Καλή συνέχεια.
- Fata_Morgana
Πότε θα παίξουμε; ας ξυπνήσει κάποιος τον μικμικ.
- Fata_Morgana
Πιστεύω θα πάρω πολύ καλό βαθμό από τον Μένιο για το τραγούδι μου. Μπορεί και 13. Θα του αρέσει πολύ.enaon έγραψε: 16 Φεβ 2025, 09:58θα της βάλεις 12άρι κατά λάθος, θα σε κάνει πoστερίζε και η naida.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:54Και επίσης δήλωσα συμμετοχή λόγω άφιξης μιας παίχτριας για την οποία τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό, και ο σχολιασμός κατά το παιχνίδι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να υπενθυμίσω αυτά τα αισθήματα μου ανενόχλητος. Καλή συνέχεια.![]()
θα λιώσει πράγματι, θα γράφει θα σβήνει σχόλια, δεν θα ειναι σίγουρος, ένας εφιάλτης.Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 10:02 Πιστεύω θα πάρω πολύ καλό βαθμό από τον Μένιο για το τραγούδι μου. Μπορεί και 13. Θα του αρέσει πολύ.
- Fata_Morgana
Εσύ θα παίξεις;enaon έγραψε: 16 Φεβ 2025, 10:04θα λιώσει πράγματι, θα γράφει θα σβήνει σχόλια, δεν θα ειναι σίγουρος, ένας εφιάλτης.Fata_Morgana έγραψε: 16 Φεβ 2025, 10:02 Πιστεύω θα πάρω πολύ καλό βαθμό από τον Μένιο για το τραγούδι μου. Μπορεί και 13. Θα του αρέσει πολύ.
ε ναι λίγο, δεν θα κρατηθώ, προφανώς. 
εγω παίζω το κοινό. Εννοω ειμαι το κοινό, κερκίδα.
εγω παίζω το κοινό. Εννοω ειμαι το κοινό, κερκίδα.
Μιας και είσαι νεοφερμένη, να σε ενημερώσω ότι το απαραίτητο που χρειάζεται να διαθέτει κάποιος σε αυτό το παιχνίδι,είναι η υπομονή.
Όχι μόνο κατά την έναρξη αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα διαπιστώσεις ότι σε κάθε κύκλο όλο και κάποιοι θα καθυστερούν, όλο και κάποιος θα περιμένει να εξαντλήσει και το τελευταίο λεπτό της προθεσμίας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Α εντάξει, έχω υπομονή. Θα περιμένω. Θα κάτσω εδώ σε μια γωνιά και θα περιμένω. Έφτιαξα και καφέ. Και εντάξει Θα περιμένω ποοοοτε θα παίξουμε. Σιγά. Από υπομονή μπόλικη.aLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 10:20Μιας και είσαι νεοφερμένη, να σε ενημερώσω ότι το απαραίτητο που χρειάζεται να διαθέτει κάποιος σε αυτό το παιχνίδι,είναι η υπομονή.
Όχι μόνο κατά την έναρξη αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα διαπιστώσεις ότι σε κάθε κύκλο όλο και κάποιοι θα καθυστερούν, όλο και κάποιος θα περιμένει να εξαντλήσει και το τελευταίο λεπτό της προθεσμίας.![]()

- NovaLacertae
- NovaLacertae
aLiCat έγραψε: 15 Φεβ 2025, 20:03 Πραγματικά εμπνευσμένο κείμενο.
Αλλά από τον Μένιο, δεν θα περίμενα τίποτα λιγότερο.![]()
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 16 Φεβ 2025, 06:10 Αν νομίζεις ότι με το γλείψιμο θα ξεχαστεί η υποθεσούλα με τις δανεισμένες μουσικές επιλογές, πλανάσαι γαλην οικτράν.............
Αν μη τι άλλο, εδώ τον διακρίνει μια συνέπεια, όχι μονο να μην πει την καλή κουβάντα αλλά ούτε να την ακούσει ακόμα και αν ανεφέρεται σε αυτόνaLiCat έγραψε: 16 Φεβ 2025, 09:51 Καθόλου δεν πλανώμαι.
Απλώς επιβεβαίωσα την (αναμενόμενη) αντίδρασή σου στην καλή κουβέντα που είπα για σένα.![]()
Αναμφίβολα, η εμμονές σου είναι ανίκητες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 2236 Απαντήσεις